Όταν γράφεις πως δεν βλέπουν τρίχες γιατί είναι αριστεροί, γράφεις μαλακίες. Ξεκάθαρα. Το καταλαβαίνεις αυτό;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:46Ούτε εσύ βλέπεις τρίχες; Τόση στραβωμάρα πια;Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:45 Συγνώμη κιόλας αλλά γράφεις μαλακίες και μάλιστα χοντρές.
Ξεκόλλα το μυαλουδάκι σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Διαγωνισμός φορουμικού ποδιού καλοκαίρι 2019
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να τέτοια θα τραβήξω αύριο, αλλά δεν θα την δημοσιεύσω. Ούτε όταν επιστρέψω από τις διακοπές.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Λάθος κατανόηση κειμένου: δεν βλέπουν τρίχες αντρικού ποδιού εννοώ. Τους κάνει και για γυναικείο.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:47Όταν γράφεις πως δεν βλέπουν τρίχες γιατί είναι αριστεροί, γράφεις μαλακίες. Ξεκάθαρα. Το καταλαβαίνεις αυτό;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:46Ούτε εσύ βλέπεις τρίχες; Τόση στραβωμάρα πια;Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:45 Συγνώμη κιόλας αλλά γράφεις μαλακίες και μάλιστα χοντρές.
Ξεκόλλα το μυαλουδάκι σου.
Τώρα θα σβήσεις την προσβολή ή μπα; Δεν κάνω τον κόπο να το αναφέρω, δεν θα ασχοληθώ.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν καταλαβαίνεις πως εσύ προσβάλεις πρώτη σε νήμα που έχει να κάνει με καυλάντισμα;;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:49Λάθος κατανόηση κειμένου: δεν βλέπουν τρίχες αντρικού ποδιού εννοώ. Τους κάνει και για γυναικείο.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:47Όταν γράφεις πως δεν βλέπουν τρίχες γιατί είναι αριστεροί, γράφεις μαλακίες. Ξεκάθαρα. Το καταλαβαίνεις αυτό;
Τώρα θα σβήσεις την προσβολή ή μπα; Δεν κάνω τον κόπο να το αναφέρω, δεν θα ασχοληθώ.
Τι σου φταίμε όλοι εμείς και μας χαλάς μεσημεριάτικα με αριστερούς και δεξιούς; Ειλικρινά δλδ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις και βγάζεις τόση εμπάθεια πια.
Σοβαρά δεν τις βλέπω. Αν τις βλεπετε κι είναι εκείJuno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:43Είναι λίγες, αλλά φαίνονται.
Τι να πω αν σου φαίνεται άτριχος και εσένα. Λογικό και συ αριστερή είσαι.![]()
Αυτό το πόδι θα περνούσε για γυναικείο στην αριστερή πτέρυγα. Στην δεξιά ποτέ.
ΥΓ όχι ότι ο Νερούλης θα έβλεπε τρίχες.
Γενικώς οι πρεσβύτεροι της παρέας μην τον αφήνετε να κυκλοφορεί μόνος του τα βράδια γιατί τόσο που του κόβει, είναι ζήτημα χρόνου να καταλήξει με κανένα κορίτσι με ένα μαρκούτσι ΝΑ και να διευρύνει τους ορίζοντές του με το ζόρι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να τσακωθώ. Αν δεν επενέβαινες για λογαριασμό άλλων, θα είχε αλλάξει η σελίδα χωρίς θέμα. Ούτε η επεξήγηση σου κάνει; Τότε άστους να απαντήσουν για λογαριασμό τους.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:53Δεν καταλαβαίνεις πως εσύ προσβάλεις πρώτη σε νήμα που έχει να κάνει με καυλάντισμα;;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:49Λάθος κατανόηση κειμένου: δεν βλέπουν τρίχες αντρικού ποδιού εννοώ. Τους κάνει και για γυναικείο.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:47
Όταν γράφεις πως δεν βλέπουν τρίχες γιατί είναι αριστεροί, γράφεις μαλακίες. Ξεκάθαρα. Το καταλαβαίνεις αυτό;
Τι σου φταίμε όλοι εμείς και μας χαλάς μεσημεριάτικα με αριστερούς και δεξιούς; Ειλικρινά δλδ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις και βγάζεις τόση εμπάθεια πια.
Και δεν νομίζω πως αυτά που έγραψα αξίζουν παρατήρηση για προσβολή ενώ δεν έγιναν αντίστοιχες δημόσιες παρατηρήσεις για αυτά εδώ στο spoiler. Αυτά είναι προσβολές ή όχι; Με ενδιαφέρει η άποψή σου.
Πάντως είναι γεγονός πως ένα αντρικό πόδι το πέρασαν για άτριχο και γυναικείο. Ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Αύγ 2019, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άστο, μην ασχολείσαι.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο νήμα για το οποίο εβαλες λινκ σου απάντησε ολόκληρος Σπύρος. Αν δεν σε καλύπτει η απάντησή του τότε είναι δικό σου το πρόβλημα.Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:03Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να τσακωθώ. Αν δεν επενέβαινες για λογαριασμό άλλων, θα είχε αλλάξει η σελίδα χωρίς θέμα. Ούτε η επεξήγηση σου κάνει; Τότε άστους να απαντήσουν για λογαριασμό τους.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:53Δεν καταλαβαίνεις πως εσύ προσβάλεις πρώτη σε νήμα που έχει να κάνει με καυλάντισμα;;Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:49
Λάθος κατανόηση κειμένου: δεν βλέπουν τρίχες αντρικού ποδιού εννοώ. Τους κάνει και για γυναικείο.
Και δεν νομίζω πως αυτά που έγραψα αξίζουν παρατήρηση για προσβολή ενώ δεν έγιναν αντίστοιχες δημόσιες παρατηρήσεις για αυτά εδώ στο spoiler. Αυτά είναι προσβολές ή όχι; Με ενδιαφέρει η άποψή σου.
Πάντως είναι γεγονός πως ένα αντρικό πόδι το πέρασαν για άτριχο και γυναικείο. Ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό.
![]()
Μπορεί ο άλλος να έχει μια κακή κάρτα γραφικών, μπορεί να έχει αστιγματισμό, μπορεί το κινητό, μπορεί η μυωπία, μπορεί η κούραση.
Εσύ πάλι που τα έχεις όλο ωραία και τακτοποιημένα με τη δουλειά σου στο δημόσιο, με τα πολλά λεφτά σου στο εξωτερικό, με την υγεία σου, την τέλεια οικογένεια σου και όλα τα συναφή γιατί βγάζεις τόση γαμωχολή πια; Γιατί αντί να καταλάβεις πως είσαι ένας άνθρωπος ευνοημένος και τυχερός το μόνο που κάνεις με τον τρόπο που γράφεις είναι να προκαλείς να εκνευρίζεις, να μειώνεις; Υπάρχει κάτι που λέγεται μεγαλοψυχία. Ο δικός μου πατέρας μου έμαθε πως είναι η μεγαλύτερη αρετή. Εσένα ο δικός σου τι σου έμαθε; Να κοροϊδεύεις και να περιφρονείς όσους δεν είναι σαν εσένα;;
Δλδ ρε κοπελιά μας γάνιασες. Γκώσαμε πια. Φτάνει.
Έλα, κουλ.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:23Στο νήμα για το οποίο εβαλες λινκ σου απάντησε ολόκληρος Σπύρος. Αν δεν σε καλύπτει η απάντησή του τότε είναι δικό σου το πρόβλημα.Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:03Ειλικρινά δεν έχω όρεξη να τσακωθώ. Αν δεν επενέβαινες για λογαριασμό άλλων, θα είχε αλλάξει η σελίδα χωρίς θέμα. Ούτε η επεξήγηση σου κάνει; Τότε άστους να απαντήσουν για λογαριασμό τους.Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:53
Δεν καταλαβαίνεις πως εσύ προσβάλεις πρώτη σε νήμα που έχει να κάνει με καυλάντισμα;;
![]()
Μπορεί ο άλλος να έχει μια κακή κάρτα γραφικών, μπορεί να έχει αστιγματισμό, μπορεί το κινητό, μπορεί η μυωπία, μπορεί η κούραση.
Εσύ πάλι που τα έχεις όλο ωραία και τακτοποιημένα με τη δουλειά σου στο δημόσιο, με τα πολλά λεφτά σου στο εξωτερικό, με την υγεία σου, την τέλεια οικογένεια σου και όλα τα συναφή γιατί βγάζεις τόση γαμωχολή πια; Γιατί αντί να καταλάβεις πως είσαι ένας άνθρωπος ευνοημένος και τυχερός το μόνο που κάνεις με τον τρόπο που γράφεις είναι να προκαλείς να εκνευρίζεις, να μειώνεις; Υπάρχει κάτι που λέγεται μεγαλοψυχία. Ο δικός μου πατέρας μου έμαθε πως είναι η μεγαλύτερη αρετή. Εσένα ο δικός σου τι σου έμαθε; Να κοροϊδεύεις και να περιφρονείς όσους δεν είναι σαν εσένα;;
Δλδ ρε κοπελιά μας γάνιασες. Γκώσαμε πια. Φτάνει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εσύ πάλι που τα έχεις όλο ωραία και τακτοποιημένα με τη δουλειά σου στο δημόσιο (α, ώστε αυτό είναι ο το πρόβλημα, να σου πω λοιπόν πως μου έκοψαν τις διακοπές και τώρα θα ξαναφύγω και αυτό έγινε για να καλύψω την ανεπάρκεια κάποιων βλαμμένων περιορισμένης ευθύνης στη δουλειά που τώρα θα γυρίσουν μαυρισμένα από τη ήλιο. Μήπως χάρηκες τώρα;),
με τα πολλά λεφτά σου στο εξωτερικό (δεν είναι πολλά, είναι κάποιο καλό ποσόν που μάζεψαν δύο μισθωτοί, αν ήταν πολλά δεν θα εργαζόμουν. Αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες εδώ μέσα έχουν περισσότερα),
με την υγεία σου (τι λες ρε, πρέπει να αρρωστήσω δηλαδή;),
την τέλεια οικογένεια σου (καμία ελληνική οικογένεια δεν είναι τέλεια, έχουμε και εμείς τα θέματά μας και δεν θυμάμαι να είπα ποτέ τι καλή οικογένεια που έχω ενώ ο ένας και ο άλλος έχουν προβλήματα) και όλα τα συναφή γιατί βγάζεις τόση γαμωχολή πια; Γιατί αντί να καταλάβεις πως είσαι ένας άνθρωπος ευνοημένος και τυχερός το μόνο που κάνεις με τον τρόπο που γράφεις είναι να προκαλείς να εκνευρίζεις, να μειώνεις; Υπάρχει κάτι που λέγεται μεγαλοψυχία. (Τι είπα πχια; Είπα εμμέσως το στερεότυπο για της τριχωτές κνίτισσες, δεν είμαι η μόνη που το έχω κάνει) ...
Εσύ μας γάνιασες που απάντησες για λογαριασμό των άλλων ξανά και ξανά και ξανά.
Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου;
Το θέμα θα είχε λήξει εκτός αν ήθελε να απαντήσει και ο beria, αλλά μην αφήσεις σχόλιο και δεν κάνεις τον δικηγόρο τους.
Δεν το βλέπω. Έχει πάρει φόρα. Θα την αφήσω να έχει την τελευταία κουβέντα μήπως και λήξει το θέμα που άνοιξε αυτή.
Βρε Beria και Naida, σας αγαπάνε εδώ. Εμένα κανείς δεν με υπερασπίστηκε με τόση ένταση και εδικά πριν κάνω προσπάθεια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Αύγ 2019, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για πόδια μιλάμε οι ποδολάγνοι, ξεκολλάτε, πηγαίνετε για ένα μπανάκι, βάλτε λίγη μουσικουλα, κάντε κάτι πέρα από το να τσακώνεστε σε ένα ιντερνετικό φόρουμ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και αυτή και στο πμ.Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:30Εσύ μας γάνιασες που απάντησες για λογαριασμό των άλλων ξανά και ξανά και ξανά.![]()
Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου;
Το θέμα θα είχε λήξει εκτός αν ήθελε να απαντήσει και ο beria, αλλά μην αφήσεις σχόλιο και δεν κάνεις τον δικηγόρο τους.
Εννοείται πως δεν με καλύπτουν ούτε η μία ούτε η άλλη. Ούτε καν κατάλαβες τι σου έγραψα.
Παθέτικ.
Βάλε μπουτάκι και εδώ είμαστε.Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:30Εσύ μας γάνιασες που απάντησες για λογαριασμό των άλλων ξανά και ξανά και ξανά.![]()
Εγώ ασχολήθηκα μαζί σου;
Δεν το βλέπω. Έχει πάρει φόρα. Θα την αφήσω να έχει την τελευταία κουβέντα μήπως και λήξει το θέμα που άνοιξε αυτή.
Βρε Beria και Naida, σας αγαπάνε εδώ. Εμένα κανείς δεν με υπερασπίστηκε με τόση ένταση και εδικά πριν κάνω προσπάθεια να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-