!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12; :011:
Και πολλά σου είναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12; :011:
Τα παραπονα σου στον συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:39 Από κει και πέρα, ως ένδειξη γενναιοδωρίας, απαντάμε και λέμε ότι στο γραφείο του ο εκάστοτε υπουργός χρειάζεται έναν έμπιστο και τίποτα άλλο. Ακόμα και το παιδί του να έβαζε κάποιος καλό θα ήταν αφού ένεκα εμπιστοσύνης η δουλειά προχωράει καλύτερα.

Αν σας πειράζουν τα 300 ευρώ παρςπανω που μπορεί να έχει ο μισθός, χεστηκαμε.

Όταν η ΝΔ κάνει Υπουργό μια καθαρίστρια απλά επειδή η μητέρα της έχει σχέση με τον πατέρα του ν.2 της κυβέρνησης ή κάνει Υπουργό μια κολλητή του Πρωθυπουργού με μοναδικά προσόντα ότι κρατούσε ομπρέλα, παρίστανε την κάτοικο στο Μάτι και περπάτησε στη Γένοβα, τότε να το συζητήσουμε.
Εκατό φορές τα έχομε γράψει και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δεν πειράζει. Τα σκυλιά αλυχτούν, το καραβάνι προχωρεί :8)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
under

stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:46 Και; Κούνα λίγο το κεφάλι σου, δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέω ότι δεν πρέπει να παίρνει τα λεφτά αυτά ο συγκεκριμένος (ΚΑΙ πολλοί άλλοι).
Τον νομο τον εκανε ο συριζα.Πρεπει πρωτα να αλλαξει το μισθολογιο των ΔΥ για να προσλαβει διευθυντη στο γραφειο του ο Αδωνις ;
Μην το ψαχνετε αλλο.
Ειπατε μαλακιες,δεν ειναι η πρωτη φορα,ουτε η τελευταια.Αριστεροι ειστε.
Άβαταρ μέλους
under

Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:00 Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
Οχι.Μαθατε οτι καθε φορα που θα λετε μαλακιες θα πεφτει ξεβρακωμα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:04
Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σας
:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:03
stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:46 Και; Κούνα λίγο το κεφάλι σου, δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέω ότι δεν πρέπει να παίρνει τα λεφτά αυτά ο συγκεκριμένος (ΚΑΙ πολλοί άλλοι).
Τον νομο τον εκανε ο συριζα.Πρεπει πρωτα να αλλαξει το μισθολογιο των ΔΥ για να προσλαβει διευθυντη στο γραφειο του ο Αδωνις ;
Μην το ψαχνετε αλλο.
Ειπατε μαλακιες,δεν ειναι η πρωτη φορα,ουτε η τελευταια.Αριστεροι ειστε.
Ναι, φυσικά. Κλαίει ο άνθρωπος που θα πληρώνεται με περισσότερα χρήματα. Αχ, πήγαινε κάνε καμιά βουτιά να ηρεμήσεις. Σαν πληβείος, όπως ο Κυριάκος, όχι τίποτα πολυτέλειες.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Naida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:27
stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:24
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:20 Από πού και ως πού είναι ζήτημα ηθικής η ύπαρξη πτυχίου σε θέση που δεν προβλέπεται; :lol:
Η πληρωμή με βάση την ύπαρξη πτυχίου, ενώ δεν υπάρχει το πτυχίο, είναι ζήτημα ηθικής;

ΥΓ: Εδώ πληρώνουμε τον Άδωνι ως Υπουργό,
χαλάλι και στον μετακλητό πυροβολημένο που έχει για τσετούλι. :fp:
Αυτό ρε συ, αυτό.
Σας αρέσει δε σας αρέσει ο Άδωνις θα σας κάνει ανθρώπους. Ζαιοι με τις αγγλικουδες και τους καρανικες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
under

stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05 Ναι, φυσικά. Κλαίει ο άνθρωπος που θα πληρώνεται με περισσότερα χρήματα. Αχ, πήγαινε κάνε καμιά βουτιά να ηρεμήσεις. Σαν πληβείος, όπως ο Κυριάκος, όχι τίποτα πολυτέλειες.
Ο ανθρωπος δεν κλαιει.Αλλα γιατι δεν σκουζατε οταν ο συριζα αλλαζε το μισθολογιο της συγκεκριμενης θεσης ;
Γιατι τοτε δεν βγαζατε κιχ ;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Maspoli έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:37 Ότι και να λέμε, ο ΑΡΙΣΤΟΣ σκιζότανε εδώ μέσα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον τοποθέτησε πουθενά.
Η ΝΔ μόλις ανέβηκε στην κυβέρνηση βόλεψε αμέσως έναν ΑΡΙΣΤΟ της. ΓΓ θα πεις τίποτα;

Αν αυτός ρε

Εικόνα

είναι
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος είναι Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής, με πλούσια εργογραφία και αρθρογραφία, εστιασμένη κατά κύριο λόγο στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τόσο σε ιστορικό επίπεδο, όσο και σε ζητήματα επικαιρότητας.
τότε ο Καρανίκας που έχει πτυχίο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων, μπορεί όντως να ισχυρίζεται ότι είναι ο Έλληνας Μπρεζίσνκι
δεν ενδιαφέρομαι στο να υπερασπιστώ τον Άδωνη στο συγκεκριμένο
αλλά θέλω να σταθώ αλλού
θέλω να σταθώ σ'αυτό το φαινόμενο που στην Ελλάδα όλα τα κρίνουμε βάσει των χαρτιών
έχω δει απόφοιτο ΑΕΙ να μην του κόβει μία, και από την άλλη έχω δει άτομο που δεν τελείωσε πανεπιστήμιο να είναι πολύ ικανότερος και πιο οξυδερκής από τη πλειοψηφία ίσως των πτυχιούχων αει της ελλάδας
αυτό το ο τάδε τελείωσε τει άρα είναι καλύτερος/πιο έξυπνος/ικανότερος από τον δείνα που τελείωσε λύκειο ή ο άλλος τελείωσε αει άρα είναι αξιότερος από τον παρ'άλλο που τελείωσε τει, είναι ένα κατάλοιπο του κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει το νεοέλληνα που ψάχνει να βρει αυτοεπιβεβαίωση

υγ για να μη με προλάβουν μερικοί, ελληνικό αει τελείωσα αυτό δε με κάνει αυτομάτως καλύτερο/ικανότερο από τον οποιονδήποτε επειδή έχω ένα χαρτί στα χέρια μου. πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στη πράξη - η πορεία του καθενός αποδεικνύει την αξία του όχι το οποιοδήποτε χαρτί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Αρχίσαμε τις παπαρίτσες ΣΕ; Η σύζυγος δε δουλεύει στο δημόσιο ,λίγες ώρες σε φροντιστήριο είχε ,παν κι αυτές.
9μηνη γονική άδεια ανατροφής τέκνου φυσικά δικαιούμαι βάσει νόμου και την πήρα και θα την πάρω, έλα κι εσύ και κάνε 4 παιδιά.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:00 Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
Τους ανάγκασε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί δεν ήθελαν.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05
:smt005:
Γελά ο μωρός..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”