Ακριβώς.dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59ποιος τους εμποδίζει να παράξουν πλούτο? ο εαυτός τους και μόνο! το κράτος δε θα στέκεται πια εμπόδιο...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:52 Όσο για τους μικρούς,άμα θέλουν να είναι μικροί με γειά τους
και χαρά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλα ανοιχτά την Κυριακή - Κούλη θέλατε.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Όλα ανοιχτά την Κυριακή - Κούλη θέλατε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:06
Ωραία,όσοι έμποροι δεν έχουν τζίρο την Κυριακή ας το κλείσουν.Αυτοί ξέρουν καλύτερα
από εσένα και από εμένα τι θα κάνουν.Αλλά δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να κλείνουν
και οι άλλοι όποτε κλείνεις και εσύ.Πολύ περισσότερο να γίνει και νόμος του κράτους.
Εγω μπορεί να έχω μαγαζί που την Κυριακή σαρώνει και τη Δευτέρα κοπανάει μύγες.
Θα μου πεις κλείστο γιατί η "πλειοψηφία δεν δουλεύει την Κυριακή"?Και το λοιπόν?
Όσον αφορά τα ρεπό,2 προτείνονται?Δεν διαφωνώ,2 να τα κάνουμε.
ειπαμε εδω το προβλημα με την λογικη "ας ανοιξει οποιος θελει"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Αδερφέ αν νομίζεις ότι βγάζουμε λεφτά σε διανυκτέρευση είναι γελασμένος. Ούτε το ρεύμα δε βγαίνειdna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:53θα σε κάνει άνθρωπο και σένα ο Κουλης,Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:48Γενικά είμαι κατά του μόνιμου ανοίγματος των Κυριακών.
Οπότε δεν διαφωνούμε κάπου σε αυτό.
τι? δεν υπάρχουν μεγάλες υγιείς επιχειρήσεις που μπορούν σε συμφωνία με τους εργαζόμενους να μένουν συνεχώς ανοιχτές 24/7
Γιατί ο κόσμος να ψάχνει βραδιάτικα τα διανυκτερευοντα όταν ξέρει που θα βρει ανοιχτά στα σίγουρα?
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η Κυριακή είναι του Θεού ρε αντίχριστοι ,έχετε καταλύσει τα ιερά και τα όσια. 
Δηλαδή, ένας εργαζόμενος στα πράκτικερ, δεν είναι άνθρωπος να έχει κι αυτός μια Κυριακή ελεύθερη,
να χαρεί με την οικογένεια του, να πάει εκκλησία, μια βόλτα ξέρω 'γω να ξεκουραστεί...
να χαρεί με την οικογένεια του, να πάει εκκλησία, μια βόλτα ξέρω 'γω να ξεκουραστεί...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
με τα γελοία κολλήματα σου βάζεις εμπόδια στη δημιουργία πλούτου
Αλλά ποιά οικογένεια; Άφησαν και καμιά οικογένεια όρθια;Parrot έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:12 Δηλαδή, ένας εργαζόμενος στα πράκτικερ, δεν είναι άνθρωπος να έχει κι αυτός μια Κυριακή ελεύθερη,
Είναι οι κομμουνιστές πνευματικά ανάπηροι, αλλά και οι νεοφιλελέρες οι πλέον πρόστυχοι υλιστές.
Αν δεν έχω την Πέμπτη ή την Παρασκευή χρήματα να ψωνίσω ,λογικά δεν θα έχω και την Κυριακή. Τζάμπα εργατοώρες και αυξημένο κόστος λειτουργίας εγώ βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 26 Αύγ 2019, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Προσωπικά δούλευα για χρόνια σ/κ και δεν με ενοχλούσε. Μου άρεσε που είχα καθημερινές ρεπό, κι ας είναι όλη η διασκέδαση προσανατολισμενη για Παρασκευή και σαββατο. Το θέμα είναι όμως πως εγώ είμαι ένα εργενικο αντικοινωνικο ρεμάλι, όταν τα σχολεία είναι κλειστά σ/κ, είναι μαλάκια εσύ να δουλεύεις. Και αποκλείεται να απελευθερωθει, πολλοί μαγαζάτορες που επιβίωσαν από τον όλεθρο των μνημονιων πάλι στην Ν. Δ. γύρισαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δλδ? πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνουν ο Στέφανος Μάνος και ο σημιτικός εκσυγχρονιστής ?
γι'αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα, γιατί η μεγάλη στο όνομα φιλελευθερη παράταξη είναι αθεράπευτα λαϊκοδεσκα
γι'αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα, γιατί η μεγάλη στο όνομα φιλελευθερη παράταξη είναι αθεράπευτα λαϊκοδεσκα
- Ηράκλειτος
- †
Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω. 
God.exe is missing. Universe will restart.
Δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες θα είναι ανοιχτές την Κυριακή; Ή έστω το Σάββατο; Ή έστω το απόγευμα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:50 Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω.![]()
Το 2011, προ Ενιαίου Μισθολογίου, είχα φτάσει 1340 ευρώ ,έχω κρατήσει το μισθοδοτικό σημείωμα σαν γλυκιά ανάμνηση.
Αφορά τα βασικά εμπορικά καταστήματα και έτσι θα ρημάξουν εντελώς τα ήδη ρημαγμένα μικρά της γειτονιάς. Γιατί αυτά δεν μπορούν να στηρίξουν την Κυριακή με υπαλλήλους κλπ.Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:50 Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω.![]()
Πριν πολλά χρόνια σε τέτοιο μεγάλο εμπορικό, είπα στην πωλήτρια ότι είναι καλύτερο το 12ωρο από το σπαστό ωράριο γιατί δεν χάνουν τις ώρες που είναι κλειστό το κατάστημα, θεωρώντας δεδομένο πως εργάζεται οκτάωρο. Ή τουλάχιστον αν κάνει 12ωρο, θα εργάζεται λιγότερες μέρες για να βγουν οι 40 ώρες την εβδομάδα.
Και μου απάντησε πως εργάζεται 12ωρο όλες τις μέρες και δεν γίνεται κανένας έλεγχος. Και δεν ήξερα πού να πάω να κρυφτώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Ηράκλειτος
- †
Δεκέμβριο του 2009 είχα φτάσει τα 1382€ συν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα συν επίδομα αδείας. Τώρα, μετά από 10 χρόνια, 1086€ χωρίς δώρα και επίδομα αδείας.Στύγιος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:56Το 2011, προ Ενιαίου Μισθολογίου, είχα φτάσει 1340 ευρώ ,έχω κρατήσει το μισθοδοτικό σημείωμα σαν γλυκιά ανάμνηση.
God.exe is missing. Universe will restart.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 3 Απαντήσεις