Πουρκουα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:23Άλλαξε θέση αμέσωςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:09 Η μουναρα αριστερά μου διαβάζει jared diamond upheaval και η δεξιά λύνει μαθηματικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
Ορέστης 35
Re: Check in και χρεωση
Μπεστ τρολλ έβερ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Ορέστης 35
Κι άλλες γαλλίδες με κοντά σορτσάκια. Αξίζει το δρομολόγιο από μόνο του.
-
Ορέστης 35
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτές τις δευτεροβάθμιες τις κάνεις στο γυμνάσιο. Δεν είδες τί νίλα έπαθε ο επστάιν;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:31Πουρκουα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:23Άλλαξε θέση αμέσωςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 18:09 Η μουναρα αριστερά μου διαβάζει jared diamond upheaval και η δεξιά λύνει μαθηματικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άντε να το απολαύσειςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:25 Κι άλλες γαλλίδες με κοντά σορτσάκια. Αξίζει το δρομολόγιο από μόνο του.
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
Έχουμε ειδικό νήμα γι' αυτό
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μυτερό γόνατοΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
Tarkovsky
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
Ορέστης 35
Εμένα μου φάνηκαν Τουλ. Πανεπιστημίου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:42Αυτές τις δευτεροβάθμιες τις κάνεις στο γυμνάσιο. Δεν είδες τί νίλα έπαθε ο επστάιν;
-
Ορέστης 35
Κάθε 2 ώρες τηλεφωναει η μάνα μου. Θα της ρίξω φραγή μου φαίνεται.
Ανησυχεί. Μην της ρίξεις φραγή και στείλει κάνα λιμενικόΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:47 Κάθε 2 ώρες τηλεφωναει η μάνα μου. Θα της ρίξω φραγή μου φαίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
0 και 1 ή βάζει πρόσημα + και -;
Ανίσωση υποθέτω λύνει και κάνει το πινακάκι για τα πρόσημα
Να μας γράφεις αφού σε ευχαριστεί το φόρουμ. Και εμείς χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε. Επίσης η καλύτερα παρέα είναι ο ευατός μας αν μας γουστάρουμε. Απόλαυσέ το
-
Ορέστης 35
Ναι κάτι + - συμπλήρωνε αλλά επάνω έγραφε 0 1. Το ξερα ότι εσύ θα ήξερες.- Casper - έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:000 και 1 ή βάζει πρόσημα + και -;
Ανίσωση υποθέτω λύνει και κάνει το πινακάκι για τα πρόσημα![]()
Να μας γράφεις αφού σε ευχαριστεί το φόρουμ. Και εμείς χαιρόμαστε να σε διαβάζουμε. Επίσης η καλύτερα παρέα είναι ο ευατός μας αν μας γουστάρουμε. Απόλαυσέ το![]()
Βλέπω μας περισσεύουν και λεφτά για ΒανςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
-
Ορέστης 35
Τα έχω πολλά χρόνια και δεν είναι ακριβά.Papa John έγραψε: 24 Αύγ 2019, 21:55Βλέπω μας περισσεύουν και λεφτά για ΒανςΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση