Γιατί, είπα εγώ ποτέ ότι είμαστε τίποτα περιούσια φυλή εμείς; Οτι σκατά και το φτυάρι. Επειδή κατακρίνω τους Αμερικάνους δε σημαίνει ότι έχω καλύτερη γνώμη για άλλες εθνικότητες. Γενικά η γνώμη μου για το ανθρώπινο είδος δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτική...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
-
alexandroso
Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μονο ο paul joseph watson και ο Ben Shapiro ειναι υπερκομματικοι και δεν θα προσπαθησουν να επιρρεασουν συνειδησεις και να κανουν προπαγανδα. Oh wait....Χουργιατς έγραψε: 09 Αύγ 2019, 15:45Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Αύγ 2019, 11:59
18 εκατομμυρια ψηφοφοροι γινανε purged. Ετσι λειτουργουν αυτα τα καθεστωτα
1:49 με 1:57,
'17 μιλλιον, φρομ 2016 το 2018, χουιτς ιζ ραφλυ δε σεημ αμοαουντ δετ γουερ περτζντ φρομ 2014 το 2016'
![]()
...Φυσικά κανείς δε θα βγεί να πεί τον Ομπάμα Φασιστικό, Ναζιστικό και Ρατσιστικό Κτήνος![]()
Έχει σημασία βέβαια το γιατί συμβαίνει αυτό τώρα,
δηλαδή γιατί τη διετία 2016-2018 και μόνο
είχαμε ρατσισμό και ναζισμό στην επιβολή των ίδιων νόμων.
----------------------------------------------------------------------------
Η αναφορά στην οποία παραπέμπει ο κ. Φάρρον Καζινς στο βιδεο, έχει εκδοθεί από το ινστιτούτο μελετών 'Βrennan Center'.
Το ινστιτούτο αυτό έχει αποστολή -φυσικά- την δικαιοσύνη και όπως διάβασα στην γουικιπεδια, είναι υπερκομματικό![]()
...Από την άλλη, τρία δευτερόλεπτα γκουγκλαρίσματος, βρήκα ένα άρθρο στο οποίο το Ινστιτούτο φέρεται να έχει λάβει χρηματοδοτήσεις από έναν πολύ γνωστό Επενδυτή, το όνομα του οποίου δε γράφω![]()
σύμπτωση![]()
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Στρακαστρουκας
Ναι. Με vote purges που στοχευουν κυριως μειονοτητες εκλεγονται οι ρεπουμπλικανοι πλεον
Το ίδιο έγινε επί Ομπάμα, λέει η πηγή σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 09 Αύγ 2019, 23:49 Ναι. Με vote purges που στοχευουν κυριως μειονοτητες εκλεγονται οι ρεπουμπλικανοι πλεον
-
Στρακαστρουκας
Δεν ηταν αποφαση του Ομπαμα ομως. Απο τοτε που το supreme court αποφασισε οτι οι πολιτειες εχουν δικαιωμα να κανουν Purge σε voters χωρις ομοσπονδιακο ελεγχο, οι πολιτειες που ελεγχονται απο ρεπουμπλικανους εχουν δει αυξηση του vote purging.Χουργιατς έγραψε: 09 Αύγ 2019, 23:50Το ίδιο έγινε επί Ομπάμα, λέει η πηγή σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 09 Αύγ 2019, 23:49 Ναι. Με vote purges που στοχευουν κυριως μειονοτητες εκλεγονται οι ρεπουμπλικανοι πλεον![]()
8 χρόνια ρε συ Στρακ.
8 χρόνια είχε ο Ομπάμα για να δώσει στους φυλακισμένους πίσω το δικαίωμα ψήφου.
Αλλά συνέχισε σα να μην τρέχει τίποτε.
Και οι κρατούμενοι έχαναν το εκλογικό τους δικαίωμα - σωστά, για εμένα - και με τον έναν και με τον άλλον.
Ξαφνικά, έρχεται ένα Ινστιτούτο
- με χρήμα του Τζόρτζ - και λέει πως, τώρα, είναι Ρατσισμός και Ναζισμός.
Εσένα σου φαίνεται σωστό;
Tι μου θυμίζει η επιχειρηματολογία σου, τι μου θυμίζει.
Α ναι

Να σου πω. Το έχεις σκεφτεί να πιάσεις δουλειά στο CNN?
-
Στρακαστρουκας
Στα @@ μου για τον Ομπαμα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμουν ποτε οπαδος του Ομπαμα? Δεν ψηφισα ποτε στην Αμερικη ουτε προκειτε να ψηφισω. Αλλα εχω βαρεθει να βλεπω Ελληνες που τους εχει κανει κατηχηση ο Paul Joseph Watson και οι αλλοι να λενε ποσο γαματος ουτε ο Τραμπακουλας. Ο αλλος ζει σε χωρα με λιγη εγκληματικοτητα και ελαχιστες ανθρωποκτονιες(επειδη προφανως δεν εχουμε οπλα σαν κοινωνια, οχι φυσικα επειδη δεν υπαρχει μεταναστευση)και καθεται και μου μιλαει σαν καποιος redneck απο το Κεντακι που δεν εχει ιδεα πως λειτουργει ο εξω κοσμος. Αλλα αμα ο Paul Joseph watson σου λεει οτι περισσοτερα οπλα σε κανουν ποιο ασφαλη, εσυ σαν Τραμποφωνο εχεις αποφασισει οτι εχει δικιο. Μαζικη λοβοτομηΧουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 00:058 χρόνια ρε συ Στρακ.
Και οι κρατούμενοι έχαναν το εκλογικό τους δικαίωμα - σωστά, για εμένα - και με τον έναν και με τον άλλον.
![]()
Α ναι
Να σου πω. Το έχεις σκεφτεί να πιάσεις δουλειά στο CNN?![]()
Ποιός, o πόουλ τζόουζεφ γουαάτσσον;Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:19 Ο αλλος ζει σε χωρα με λιγη εγκληματικοτητα και ελαχιστες ανθρωποκτονιες
Αφού το Λονδίνο λέει πέρυσι ειχε υψηλά δεκαετίας στις ανθρωποκτονίες
Δεν είναι Σικάγο αλλά, τηρουμένων αναλογιών, οι φόνοι είναι ψηλά. και που να ψάξει κανείς για επιθέσεις
με μαχαίρι ή υγρά μπαταρίας, που είναι της μοδός
μπορείς να πείς χίλια δύο για τον πόουλ τζόουζεφ γουαάτσσον, αλλά ότι ζεί σε Παράδεισο, δεν το λες
υγ. Για τις επιθέσεις με μαχαίρι. Τα μαχαίρια απαγορεύονται στο ΗΒ, όπως ξες.
Αλλά οι νεκροί από μαχαιριές πάλι ψηλά
τι συμβαίνει Στρακ
νόμιζα με την άρση της οπλοκατοχής θα μειώνονταν οι θάνατοι
πολ τζόσεπχ γουάτσων, νόουτηντ, δε μπορεί, θα τον ψάξω.Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:19Στα @@ μου για τον Ομπαμα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμουν ποτε οπαδος του Ομπαμα? Δεν ψηφισα ποτε στην Αμερικη ουτε προκειτε να ψηφισω. Αλλα εχω βαρεθει να βλεπω Ελληνες που τους εχει κανει κατηχηση ο Paul Joseph Watson και οι αλλοι να λενε ποσο γαματος ουτε ο Τραμπακουλας. Ο αλλος ζει σε χωρα με λιγη εγκληματικοτητα και ελαχιστες ανθρωποκτονιες(επειδη προφανως δεν εχουμε οπλα σαν κοινωνια, οχι φυσικα επειδη δεν υπαρχει μεταναστευση)και καθεται και μου μιλαει σαν καποιος redneck απο το Κεντακι που δεν εχει ιδεα πως λειτουργει ο εξω κοσμος. Αλλα αμα ο Paul Joseph watson σου λεει οτι περισσοτερα οπλα σε κανουν ποιο ασφαλη, εσυ σαν Τραμποφωνο εχεις αποφασισει οτι εχει δικιο. Μαζικη λοβοτομηΧουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 00:058 χρόνια ρε συ Στρακ.
![]()
Α ναι
Να σου πω. Το έχεις σκεφτεί να πιάσεις δουλειά στο CNN?![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Στρακαστρουκας
Το Λονδινο ειναι πολυ ασφαλεστερο σημερα απο οτι τις δεκαετιες του 70,80,90 οταν δεν υπηρχαν τοσοι ξενοι στην πολη. Το ειπες στον Πολ Τζοζεφ Γουοτσον αυτο? Να δουμε λιγο καποια στατιστικα του 2018Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:33Ποιός, o πόουλ τζόουζεφ γουαάτσσον;Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2019, 01:19 Ο αλλος ζει σε χωρα με λιγη εγκληματικοτητα και ελαχιστες ανθρωποκτονιες
Αφού το Λονδίνο λέει πέρυσι ειχε υψηλά δεκαετίας στις ανθρωποκτονίεςκαι φέτος συνεχίζουν.
Δεν είναι Σικάγο αλλά, τηρουμένων αναλογιών, οι φόνοι είναι ψηλά. και που να ψάξει κανείς για επιθέσεις
με μαχαίρι ή υγρά μπαταρίας, που είναι της μοδός
![]()
μπορείς να πείς χίλια δύο για τον πόουλ τζόουζεφ γουαάτσσον, αλλά ότι ζεί σε Παράδεισο, δεν το λες![]()
υγ. Για τις επιθέσεις με μαχαίρι. Τα μαχαίρια απαγορεύονται στο ΗΒ, όπως ξες.
Αλλά οι νεκροί από μαχαιριές πάλι ψηλά
τι συμβαίνει Στρακ
νόμιζα με την άρση της οπλοκατοχής θα μειώνονταν οι θάνατοι![]()
Ανθρωποκτονιες Λονδινο: Συνολο 137 (πλυθησμος 9.000.000)
https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_London#Homicide
Ανθρωποκτονιες Ελλαδα: Σύνολο 94 (πλυθησμος 10.000.000)
https://www.kathimerini.gr/1023553/arti ... ia-to-2018
Η Ελλαδιτσα της "μαζικης μεταναστευσης" της ϊσλαμοποιησης κτλπ κτλπ εχει ανθρωποκτινιες σε διψηφια νουμερα
Να δουμε λιγο και τις ΗΠΑ της οπλοκατοχης που τοσο θαυμαζετε εσεις οι Τραμπιστας
Σικαγο: Πλυθησμος 2.500.000 δολοφονιες 530
https://chicago.suntimes.com/2018/12/30 ... l-tops-530
Φιλαδελφια: Πλυθησμος 1.500.000 δολοφονιες 353
https://www.phillypolice.com/crime-maps-stats/
Χιουστον: Πλυθησμος 2.500.000 δολοφονιες 279
https://www.houstonpublicmedia.org/arti ... p-in-2018/
κτλπ κτλπ. Να μην βαζω ολες τις πολεις να συγκρινεις
Το Λονδινο αν ηταν πολη των ΗΠΑ, θα ηταν η ποιο ασφαλης πολη απο τις μεγαλυτερες πολεις των ΗΠΑ. Αλλα η Ελλαδιτσα ειναι ακομα καλυτερα απο το Λονδινο και τις ΗΠΑ.
Πιθανες απαντησεις χουργιατς για την εγκληματικοτητα στις ΗΠΑ
"Φταινε οι Μαυροι"
"Φταινε οι δημοκρατικοι και η Κιλλαρι"
"Φταιει το γεγονος οτι δεν υπαρχουν αρκετα οπλα"
Κτλπ κτλπ
Η Ελλαδα Χουργατς γιατι, παρα την "μεταναστευση βαρβαρων μουσουλμανων" εχει τοσες λιγες ανθρωποκτινιες θα μας δωσεις μια πειστικη εξηγηση? Ειμαστε Libtards τι να κανουμε. Δεν μας κοβει. Ο φιλος σου ο Πολ τι λεει για αυτα τα στατιστικα?
Γιατί συγκρίνεις το Λονδίνο μόνον με πόλεις των ΗΠΑ και δεν πας και από την άλλη πλευρά;

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Γιάννης
Δεν έχεις βαρεθεί να αναπαράγεις αυτήν την ψευτιά;Juno έγραψε: 10 Αύγ 2019, 12:29Γιατί συγκρίνεις το Λονδίνο μόνον με πόλεις των ΗΠΑ και δεν πας και από την άλλη πλευρά;
![]()
Αυτό που έχω διαβάσει εγώ είναι ότι οι γιάπωνες δεν πολύ θέλουν μουσλίμ λαθρό στην επικράτεια τους, οπότε Γιάννη ποία είναι αλήθεια, πες μας κι εμάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 348 Απαντήσεις
- 6722 Προβολές
-