Σωστο. Αλλα ποια νοοτροπια δημιουργει το περισσοτερο προβλημα; Η νοοτροπια του τζαμπα η γενικοτερα της μη νομιμοφροσυνης των πολιτων ειναι εκτεταμενη στην Ελλαδα και δημουργει προβληματα αλλα και η νοοτροπια του κρινω με δυο μετρα και δυο σταθμα τις κοινωνικες ταξεις, ειναι νοοτροπια της ισχυρης ταξης και επιβαλεται ευκολα. Η μια λοιπον επιβαλεται ευκολα και η αλλη φευγει δυσκολα. Η καθε μια απο αυτες αποτελει διαφορετικο προβλημα που πρεπει να αντιμετωπιστει ξεχωριστα και οχι να γινεται η μια αφορμη για το ξεπλυμα της αλλης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
- hellegennes
Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»
Οι φόροι που πληρώνουμε είναι αρκετοί; Δηλαδή μας περισσεύουν κιόλας; Εντάξει, οι Γερμανοί έχουν μαζέψει απόθεμα, γιατί ενώ είναι εδώ και μια δεκαετία σε θετικούς ρυθμούς, σφίγγουν το ζωνάρι, δεν δίνουν αυξήσεις, κτλ.Cavaliere έγραψε: 02 Αύγ 2019, 16:31Oι φόροι που πληρώνουμε είναι ήδη αρκετοί. Π.χ., η Γερμανία είναι χώρα χωρίς διόδια. Μόνο τα φορτηγά πληρώνουν για την Autobahn. Τι εμποδίζει τους δήμους να σκέφτονται το ίδιο και για τις αστικές συγκοινωνίες στο Κέντρο, από τη στιγμή που κονομάν από φόρους, και από σπόνσορες; Όπως είπα, ο δικός μας δήμαρχος ήδη είπε πως είναι παράλογο να πληρώνουμε τόσα λεφτά για μετρό, και τα κατεβάζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:59Το είπα και πριν ,θα το πω και σε σένα. Ο τύπος που θα πάρει την οικογένειά του να πάει στο Θησείο γιατί εκεί θέλουν να δουν κόσμο, τουρίστες, αρέσει στα παιδιά τους αυτή η παιδική χαρα κτλ και έχει λεφτά μόνο για τα παγωτά όχι για τα εισιτήρια και θα επιλέξει τα παγωτά, είναι απόβρασμα;Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:51Έλα συNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:41
Καϊλας ξεκαϊλας αποδυκνύεται ότι ζείτε σε δικό σας κόσμο. Κατεβάστε λίγο την μυτούλα και δείτε λίγο πιο πέρα Αντουανέτες μου.
Αν ειναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το εισιτήριο μια οικογένεια δεν θα πάει θησειο για παγωτό
Θα προτιμήσει κάτι κοντά η' θα βρει με παρέα κάποιο αμάξι κλπ
Δεν μπορεί να χαρείς τα παιδιά σου αν πας κάπου κοντά πρέπει να πας στο θησειο;
Άσε το ύφος ότι είμαστε εμείς πλούσιοι και δεν έχουμε ιδέα και εσύ είσαι το παιδί του λαού που ξερει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και σύντομα θα έμενες στον δρόμο και μετά θα έκλεβες εσύ για να ζήσουν τα δικά σου παιδιά, δημιουργώντας έναν υπέροχο κύκλο.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:22 Όχι δε θα το έκανα έτσι. Αν κάποιος μου έκλεβε 2 παγωτά για τα παιδιά του θα του έδινα άλλα δύο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι η γνωστή δεξιά νεποτισμού και 3ης γενεάς. Να τους χαίρεστε και καλοφάγωτα δικά τους, εσείς τομπούλο ζώα νεοδημορκάτες.
Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:04Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:59Το είπα και πριν ,θα το πω και σε σένα. Ο τύπος που θα πάρει την οικογένειά του να πάει στο Θησείο γιατί εκεί θέλουν να δουν κόσμο, τουρίστες, αρέσει στα παιδιά τους αυτή η παιδική χαρα κτλ και έχει λεφτά μόνο για τα παγωτά όχι για τα εισιτήρια και θα επιλέξει τα παγωτά, είναι απόβρασμα;Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:51
Έλα συ
Αν ειναι τόσο μεγάλο πρόβλημα το εισιτήριο μια οικογένεια δεν θα πάει θησειο για παγωτό
Θα προτιμήσει κάτι κοντά η' θα βρει με παρέα κάποιο αμάξι κλπ
Δεν μπορεί να χαρείς τα παιδιά σου αν πας κάπου κοντά πρέπει να πας στο θησειο;
Άσε το ύφος ότι είμαστε εμείς πλούσιοι και δεν έχουμε ιδέα και εσύ είσαι το παιδί του λαού που ξερει
Μα ολα τα αντικοινωνικα που κάνουν οι Ελ είναι δε γαμεις σαν μεμονωμένες πράξεις. Το πρόβλημα είναι ότι τα κάνουν εκατομμυρια οπότε αθροιστικά δεν είναι καθόλου δε γαμεις.
Αν ρίξεις ένα χαστουκακι στον πασοκο θα πονέσει στιγμιαία αλλα δεν έγινε και τίποτα. Αν του ρίξουν από ένα χαστουκακι ενάμισυ εκατομμυριο νεοδημοκρατες στις ευρωεκλογές κι άλλοι τόσοι στις εθνικές, ούτε με ηλεκτρική σκούπα δε θα μπορείς να μαζέψεις το χυλό.
Αν ρίξεις ένα χαστουκακι στον πασοκο θα πονέσει στιγμιαία αλλα δεν έγινε και τίποτα. Αν του ρίξουν από ένα χαστουκακι ενάμισυ εκατομμυριο νεοδημοκρατες στις ευρωεκλογές κι άλλοι τόσοι στις εθνικές, ούτε με ηλεκτρική σκούπα δε θα μπορείς να μαζέψεις το χυλό.
- hellegennes
Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:30Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:04Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:59
Το είπα και πριν ,θα το πω και σε σένα. Ο τύπος που θα πάρει την οικογένειά του να πάει στο Θησείο γιατί εκεί θέλουν να δουν κόσμο, τουρίστες, αρέσει στα παιδιά τους αυτή η παιδική χαρα κτλ και έχει λεφτά μόνο για τα παγωτά όχι για τα εισιτήρια και θα επιλέξει τα παγωτά, είναι απόβρασμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ηράκλειτος
- †
Εδώ δεν έχουμε Θησείο, πάνε στη Δωδώνη.
God.exe is missing. Universe will restart.
- Dwarven Blacksmith
ΣΤΑΣΥ μαρκετερς:hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:30Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:04
Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.
ΔεΝ θΑ ΚαΤεΒαΖεΣ εΝα ΜεΤρό
Σε γενικες γραμμες. Εχει και εταιριες που παθανε γερη ζημια. Μικρων παραγωγων αλλα και μεγαλων. Δεν ειναι ο κανονας αλλα εχει.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:30Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:04
Ναι. Γιατί θα διδάξει στα παιδιά του ότι όταν δεν έχεις, δεν πειράζει να διαλέξεις τι θα πληρώσεις και τι όχι. Μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις και να πληρώσεις μόνο αυτό για το οποίο έχεις την δυνατότητα.
* "αυλο" ειναι και το να ανεβει καποιος σε ενα βαγονι που εχει χ επιβατες που βγαζουν τα κοστη και τα κερδη της διαδρομης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BILLO την 02 Αύγ 2019, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ιστορία με την οικογένειά που λαθρεπιβατει για θησειο μου θύμισε όταν θεσπίστηκε πρόστιμο αν δε μαζεύεις την κουράδα του σκύλου που οι Ελ ανησυχουσαν για την κακομοίρη αρθριτικά τυφλή γριά που έτυχε να δέσει ο σκυλος-οδηγος ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΧΡΙΤΗ.
Ειναι εγκλημα λεγανε οι μαλακες. Κανε τωρα summer sales μαλακα μου τα παιχνιδια και προωθηση μεσω youtube τα τραγουδακια σου και δε σε χαλαει καθολου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:45ΣΤΑΣΥ μαρκετερς:hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:30
Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.
ΔεΝ θΑ ΚαΤεΒαΖεΣ εΝα ΜεΤρό
- hellegennes
Η ταινία είναι τελείως άυλο, εκτός κι αν μπουκάρεις σε μαγαζί και αρχίζεις να κλέβεις δισκάκια. Η επιβίβαση δεν είναι άυλη. Πιάνεις χώρο. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει ένας, το κάνουν πολλοί ταυτόχρονα.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:46Σε γενικες γραμμες. Εχει και εταιριες που παθανε γερη ζημια. Μικρων παραγωγων αλλα και μεγαλων. Δεν ειναι ο κανονας αλλα εχει.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:30
Παντως η πειρατεια στη μουσικη και στα games εχει εξορθολογισει τις τιμες, σε βαθμο τετοιο που να ειναι ολο και πιο μεμπτο να καταφευγει καποιος πλεον σε αυτη. Δεν ηταν καθολου ετσι στην αρχη. Σε μια ευρυτερη οπτικη το να παει ενας χαμηλομισθος με το παιδι του να φαει ενα παγωτο στο θησειο με λεφτα που δεν τα εδωσε στο μετρο, με την προυποθεση πως το μετρο δεν εχει και πολυ αναγκη και δεν ειναι ιδιαιτερο πληγμα για την εταιρια η λαθρεπιβιβαση, ε ενταξει δε γαμεις.
* "αυλο" ειναι και το να ανεβει καποιος σε ενα βαγονι που εχει χ επιβατες που βγαζουν τα κοστη και τα κερδη της διαδρομης.
Η ουσιώδης διαφορά εδώ είναι ότι αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 50 ευρώ τον μήνα για δει ταινίες, δεν θα τις έβλεπε καθόλου αν δεν υπήρχε η λύση της πειρατείας. Δεν είναι δηλαδή στ' αλήθεια διαφυγόντα κέρδη. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που έχουν και απλά είναι τσίπηδες.
Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εαν αντιγραψουν και πολλοι την ταινια, θα φτασουμε και σε ενα κομματι εν δυναμει πελατων που χανοντε. Στα μικρα ποσοστα της λαθρεπιβιβασης αλλα και της πειρατειας η πραξη ειναι περισσοτερο κοινωνικη αγενεια προς αυτους που πληρωνουνε παρα κοστος για την εταιρια. Ενας δυο λαθρεπιβατες ειναι τιποτα μεσα σε ενα βαγονι που κινειται με σχετικα αρκετο κοσμο.hellegennes έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:01Η ταινία είναι τελείως άυλο, εκτός κι αν μπουκάρεις σε μαγαζί και αρχίζεις να κλέβεις δισκάκια. Η επιβίβαση δεν είναι άυλη. Πιάνεις χώρο. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει ένας, το κάνουν πολλοί ταυτόχρονα.BILLO έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:46Σε γενικες γραμμες. Εχει και εταιριες που παθανε γερη ζημια. Μικρων παραγωγων αλλα και μεγαλων. Δεν ειναι ο κανονας αλλα εχει.hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2019, 23:40
Η πειρατεία είναι εντελώς άλλο πράγμα. Δεν χάνει απολύτως κανένας λεφτά και δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν. Είναι άυλη.
Η ουσιώδης διαφορά εδώ είναι ότι αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 50 ευρώ τον μήνα για δει ταινίες, δεν θα τις έβλεπε καθόλου αν δεν υπήρχε η λύση της πειρατείας. Δεν είναι δηλαδή στ' αλήθεια διαφυγόντα κέρδη. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που έχουν και απλά είναι τσίπηδες.
Δεν είμαι υπέρ της πειρατείας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-