Eγώ καλό μου παιδί, αν και χειμωνιάτικος τύπος, ανέχομαι πολύ πιο χαλαρά τα 40αρια από ό,τι ο κάθε επαναστάτης... συνείδησης , που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κλιματισμό.
Οπότε άσ' το, γιατί κάτι περισσότερο ξέρω από σένα για... σκληραγωγημένες περιπτώσεις των ομοϊδεατών σου.
ξέχασες να μας πεις κάτι για τους κοιλιακούς σου
Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους δικούς σου.
το αποκλείω αλλά ακόμα και έτσι, εφόσον εγώ δεν ψηφίζω απατεώνες, έχω σίγουρα πολύ πιο στητό ήθος από σένα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους δικούς σου.
το αποκλείω αλλά ακόμα και έτσι, εφόσον εγώ δεν ψηφίζω απατεώνες, έχω σίγουρα πολύ πιο στητό ήθος από σένα
Δεν τσιμπάω.
Και βαριέμαι τις επαναλήψεις.
Σε κάθε περίπτωση καλό μου, μπορείς να έρθεις σε μασαμπούκα να διαγωνιστούμε λάιβ, διότι εδώ καραδοκούν (συμπαθέστατοι) κρίπουλες τύπου GoBack, καθώς και να οριστούν μάρτυρες του διαγωνισμού. Επίσης, άνοιξα το παρόν νήμα για τυχόν ισοαποστάκηδες κοιλιακών για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ενστάσεις δεκτές. Αιτιολογημένες. Βασικό.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:41
Δεν τσιμπάω.
Σε κάθε περίπτωση καλό μου, μπορείς να έρθεις σε μασαμπούκα να διαγωνιστούμε λάιβ, διότι εδώ καραδοκούν (συμπαθέστατοι) κρίπουλες τύπου GoBack, καθώς και να οριστούν μάρτυρες του διαγωνισμού. Επίσης, άνοιξα το παρόν νήμα για τυχόν ισοαποστάκηδες κοιλιακών για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ενστάσεις δεκτές. Αιτιολογημένες. Βασικό.
Έχω δει αρκετά λάιβ, δεν θέλω άλλα. Και από τη στιγμή που έφαγε τη σκόνη μου ο Σουηδός από το Ζεφύρι, έκλεισα ως διαγωνιζόμενη.
Οι κοιλιακοί είναι οι τελευταίοι που εμφανίζονται και οι πρώτοι που φεύγουν.
Κυριολεκτικά μόνο για μόστρα. Ο πιο άχρηστος κόπος που έκανα ποτέ.
Πότε δεν ασχολήθηκα ξανά με το να φαίνεται ή όχι κάποιο sixpack
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και δεν βγαίνουν καν με γυμναστική. Στην κουζίνα γίνονται
Εννοείται. Διατροφή, και ξανά διατροφή, και δωστου 15 διαφορετικές ασκήσεις για κοιλιακούς κλπ.
Μαλακίες.
Οι μόνοι κοιλιακοί που μου εμφανίζονται κατά καιρούς (ανάλογα τα κιλά) είναι μόνο οι πάνω. Και αυτο επειδή γυμναζονταν έμμεσα κάνοντας αλλά πράγματα. Κυρίως οι κλωτσιές τους κρατάνε γυμνασμενους εκεί.
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:45
Η μόνη άσκηση που προτείνεται για κοιλιακούς, είναι η σανίδα. Αλλά όχι η κλασική που μπορείς να κρατήσεις 2 λεπτά στάσιμος, αλλά η λίγο πιο εξτριμ μορφή της με τα χέρια λίγο πιο πάνω. Με τους αγκώνες σου στο ύψος των ματιών σου.
Τους γυμνάζεις πολύ σωστά έτσι και χωρίς να κινδυνεύεις με κάποιου τύπου τραυματισμό.
Επίσης, γυμνάζονται και πολυαρθρικά οι κοιλιακοί, μαζί με άλλες ασκήσεις άνω κορμού που θα κάνεις.
Όλα αυτά δίχως χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν έχουν νόημα, για όποιον θέλει να τους κάνει να φαίνονται.
Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:45
Αυτό έγινε όταν παντρεύτηκες;
λίγο πριν
vantono έγραψε: 04 Φεβ 2025, 00:45
Η μόνη άσκηση που προτείνεται για κοιλιακούς, είναι η σανίδα. Αλλά όχι η κλασική που μπορείς να κρατήσεις 2 λεπτά στάσιμος, αλλά η λίγο πιο εξτριμ μορφή της με τα χέρια λίγο πιο πάνω. Με τους αγκώνες σου στο ύψος των ματιών σου.
Τους γυμνάζεις πολύ σωστά έτσι και χωρίς να κινδυνεύεις με κάποιου τύπου τραυματισμό.
Επίσης, γυμνάζονται και πολυαρθρικά οι κοιλιακοί, μαζί με άλλες ασκήσεις άνω κορμού που θα κάνεις.
Όλα αυτά δίχως χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν έχουν νόημα, για όποιον θέλει να τους κάνει να φαίνονται.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Δεν τσιμπάω.
Ειμαι κριπ επειδη ξερω που μενεις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.