Lord Brum έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:06
Σας αρέσει δε σας αρέσει ο Άδωνις θα σας κάνει ανθρώπους. Ζαιοι με τις αγγλικουδες και τους καρανικες
Γιατί λες "θα σας" κι επίσης αν δεν είναι άνθρωποι οι συριζαίοι; τι είναι;
οι ζαίοι είναι ανθρωπολύματα όχι άνθρωποι. Προδότες,ψεύτες και ξεφτιλισμένους αδυνατώ να τους χαρακτηρίσω ανθρώπους
Εγγράψου τότε σε κάποιο δημόσιο σχολείο της βαθμίδος της επιλογής σου, όσο είναι ακόμη βέβαια δημόσια και δωρεάν. Θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις τέτοιες βασικές ιδιότητες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:10
Και , τι πτυχίο χρειάζεται για να έχω κάποιον να μου σηκώνει τα τηλέφωνα στο πολιτικό μου γραφείο άμα είμαι υπουργός ;
Δεν ξέρω. Πάντως μπορείς να βρεις και έναν που θα του δίνεις λιγότερα από γιατρό, διευθυντή κλινικής. Επίσης, δεν χρειάζεται να τον αποκαλείς διευθυντή γραφείου για να δικαιολογήσεις τον μισθό του. Μπορείς να τον λες γραμματέα ή τηλεφωνιτή/τρια...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:10
Και , τι πτυχίο χρειάζεται για να έχω κάποιον να μου σηκώνει τα τηλέφωνα στο πολιτικό μου γραφείο άμα είμαι υπουργός ;
Κανένα. Επίσης δεν χρειάζεται και μισθό πτυχιούχου. Ο καθένας μπορεί να το κάνει. 500 ευρώ είναι υπεραρκετά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:57
Μη θέμα είναι αυτό αλλά τσούζει η πατούρα των εθνολαϊκιστών και δε μπορούν να κάτσουν ήσυχοι
Η άλλη έφαγε 10 χρόνια φυλακή γιατί δεν είχε πτυχίο δημοτικού για να καθαρίζει, αλλά είναι μη θέμα που ο άλλος παίρνει μισθό ΠΕ χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε μία χώρα με τους πάντες να έχουν τελειώσει μια σχολή ανώτατης εκπαίδευσης προσελήφθη με μισθό ΠΕ ένας από τους λίγους που δεν έχει πτυχίο, αλλά είναι σαν να έχει 10 πτυχία και δύο διδακτορικά.
Maspoli έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:17 Μήπως νιώθει μειονεκτικά απέναντι σε άλλους πτυχιούχους και δε μπορεί να τους εμπιστευτεί;
Τελικώς όλοι οι ζαίοι έχουν μια ιδιόρρυθμη έως σχιζοφρενική αντίληψη για τα πτυχία και την αντιστοιχία τους με τις αμοιβές, είτε αφορούν στον κρατικό είτε στον ιδιωτικό τομέα.
foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 15:10
έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο της ζωής. Είναι σαν 10 πτυχία.
Αν πάνε και τα πουν αυτά σε καμία ξένη χώρα θα τους πάρουν με τις πέτρες. Εκεί υπάρχουν πολιτικοί που παραιτούνται για μικρότερες αφορμές... Εδώ αν ο άλλος κάτσει σε καρέκλα όχι μόνο δεν σηκώνεται με τίποτα αλλά θεωρεί υποχρέωση της χώρας να πληρώνει όλους τους γνωστούς του χωρίς προσόντα...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:57
Μη θέμα είναι αυτό αλλά τσούζει η πατούρα των εθνολαϊκιστών και δε μπορούν να κάτσουν ήσυχοι
Η άλλη έφαγε 10 χρόνια φυλακή γιατί δεν είχε πτυχίο δημοτικού για να καθαρίζει, αλλά είναι μη θέμα που ο άλλος παίρνει μισθό ΠΕ χωρίς να έχει τελειώσει τίποτα.
Ο του αδώνιδος δεν επλαστογράφησε κάποιο πτυχίο, μήτε προέβη σε ψευδή δήλωση, ενώ η υπαγωγή του στο μισθολόγιο πι έψιλον έγινε στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας. Το σχετικό άρθρο εσπαμαρίσθη προηγουμένως Spoiler
Maspoli έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:17 Μήπως νιώθει μειονεκτικά απέναντι σε άλλους πτυχιούχους και δε μπορεί να τους εμπιστευτεί;
Τελικώς όλοι οι ζαίοι έχουν μια ιδιόρρυθμη έως σχιζοφρενική αντίληψη για τα πτυχία και την αντιστοιχία τους με τις αμοιβές, είτε αφορούν στον κρατικό είτε στον ιδιωτικό τομέα.
Επίσης, παντού στον κόσμο η τηλεφωνήτρια του υπουργού αμοίβεται λιγότερα από τον γιατρό, διευθυντή κλινικής. Εδώ απλά βαφτίζεις κάτοχο 10 πτυχίων τον απόφοιτο λυκείου για να δικαιολογήσεις τον μισθό του. ..