Θεωρείς την κυρά σου μάγισσα ή μαγική-μαγευτική;;Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2019, 10:05
... και το μεσημερι με καποιον μαγικο τροπο θα ειναι μαγειρεμενο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
all of the above.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
αν φτιάξω απόψε παστίτσιο, αν το αποθηκεύσω στο ψυγείο έτοιμο,
και το ψήσω αύριο, πειράζει;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όχι, βάλε όμως μια μεμβράνη μην κάνει πέτσα η μπεσαμέλ.νύχτα έγραψε: 08 Αύγ 2019, 18:59 αν φτιάξω απόψε παστίτσιο, αν το αποθηκεύσω στο ψυγείο έτοιμο,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don't speak την 08 Αύγ 2019, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνώμη μου και μην την ακους:
Ότι καταψύξεις* μπορείς να το ψήσεις την επομένη,την μεθεπομένη,την.... και θα έχει το ίδιο ακριβώς γευστικό αποτέλεσμα που θα είχες την στιγμή της κατάψυξης.
*Ας εξαιρέσουμε τα φρέσκα λαχανικά, τα βρασμένα (απλά) τρόφιμα και γενικά ότι δεν έχει υποστεί παραπάνω επεξεργασία.
Ότι καταψύξεις* μπορείς να το ψήσεις την επομένη,την μεθεπομένη,την.... και θα έχει το ίδιο ακριβώς γευστικό αποτέλεσμα που θα είχες την στιγμή της κατάψυξης.
*Ας εξαιρέσουμε τα φρέσκα λαχανικά, τα βρασμένα (απλά) τρόφιμα και γενικά ότι δεν έχει υποστεί παραπάνω επεξεργασία.
για συντήρηση τί λετε;
βασικά την μπεσαμέλ φοβάμαι λίγο, λόγω των κρόκων
και γενικά μη χαλάσει η υφή της (αααν πετύχει)
Και η μπεσαμέλ αν καταψυχθεί (όταν είναι φρέσκια) θα έχει ακριβώς το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα όταν αποψυχθεί.
Χωρίς φόβο καταψύχεις το έτοιμο φαγητό.
Στην συντήρηση δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα.Δεν το έχω δοκιμάσει.
Χωρίς φόβο καταψύχεις το έτοιμο φαγητό.
Στην συντήρηση δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αποτέλεσμα.Δεν το έχω δοκιμάσει.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ψυγείο είπες για συντήρηση απάντησα.νύχτα έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:14 για συντήρηση τί λετε;
Δεν έχει λόγο να χαλάσει. Αλλά θα ξεραθεί. Βάλε μεμβράνη αλλιώς βάλε λαδόκολλα να εφάπτεται στη μπεσαμέλ.
μερσί ρεdon't speak έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:18Ψυγείο είπες για συντήρηση απάντησα.νύχτα έγραψε: 08 Αύγ 2019, 19:14 για συντήρηση τί λετε;
Δεν έχει λόγο να χαλάσει. Αλλά θα ξεραθεί. Βάλε μεμβράνη αλλιώς βάλε λαδόκολλα να εφάπτεται στη μπεσαμέλ.
Παρτάλι, άμα πετύχει, θα σε στείλω μισό ταψί να καρδαμώσεις
-
Παρταλι
εφτα στρεμματα θελω με τα 67 κιλα μου
Ανακάλυψα στον καταψύκτη δύο σακκούλες με ζωμό από κότα αλανιάρα, πού να τις χρησιμοποιήσω;
Ordem e Progresso.
Παντού μπορείς στην πραγματικότητα,αλλά δεν μας εξηγείς την ποσότητα και κυρίως την πυκνότητα του ζωμού;Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2019, 16:26 Ανακάλυψα στον καταψύκτη δύο σακκούλες με ζωμό από κότα αλανιάρα, πού να τις χρησιμοποιήσω;
Θέλω να πω ότι αν τελικά έχεις μισό λίτρο πχ γευστικού ζωμού θα τον βάλεις κάπου που "θα μείνει στο πιάτο" όλη η γεύση,πχ σε ένα ριζότο,ή ακόμη και θα τον "δέσεις" σε μιά πεντανόστιμη σάλτσα στο στυλ της ντέμιγκλας.
Αν πάλι είναι μικρή η ποσότητα ή είναι αρκετά αρύς,τότε θα τον συμπληρώσεις σε κάποιο μαγειρευτό (όχι απαραίτητα κοτόπουλο,ακόμη και σε ψαρικό) ως ενισχυτικό γεύσης.
Γίνε πιό συγκεκριμένος pls.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-