εννοειται ειναι εγκλημα η πειρατεια, ελπιζω η ευλογημενη ΕΕ να βρει τροπο συντομα να αντιμετωπισει το φαινομενοBILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:53Ειναι εγκλημα λεγανε οι μαλακες. Κανε τωρα summer sales μαλακα μου τα παιχνιδια και προωθηση μεσω youtube τα τραγουδακια σου και δε σε χαλαει καθολου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:45ΣΤΑΣΥ μαρκετερς:hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40
Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.
ΔεΝ θΑ ΚαΤεΒαΖεΣ εΝα ΜεΤρό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
-
talaipwros
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Οκ κατανοητόhellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:04Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:59Το είπα και πριν ,θα το πω και σε σένα. Ο τύπος που θα πάρει την οικογένειά του να πάει στο Θησείο γιατί εκεί θέλουν να δουν κόσμο, τουρίστες, αρέσει στα παιδιά τους αυτή η παιδική χαρα κτλ και έχει λεφτά μόνο για τα παγωτά όχι για τα εισιτήρια και θα επιλέξει τα παγωτά, είναι απόβρασμα;Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:51
Έλα συ
Αν ειναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το εισιτήριο μια οικογένεια δεν θα πάει θησειο για παγωτό
Θα προτιμήσει κάτι κοντά η' θα βρει με παρέα κάποιο αμάξι κλπ
Δεν μπορεί να χαρείς τα παιδιά σου αν πας κάπου κοντά πρέπει να πας στο θησειο;
Άσε το ύφος ότι είμαστε εμείς πλούσιοι και δεν έχουμε ιδέα και εσύ είσαι το παιδί του λαού που ξερει
Δεν μου λες βρε φός, έχεις γνωρίσει ποτέ οικογένεια να μοιράζει το παγωτό στα δυο στα παιδιά της;foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:46 Η ιστορία με την οικογένειά που λαθρεπιβατει για θησειο μου θύμισε όταν θεσπίστηκε πρόστιμο αν δε μαζεύεις την κουράδα του σκύλου που οι Ελ ανησυχουσαν για την κακομοίρη αρθριτικά τυφλή γριά που έτυχε να δέσει ο σκυλος-οδηγος ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΧΡΙΤΗ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:07εννοειται ειναι εγκλημα η πειρατεια, ελπιζω η ευλογημενη ΕΕ να βρει τροπο συντομα να αντιμετωπισει το φαινομενοBILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:53Ειναι εγκλημα λεγανε οι μαλακες. Κανε τωρα summer sales μαλακα μου τα παιχνιδια και προωθηση μεσω youtube τα τραγουδακια σου και δε σε χαλαει καθολου.
-
talaipwros
BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:07εννοειται ειναι εγκλημα η πειρατεια, ελπιζω η ευλογημενη ΕΕ να βρει τροπο συντομα να αντιμετωπισει το φαινομενοBILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:53
Ειναι εγκλημα λεγανε οι μαλακες. Κανε τωρα summer sales μαλακα μου τα παιχνιδια και προωθηση μεσω youtube τα τραγουδακια σου και δε σε χαλαει καθολου.
θα μου γυρισεις εσυ το Dredd 2 που δεν θα δω ποτε λογω της πειρατειας;
- Dwarven Blacksmith
Στις ταινίες/σειρές είναι στα πρόθυρα να χαλάσει πάλι η αγορά. Έχω ανοίξει σχετικό νήμα.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11 Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.
viewtopic.php?f=19&t=10764
Να σου πέσει

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:13BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:07
εννοειται ειναι εγκλημα η πειρατεια, ελπιζω η ευλογημενη ΕΕ να βρει τροπο συντομα να αντιμετωπισει το φαινομενο
-
talaipwros
α, το ιδιο επιχειρημα που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε κοινος κλεφτης δηλαδη.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:18Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:13BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11
Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.
ΟΚ, συνεννοηθηκαμε
Αυτο ειναι η δεξια,γιατρε, αυτο ακριβως. Απεβαλε τη δεξια που κρυβεις μεσα σου.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:21α, το ιδιο επιχειρημα που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε κοινος κλεφτης δηλαδη.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:18Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:13
ΟΚ, συνεννοηθηκαμε
Ειμαι συνδρομητης το Netflix και αναγκαστικα κατεβαζω πειρατικες σειρες που δεν υπαρχουν στην αγορα της χωρα μας. Ηδη αυτο που λες στο νημα ισχυει απο τωρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:14Στις ταινίες/σειρές είναι στα πρόθυρα να χαλάσει πάλι η αγορά. Έχω ανοίξει σχετικό νήμα.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11 Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.
viewtopic.php?f=19&t=10764
-
talaipwros
η δεξια ειναι εναντια στους κλεφτες. Για αυτο ειναι ιερηBILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:23Αυτο ειναι η δεξια,γιατρε, αυτο ακριβως. Απεβαλε τη δεξια που κρυβεις μεσα σου.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:21α, το ιδιο επιχειρημα που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε κοινος κλεφτης δηλαδη.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:18
Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.
ΟΚ, συνεννοηθηκαμε
- hellegennes
Ο Ταλαίπωρος πιστεύει ότι μια ταινία δεν γυρίζεται λόγω πειρατείας.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:18Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:13BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:11
Ο τροπος βρεθηκε ηδη και η αγορα αυτορυθμιστηκε. Οι εταιριες αποφασισαν να μην κλεβουν τους πελατες τους και ολα καλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ποσα βγαζεις να σου πω αν ειναι ιερη η δεξια. Εγω βγαζω 850 το μηνα.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:25η δεξια ειναι εναντια στους κλεφτες. Για αυτο ειναι ιερηBILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:23Αυτο ειναι η δεξια,γιατρε, αυτο ακριβως. Απεβαλε τη δεξια που κρυβεις μεσα σου.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:21
α, το ιδιο επιχειρημα που θα ελεγε ο οποιοσδηποτε κοινος κλεφτης δηλαδη.
ΟΚ, συνεννοηθηκαμε
Είναι δεξιός ,συγχωρείται λόγω βλακείας.hellegennes έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:25Ο Ταλαίπωρος πιστεύει ότι μια ταινία δεν γυρίζεται λόγω πειρατείας.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:18Θα αντεξεις την απωλεια, να σκεφτεσαι οτι πολλοι συνανθρωποι σου διασκεδασαν αρκετες φορες στο σπιτι τους χωρις να επιβαρυνθουν οικονομικα, τη στιγμη που καθε ευρω για αυτους ειχε σημασια και να περνεις κουραγιο στις δυσκολες αυτες ωρες.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:13
θα μου γυρισεις εσυ το Dredd 2 που δεν θα δω ποτε λογω της πειρατειας;![]()
-
talaipwros
μια χαρα εισαι, κανε το σταυρο σου.BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:31Ποσα βγαζεις να σου πω αν ειναι ιερη η δεξια. Εγω βγαζω 850 το μηνα.talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:25η δεξια ειναι εναντια στους κλεφτες. Για αυτο ειναι ιερηBILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:23
Αυτο ειναι η δεξια,γιατρε, αυτο ακριβως. Απεβαλε τη δεξια που κρυβεις μεσα σου.
τωρα που φυγανε οι κουμουνιστες , δοξα την ΕΕ θα ανεβει κιολας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 03 Αύγ 2019, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 51 Απαντήσεις