!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όλα ανοιχτά την Κυριακή - Κούλη θέλατε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Όλα ανοιχτά την Κυριακή - Κούλη θέλατε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:59
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:52 Όσο για τους μικρούς,άμα θέλουν να είναι μικροί με γειά τους
και χαρά τους.
ποιος τους εμποδίζει να παράξουν πλούτο? ο εαυτός τους και μόνο! το κράτος δε θα στέκεται πια εμπόδιο...
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:06
Ωραία,όσοι έμποροι δεν έχουν τζίρο την Κυριακή ας το κλείσουν.Αυτοί ξέρουν καλύτερα
από εσένα και από εμένα τι θα κάνουν.Αλλά δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να κλείνουν
και οι άλλοι όποτε κλείνεις και εσύ.Πολύ περισσότερο να γίνει και νόμος του κράτους.
Εγω μπορεί να έχω μαγαζί που την Κυριακή σαρώνει και τη Δευτέρα κοπανάει μύγες.
Θα μου πεις κλείστο γιατί η "πλειοψηφία δεν δουλεύει την Κυριακή"?Και το λοιπόν?
Όσον αφορά τα ρεπό,2 προτείνονται?Δεν διαφωνώ,2 να τα κάνουμε.

ειπαμε εδω το προβλημα με την λογικη "ας ανοιξει οποιος θελει"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

dna replication έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:53
Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:48Γενικά είμαι κατά του μόνιμου ανοίγματος των Κυριακών.
Οπότε δεν διαφωνούμε κάπου σε αυτό.
θα σε κάνει άνθρωπο και σένα ο Κουλης,
τι? δεν υπάρχουν μεγάλες υγιείς επιχειρήσεις που μπορούν σε συμφωνία με τους εργαζόμενους να μένουν συνεχώς ανοιχτές 24/7
Γιατί ο κόσμος να ψάχνει βραδιάτικα τα διανυκτερευοντα όταν ξέρει που θα βρει ανοιχτά στα σίγουρα?
Αδερφέ αν νομίζεις ότι βγάζουμε λεφτά σε διανυκτέρευση είναι γελασμένος. Ούτε το ρεύμα δε βγαίνει :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Η Κυριακή είναι του Θεού ρε αντίχριστοι ,έχετε καταλύσει τα ιερά και τα όσια. :011:
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Δηλαδή, ένας εργαζόμενος στα πράκτικερ, δεν είναι άνθρωπος να έχει κι αυτός μια Κυριακή ελεύθερη,
να χαρεί με την οικογένεια του, να πάει εκκλησία, μια βόλτα ξέρω 'γω να ξεκουραστεί...
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

με τα γελοία κολλήματα σου βάζεις εμπόδια στη δημιουργία πλούτου
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Parrot έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:12 Δηλαδή, ένας εργαζόμενος στα πράκτικερ, δεν είναι άνθρωπος να έχει κι αυτός μια Κυριακή ελεύθερη,
να χαρεί με την οικογένεια του, να πάει εκκλησία, μια βόλτα ξέρω 'γω να ξεκουραστεί...
Αλλά ποιά οικογένεια; Άφησαν και καμιά οικογένεια όρθια;
Είναι οι κομμουνιστές πνευματικά ανάπηροι, αλλά και οι νεοφιλελέρες οι πλέον πρόστυχοι υλιστές. :011:
Στύγιος

Αν δεν έχω την Πέμπτη ή την Παρασκευή χρήματα να ψωνίσω ,λογικά δεν θα έχω και την Κυριακή. Τζάμπα εργατοώρες και αυξημένο κόστος λειτουργίας εγώ βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 26 Αύγ 2019, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Προσωπικά δούλευα για χρόνια σ/κ και δεν με ενοχλούσε. Μου άρεσε που είχα καθημερινές ρεπό, κι ας είναι όλη η διασκέδαση προσανατολισμενη για Παρασκευή και σαββατο. Το θέμα είναι όμως πως εγώ είμαι ένα εργενικο αντικοινωνικο ρεμάλι, όταν τα σχολεία είναι κλειστά σ/κ, είναι μαλάκια εσύ να δουλεύεις. Και αποκλείεται να απελευθερωθει, πολλοί μαγαζάτορες που επιβίωσαν από τον όλεθρο των μνημονιων πάλι στην Ν. Δ. γύρισαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

δλδ? πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνουν ο Στέφανος Μάνος και ο σημιτικός εκσυγχρονιστής ?
γι'αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα, γιατί η μεγάλη στο όνομα φιλελευθερη παράταξη είναι αθεράπευτα λαϊκοδεσκα
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω. :lol:
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες θα είναι ανοιχτές την Κυριακή; Ή έστω το Σάββατο; Ή έστω το απόγευμα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στύγιος

Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:50 Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω. :lol:
:lol: :lol:

Το 2011, προ Ενιαίου Μισθολογίου, είχα φτάσει 1340 ευρώ ,έχω κρατήσει το μισθοδοτικό σημείωμα σαν γλυκιά ανάμνηση.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ηράκλειτος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:50 Απ' ότι κατάλαβα, το "όλα ανοιχτά τις Κυριακές" αφορά βασικά εμπορικά καταστήματα. Το πρόβλημα είναι όχι οι μέρες εργασίας, αλλά το εισόδημα του καθενός. Δώσε μου εμένα 2-3 χιλιάρικα το μήνα και ας είναι τα μαγαζιά ανοικτά μόνο μία μέρα τη βδομάδα, να δεις τι κατανάλωση θα κάνω. :lol:
Αφορά τα βασικά εμπορικά καταστήματα και έτσι θα ρημάξουν εντελώς τα ήδη ρημαγμένα μικρά της γειτονιάς. Γιατί αυτά δεν μπορούν να στηρίξουν την Κυριακή με υπαλλήλους κλπ.
Πριν πολλά χρόνια σε τέτοιο μεγάλο εμπορικό, είπα στην πωλήτρια ότι είναι καλύτερο το 12ωρο από το σπαστό ωράριο γιατί δεν χάνουν τις ώρες που είναι κλειστό το κατάστημα, θεωρώντας δεδομένο πως εργάζεται οκτάωρο. Ή τουλάχιστον αν κάνει 12ωρο, θα εργάζεται λιγότερες μέρες για να βγουν οι 40 ώρες την εβδομάδα.
Και μου απάντησε πως εργάζεται 12ωρο όλες τις μέρες και δεν γίνεται κανένας έλεγχος. Και δεν ήξερα πού να πάω να κρυφτώ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Στύγιος έγραψε: 26 Αύγ 2019, 14:56Το 2011, προ Ενιαίου Μισθολογίου, είχα φτάσει 1340 ευρώ ,έχω κρατήσει το μισθοδοτικό σημείωμα σαν γλυκιά ανάμνηση.
Δεκέμβριο του 2009 είχα φτάσει τα 1382€ συν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα συν επίδομα αδείας. Τώρα, μετά από 10 χρόνια, 1086€ χωρίς δώρα και επίδομα αδείας. :a040:
God.exe is missing. Universe will restart.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”