!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Γραφικός έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:45 1. Δεν είδαμε πώς άρχισε. Αν πήγαινε ο άλλος να φύγει κι ο μπάτσος τον κυνηγούσε να τον τουλουμιάσει θα έλεγα "απόλυση χθες". Αλλά δεν φάνηκε καθόλου κάτι τέτοιο.
2. Δεν του έριξε καμιά επικίνδυνη. Τον έσπρωχνε, τον τραβούσε και η μόνη πράξη βίας ήταν μια δυνατή κλοτσιά στον κώλο. Θα επιβιώσει. Ήταν τόσο ακίνδυνος ο τρόπος που τον αντιμετώπισε που αν ήμουν στην θέση του γκραφιτά δεν θα καταδεχόμουν να κάνω μήνυση.
3. Μην τον εξισώνουμε με τον Κορκονέα. Η τάση να εξισώνουμε το παραμικρό με στυγερά εγκλήματα δεν κάνει ζημιά στον φασισμό, τον τροφοδοτεί.
4. Στο συγκεκριμένο θέμα θα συμφωνήσω με τους δεξιούς (παίζει από το '13 που είμαι στο πχόρουμ να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον Chainis και τον under). Η άχρηστη αποψάρα μου λοιπόν: Αθώος ο μπάτσος. Το μένος που νιώθουν οι περισσότεροι που είναι κατά του μπάτσου πιο πολύ στηρίζεται σε αντιμπατσικά αντανακλαστικά παρά στην "στυγερότητα του εγκλήματος".
Είναι λάθος η άποψή σου, πιστεύω.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα ονομάζεται "αυτοδικία". Κάθε ελληναράς νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο, κι ότι το δίκιο που νομίζει ότι έχει δικαιώνει κάθε πράξη του που εκείνος πιστεύει ότι αποτελεί το Δίκαιο.
Η πολιτική συνείδηση του έλληνα έληξε κάπου τον 3ο π.Χ. αιώνα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

stavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:55
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 16:06
stavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 15:14
με απόταξη τιμωρούνται όσοι κάνουν χρήση ή ακόμα κι όσοι αποπειρώνται να κάνουν χρήση:
- παράνομης βίας ('Άρθρο 330 Π. Κ.)
κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, φαντάζομαι
Βρε συ, σας βάζω το λινκ για να το διαβάζετε! :lol:

Άρθρο: 4

Έννοια πειθαρχικού παραπτώματος
Πειθαρχικό παράπτωμα αποτελεί κάθε υπαίτια και καταλογιστή παράβαση του υπηρεσιακού καθήκοντος με πράξη (ενέργεια ή παράλειψη).
Το υπηρεσιακό καθήκον προσδιορίζεται από τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στον αστυνομικό από τις διατάξεις του Συντάγματος, των νόμων, των κανονισμών του Σώματος, των διαταγών της Υπηρεσίας καθώς και από τη συμπεριφορά, που πρέπει να τηρεί ο αστυνομικός εντός και εκτός υπηρεσίας λόγω της ιδιότητάς του.
Τα πειθαρχικά παραπτώματα τιμωρούνται ακόμη και αν τελέσθηκαν εκτός του εδάφους της επικράτειας.

http://eaynh.gr/index.php/blog/item/246 ... prosopikoy
τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει συνέπειες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Και λιγες του εριξε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 20:33 Αντί να λες τέτοιες βλακείες ξανά και ξανά, θα μπορούσες να απαντήσεις πώς αλλιώς θα μπορούσε να τον σταματήσει ο αστυνομικός.
Τσεκάρεις το σωστό:
β. με τη δύναμη της αγάπης
:D
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 20:56
Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 20:33 Αντί να λες τέτοιες βλακείες ξανά και ξανά, θα μπορούσες να απαντήσεις πώς αλλιώς θα μπορούσε να τον σταματήσει ο αστυνομικός.
Τσεκάρεις το σωστό:
β. με τη δύναμη της αγάπης
:D
Πωωωωω! Και γιατί δεν το εφαρμόζουν στην αστυνομία παντού;
Να εδώ ας πούμε. Να βγουν έξω, να πετάξουν τα όπλα και να φωνάζουν "ελάτε να αγκαλιαστούμε".
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:47
Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:25
Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:21 Αν κάποιος μπει μέσα στο μαγαζί σου και αρχίσει να τα σπάει, βγει και ξαναμπεί με ένα μπιτόνι βενζίνη, τι κάνεις; Περιμένεις την αστυνομία;
Το σωστό ποιό είναι;
Να έχω την καραμπίνα στο μαγαζί και να του κάνω τον κώλο σουρωτήρι.

Ότι ποιό σωστό έχει γραφτεί για το θέμα.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γραφικός έγραψε: 05 Αύγ 2019, 19:45 Αθώος ο μπάτσος. Το μένος που νιώθουν οι περισσότεροι που είναι κατά του μπάτσου πιο πολύ στηρίζεται σε αντιμπατσικά αντανακλαστικά παρά στην "στυγερότητα του εγκλήματος".
Α, αντιμπατσικά αντανακλαστικά, όχι ας πούμε στο ότι τον ρίχνει κάτω και τον βαράει και σπρώχνει βίαια τους άλλους που πάνε να τους χωρίσουν. Βγάζει την μπλούζα του και ετοιμάζεται και για άλλο ξύλο. Αν δεν υπήρχε κόσμος να τους χωρίσει, με κίνδυνο να φάνε κι αυτοί κάποια δυνατή να τους αφήσει στον τόπο*, πιθανόν να τον σάπιζε στο ξύλο. Όχι πιθανό, σίγουρα. Σαν μανιασμένος ταύρος φέρεται.

Αυτοί που τους χωρίζουν τι είναι; Αναρχικοί; Αριστεροί; Υπέρ της φθοράς αρχαίων; Τι ακριβώς;

* διότι η ζωή δεν είναι σαν τις ταινίες. Ένα δυνατό σπρώξιμο ή μια μπουνιά είναι δυνητικά θανατηφόρα. Ένα χτύπημα του κεφαλιού στον δρόμο είναι αρκετό για να σε αφήσει στον τόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Γω είμαι 1.92 και 95 κιλά,κανονίστε την πορεία σας :lol:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Στύγιος έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:47 Γω είμαι 1.92 και 95 κιλά,κανονίστε την πορεία σας :lol:
Τύπε, δεν είναι το θέμα με την ομάδα μπάσκετ του phorum εδώ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united »

Feindflug έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:50
Στύγιος έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:47 Γω είμαι 1.92 και 95 κιλά,κανονίστε την πορεία σας :lol:
τύπε λίγο καλύτερα την δεξιά γωνία του πάγκου με το άζαξ σε παρακαλώ
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ροδες united έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:52
Feindflug έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:50
τύπε λίγο καλύτερα την δεξιά γωνία του πάγκου με το άζαξ σε παρακαλώ
Ημερολόγια να πάρεις, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Νταής μπάτσος δέρνει τουρίστα.
Η τέλεια διαφήμιση για τον τουρισμό ειδικά αν στο τέλος τον πυροβολούσε κιόλας.
Μιλάμε του χρόνου στα παγκάκια θα κοιμούνται οι τουρίστες, δεν θα χωράνε πουθενά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:02Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι εδω συζηταμε την πραξη του αστυνομικου. Αλλωστε ειπα σε δημοσιευση μου οτι ειμαι κατα και θεωρω πως οι περισσοτεροι ειναι κατα του νεαρου. Τι αλλο πρεπει να πω; Αφου το θεμα μας ειναι η βιαιη πραξη.

Θα δουμε ολοι μαζι σε λιγο πως θα δρασει η δικαιοσυνη και ο νομος.
Εμείς συζητάμε τις πολλές βίαιες πράξεις του κάγκουρα: κατά του μνημείου, κατά αυτών που του έκαναν παρατήρηση, κατά του μπάτσου που πήγε να ηρεμήσει την κατάσταση και έφαγε αναίτια γροθιές! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:56 Νταής μπάτσος δέρνει τουρίστα.
Η τέλεια διαφήμιση για τον τουρισμό ειδικά αν στο τέλος τον πυροβολούσε κιόλας.
Μιλάμε του χρόνου στα παγκάκια θα κοιμούνται οι τουρίστες, δεν θα χωράνε πουθενά.
Στην Σοβιετική Ένωση θα τον πυροβολουσε κιόλας ..
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Καμιά φορά όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Άλλωστε το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο.

Από προσωπική ιστορία, κάποτε ένα κωλόπαιδο έβαφε συνεχώς τοίχο ιδιοκτησίας μου. Κάποτε, επειδή ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, έτυχε να το δω την ώρα που πήγαινε να τον βάψει. Όπως δεν με είχε δει του κοπανάω ένα κατακέφαλο με αποτέλεσμα αλλού να βρεθούν τα γυαλιά του, αλλού το κινητό του, αλλού το κεφάλι και αλλού το σπρέι. Όπως είναι ζαλισμένο και έρχεται να μου ζητήσει το λόγο του κοπανάω ένα δεύτερο. Από τη στιγμή που βλέπει ότι θα έτρωγε και τρίτο άρχισε τις κλάψες και τις απειλές για αστυνομίες και μηνύσεις. Του λέω να την πάρει τώρα αμέσως. Χέστης όπως ήταν έφυγε. Από τότε δεν ξαναείδα λερωμένο τον τοίχο.

Και ερωτώ, τελικά, αξίζουν τον κόπο δύο κατακέφαλα για να έχω ένα καθαρό τοίχο. Φυσικά η απάντηση είναι ναι... :8)
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Το μονοπώλιο της άσκησης βίας το έχει το κράτος για κάποιο λόγο.
Απο εκεί και πέρα, ο,τιδήποτε αφορά υπέρβαση των ορίων άμυνας από πλευράς του πολίτη,
ή από πλευράς των αρχών είτε κατάχρηση εξουσίας, είτε υπερβολική βία, είτε παράβαση καθήκοντος κλπ.
εμπίπτει στα ποινικά κολάσιμα αδικήματα τα οποία διώκονται όπως ο νόμος ορίζει κάθε φορά._
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”