Και πολλά σου είναι.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
- Otto Weininger
Re: Δεν θα έχει πτυχίο αλλά θα είναι σαν να έχει...
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τα παραπονα σου στον συριζα.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εκατό φορές τα έχομε γράψει και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δεν πειράζει. Τα σκυλιά αλυχτούν, το καραβάνι προχωρείOtto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:39 Από κει και πέρα, ως ένδειξη γενναιοδωρίας, απαντάμε και λέμε ότι στο γραφείο του ο εκάστοτε υπουργός χρειάζεται έναν έμπιστο και τίποτα άλλο. Ακόμα και το παιδί του να έβαζε κάποιος καλό θα ήταν αφού ένεκα εμπιστοσύνης η δουλειά προχωράει καλύτερα.
Αν σας πειράζουν τα 300 ευρώ παρςπανω που μπορεί να έχει ο μισθός, χεστηκαμε.
Όταν η ΝΔ κάνει Υπουργό μια καθαρίστρια απλά επειδή η μητέρα της έχει σχέση με τον πατέρα του ν.2 της κυβέρνησης ή κάνει Υπουργό μια κολλητή του Πρωθυπουργού με μοναδικά προσόντα ότι κρατούσε ομπρέλα, παρίστανε την κάτοικο στο Μάτι και περπάτησε στη Γένοβα, τότε να το συζητήσουμε.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τον νομο τον εκανε ο συριζα.Πρεπει πρωτα να αλλαξει το μισθολογιο των ΔΥ για να προσλαβει διευθυντη στο γραφειο του ο Αδωνις ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:46 Και; Κούνα λίγο το κεφάλι σου, δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέω ότι δεν πρέπει να παίρνει τα λεφτά αυτά ο συγκεκριμένος (ΚΑΙ πολλοί άλλοι).
Μην το ψαχνετε αλλο.
Ειπατε μαλακιες,δεν ειναι η πρωτη φορα,ουτε η τελευταια.Αριστεροι ειστε.
Οχι.Μαθατε οτι καθε φορα που θα λετε μαλακιες θα πεφτει ξεβρακωμα.Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:00 Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σαςΣτύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:04Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σαςΣτύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, φυσικά. Κλαίει ο άνθρωπος που θα πληρώνεται με περισσότερα χρήματα. Αχ, πήγαινε κάνε καμιά βουτιά να ηρεμήσεις. Σαν πληβείος, όπως ο Κυριάκος, όχι τίποτα πολυτέλειες.under έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:03Τον νομο τον εκανε ο συριζα.Πρεπει πρωτα να αλλαξει το μισθολογιο των ΔΥ για να προσλαβει διευθυντη στο γραφειο του ο Αδωνις ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:46 Και; Κούνα λίγο το κεφάλι σου, δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέω ότι δεν πρέπει να παίρνει τα λεφτά αυτά ο συγκεκριμένος (ΚΑΙ πολλοί άλλοι).
Μην το ψαχνετε αλλο.
Ειπατε μαλακιες,δεν ειναι η πρωτη φορα,ουτε η τελευταια.Αριστεροι ειστε.
Σας αρέσει δε σας αρέσει ο Άδωνις θα σας κάνει ανθρώπους. Ζαιοι με τις αγγλικουδες και τους καρανικεςNaida έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:27Αυτό ρε συ, αυτό.stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:24Η πληρωμή με βάση την ύπαρξη πτυχίου, ενώ δεν υπάρχει το πτυχίο, είναι ζήτημα ηθικής;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 09:20 Από πού και ως πού είναι ζήτημα ηθικής η ύπαρξη πτυχίου σε θέση που δεν προβλέπεται;![]()
ΥΓ: Εδώ πληρώνουμε τον Άδωνι ως Υπουργό, χαλάλι και στον μετακλητό πυροβολημένο που έχει για τσετούλι.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ο ανθρωπος δεν κλαιει.Αλλα γιατι δεν σκουζατε οταν ο συριζα αλλαζε το μισθολογιο της συγκεκριμενης θεσης ;stella έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05 Ναι, φυσικά. Κλαίει ο άνθρωπος που θα πληρώνεται με περισσότερα χρήματα. Αχ, πήγαινε κάνε καμιά βουτιά να ηρεμήσεις. Σαν πληβείος, όπως ο Κυριάκος, όχι τίποτα πολυτέλειες.
Γιατι τοτε δεν βγαζατε κιχ ;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν ενδιαφέρομαι στο να υπερασπιστώ τον Άδωνη στο συγκεκριμένοMaspoli έγραψε: 12 Αύγ 2019, 08:37 Ότι και να λέμε, ο ΑΡΙΣΤΟΣ σκιζότανε εδώ μέσα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον τοποθέτησε πουθενά.
Η ΝΔ μόλις ανέβηκε στην κυβέρνηση βόλεψε αμέσως έναν ΑΡΙΣΤΟ της. ΓΓ θα πεις τίποτα;
Αν αυτός ρε
![]()
είναιτότε ο Καρανίκας που έχει πτυχίο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων, μπορεί όντως να ισχυρίζεται ότι είναι ο Έλληνας ΜπρεζίσνκιΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος είναι Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής, με πλούσια εργογραφία και αρθρογραφία, εστιασμένη κατά κύριο λόγο στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τόσο σε ιστορικό επίπεδο, όσο και σε ζητήματα επικαιρότητας.
αλλά θέλω να σταθώ αλλού
θέλω να σταθώ σ'αυτό το φαινόμενο που στην Ελλάδα όλα τα κρίνουμε βάσει των χαρτιών
έχω δει απόφοιτο ΑΕΙ να μην του κόβει μία, και από την άλλη έχω δει άτομο που δεν τελείωσε πανεπιστήμιο να είναι πολύ ικανότερος και πιο οξυδερκής από τη πλειοψηφία ίσως των πτυχιούχων αει της ελλάδας
αυτό το ο τάδε τελείωσε τει άρα είναι καλύτερος/πιο έξυπνος/ικανότερος από τον δείνα που τελείωσε λύκειο ή ο άλλος τελείωσε αει άρα είναι αξιότερος από τον παρ'άλλο που τελείωσε τει, είναι ένα κατάλοιπο του κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει το νεοέλληνα που ψάχνει να βρει αυτοεπιβεβαίωση
υγ για να μη με προλάβουν μερικοί, ελληνικό αει τελείωσα αυτό δε με κάνει αυτομάτως καλύτερο/ικανότερο από τον οποιονδήποτε επειδή έχω ένα χαρτί στα χέρια μου. πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στη πράξη - η πορεία του καθενός αποδεικνύει την αξία του όχι το οποιοδήποτε χαρτί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:04Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σαςΣτύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
Αρχίσαμε τις παπαρίτσες ΣΕ; Η σύζυγος δε δουλεύει στο δημόσιο ,λίγες ώρες σε φροντιστήριο είχε ,παν κι αυτές.
9μηνη γονική άδεια ανατροφής τέκνου φυσικά δικαιούμαι βάσει νόμου και την πήρα και θα την πάρω, έλα κι εσύ και κάνε 4 παιδιά.
-
Εμπεδοκλής
Τους ανάγκασε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί δεν ήθελαν.Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:00 Τελικα μαθαμε οτι αριστεια ειναι να διοριζονται σημαιακηδες της νδ
Γελά ο μωρός..Otto Weininger έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:05ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Αύγ 2019, 12:04Εσύ ρε χαμένε, μετά της συζύγου έχετε πάρει τόσες άδειες που φθάνουν για δέκα ζωές. Σε χρόνια σκύλου μετράμε την υπηρεσία σαςΣτύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 11:58 Θέλω κι εγώ απευθείας ΜΚ19 , γω στο πηγάδι κατούρησα κι έμεινα με τόσα χρόνια στο 12;![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-