!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Yπέρ.
Ordem e Progresso.
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Και εγώ υπέρ είμαι. Νομίζω το έχω ξαναπεί - το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα πόδι μεγαλώνοντας με ομοφυλοφιλους γονείς δεν γίνεται να ξεπεράσει το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί μεγαλώνοντας με ετεροφυλόφιλους γονείς. Αν τα στάνταρ της υιοθεσίας παραμείνουν υψηλά, δεν υπάρχει θέμα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
συνεχίζεις
η φύση της, της επιτάσσει να χύνει
έχω δει τύπισσες που έκαναν πολύ καλύτερες επιλογές στους ανθρώπους
που επέλεξαν να μοιραστούν την ευθύνη και το μεγάλωμα ενός παιδιού,
από άλλες (στρέιτ) που τυφλώθηκαν λόγω έρωτος, ή επέλεξαν τον πρώτο
τυχόντα επειδή έληγε η 'προθεσμία' τους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Λεγεών έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:35 Και εγώ υπέρ είμαι. Νομίζω το έχω ξαναπεί - το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα πόδι μεγαλώνοντας με ομοφυλοφιλους γονείς δεν γίνεται να ξεπεράσει το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί μεγαλώνοντας με ετεροφυλόφιλους γονείς. Αν τα στάνταρ της υιοθεσίας παραμείνουν υψηλά, δεν υπάρχει θέμα.
Τι στάνταρ υψηλό μπορεί να έχει όταν οι φυρφιριδες είναι ετσι

Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
alexandroso
Η έτσι ... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandroso την 21 Αύγ 2019, 15:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Otto Weininger
Ναι σε τσόντες.νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
Εκτός αν είναι bi.
Let them make the first mistake. We make the last move.
νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:37συνεχίζεις![]()
Αυτοί θα γίνουν καλοί γονείς;

Πέσιμο ή χεσιμο; 
Διαφωνώ εδώ με τον σύντροφο Λεο. Ο Τζέησον-Αντιγόνη, για όσο κράτησε, ήταν μια περσόννα-κράχτης ενός αμετανόητου καμάκια, ο οποίος ανέβασε το επίπεδο του παιχνιδιού της παραπλάνησης και της αποπλάνησης τόσο πολύ, που όλοι οι υπόλοιποι πικ-απ-αρτιστς θα έπρεπε να κρατάτε σημειώσεις.
-
Γραφικός
Θεωρείς ότι θα γίνονταν χειρότεροι γονείς απ' ότι ο τύπος στο άβατάρ σου;LEONAS έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:45νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:37συνεχίζεις![]()
[img]https://i.postimg.cc/pd6DCVyK/athe ... .jpg[/img]
Όλοι οι ομοφυλόφιλοι μπάη είναι.Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:44Ναι σε τσόντες.νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19
Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
Εκτός αν είναι bi.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γραφικός έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:48Θεωρείς ότι θα γίνονταν χειρότεροι γονείς απ' ότι ο τύπος στο άβατάρ σου;LEONAS έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:45νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:37
συνεχίζεις![]()
[img]https://i.postimg.cc/pd6DCVyK/athe ... .jpg[/img]
Σίγουρα καλύτερος από αυτόν που γαμιεταν στην βουλή

Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
https://archive.fo/XWBfs Εδώ το επίμαχο άρθρο του Νομικού και επιστημονικά άσχετου με το θέμα περί γάμου/τεκνοθεσίας ομοφυλοφιλων.Χουργιατς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:14έκανα τέτοιο πράγμα πουθενά; σε κατηγόρησα σε κάτι;Αρχίζω να ενοχλούμαι όταν ο άλλος με περνάει για μαλάκα!
σε είπα ότι ψεύδεσαι, ότι είσαι κακοπροαίρετος, κλπ;
γιατί θυμώνεις![]()
Να τα δούμε λίγο
Συμφωνώ και το έχει στην πρώτη, πρώτη παράγραφο του άρθρουNandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 14:47
1/ Η ΑΜΑ είναι ΘΕΤΙΚΗ στις υιοθεσίες, κάτι που δεν κατάλαβες όταν έκανες την παράθεση και τώρα κάνεις πως δεν το βλέπεις!
Χωριατοπονηριές με μένα δεν θα παίζεις!
αυτό στο οποίο αναφέρεσαι, είναι η ατάκα μου "έχω βάλει 2 βασικά, η πρώτη ήταν από το Australian Medical Association", το οποίο είναι ολοδικό μου λάθος διότι δεν δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της ΑΜΑ, όπως θυμόμουν -ψευδώς- από χτες που το ποστάρισα, αλλά σε διαφορετικό. Για να σε πείσω πως δεν παρέθεσα 'έρευνα της ΑΜΑ', που θα ήταν όντως ψέμμα ωμό, χτες βρήκα και ποστάρισα και την φωτογραφία του αρθογράφου, για να δούμε όλοι ποιός ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα, και κάτι άλλα έγραψα στον Μόρτιμερ; που δε θυμάμαι τώρα.
επίσης
Ο Βραζιλιάνος είναι κατά της υιοθεσίας και πατρονάρεται από το creation.com
Είναι κατά της υιοθεσίας, ναι.
Είναι Χριστιανός, ναι.
Δε θα έλεγα πατρονάρεται, γιατί δεν ξέρω αν το κρεατιον.κομ διαφημίζει ή πληρώνει ή χρησιμοποιεί κάπως τα μέλη του.
Από τα βιβλία που παραθέτεις δε βλέπω κάποιο που να ισχυρίζεται ότι οι Δεινόσαυροι και οι Άνθρωποι περπατούσαν δίπλα δίπλα εώς ότου έγινε ο κατακλυσμός. Βλέπω αντίθετα έναν άνθρωπο που ψάχνει να συμβιβάσει την Πίστη του με την Επιστημονική του κατάρτιση.
Είναι αυτό κατακριτέο;
Ή ένας Χριστιανός δεν μπορεί να είναι Επιστήμονας;![]()
Στον αριθμό (3) υπάρχει παραπομπή στην απόφαση του ΑΜΑ και το κείμενο είναι εδώ:
https://ama.com.au/sites/default/files/ ... ment_0.pdf
Σαν νομικός που ειδικεύεται στα πολλά λόγια, ανακατεύει AIDS, παιδοφιλία, βία, ναρκωτικά, απόψεις μεμονωμένων επιστημόνων και ότι άλλο θέλεις για να στηρίξει τις θέσεις του.
ΔΕΝ αναφέρει έρευνες που ανατρέπουν την θέση του.
Είναι ένας εναντίον των επιστημόνων της ΑΜΑ και ΑΡΑ.
Και όταν αναφέρεται στο National Association for Research & Therapy of Homosexuality αποδεικνύει πόσο, μα πόσο μάλαξ είναι!
Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Otto Weininger
Κρίνοντας από τον Ρόκο Σιφρεντι, ναι. Μια χαρά οικογένεια έχει.Γραφικός έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:48
Θεωρείς ότι θα γίνονταν χειρότεροι γονείς απ' ότι ο τύπος στο άβατάρ σου;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δυο σελίδες πίσω να γυρίσεις, θα δείς πως ένα παιδάκι θα είχε σωθεί αν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί δεν φοβόντουσαν ότι θα κατηγορηθούν για ομοφοβία, και βάλε το χέρι σου στα 45 πρωταθλήματα να μου ορκιστείς πως τα Στάνταρ προηγούνται από την Απόλυση
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και τα 4 πεθερικά εννοούσα, που μπορούν να σου κάνουν την ζωή πατίνι. Τα υπόλοιπα ήταν πείραγμα.alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:29Μπα, ούτε η γυναίκα μου νοιαζόταν ιδιαίτερα. Για τους γονείς τους δικούς μου και τους δικούς της έγινε η όλη κωμωδία. Από το να τους έχω να γκρινιάζουν όλοι για μια ζωή είπα δε γαμιέται...Nandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:24Απειλές από τα συμπεθέρια για αποκλήρωση ή η συμβία πάτησε πόδι;alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;![]()
Εγώ ήμουν άτυχος. Παντρεύτηκα 1 χρόνο πριν βγει ο πολιτικός γάμος!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 38917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 315 Απαντήσεις