Ποτέ αγαπητή μου δεν είπα ότι δικαιούμαστε να τρώμε τα πάντα. Για παράδειγμα είναι έγκλημα να κυνηγάς και να τρως είδη προς εξαφάνιση. Μα τα σκυλιά δεν είναι είδος προς εξαφάνιση.Εσθήρ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 12:06Μπορεις να εχεις την αντιληψη αγαπητε νεαντερνταλ οτι ,οτιδηποτε κινηται,πεταει ,κολυμπαει....πρεπει να το τρωει το αρχιζωο ο ανθρωπος.Ειναι χαρακτηριστικο των μη ωριμων ,απαιδευτων ανθρωπων.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 09:28Δεν είναι κανίβαλοι οι Κινέζοι αγαπητή μου. Ζώα τρώνε όπως όλοι μας. Το μόνο που δεν διαθέτουν είναι υποκρισία.
Επετρεψε μου εμενα και πολλων αλλων ευτυχως,να μην εχουμε την ιδια αντιληψη.
Τρωμε και πρεπει να τρωμε ελαχιστα ειδη,τα οποια θα πρεπει να τα εκτρεφουμε ΣΩΣΤΑ,ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
Το να τρωμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ επειδη απλα ουτως η αλλως πρεπει να τρωμε ζωικη πρωτεινη,και μαλιστα να τα τρωμε και σε ασυστολες ποσοτητες,ειναι χαρακτηριστικο δειγμα νεαντερνταλισμου,αμορφωσιας,ξιπασιας και ηλιθιοτητας.
Οποτε ΟΧΙ δεν ειναι υποκρισια,ειναι καταναλωση με πολυ μετρο και σε ποσοτητα και σε ειδος.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ωριμη,ηθικη και σοφη σταση ζωης και οχι το να λες αφου πρεπει να τρωω κρεας θα τρωω τα παντα.
Οποτε ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΟΥΛΑ,ευτυχως μπορουμε να ζησουμε ωραιοτατα με ελαχιστα ειδη ζωων για καταναλωση,με μια καλη ζωη και ανωδυνο θανατο παλευουμε καποιοι να εχουν αυτα τα ζωα καταναλωσης,και οχι να τρωμε οτι κινηται,διοτι εκτος απο ηλιθιο και ανηθικο,κανενας δεν με εμποδιζει να φαω και εσενα.Αν και εισαι αχωνευτος και επικινδυνος προς καταναλωση.![]()
Στην περιοχή μου πχ έχουν μαζευτεί αγέλες ανά 200 μέτρα που δεν κάνουν άλλο από το να γαβγίζουν και να βρομίζουν τον τόπο. Το πρόβλημα παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια μαζί με τη νέα μόδα του κατοικίδιου όπου ο κάθε πανηλίθιος παίρνει ένα σκύλο τον υπερασπίζεται στα σόσιαλ και όταν δεν τον καβλώνει πια τον παρατάει και τον κάνει πρόβλημα κάποιου άλλου.
Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τις ευαισθησίες των σκύλων γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν. Δεν με ενδιαφέρει αν ψοφήσουν ή αν τα φάνε οι Κινέζοι. Με ενδιαφέρει να κοιμάμαι το βράδυ.
Αποδεικνύεις πόσο δίκιο έχω όταν μιλάω για παράνοια. Συριζαίος είσαι;the_black_planet έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:41Εσένα τυπε τι σε κάνει να θεωρείς ότι (πρέπει να) έχεις περισσότερα δικαιώματα από τα ζώα συντροφιάς;;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Αύγ 2019, 11:07 Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπήρξαν από αρχαιοτάτων χρόνων ζώα συντροφιάς αλλά ότι σήμερα λόγω κάποιας μαζικής παράνοιας τους αποδίδονται ανθρώπινα χαρακτηριστικά και δικαιώματα.