Φανατικός του ΟΕΔΒ, τύπε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
Re: Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Δεν αναφέρθηκες μόνο στον Μπέρια και Νάιδα αλλά μίλησες γενικά για τους αριστερούς, άρα μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού. Έχω το δικαίωμα να αντιδράσω. Ακόμη κι' αν έβλεπα να προσβάλλεις κάποιον και δεν με αφορά καθόλου το θέμα, πάλι αν θέλω μπορώ να επέμβω. Η κάθε δράση έχει και μια αντίδραση, γενικά. Να την περιμένεις.Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:15Σε αυτά της Γκερ που κουοτάρησες και έβαλες και "good post".- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59Έχεις αρχίσει το παραλήρημα. Που τα είδες όλα αυτά να τα γράφω και μου απαντάς για την δουλειά σου;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:52
Εντάξει κάσπερ, ζητώ συγνώμη που έχω πει πού εργάζομαι, ότι τα αδέλφια μου έχουν έξω κάποιες οικονομίες των γονέων μου (που τις έστειλαν για να τα βοηθήσουν προς θεού) και είμαι και εγώ μέσα ως η αδελφούλα τους και που είμαι καλά στην υγεία μου.
Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σχόλιο σε δύο μέλη εδώ που είδαν ένα αντρικό, σχετικά άτριχο πόδι για εντελώς άτριχο και γυναικείο, δεν το κατάλαβα, αλλά δεν θα ξαναπώ για εμένα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να λέτε για εσάς, την οικογένειά σας, την δουλειά σας την υγεία σας ελεύθερα.
Εγώ έχω το δικαίωμα να παραμείνω σιωπηλή, ό,τι πω μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου,
Άντε να κλείνω βαλίτσες σιγά σιγά.
Εσείς επιστρέψατε, εγώ τώρα θα ξαναφύγω.
Όχι παραπάνω άδεια, μην αρχίσετε τις κατάρες. Απλώς μου την έκοψαν στη μέση για υπηρεσιακούς λόγους εκεί στο δημόσιο που καλοπερνάω.
![]()
![]()
Εκείνο που λέει για εμένα, τη δουλειά μου, την οικογένειά μου, την υγεία μου, τα λεφτά μου κλπ. Μην ξαναπείς για παραλήρημα πλιζ, με πληγώνεις.
Δεν έθιξα δημοσίως συντονιστικές ικανότητες και θέλω να πιστεύω πως έγραφε σαν μέλος. Εγώ στο μέλος απάντησα, όχι στην συντονίστρια.
Μίλησε ως μέλος για λογαριασμό άλλων μελών και της απάντησα. Αν δεν της άρεσε, ας άφηνε τα μέλη εκείνα να απαντήσουν για λογαριασμό τους.- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59 πως αν ΔΕΝ έγραφε δεν θα συνεχιζόταν το θέμα (άρα κακώς έκανε που έγραψε)
Αν μιλούσε ως συντονίστρια, δεν θα συνέχιζα έτσι τη συζήτηση. Τόσο απλό.
Εδώ άλλοι γράφουν βρίζοντας και δεν σε πειράζει, το δικό μου σε πείραξε που χτύπησα ένα στερεότυπο όταν δύο άτομα πέρασαν αντρικό πόδι για γυναικείο;
Ανάποδα τα λες, συνήθως με προσβάλλουν χωρίς αντιδράσεις.- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59σημαίνει πως εσύ γουστάρεις να γράφεις ό,τι να' ναι και να προσβάλλεις χωρίς αντιδράσεις.
Πάμε πάλι, το αριστερός ήταν το στερεότυπο αφού το αντρικό πόδι τους φάνηκε άτριχο και γυναικείο και το "στραβωμάρα" ήταν απάντηση στο "γράφεις μαλακίες και μάλιστα χοντρές". Για ξαναδές το. Νομίζω πως ήμουν πιο ευγενική σε σύγκριση με αυτό στο οποίο απαντούσα.- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59 Και προσβάλλεις όταν υπονοείς πως όποιος είναι αριστερός είναι και στραβός αφού δεν βλέπει τις τρίχες. Από το τίποτα δηλαδή ήρθες μανικωμένη.
Εννοείται, αλλά μην λέτε ότι σας γάνιασα όταν απαντάω. Έχω το δικαίωμα να απαντήσω υποθέτω, Τι, όχι;- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59Θέλω να σου πω απλά να περιμένεις αντιδράσεις και ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να γράφουμε ό,τι θέλουμε.
Εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην απαντήσει, απλώς ότι αν γάνιασε μπορούσε απλά να μην ανοίξει το θέμα. Όταν ανοίγεις θέμα, θα σου απαντήσουν. Νομίζω πως συμφωνούμε.
Έχω μιλήσει έτσι όπως αυτά που είδες στο άλλο νήμα;- Casper - έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59Δεν θα μας το απαγορεύσεις κιόλας. Διάβαζω στο άλλο θέμα που λες για προσωπική επίθεση και ήμουνα έτοιμη να σε υπερασπιστώ γιατί είναι όντως άσχημο. Και οι βρισιές, αισχρότητες και όλα. Εκεί ναι. Όταν όμως γράφεις προσβολές πρώτη και αντιδράσει κάποιος από κάτω, μην ζητάς και τα ρέστα.![]()
Για τα συγκεκριμένα που άνοιξες και νήμα, όχι έχεις δίκαιο, δεν τα έχω δει και σου ζητώ συγγνώμη. Άλλα έχω δει σε υπόλοιπα νήματα.
Επίσης μ' άρεσε αυτό που είπε ο μπαμπάς της Γκερ και συμφωνώ απόλυτα. Στα ποστ σου γενικά εδώ δείχνεις το εντελώς αντίθετο. Μίλησα για παραλήρημα γιατί άρχισες τις ειρωνίες με τα "ζητώ συγγνώμη που είμαι υγιής" και μπλα μπλα μπλα, λες και θέλουμε το κακό σου ή ήταν αυτό το νόημα. Τελοσπάντων.
Καλή συνέχεια διακοπών
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
It's trueOtto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:32Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:28 Να πω κάτι σχετικό πάνω στο νήμα. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Άλλαξε νοοτροπία, ποτέ δεν είναι αργά.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:55It's trueOtto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:32Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:28 Να πω κάτι σχετικό πάνω στο νήμα. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.![]()
![]()
Οποιαδήποτε κατάσταση είναι πάντα καλύτερη με χρήμα. Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Sid Vicious
Έχει δίκιο ο Οττο, διαφωνώ μόνο στο "Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.". Χρήμα σημαίνει πόροι διαβίωσης και πόροι βελτίωσης συνθηκών και μεγαλύτερη άνεση επιλογών. Είναι ένα χρήσιμο μέσο και μόνο που μπορεί να σε προσφέρει την εξάλειψη του αγχους των βασικών διαβίωσης είναι μπόνους. Από μόνο του δεν φέρνει την ευτυχία ούτε είναι καν εγγυητής ευτυχίας αλλά το σίγουρο είναι πως η έλειψη του πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες δυστυχίας.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:57Άλλαξε νοοτροπία, ποτέ δεν είναι αργά.
Οποιαδήποτε κατάσταση είναι πάντα καλύτερη με χρήμα. Όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
-
- Casper -
Το' ξερα πως έρχομαι από άλλο πλανήτη. Το πρώτο και το 2ο είναι στην ίδια ευθεία.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
exotic
Αρίστος for Tsirpas
Όχι μωρέ μου βγάζει μιζέρια αυτός ο τρόπος σκέψης που έχεις.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:57Άλλαξε νοοτροπία, ποτέ δεν είναι αργά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Σου βγάζει μιζέρια το χρήμα. Οκ.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:23Όχι μωρέ μου βγάζει μιζέρια αυτός ο τρόπος σκέψης που έχεις.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:57Άλλαξε νοοτροπία, ποτέ δεν είναι αργά.
Όχι το χρήμα σαν χρήμα.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:44Σου βγάζει μιζέρια το χρήμα. Οκ.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:23Όχι μωρέ μου βγάζει μιζέρια αυτός ο τρόπος σκέψης που έχεις.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:57
Άλλαξε νοοτροπία, ποτέ δεν είναι αργά.
Αυτός ο τρόπος σκέψης μου βγάζει μιζέρια. Σαν να συνδέεις άρρηκτα την ευτυχία με τα χρήματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Όχι. Συνδέω άρρηκτα την φτώχια με την μιζέρια και την δυστυχία.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2019, 15:52Όχι το χρήμα σαν χρήμα.
Αυτός ο τρόπος σκέψης μου βγάζει μιζέρια. Σαν να συνδέεις άρρηκτα την ευτυχία με τα χρήματα.
Δεν βλεπεις το υπολοιπο για να ξερεις με τι ακριβως ειμαι φανατικος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 3 Απαντήσεις