!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εσθήρ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:06
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 09:28
Εσθήρ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 21:49

Προτεινω πρωτο και καλυτερο να παμε εσενα στους κινεζους τι λες; :g094:
Δεν είναι κανίβαλοι οι Κινέζοι αγαπητή μου. Ζώα τρώνε όπως όλοι μας. Το μόνο που δεν διαθέτουν είναι υποκρισία.
Μπορεις να εχεις την αντιληψη αγαπητε νεαντερνταλ οτι ,οτιδηποτε κινηται,πεταει ,κολυμπαει....πρεπει να το τρωει το αρχιζωο ο ανθρωπος.Ειναι χαρακτηριστικο των μη ωριμων ,απαιδευτων ανθρωπων.

Επετρεψε μου εμενα και πολλων αλλων ευτυχως,να μην εχουμε την ιδια αντιληψη.
Τρωμε και πρεπει να τρωμε ελαχιστα ειδη,τα οποια θα πρεπει να τα εκτρεφουμε ΣΩΣΤΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
Το να τρωμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ επειδη απλα ουτως η αλλως πρεπει να τρωμε ζωικη πρωτεινη,και μαλιστα να τα τρωμε και σε ασυστολες ποσοτητες,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα νεαντερνταλισμου,αμορφωσιας,ξιπασιας και ηλιθιοτητας.

Οποτε ΟΧΙ δεν ειναι υποκρισια,ειναι καταναλωση με πολυ μετρο και σε ποσοτητα και σε ειδος.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ωριμη,ηθικη και σοφη σταση ζωης και οχι το να λες αφου πρεπει να τρωω κρεας θα τρωω τα παντα.

Οποτε ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΟΥΛΑ,ευτυχως μπορουμε να ζησουμε ωραιοτατα με ελαχιστα ειδη ζωων για καταναλωση,με μια καλη ζωη και ανωδυνο θανατο παλευουμε καποιοι να εχουν αυτα τα ζωα καταναλωσης,και οχι να τρωμε οτι κινηται,διοτι εκτος απο ηλιθιο και ανηθικο,κανενας δεν με εμποδιζει να φαω και εσενα.Αν και εισαι αχωνευτος και επικινδυνος προς καταναλωση. :wave:
Ποτέ αγαπητή μου δεν είπα ότι δικαιούμαστε να τρώμε τα πάντα. Για παράδειγμα είναι έγκλημα να κυνηγάς και να τρως είδη προς εξαφάνιση. Μα τα σκυλιά δεν είναι είδος προς εξαφάνιση.
Στην περιοχή μου πχ έχουν μαζευτεί αγέλες ανά 200 μέτρα που δεν κάνουν άλλο από το να γαβγίζουν και να βρομίζουν τον τόπο. Το πρόβλημα παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια μαζί με τη νέα μόδα του κατοικίδιου όπου ο κάθε πανηλίθιος παίρνει ένα σκύλο τον υπερασπίζεται στα σόσιαλ και όταν δεν τον καβλώνει πια τον παρατάει και τον κάνει πρόβλημα κάποιου άλλου.
Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τις ευαισθησίες των σκύλων γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν. Δεν με ενδιαφέρει αν ψοφήσουν ή αν τα φάνε οι Κινέζοι. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι το βράδυ.
the_black_planet έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:41
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:07 Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπήρξαν από αρχαιοτάτων χρόνων ζώα συντροφιάς αλλά ότι σήμερα λόγω κάποιας μαζικής παράνοιας τους αποδίδονται ανθρώπινα χαρακτηριστικά και δικαιώματα.
Εσένα τυπε τι σε κάνει να θεωρείς ότι (πρέπει να) έχεις περισσότερα δικαιώματα από τα ζώα συντροφιάς;;
Αποδεικνύεις πόσο δίκιο έχω όταν μιλάω για παράνοια. Συριζαίος είσαι;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δηλαδή για σκεφτείτε το. Σχεδόν όλοι οι ζωόφιλοι του νήματος φρικάρουν στην ιδέα να μας "επιβληθούν" γυναίκες με μαντίλες ή μαλάκες που δεν πίνουν αλκοόλ γιατί αυτό αλλοιώνει τον πολιτισμό μας, μας μουσουλμανοποιεί κλπ κλπ, ΑΛΛΑ το ότι έχουμε στους δρόμους και κοινόχρηστους χώρους κάθε κατοικημένης περιοχής της επικράτειας 4-5 εκατομμύρια εκπροσώπους ενός ξένου σαρκοβόρου είδους με ήθη και έθιμα όπως το χέσιμο στη μέση του δρόμου, τα ομαδικά ουρλιαχτά σε ώρες κοινής ησυχίας, οι αλληλοβιασμοί στη μέση του δρόμου, το κυνήγι και η εξόντωση ατόμων με κινητικά προβλήματα τους φαίνεται απολύτως ΟΚ. Περαιτέρω θεωρούν πως πρέπει αυτά τα άτομα να τα βλέπουμε σαν κάποιου είδους μωρά και να τους επιτρέπουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν στη βάση του ότι έχουν το πλήρες ακαταλόγιστο.

Μιλάμε για ψυχοπάθεια όχι μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:38 Κι όμως μας ζαλίζεις τα αρχίδια ότι οι Πακιστανοί δε σέβονται τους νόμους μας και να βυθίζουμε τις βάρκες να τους διώχνουμε και και και ενώ για το κοπρόσκυλο βγάζεις τις πλερέζες. Ε αυτό είναι ψυχοπάθεια φίλε.
Απλή λογική είναι, σαφώς και είναι πιο επικίνδυνοι για την ασφάλεια τα πάκια. Θες να δούμε και στατιστικά στοιχεία πόσα εγκλήματα έχουμε από πάκια στην Ελλάδα και πόσα από αδέσποτα σκυλιά;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:01 θεωρούν πως πρέπει αυτά τα άτομα να τα βλέπουμε σαν κάποιου είδους μωρά και να τους επιτρέπουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν στη βάση του ότι έχουν το πλήρες ακαταλόγιστο.
Μωρά είναι. :102:
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%C ... F%8C%CF%82
οι αλληλοβιασμοί στη μέση του δρόμου
δηλαδή αν γίνονταν στην άκρη του δρόμου, όπως κάνουν εκλεκτά μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας σε ανήλικα μέλη της, θα ήταν οκ;
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:57 Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι το βράδυ.
Νομίζω ο φόβος σου είναι υπερβολικός, δεν κάνουν ληστείες μετά φόνου τα γατιά και τα σκυλιά, πιστεύω ότι είσαι ασφαλής όταν κοιμάσαι το βράδυ, πρέπει να δουλεψεις λίγο με αυτές τις παράλογες φοβίες σου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Sid Vicious έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:06
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:57 Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι το βράδυ.
Νομίζω ο φόβος σου είναι υπερβολικός, δεν κάνουν ληστείες μετά φόνου τα γατιά και τα σκυλιά, πιστεύω ότι είσαι ασφαλής όταν κοιμάσαι το βράδυ, πρέπει να δουλεψεις λίγο με αυτές τις παράλογες φοβίες σου.
Δεν κοιμάμαι επειδή γαβγίζουν τα κοπρόσκυλα όχι επειδή φοβάμαι ότι θα ανεβούν με σκάλα στο τρίτο πάτωμα και θα μου επιτεθούν.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:09
Δεν κοιμάμαι επειδή γαβγίζουν τα κοπρόσκυλα όχι επειδή φοβάμαι ότι θα ανεβούν με σκάλα στο τρίτο πάτωμα και θα μου επιτεθούν.
Βασικά δεν κοιμάσαι επειδή κάποια άλλα κοπρόσκυλα σε έχουν δέσει χειροπόδαρα (επαγγελματικά, περιουσιακά, κοινωνικά, πολιτικά κλπ) και η ζωή σου έγινε ένα απέραντο νεύρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάς επάνω σε σκυλιά. :lol:

Θυμάμαι ότι στα φοιτητικά χρόνια, τα ανέμελα, δεν μας πείραζε ούτε πυρηνική έκρηξη στο μαξιλάρι μας.
Τώρα ξαφνικά μας πειράζει ένα κουνούπι που κινείται στα όρια του νομού μας.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:28
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:09
Βασικά δεν κοιμάσαι επειδή κάποια άλλα κοπρόσκυλα σε έχουν δέσει χειροπόδαρα (επαγγελματικά, περιουσιακά, κοινωνικά, πολιτικά κλπ) και η ζωή σου έγινε ένα απέραντο νεύρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάς επάνω σε σκυλιά. :lol:
Ευχαριστώ για την ψυχανάλυση σύντροφε αλλά πρέπει να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι δεν κοιμάμαι λόγω των κοπρόσκυλων. Το άλλο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όσοι μιλούν για δικαιώματα όλων των έμβιων όντων δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να λιώσουν ένα κουνούπι που τους πίνει το αίμα.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

the_black_planet έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:56
stergiosbik έγραψε: 21 Αύγ 2019, 23:03 :smt038 :smt038 :smt038
Πολυ σωστος ο Δημαρχος.
Το σωστό είναι ότι θα πάρει τα α...α του ο δήμαρχος, όπως και όλοι σας κοπριες που μου το παίζετε Μαρίες Αντουανετες. Μπορείτε να τα ανεχτειτε απλό είναι, όπως κάνουμε και εμείς με εσάς. Σας συμφέρει.

Aκομη ενας φιλοζωος με ευαισθητη ψυχη και ευγενεια που σταζει μελι για τους συνανθρωπους του.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

stavmanr έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:28

To ακριβως αντιθετο βλεπω να συμβαινει.

Επειδη ο συγχρονος τροπος ζωης μας εχει ξεσκισει σε επαγγελματικο, κοινωνικο και οικογενειακο επιπεδο

εχουμε φτασει οχι απλα στην ανθρωποποιηση των ζωων συντροφιας

αλλα και στο να τα θεωρουμε και ανωτερα απο τους ανθρωπους επειδη δεν εχουν κακια μεσα τους *

που αυτη η δηλωση απλα κρυβει οτι εχουμε προβλημα με τις ανθρωπινες σχεσεις στις σημερινες κοινωνιες.

Τα σκυλια και τα γατια στα αστικα κεντρα μπορουν να εχουν θεση μονο ως οικιακα ζωα συντροφιας.

Αδεσποτα, ιδιως σκυλια ειναι απλα ενδειξη τριτοκοσμικης χωρας.

Λυσεις, παραδειγμα Ολλανδιας, για να μην εχουμε αδεσποτα χωρις να τα σκοτωσουμε υπαρχουν.

Αδεσποτα ομως δεν μπορουμε να εχουμε.

* αμα η αγελη σκυλιων δαγκωσει κανενα μωρο ή τα παιδακια κολλησουν αρρωστιες απο αδεσποτα σκυλια,γατια τι να το κανω που δεν εχουν κακια τα ζωα.Το αποτελεσμα μετραει.

Και ναι παντα οι ανθρωποι ειναι πανω απο τα ζωα στα αστικα περιβαλλοντα.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 13:33 Ευχαριστώ για την ψυχανάλυση σύντροφε αλλά πρέπει να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι δεν κοιμάμαι λόγω των κοπρόσκυλων. Το άλλο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όσοι μιλούν για δικαιώματα όλων των έμβιων όντων δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να λιώσουν ένα κουνούπι που τους πίνει το αίμα.
Αυτό είναι αλήθεια, μόνο για τα κουνούπια (και τις μύγες) όμως. Και σκουλήκι να δω αλλάζω δρόμο, σήμερα έκανα ζιγκ ζαγκ για να αποφύγω καμιά εκατοστή μυρμήγγια που σουλάτσαραν απ τη μιαν άκρη του δρόμου στην άλλη. Αλλο δηλαδή στην τελική ζώα τα οποία είναι επικίνδυνα και κάνουν κακό σε κάθε περίπτωση άλλο ζώα που δεν είναι από τη φύση τους βλαβερά για τον άνθρωπο. Αυτά τα οποία είναι βλαβερά και επιτίθενται έτσι κι αλλιώς θανατώνονται. Εδώ μιλάμε για αδιάκριτη εξόντωση ζώων γιατί μπορεί και να επιτεθεί κάποιο απ αυτά κάπου. Προληπτική εξολόθρευση των πάντων δηλαδή χωρίς καμία διάκριση. Για πρόβαλλε το αυτό σε ανθρώπους και πιστεύω ότι θα καταλάβεις το πρόβλημα ακόμα κι αν είσαι ακραίος σπισιστής.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:44
Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 09:08 Πάω να ταΐσω τα γατιά.

Τα λέμε.
Όποιος τα θέλει να τα πάρει σπίτι του.
Κι αυτά που έχω σπίτι μου, αδέσποτα ήταν.

Έλα να μου κάνεις παρατήρηση να δούμε τι θα γίνει.

Τους μπράβους που θα στείλει ο φόσι θα τους αναλάβει ο γιος μου.

Γατάκια. :lol:
Καλαμπόκι γατάκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

the_black_planet έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:48

Τα λέμε.
Σιγά ρε και εσύ κοπελιά σε καραντίνα ζούσες μια ζωή;; Στο Μπάκιγχαμ ζούσες μέχρι τώρα και σε φέρανε τώρα Θεσσαλονίκη;;
Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα,
τι τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν;
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Τα λέμε.

είστε κάτι σαν avengers για αδέσποτα; :oops:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

elchav έγραψε: 23 Αύγ 2019, 14:07

είστε κάτι σαν avengers για αδέσποτα; :oops:
Ναι ρε, βγάζουν και νύχια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”