Μπορούν να πάρουν σκυλάκιnemo έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:10 Οχι για τον εξής λόγο οι γκέι έχουν τεράστιο κόμπλεξ και ειδικά τα άτομα που επιζητούν την υιοθεσία
συναισθηματικά είναι σκατά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
alexandroso
Re: Είστε υπέρ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;
Υποτάχθηκα;Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:12Υποτάχτηκες σε μιά γυναίκα όπως οι περισσότεροι μας, δεν νομίζω πως είναι προτιμότερη ακόμα και η πιό πλούσια πολυγαμία, άνδρα σε κάνει το καθήκον όχι τα τρόπαιαalexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;
Τι ένιωσες στο ναό ;
Αντε να περάσει η ώρα να φύγουμε και ζεσταίνομαι με το κουστούμι, αν και είχε ένα ενδιαφέρον όταν ο παπάς επιχείρησε να μας δώσει συμβουλές για το πως πρέπει να είναι ένας καλός γάμος...
ΥΓ Επίσης δεν ενθουσιάστηκα απ το γεγονός ότι μου στοίχισε ο κούκος αηδόνι αλλά τεσπα... Κι αυτός ο παπάς συνέχεια με το χέρι απλωμένο ήταν. Πλήρωσα εγώ και μετά ζήταγε έξτρα κι απ τους κουμπάρους.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Είμαι κατά σε ότι θέλουν οι πισωσφυριχτρες
Πέσιμο ή χεσιμο; 
γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τέλη Ιουνίου, ιδρωσα.alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:17
Αντε να περάσει η ώρα να φύγουμε και ζεσταίνομαι με το κουστούμι
Και η ο ορθοστασία βάσανο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπορεί, αλλά καλό θάταν να μη πηγαίνει κόντρα στη φύση τηςνύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;
Ναι μια φορά το έκανα και εγώ το λάθος να πάω και ήθελε χωρίς προφυλακτικο
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Απειλές από τα συμπεθέρια για αποκλήρωση ή η συμβία πάτησε πόδι;alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Γραφικός
νύχτα έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:18γιατί καλέ, μια λεσβία δε μπορεί να κάνει σεξ με άνδρα περιστασιακά;waldorf έγραψε: 20 Αύγ 2019, 16:19Φίλη,η οποία δεν είναι λεσβία,έκανε παιδί με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος.(Πιθανώς οι όροι που χρησιμοποιώ να είναι της λαϊκής-ταριφικής,αλλά εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα).
θα μας τρελάνετε;

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ρε μανία να ασχολούνται κάποιοι με τα γεννητικά όργανα των άλλων και πως τα χρησιμοποιούν!Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:07Στην Νέα Τάξη που δημιούργησε την πλαστή ανάγκη ρε χαζέ. Μην μου πείς ότι τόσουν αιώνες οι γκέι ονειρευόντουσαν γάμο και παιδιά ...Νταβάς Ριτς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 14:32Προσκυνημενοι σε τι ρε βλακα;Μπίστης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 15:03 Είναι γελοίο να παντρεύονται άντρες μεταξύ τους (εκτός από σιχαμερό) και είναι προσκυνημένοι-ξωφλημένοι-σάπιοι όσοι το αποδέχονται .
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Κάποιες φορές κάνεις απλά την υποχώρηση.Nandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:24Απειλές από τα συμπεθέρια για αποκλήρωση ή η συμβία πάτησε πόδι;alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
κατα τί απολιθωμένο σε βρίσκω Βινό. Η σεξουαλικότητα είναι Φάσμα στα 2019
-
alexandroso
Μπα, ούτε η γυναίκα μου νοιαζόταν ιδιαίτερα. Για τους γονείς τους δικούς μου και τους δικούς της έγινε η όλη κωμωδία. Από το να τους έχω να γκρινιάζουν όλοι για μια ζωή είπα δε γαμιέται...Nandros έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:24Απειλές από τα συμπεθέρια για αποκλήρωση ή η συμβία πάτησε πόδι;alexandroso έγραψε: 21 Αύγ 2019, 15:06 Εγώ είμαι εναντίον του γάμου κι άθεος αλλά παντρεύτηκα σε εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Τί να λέει αυτό άραγε για μένα;![]()
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Thats my boi
Αφού συμφωνήσαμε λοιπόν δε μένει τίποτα άλλο από το αναφωνήσουμε με μια βροντή: «Έβρηκα!»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 38917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 315 Απαντήσεις