Πως τα λες ρε μπαγάσαOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:59Μάλλον ότι ακόμα και στο στρατό κοίταξες να λουφαρεις πηγαίνοντας αεροπορία.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:58Το έχω + έφεδρος υποσμηναγός ,αλλά δε με πήραν τηλέφωνοOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:21
Επίσης εμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσες ενα απόφοιτο φιλοσοφικής (ΑΕΙ) για την θέση του διοικητή της ΕΥΠ, παρά έναν απόφοιτο λυκείου με 20 χρόνια προϋπηρεσία στο Αφγανιστάν ή/και σε εταιρίες ασφαλείας.
Γι'αυτό και είσαι αριστερός.![]()
Μήπως έφταιξε το ότι είμαι κομμούνι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
- Otto Weininger
Το πρόβλημα δεν είναι πως τα λέω, αλλά πως τα κάνεις.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:03Πως τα λες ρε μπαγάσαOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:59Μάλλον ότι ακόμα και στο στρατό κοίταξες να λουφαρεις πηγαίνοντας αεροπορία.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:58
Το έχω + έφεδρος υποσμηναγός ,αλλά δε με πήραν τηλέφωνο![]()
Μήπως έφταιξε το ότι είμαι κομμούνι;![]()
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
alexandroso
Θέλω να ρωτήσω ειλικρινά ποιός πιστεύει ότι οι νεοδημοκράτες γενικά, και ειδικά ο Αδωνις, είναι ενάντια στην κομματικοποίηση του κράτους και στον διορισμό ημετέρων όταν είναι αυτοί στην κυβέρνηση. Οταν είναι στην αντιπολίτευση σίγουρα είναι...
Ποιός θα βγει να μου απαντήσει ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα γελοιοποιηθεί;
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Philip Mortimer
Τελείως συριζορητορικη.Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:26Ή απλά δεν την πάτησε και ο τυπος είναι ικανός. Άλλωστε δεν σκουζετε για την ικανότητα, αλλά για το ότι δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ.Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:24 Ξαναλέω:
Όταν έχεις γαμηθεί επί τόσα χρόνια να καταγγέλλεις τις αποτυχημένες επιλογές του Σύριζα για την στελέχωση του κράτους, δεν την πατάς σε μια από τις πρώτες επιλογές σου για τον επικεφαλής της ΕΥΠ.
Προχειράντζες
Κι εσύ, ένα με πτυχίο φιλοσοφικης θα ανεχοσουν σαν τον άλλο.
Έχει την ικανότητα, άρα τι πειράζει που δεν έχει τα "τυπικά".
Για πες μας λιγο,ο Πιερρακακης πχ ειναι μελος της ΝΔ ; Ο Χρυσοχοιδης ; Ο Μαυρωτας ; Η Μενδωνη ;alexandroso έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:11 Θέλω να ρωτήσω ειλικρινά ποιός πιστεύει ότι οι νεοδημοκράτες γενικά, και ειδικά ο Αδωνις, είναι ενάντια στην κομματικοποίηση του κράτους και στον διορισμό ημετέρων όταν είναι αυτοί στην κυβέρνηση. Οταν είναι στην αντιπολίτευση σίγουρα είναι...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.quora.com/How-is-a-degree-f ... sity-valid
https://www.timeshighereducation.com/wo ... university
Μιλάνε οι ζαίοι. ΟΙ ΖΑΙΟΙ
https://www.timeshighereducation.com/wo ... university
Μιλάνε οι ζαίοι. ΟΙ ΖΑΙΟΙ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ,εσείς τα κάνατε σε 1 μήνα σκατούλες ( να θυμηθώ ν' αλλάξω πάνα στην κόρη) και το ντάματζ κοντρόλ απέτυχε πανηγυρικά.Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:05Το πρόβλημα δεν είναι πως τα λέω, αλλά πως τα κάνεις.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:03Πως τα λες ρε μπαγάσαOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:59
Μάλλον ότι ακόμα και στο στρατό κοίταξες να λουφαρεις πηγαίνοντας αεροπορία.![]()
Ε δεν μπορώ να τα προλαβαίνω όλα. Βαλατε τα μοτεράκια μπροστά και ποιος σας πιάνει.Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:38Ενημερώσου και σταμάτα να παριστάνεις την έκπληκτη.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:34Σοβαρά τώρα;foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:32
μην αδικείς την κυβέρνησή σου: άλλαξε τη νομοθεσία για τους μετακλητούς ήδη από το πρώτο δεκαήμερο, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 9 μετακλητούς +2 δημοσιογράφους ανά πολιτικό γραφείο υπουργού από 4 μετακλητούς + 3 ειδικούς συνεργάτες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Άσε την πολιτική και άλλαξε την πανα. Πάντα να είναι γερή και τυχερή η κόρη.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:14Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ,εσείς τα κάνατε σε 1 μήνα σκατούλες ( να θυμηθώ ν' αλλάξω πάνα στην κόρη) και το ντάματζ κοντρόλ απέτυχε πανηγυρικά.
Αναμενόμενο, για την ΝΔ μιλάμε. Απλά η ταχυτητα και η λύσσα για δημόσιο χρήμα είναι εντυπωσιακή.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:44ναι. Το διαφήμισαν σαν "περιρισμό του αριθμού των μετακλητών" μέχρι που κάποιος έκανε τον κόπο να δει πόσους προέβλεπε ο προηγούμενος νόμος.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:34Σοβαρά τώρα;foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:32
μην αδικείς την κυβέρνησή σου: άλλαξε τη νομοθεσία για τους μετακλητούς ήδη από το πρώτο δεκαήμερο, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 9 μετακλητούς +2 δημοσιογράφους ανά πολιτικό γραφείο υπουργού από 4 μετακλητούς + 3 ειδικούς συνεργάτες.
Επίσης όρισαν 100 καινούριες θέσεις μετακλητών για την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλαδή για το ίδιο το μητσοτακέικο (όχι ότι δεν έχει πάρει τουλάχιστον τις μισές θέσεις σε όλα τα άλλα γραφεία αλλά να μην έχει και 100 για την πάρτη του ο μικρός; )
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Αν δεν είναι αρκετό προσόν για τον διοικητή της ΕΥΠ να ξέρει μπουζούκι τι είναι;
Άντε να δούμε και τον Γιώργο Μάγκα υποδιοικητή.
Άντε να δούμε και τον Γιώργο Μάγκα υποδιοικητή.
-
alexandroso
Κρίμα που δεν βγήκε κι ο Ψαριανός να τον προσθέσεις στον κατάλογο των σκληρών αντιδεξιών που προώθησε η ΝΔ.under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:12Για πες μας λιγο,ο Πιερρακακης πχ ειναι μελος της ΝΔ ; Ο Χρυσοχοιδης ; Ο Μαυρωτας ; Η Μενδωνη ;alexandroso έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:11 Θέλω να ρωτήσω ειλικρινά ποιός πιστεύει ότι οι νεοδημοκράτες γενικά, και ειδικά ο Αδωνις, είναι ενάντια στην κομματικοποίηση του κράτους και στον διορισμό ημετέρων όταν είναι αυτοί στην κυβέρνηση. Οταν είναι στην αντιπολίτευση σίγουρα είναι...
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
- Otto Weininger
Εδώ και είκοσι μέρες έχουν απαντηθεί αυτά. Κατά τα άλλα ναι, είσαι συνώνυμο της πολιτικής Επικαιρότητας και της ορθής σκεψης, απλα σου ξεφεύγει και κάτι.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:15Ε δεν μπορώ να τα προλαβαίνω όλα. Βαλατε τα μοτεράκια μπροστά και ποιος σας πιάνει.
Έχω μια κοτομπουκια από τα KFC μπροστά μου που υποστήριζει πως έχει μεγαλύτερη οξυδέρκεια από εσένα.
Πιθανόν έχει δίκιο, αλλά θα φαγωθεί ούτως ή άλλως.
Το 2700 απο που προκύπτει;under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:39Γνωστες αρχιδιες.Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:34Σοβαρά τώρα;foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:32
Ο συριζα ειχε 2700 μετακλητους.
Η ΝΔ εχει 51 υπουργους και υφυπουργους και το 9 που λεει ο ψευτης ο φος ειναι το μεγιστο που μπορει να εχει ενας υπουργος (δημοσιογραφοι και ειδικοι συνεργατες μεσα στο εννιαρι,οχι εξτρα).Οι υφυπουργοι εχουν λιγοτερους.
Επισης η ΝΔ μειωσε τις γενικες γραμματειες απο 90 σε 60.Οι γενικοι γραμματεις δικαιουνται ακομα λιγοτερους συνεργατες.
Κανε τις πραξεις και δες ποσο καραγκιοζης ειναι ο φος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ πιο πάνω μπήκαν τα άρθρα και τα νούμερα, αλλά για την Δανάη αναμενόμενο .Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 14:16
Αναμενόμενο, για την ΝΔ μιλάμε. Απλά η ταχυτητα και η λύσσα για δημόσιο χρήμα είναι εντυπωσιακή.
Κουνουπίδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 22 Απαντήσεις