Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:09
Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
Κλείνω εισιτήριο και επιστρέφω Αθήνα. Για κάτι στάβλους ζητάνε 40-50 ευρώ τη μέρα. Το λιμανι είναι γεμάτο οικογένειες και γέρους.Για να πας σε κανονικες παραλίες χρειάζεσαι ΚΤΕΛ. Έχει και κανονικές πανσιόν αλλά εγώ διάλεξα την χειρότερη.
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 17:45
Κλείνω εισιτήριο και επιστρέφω Αθήνα. Για κάτι στάβλους ζητάνε 40-50 ευρώ τη μέρα. Το λιμανι είναι γεμάτο οικογένειες και γέρους.Για να πας σε κανονικες παραλίες χρειάζεσαι ΚΤΕΛ. Έχει και κανονικές πανσιόν αλλά εγώ διάλεξα την χειρότερη.
Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο.
Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
Αν το αλλού είναι προβληματικό δε θα αντέξω. Περπατάω και στον ήλιο όλο το μεσημέρι. Με έβλεπαν μέσα στους ιδρώτες και με περνούσαν για περίεργο.
Πάω ρεσεψιον μου λέει το νερό στο νησί δεν πίνετε.Τοτε τι μου έβαλαν ποτήρι, για να δηλητηριαστω; Λίγο νερό δεν είχαν στην κοινόχρηστη κουζίνα.Ορεπει να κατέβω στο λιμάνι και μετά να ανέβω όλη την ανηφόρα. Οι τετρακέφαλοι μου τρέμουν.