!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ασφάλεια προϊόντων και Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 22:57 Η ELMAR CRETE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και η Η. ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ εχουν ιδια διευθυνση ιδια τηλεφωνα ιδιο και ιδιο ΓΕΜΗ ναι η οχι;

https://www.ebeth.gr/userdata/modules/P ... %cf%8c.pdf
https://www.businessregistry.gr/publici ... 8991004000
Δεν ξέρω αν έχουν ίδια τηλέφωνα, αλλά δεν έχουν ούτε ίδια διεύθυνση ούτε ίδιο ΓΕΜΗ, απ' αυτό που ο ίδιος παραθέτεις:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Σωστα
Ανακαλω λοιπον
Η ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ με την ΕΛΜΑΡ εχουν τον ιδιο ιδιοκτητη διαφορετικο ΑΦΜ και διαφορετικο ΓΕΜΗ χρησιμοποιουν την ιδια ιστοσελιδα και τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου
Εχουν διαφορετικες διυθυνσεις καθως τα κτιρια των 2 εταιρειων απεχουν 5 μετρα
Η ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ εχει σωρεια σοβαροτατων παραβιασεων καταγεγραμενων απο τον ΕΦΕΤ ενω η δεν εχω βρει κατι για την ΕΛΜΑΡ
Συνεπως ανακαλω οτι ο Χελις εχει προμηθευτη την ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ με σωρεια παραβιασεων στον ΕΦΕΤεχει την ΕΛΜΑΡ η οποια δεν φαινεται να εχει ιστορικο στον ΕΦΕΤ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ευχαριστώ. Τίμιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Κατ μου λεει ομως οτι πλεον σκεφτεσαι την αλλαγη προμηθευτη η κανω λαθος;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Να προσθέσω ότι είχα συνεργασία με εταιρεία που παράγει ελαιόλαδα, την οποία έπαψα μετά από ανάκληση του ΕΦΕΤ, τα δελτία του οποίου παρακολουθώ καθημερινά. Ήταν σημαντική παράβαση που για μένα σημαίνει κόκκινη κάρτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν γινεται να αλλαζεις προμηθευτη για μια παραβιαση σμφωνα με τον εφετ ιδιως οταν δεν ειναι πολυ σοβαρη
Στο τελος θα μεινεις χωρις προμηθευτη
Αργα η γρηγορα ολοι θα παρουσιασουν θεμα
Ειναι απλα μαθηματικα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν ήταν απλή παράβαση, βρέθηκε παρτίδα που ήταν λαμπάντε αντί έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Τα άλλα που παράθεσες για παραπλάνηση σχετικά με GMO free είναι μεν παρανομίες, αλλά δεν σημαίνουν κίνδυνο για την υγεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 22:27
ποιο προϊόν της Μπέλας ανακλήθηκαν. Περιμένω.
Αφου το εχω παραθεσει
Συγκεκριμένα επιβλήθηκαν:

2. Χρηματικό πρόστιμο ύψους € 20.000 στην επιχείρηση "ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΕΛΑΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ" , τυροκομικά προϊόντα, τέρμα 26ης Οκτωβρίου, περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν έχει προβεί, μέχρι σήμερα, σε καμία ενέργεια για την έκδοση αδείας ίδρυσης και λειτουργίας της εγκατάστασης.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 κεφάλια των 8,5 κιλών έκαστο ημίσκληρο τυρί Light "ΦΑΡΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", τα οποία παρουσίαζαν ευρωτίαση - επιφανειακή αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και κάτω από το στρώμα παραφίνης. Τα ανωτέρω τρόφιμα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ως μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτά είναι τρόφιμα που βρέθηκαν σε αποθήκη. Δεν είναι τρόφιμα των οποίων έγινε ανάκληση από χώρο πώλησης. Πέρα από το ότι μιλάμε για 13 χρόνια πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν μιλισα μονο για ανακληση
Μιλησα για ανακλησεις-προστμα ΕΦΕΤ
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Άλλο το πρόστιμο για το ότι δεν είχαν βγάλει άδεια για την αποθήκη κι άλλο ανάκληση τροφίμου λόγω επικινδυνότητας. Αυτό το «φάρμα Μακεδονίας» δεν υπάρχει καν σαν προϊόν στην λίστα της εταιρείας. Ποιος ξέρει αν βγήκε και ποτέ στην αγορά. Πρόστιμα ο ΕΦΕΤ μπορεί να ρίξει για ένα σωρό πράγματα. Πού με είδες να εστιάζω σε λεπτομέρειες; Κάθισα να γράψω για τρόφιμα του Lidl που αποσύρθηκαν γιατί είχαν gmo και δεν το ανέγραφαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τι θα γίνει ρε, τι μαλακίες ειν αυτές, στο τέλος θα τα βρείτε.
Γαμώτο, μάλλον πέτυχε το πρότζεκτ με το γιάννννη, enaon έχουμε δουλειά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2019, 22:22
vagabondo έγραψε: 12 Αύγ 2019, 21:52 Εγώ παίρνω αυτήν όταν έχει προσφορά: :)
Εικόνα
Καλά τον εαυτό σου δεν τον λυπάσαι. Τα παιδιά σου ρεν τα λυπάσαι που τα ταΐζεις καθαρή σαλμονέλα;
Δεν έχω παιδιά.
:102:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vagabondo έγραψε: 13 Αύγ 2019, 16:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2019, 22:22
vagabondo έγραψε: 12 Αύγ 2019, 21:52 Εγώ παίρνω αυτήν όταν έχει προσφορά: :)
Εικόνα
Καλά τον εαυτό σου δεν τον λυπάσαι. Τα παιδιά σου ρεν τα λυπάσαι που τα ταΐζεις καθαρή σαλμονέλα;
Δεν έχω παιδιά.
:102:
Ούτε θα αποκτήσεις ετσι και συνεχίσεις να τρως από τα λιντλ...
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:54 Όχι, δεν είναι καθόλου αυτό που περιγράφω. Αυτό που περιγράφω είναι αντικειμενική πραγματικότητα. Το χλώριο είναι στοιχείο. Τα στοιχεία δεν έχουν ποιότητες. Κάνεις λάθος ότι δεν κοιτάζουν μάρκες στα πιο σύνθετα απορρυπαντικά.

Δεν νομιζω πως κοιτανε τοσο πολυ μαρκες απορρυπαντικων, σκεψου οτι προ κρισης εποχη και καπου στα τελη 90s ξεφυτρωναν καταστημα-αποθηκες χαρτικων-απορρυπαντικων με φθηνα προιοντα αγνωστα τα περισσοτερα και πηγαιναν αρκετα καλα. Τα απορρυπαντικα δεν διαθετουν μονο ενα χημικο στοιχειο αλλα και αλλα πολλα.
hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:54 Και πάλι, αν είναι στην ΕΕ είναι δερματολογικά ελεγμένο και τα ρέστα, οπότε το αν δεν βγάζει τόσο αφρό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είναι απείρως λιγότερο πιθανό να περιέχει κάτι βλαβερό ή να έχει αστοχίες στην παραγωγή του. Είναι πολύ πιο ελεγχόμενη η παραγωγή. Τα τρόφιμα είναι σαφέστατα πιο μεταβλητά και φυσικά πιο επιρρεπή σε αστοχίες της παραγωγής, λάθη, παραλείψεις, κτλ.

Δεν είναι καθόλου καχύποπτη η στάση στα τρόφιμα. Είναι απολύτως δικαιολογημένη.
Απο τα παραπανω που λες προκυπτει οτι εφοσον τα ιδιωτικης ετικετας τροφιμα παραγονται στην ΕΕ, τοτε και αυτα με προδιαγραφες θα παραγονται. Επειτα λες πως ειναι πιο ευπαθη σε παραλειψεις, λαθη, αστοχιες κλπ μπορει και να ειναι, αλλα θα πρεπει ωστοσο να μας το δειξεις. Σε καθε περιπτωση ομως, παει περιπατο ο μεχρι τωρα ισχυρισμος σου της εσκεμμενης αλλοιωσης της παραγωγης λογω κερδους και υποστηριζεις την ευκολη ροπη στην παραλειψη. Εντυπωσιακα εγκατελειψες τον μεχρι τωρα ισχυρισμο σου.
hellegennes έγραψε: 12 Αύγ 2019, 16:54
Α, μου το εξήγησε κιόλας, που πέταξε 3 μεγαλειώδεις πίπες με τις οποίες συμφώνησες! :smt005:

Ρε, σοβαρά τώρα; Ξέρεις πώς δουλεύει η αγορά; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται η προώθηση και στα ΣΜ και στα μικρότερα καταστήματα λιανικής. Με τον ίδιο-ίδιο-ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι διανομείς είναι ίδιοι, χρησιμοποιούν πωλητές, στα ράφια τα τοποθετεί πάντα το κατάστημα και κανείς δεν ξοδεύει σε διαφημίσεις. Μπορεί στην δεκαετία του '90 να υπήρχαν πολλές διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων, οπότε και δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προϊόντα ετικέτας, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Ελάχιστα προϊόντα διαφημίζονται. Π.χ. για να πάρω μια εταιρεία που διαφημίζεται, έχω γύρω στους 60 κωδικούς της Chipita (υπάρχουν αρκετοί περισσότεροι). Πόσοι απ' αυτούς διαφημίζονται και μάλιστα σε ετήσια βάση;

Συγκεκριμένα για το γάλα, ας πούμε, δεν υπάρχει πωλητής που έρχεται στο σημείο πώλησης. Υπάρχουν μόνο μάνατζερ που είναι υπεύθυνοι για την προώθηση και που πηγαίνουν και στα μικρά σημεία και στα ΣΜ κι αυτό συμβαίνει όταν ανοίγουν νέα καταστήματα ή μια-δυο φορές τον χρόνο max. Για την ακρίβεια, εγώ έχω δει μια φορά μόνο το συγκεκριμένο άτομο, πιο συχνά πηγαίνουν στα ΣΜ παρά σε εμάς. Τις πωλήσεις τις κάνει ο ίδιος ο διανομέας και είναι ο ίδιος που κάνει τις πωλήσεις σε εμάς και στα ΣΜ.

Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Τοτε θα πρεπει να εξηγησεις πχ γιατι η Αθηναικη Ζυθοποιια εχει πωλητες που γυρνουν την Ελλαδα και κλεινουν εμπορικες συμφωνιες, δεν θα χρειαζονταν, αφου ειναι τοσα χρονια γνωστη στη χωρα, μονο διανομεις θα επρεπε να υπαρχουν.Θα περιμεναν μονο ενα τηλεφωνακι απο τον καταστηματαρχη και αυτο ηταν.

Επισης πρεπει να διαψευσεις οσους ειδικους περιγραφουν απο ολο το κοσμο τους λογους για τους οποιους ενα ιδιωτικης ετικετας προιον ειναι φθηνοτερο απο ενα επωνυμο. Φαινομενο που εμφανιζεται παντου. Ολοι λοιπον αναφερουν ως τετοιους λογους τα μειωμενα κοστη της διαφημισης, ελλειψη χρησης επιπλεον προσωπικου (πωλητες) κλπ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”