Πίνκυ, έτσι θα πάτε μπροστά, ο Αλ τα λέει καλά, να τον μελετάτε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:08δεν ενδιαφέρομαι στο να υπερασπιστώ τον Άδωνη στο συγκεκριμένοMaspoli έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:37 Ότι και να λέμε, ο ΑΡΙΣΤΟΣ σκιζότανε εδώ μέσα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον τοποθέτησε πουθενά.
Η ΝΔ μόλις ανέβηκε στην κυβέρνηση βόλεψε αμέσως έναν ΑΡΙΣΤΟ της. ΓΓ θα πεις τίποτα;
Αν αυτός ρε
![]()
είναιτότε ο Καρανίκας που έχει πτυχίο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων, μπορεί όντως να ισχυρίζεται ότι είναι ο Έλληνας ΜπρεζίσνκιΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος είναι Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής, με πλούσια εργογραφία και αρθρογραφία, εστιασμένη κατά κύριο λόγο στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τόσο σε ιστορικό επίπεδο, όσο και σε ζητήματα επικαιρότητας.
αλλά θέλω να σταθώ αλλού
θέλω να σταθώ σ'αυτό το φαινόμενο που στην Ελλάδα όλα τα κρίνουμε βάσει των χαρτιών
έχω δει απόφοιτο ΑΕΙ να μην του κόβει μία, και από την άλλη έχω δει άτομο που δεν τελείωσε πανεπιστήμιο να είναι πολύ ικανότερος και πιο οξυδερκής από τη πλειοψηφία ίσως των πτυχιούχων αει της ελλάδας
αυτό το ο τάδε τελείωσε τει άρα είναι καλύτερος/πιο έξυπνος/ικανότερος από τον δείνα που τελείωσε λύκειο ή ο άλλος τελείωσε αει άρα είναι αξιότερος από τον παρ'άλλο που τελείωσε τει, είναι ένα κατάλοιπο του κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει το νεοέλληνα που ψάχνει να βρει αυτοεπιβεβαίωση
υγ για να μη με προλάβουν μερικοί, ελληνικό αει τελείωσα αυτό δε με κάνει αυτομάτως καλύτερο/ικανότερο από τον οποιονδήποτε επειδή έχω ένα χαρτί στα χέρια μου. πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στη πράξη - η πορεία του καθενός αποδεικνύει την αξία του όχι το οποιοδήποτε χαρτί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχεις δίκιο. 2100 ο βασικός μισθός ΠΕ ΜΚ19 έναντι 858 που παίρνει ο ΔΕ ΜΚ1. 1300 ευρουλάκια το μήνα. Σιγά τα ωά. Κάθε μήνα δεν υπάρχει ένα μωρό σε όλη την Ελλάδα που να χρειάζεται 5 μέρες νοσηλεία στην εντατική; Ε ας ψοφήσει.Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:59Καλά κόψε κάτι.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:55Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:39 Κανένας ζαίος δεν δικαιούται να κατακρίνει τίποτα.
Το παραπάνω, ως βάση και αφετηρία κάθε συζήτησης.
Από κει και πέρα, ως ένδειξη γενναιοδωρίας, απαντάμε και λέμε ότι στο γραφείο του ο εκάστοτε υπουργός χρειάζεται έναν έμπιστο και τίποτα άλλο. Ακόμα και το παιδί του να έβαζε κάποιος καλό θα ήταν αφού ένεκα εμπιστοσύνης η δουλειά προχωράει καλύτερα.
Αν σας πειράζουν τα 300 3300 ευρώ παρςπανω που μπορεί να έχει ο μισθός, χεστηκαμε.
Όταν η ΝΔ κάνει Υπουργό μια καθαρίστρια απλά επειδή η μητέρα της έχει σχέση με τον πατέρα του ν.2 της κυβέρνησης ή κάνει Υπουργό μια κολλητή του Πρωθυπουργού με μοναδικά προσόντα ότι κρατούσε ομπρέλα, παρίστανε την κάτοικο στο Μάτι και περπάτησε στη Γένοβα, τότε να το συζητήσουμε.
Και πάλι, το τονίζω, στα πλαίσια της δικής μας γενναιοδωρίας, αφού όπως προείπα οι ζαιοι δεν δικαιούνται να κατακρίνουν τίποτα.
- Otto Weininger
Φυσικά. Εκτός από την μέρα που πληρώνω εφορία, γιατί σκέφτομαι ότι πάει σε σένα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:09Γελά ο μωρός..Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:04
Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σας![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Εντάξει.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:10Έχεις δίκιο. 2100 ο βασικός μισθός ΠΕ ΜΚ19 έναντι 858 που παίρνει ο ΔΕ ΜΚ1. 1300 ευρουλάκια το μήνα. Σιγά τα ωά. Κάθε μήνα δεν υπάρχει ένα μωρό σε όλη την Ελλάδα που να χρειάζεται 5 μέρες νοσηλεία στην εντατική; Ε ας ψοφήσει.
Στην επόμενη εκπομπή πήγαινε με το κοινό να φώναζεις στον Άδωνι ότι σκοτώνει μωρά.
Και ασε τον να αναρωτιέται τι εννοείς και αν έχεις φάει μανιτάρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα υπηρχε προβλημα με τον Θεοδωρατο αν επαιρνε θεση αντιστοιχη του Καρανικα.
Οταν λεγεσαι συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου της κυβερνησης θα πρεπει να εχεις και πιστοποιημενα προσοντα.
Οταν ομως πρεπει να τρεξεις ενα γραφειο,δεν χρειαζεται να εισαι μανατζερ.
Συνεπως,αγαπητοι αριστεροι βοθροι,οσο και να προσπαθειτε να ξεπλυνετε το πλιατσικο που κανατε δεν το καταφερνετε.
Οταν λεγεσαι συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου της κυβερνησης θα πρεπει να εχεις και πιστοποιημενα προσοντα.
Οταν ομως πρεπει να τρεξεις ενα γραφειο,δεν χρειαζεται να εισαι μανατζερ.
Συνεπως,αγαπητοι αριστεροι βοθροι,οσο και να προσπαθειτε να ξεπλυνετε το πλιατσικο που κανατε δεν το καταφερνετε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πετάει βρέφη από θερμοκοιτίδες για να ζεστάνει το τάπερ με τις φακές στο λαντς μπρέικ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Εμπεδοκλής
Εσύ τράβα να σε χειρουργήσει ένας πρακτικός. Ας μην έχεις κόμπλεξ. Δε σε κάνει γιατρό το χαρτί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:08
δεν ενδιαφέρομαι στο να υπερασπιστώ τον Άδωνη στο συγκεκριμένο
αλλά θέλω να σταθώ αλλού
θέλω να σταθώ σ'αυτό το φαινόμενο που στην Ελλάδα όλα τα κρίνουμε βάσει των χαρτιών
έχω δει απόφοιτο ΑΕΙ να μην του κόβει μία, και από την άλλη έχω δει άτομο που δεν τελείωσε πανεπιστήμιο να είναι πολύ ικανότερος και πιο οξυδερκής από τη πλειοψηφία ίσως των πτυχιούχων αει της ελλάδας
αυτό το ο τάδε τελείωσε τει άρα είναι καλύτερος/πιο έξυπνος/ικανότερος από τον δείνα που τελείωσε λύκειο ή ο άλλος τελείωσε αει άρα είναι αξιότερος από τον παρ'άλλο που τελείωσε τει, είναι ένα κατάλοιπο του κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει το νεοέλληνα που ψάχνει να βρει αυτοεπιβεβαίωση
υγ για να μη με προλάβουν μερικοί, ελληνικό αει τελείωσα αυτό δε με κάνει αυτομάτως καλύτερο/ικανότερο από τον οποιονδήποτε επειδή έχω ένα χαρτί στα χέρια μου. πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στη πράξη - η πορεία του καθενός αποδεικνύει την αξία του όχι το οποιοδήποτε χαρτί
Επίσης, για να ακριβολογούμε, δεν τελείωσε κάποιο ΤΕΙ. Απλά δεν τελείωσε τίποτα.
Να θυμίσω επίσης, ότι όταν τα ΤΕΙ συγχωνεύτηκαν με τα Πανεπιστήμια κάποιοι σκούζανε...
Δεν ήμουν εδώ να ενημερωθώ με αντικειμενικότητα από κάποιον ανταποκριτή των γεγονότων, τώρα είμαι εδώ και σχολιάζω για κάτι που όντως είναι μαλακία να συμβαίνει.under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:07Ο ανθρωπος δεν κλαιει.Αλλα γιατι δεν σκουζατε οταν ο συριζα αλλαζε το μισθολογιο της συγκεκριμενης θεσης ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05 Ναι, φυσικά. Κλαίει ο άνθρωπος που θα πληρώνεται με περισσότερα χρήματα. Αχ, πήγαινε κάνε καμιά βουτιά να ηρεμήσεις. Σαν πληβείος, όπως ο Κυριάκος, όχι τίποτα πολυτέλειες.
Γιατι τοτε δεν βγαζατε κιχ ;
Τους έριξαν έναν νόμο στο ποτό τουςΕμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:08Τους ανάγκασε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί δεν ήθελαν.Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:00 Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και η καταληκτικη ερωτηση ειναι : για να στελεχωσει το γραφειο του ο Υπουργος πρεπει να περιμενει να αλλαξει πρωτα το μισθολογιο των ΔΥ ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:14 Δεν ήμουν εδώ να ενημερωθώ με αντικειμενικότητα από κάποιον ανταποκριτή των γεγονότων, τώρα είμαι εδώ και σχολιάζω για κάτι που όντως είναι μαλακία να συμβαίνει.
Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:11Φυσικά. Εκτός από την μέρα που πληρώνω εφορία, γιατί σκέφτομαι ότι πάει σε σένα.
Ενώ εγώ στην εφορία πληρώνω με στραγάλια
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ευχαριστώ, το διόρθωσαstella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:51Αχ καλέ μου, λάθος παράθεση έκανες. Αν και συμφωνώ με τα λεγόμενα του Maspoli.Rakomelofronas έγραψε: 12 Αύγ 2019, 10:28Αυτό είναι μόνιμο θέμα, καθώς υπάρχει η σχετική διάταξη που αναφέρει ότι ο διευθυντής του γραφείου κατατάσσεται στο ανώτατο κλιμάκιο της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΜΚ1 με τον νόμο του 2003, ΜΚ19 με το ισχύον μισθολόγιο) είτε έχει πτυχίο είτε όχι. Κόμματα που ασχολούνται συστηματικά με τέτοια θέματα, και όχι επιλεκτικά για να βλάψουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, παίρνουν πολύ λίγες ψήφους (πχ Δημιουργία Ξανά). Για μένα το όλο ρεπορτάζ μυρίζει απεγνωσμένη προσπάθεια να χτυπηθεί ο Γεωργιάδης, σε φάση που φαίνεται να προετοιμάζεται γενική αντεπίθεση στο θέμα της Νοβάρτις, και να δικαιολογηθούν τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να υπήρχε ανάλογη ευαισθησία και σε περιπτώσεις που το αρεστό κόμμα, όποιο είναι αυτό, έχει την κυβέρνηση.stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 10:24Μιλάμε για το αν πρέπει ένας που δεν έχει πτυχίο να αμείβεται με το μισθό πτυχιούχου και μάλιστα στο υψηλό κλιμάκιο. Ας δώσει δουλειά σε ένα βύσμα του για το γραφείο, όχι όμως και να προκαλεί και με τη μισθοδοσία του.![]()
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Ιδανικά τουλάχιστον θα πρέπει να βρει κάποιον να πληροί τα τυπικά προσόντα, ώστε να δικαιολογείται ο μισθός. Εναλλακτικά (και καλύτερα ως λύση), καθώς αναγράφεται ως επιλογή στο άρθρο που έβαλα πιο πριν, μπορεί να ορίσει μικρότερο μισθό για τους μετακλητούς.under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:16Και η καταληκτικη ερωτηση ειναι : για να στελεχωσει το γραφειο του ο Υπουργος πρεπει να περιμενει να αλλαξει πρωτα το μισθολογιο των ΔΥ ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:14 Δεν ήμουν εδώ να ενημερωθώ με αντικειμενικότητα από κάποιον ανταποκριτή των γεγονότων, τώρα είμαι εδώ και σχολιάζω για κάτι που όντως είναι μαλακία να συμβαίνει.
Με τα στραγάλια του Όττο πληρώνεις.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:17Ενώ εγώ στην εφορία πληρώνω με στραγάλιαOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:11Φυσικά. Εκτός από την μέρα που πληρώνω εφορία, γιατί σκέφτομαι ότι πάει σε σένα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφενος δεν οριζει αυτος το μισθολογιο.stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:18 Ιδανικά τουλάχιστον θα πρέπει να βρει κάποιον να πληροί τα τυπικά προσόντα, ώστε να δικαιολογείται ο μισθός. Εναλλακτικά (και καλύτερα ως λύση), καθώς αναγράφεται ως επιλογή στο άρθρο που έβαλα πιο πριν, μπορεί να ορίσει μικρότερο μισθό για τους μετακλητούς.
Αφετερου ποια ειναι τα τυπικα προσοντα για τη συγκεκριμενη θεση ; Χρειαζεται πτυχιο ;
Απαντηση : ΟΧΙ.
Εσυ θα επαιρνες καποιον με 5 πτυχια ως δεξι σου χερι χωρις ομως να του εχεις απολυτη εμπιστοσυνη ;
Εκ του ασφαλους μπορει και να πεις ΝΑΙ.Στην πραξη θα ελεγες ΟΧΙ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 22 Απαντήσεις