Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:37
Ρε Αντερ, μπεσα τώρα
Αν ο Σύριζα έβαζε επικεφαλής της ΕΥΠ κάποιον χωρίς πτυχίο θα ήσουν στα κάγκελα
Μην συμπεριφέρεσαι σαν κομματικό χουλιγκανάκι
Ο τύπος μπορεί να είναι επιτυχημένος επαγγελματίας, πτυχίο δεν έχει. Και όσο η θέση απαιτεί πτυχίο ως τυπικο προσόν, δεν καλύπτει τις απαιτήσεις
Τωρα μη λεμε μαλακιες.Ο συριζα εβαλε τον Ρουμπατη επειδη ειχε πτυχιο διεθνων σχεσεων αλλα δουλευε ως πανελιστας στον Ευαγγελατο.
Το ειπαμε αρχικα οτι ο Ρουμπατης ηταν πανελιστας και σταματησαμε εκει λογω της ιδιαιτεροτητος της θεσης.
Εσυ αναμεσα στους δυο ποιον θα εβαζες ;
Ανάμεσα στον Πασόκο άνθρωπο των Αμερικάνων ή στον Νεοδημοκράτη άνθρωπο των Αμερικάνων;
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το δίλημμα;
Εγώ σε ρώτησα για το ζήτημα της έλλειψης τυπικών προσόντων και όλο πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Θα ήσουν στα κάγκελα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:40
Για να τον επέλεξε ο Μητσοτάκης θα είχε λόγο. Αν ήθελε απλά να τον βόλεψει θα έκανε κάτι άλλο όχι κραυγαλέο όπως αυτό.
Άρα μου αρκεί για τώρα το σκεπτικό.
Ξέρει ο ηγέτης
Έχεις μπερδέψει το phorum.com.gr με την τοπική της ΝΔ σε κάποιο κατσικοχώρι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
εγω δεν συμφωνω με το μισθολογιο του συριζα και θελω να αλλαξει.Δεν ξερω αν θα το αλλαξουν.
μην αδικείς την κυβέρνησή σου: άλλαξε τη νομοθεσία για τους μετακλητούς ήδη από το πρώτο δεκαήμερο, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 9 μετακλητούς +2 δημοσιογράφους ανά πολιτικό γραφείο υπουργού από 4 μετακλητούς + 3 ειδικούς συνεργάτες.
Σοβαρά τώρα;
ναι. Το διαφήμισαν σαν "περιρισμό του αριθμού των μετακλητών" μέχρι που κάποιος έκανε τον κόπο να δει πόσους προέβλεπε ο προηγούμενος νόμος.
Επίσης όρισαν 100 καινούριες θέσεις μετακλητών για την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλαδή για το ίδιο το μητσοτακέικο (όχι ότι δεν έχει πάρει τουλάχιστον τις μισές θέσεις σε όλα τα άλλα γραφεία αλλά να μην έχει και 100 για την πάρτη του ο μικρός; )
under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:40
Συμπερασμα : για τη θεση του Θεοδωρατου απαιτειται πτυχιο ; ΟΧΙ
Την αμοιβη του Θεοδωρατου την καθορισε η ΝΔ και ο Αδωνις ; ΟΧΙ
Ποιος την καθορισε ; Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:08
έχω δει απόφοιτο ΑΕΙ να μην του κόβει μία, και από την άλλη έχω δει άτομο που δεν τελείωσε πανεπιστήμιο να είναι πολύ ικανότερος και πιο οξυδερκής από τη πλειοψηφία ίσως των πτυχιούχων αει της ελλάδας
αυτό το ο τάδε τελείωσε τει άρα είναι καλύτερος/πιο έξυπνος/ικανότερος από τον δείνα που τελείωσε λύκειο ή ο άλλος τελείωσε αει άρα είναι αξιότερος από τον παρ'άλλο που τελείωσε τει, είναι ένα κατάλοιπο του κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει το νεοέλληνα που ψάχνει να βρει αυτοεπιβεβαίωση
Σωστό. Κι εγώ πιστεύω ότι αυτός που έχει απολυτήριο Λυκείου με 19, αλλά δεν διαθέτει τριτοβάθμια εκπαίδευση , δεν μπορεί να είναι "κατώτερος" από πτυχιούχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ με απολυτήριο Λυκείου 14.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:40
Για να τον επέλεξε ο Μητσοτάκης θα είχε λόγο. Αν ήθελε απλά να τον βόλεψει θα έκανε κάτι άλλο όχι κραυγαλέο όπως αυτό.
Άρα μου αρκεί για τώρα το σκεπτικό.
Ξέρει ο ηγέτης
Έχεις μπερδέψει το phorum.com.gr με την τοπική της ΝΔ σε κάποιο κατσικοχώρι.
Όχι. Εσύ απλά νομίζεις ότι η πολιτική είναι να παίρνεις τα χιλιάρικα του βουλευτικού μισθού για να λες απλά όχι στο οτιδήποτε και μια στο τόσο να βάζεις και την κασέτα με πλαφόν την λέξη αντιλαϊκά, ώστε να ειπωθεί 276 φορές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
μην αδικείς την κυβέρνησή σου: άλλαξε τη νομοθεσία για τους μετακλητούς ήδη από το πρώτο δεκαήμερο, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 9 μετακλητούς +2 δημοσιογράφους ανά πολιτικό γραφείο υπουργού από 4 μετακλητούς + 3 ειδικούς συνεργάτες.
Σοβαρά τώρα;
ναι. Το διαφήμισαν σαν "περιρισμό του αριθμού των μετακλητών" μέχρι που κάποιος έκανε τον κόπο να δει πόσους προέβλεπε ο προηγούμενος νόμος.
Επίσης όρισαν 100 καινούριες θέσεις μετακλητών για την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλαδή για το ίδιο το μητσοτακέικο (όχι ότι δεν έχει πάρει τουλάχιστον τις μισές θέσεις σε όλα τα άλλα γραφεία αλλά να μην έχει και 100 για την πάρτη του ο μικρός; )
Συνολικά νούμερα θα μας πεις ;
Είναι πάνω ή κάτω από 2.700 ;
foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:44
εκτος απο τους 100 μετακλητους η προεδρια της κυβερνησης θα εχει αλλους 340 μονιμους η αοριστου χρονου (πιθανως αποσπασμενων ΔΥ) και αγνωστο αριθμο ασφαλιτων με μπονους το 30% του μισθου τους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Beria έγραψε: 12 Αύγ 2019, 13:43
Ανάμεσα στον Πασόκο άνθρωπο των Αμερικάνων ή στον Νεοδημοκράτη άνθρωπο των Αμερικάνων;
Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το δίλημμα;
Εγώ σε ρώτησα για το ζήτημα της έλλειψης τυπικών προσόντων και όλο πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Θα ήσουν στα κάγκελα;
Μου ειπες τι θα γινοταν αν ο συριζα εβαζε καποιον χωρις πτυχιο.
Σου ειπα οτι ο νυν εχει πτυχιο και η ενσταση ειναι οτι δεν το αναγνωριζει το ελ δημοσιο (δεν ξερω αν ισχυει αλλα ας πουμε οτι ισχυει).
Μου λες οτι θα ημουν στα καγκελα.
Και σου λεω οτι ανεχτηκαμε τον πανελιστα Ρουμπατη που μαλιστα μας εκανε και ρεζιλι με τις υποκλοπες των τροικανων που αποκαλυφτηκαν.
Ε τι αλλο θες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Επίσης εμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσες ενα απόφοιτο φιλοσοφικής (ΑΕΙ) για την θέση του διοικητή της ΕΥΠ, παρά έναν απόφοιτο λυκείου με 20 χρόνια προϋπηρεσία στο Αφγανιστάν ή/και σε εταιρίες ασφαλείας.
Γι'αυτό και είσαι αριστερός.
Το έχω + έφεδρος υποσμηναγός ,αλλά δε με πήραν τηλέφωνο
Επίσης εμαι σίγουρος ότι θα προτιμούσες ενα απόφοιτο φιλοσοφικής (ΑΕΙ) για την θέση του διοικητή της ΕΥΠ, παρά έναν απόφοιτο λυκείου με 20 χρόνια προϋπηρεσία στο Αφγανιστάν ή/και σε εταιρίες ασφαλείας.
Γι'αυτό και είσαι αριστερός.
Το έχω + έφεδρος υποσμηναγός ,αλλά δε με πήραν τηλέφωνο
Μήπως έφταιξε το ότι είμαι κομμούνι;
Μάλλον ότι ακόμα και στο στρατό κοίταξες να λουφαρεις πηγαίνοντας αεροπορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο σχεδιασμός, όπως υπηρετείται και από το πρώτο ν/σ που θα κατατεθεί για τη δομή και λειτουργία της κυβέρνησης και το επιτελικό κράτος, το οποίο επιμελείται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, προβλέπει ότι κάθε υπουργός θα δικαιούται εννέα μετακλητούς υπαλλήλους και δύο δημοσιογράφους. Επίσης, κάθε υφυπουργός θα δικαιούται έξι μετακλητούς υπαλλήλους (χωρίς δημοσιογράφους, οι οποίοι, εάν κριθούν αναγκαίοι, μπορούν να καλύψουν μία από τις έξι θέσεις). Μικρό αριθμό μετακλητών, έως πέντε, θα έχουν οι γενικοί γραμματείς, οι οποίοι κρίνεται απαραίτητο να συνεπικουρηθούν από μετακλητούς και ειδικούς συμβούλους. Και αυτό διότι μειώθηκε ο αριθμός τους –από 93, οι γενικές γραμματείες περιορίστηκαν σε πέντε– συγκεντρώνοντας περισσότερες αρμοδιότητες σε κάθε γραμματεία.
Ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων, βεβαίως, εξαρτάται από τον αριθμό των υφυπουργών και υφυπουργών· η νυν κυβέρνηση έχει 51. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων κυμαινόταν περί τις 2.700 στις 31 Μαρτίου. Εκτοτε, βέβαια, και έως τις εκλογές, υπήρξαν πράξεις υπουργικού συμβουλίου με τις οποίες προσελήφθησαν καινούργιοι μετακλητοί.