Οκ δεν το άφησα έτσι.Μολις έπεσε η θερμοκρασία του και έγινε χλιαρό το έβαλα ψυγείο. Πέμπτη βράδυ. Μπορώ σήμερα να το φτιάξω σε σάλτσα;
Αν ειναι να παίξει φωτο, βεβαίως
Δεν θα εχει χαλάσει αλλα δεν θα ειναι και φίνο μεζεδάκι
Τι είδους κοτοπουλοσαλτσα ειναι αυτη;
Ντοματοκοτοπουλένια. Δεν ξέρω θέλω απάντηση από έμπειρο,μην πάθουμε καμιά δηλητηρίαση και τρέχουμε.
Τύπισσα, το κοτοπουλο μαγειρεμένο στο ψυγείο αν το εχεις σκεπάσει επιμελως να μην παίρνει μυρωδιές και αν δεν εχεις την ενταση ψύξης στο μίνιμουμ με φισκα ψυγείο, αντέχει 3 μερες χαλαρά και 4η αν πεινάς σαν Τοξοβόλος. Ποσο μαλλον που η (απουσια) γεύση(ς) θα εχει κρυφτεί αφού θα ναι ψιλοκομμένο? Συστατικό σαλτσας? Τα υπονοούμενα περί μη γαστρομοριακης εμπΕΙριας στα επιστρεφω, μαζι με ευχές για πρόωρη ολοκλήρωση του σερβιτσιου σου πριν προλάβεις να ευχαριστηθείς σαπουνισμα. Ορίστε μας, αναιδεια στον σεφ...
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31
Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Δεν θα εχει χαλάσει αλλα δεν θα ειναι και φίνο μεζεδάκι
Τι είδους κοτοπουλοσαλτσα ειναι αυτη;
Ντοματοκοτοπουλένια. Δεν ξέρω θέλω απάντηση από έμπειρο,μην πάθουμε καμιά δηλητηρίαση και τρέχουμε.
Τύπισσα, το κοτοπουλο μαγειρεμένο στο ψυγείο αν το εχεις σκεπάσει επιμελως να μην παίρνει μυρωδιές και αν δεν εχεις την ενταση ψύξης στο μίνιμουμ με φισκα ψυγείο, αντέχει 3 μερες χαλαρά και 4η αν πεινάς σαν Τοξοβόλος. Ποσο μαλλον που η (απουσια) γεύση(ς) θα εχει κρυφτεί αφού θα ναι ψιλοκομμένο? Συστατικό σαλτσας? Τα υπονοούμενα περί μη γαστρομοριακης εμπΕΙριας στα επιστρεφω, μαζι με ευχές για πρόωρη ολοκλήρωση του σερβιτσιου σου πριν προλάβεις να ευχαριστηθείς σαπουνισμα. Ορίστε μας, αναιδεια στον σεφ...
Ευχαρίστως. Χρησιμοποιώ σαν βάση αυτή του λουκάκου https://www.yiannislucacos.gr/recipe/el ... s-saganaki Και προσθέτω ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι καυτερή, κανονική (γλυκειά) πράσινη πιπεριά σε λωρίδες, και αντί για φέτα χρησιμοποιώ κατσικίσιο τυρί γιατί κάνει καλύτερη αντίθεση κατά τη γνώμη μου με το τσίλι (τα κάνομε αρκετά πικάντικα τα φαγητά)