!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αιτίαι ομοφυλοφιλίας κατα γέροντα Πορφύριον

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: αιτίαι ομοφυλοφιλίας κατα γέροντα Πορφύριον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 03:13 Θεωρώ οτι θα έρθει η στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που η πίστη στα θρησκευτικά δόγματα θα αντιμετωπίζεται όπως κάποτε η λέπρα. Απλά με περισσότερη καταννόηση καθώς θα έχουμε προοδεύσει συλλογικά.

Πααίνοντας με την όπισθεν θα προοδεύσομε ;

Επιπλέον ... ευθύγραμμη αισιόδοξη θεώρηση της Ιστορίας. :e040:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μπίστης έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 15:23
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 03:13Θεωρώ οτι θα έρθει η στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που η πίστη στα θρησκευτικά δόγματα θα αντιμετωπίζεται όπως κάποτε η λέπρα. Απλά με περισσότερη καταννόηση καθώς θα έχουμε προοδεύσει συλλογικά.

Κατά τον ταλιμπάνο όλοι οι άθεοι στον κόσμο πααίνουν με την όπισθεν και οι άθεες είναι λεσβίες!
Έρε γέλια! :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Nandros έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 17:10
Μπίστης έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 15:23
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 03:13Θεωρώ οτι θα έρθει η στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που η πίστη στα θρησκευτικά δόγματα θα αντιμετωπίζεται όπως κάποτε η λέπρα. Απλά με περισσότερη καταννόηση καθώς θα έχουμε προοδεύσει συλλογικά.

Κατά τον ταλιμπάνο όλοι οι άθεοι στον κόσμο πααίνουν με την όπισθεν και οι άθεες είναι λεσβίες!
Έρε γέλια! :003:
Προσωπική ήταν η ερώτηση.
Μπορούσες να με πεις ναζοταλιμπάνο να το ευχαριστηθείς καλύτερα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 03:13 Θεωρώ οτι θα έρθει η στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας που η πίστη στα θρησκευτικά δόγματα θα αντιμετωπίζεται όπως κάποτε η λέπρα. Απλά με περισσότερη καταννόηση καθώς θα έχουμε προοδεύσει συλλογικά.

Θα πάρει αρκετές γενιές αλλά καθώς το βιωτικό επίπεδο των ανθρώπων παγκοσμίως θα βελτιώνεται συνεχώς, η ανασφάλεια για το μέλλον και η φτώχεια θα υποχωρούν, καθώς η επιστήμη θα ξεριζώνει σταδιακά το καρκίνωμα των θρησκειών και καθώς το μορφωτικό επίπεδο της ανθρωπότητας θα είναι παγκοσμίως στο ζενίθ θεωρώ οτι η ανάγκη πίστης σε θεότητες θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Ως ανοιχτά γκέι άνδρας η ομοφοβική ρητορική του ρασοφόρου από τη Κύπρο πιστεύω είναι τραγική. Χειρότερη όμως είναι η επιρροή που έχει ακόμα η μπίζνα (εκκλησία) που υπηρετεί.
Ανοιχτάα gay ;respect ! Βασικά δεν πιστεύω ότι κανείς γεννιέται ομοφοβικός αν κάποια παιδιά έχουν μεγαλώσει στο βουνό χωρίς καμιά κουβέντα περί σεξ τριγύρω τους αν δουνε δυο άντρες να φιλιούνται δεν θα πουν τι ανωμαλίες κάνουν αυτοί; είμαι βέβαιος
υποψιάζομαι ότι δεσποτάδες και gay πρέπει να έχουν μια σχέση αγάπης μίσους μεταξύ τους...
γιατί για παράδειγμα αρκεί να διαβάσει κανείς τι άσχημα λόγια λέει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος για τις γυναίκες.
εγώ πιστεύω ότι και οι γκέι τα λένε αυτά
δηλαδή αυτός τι λέει η γυναίκα είναι λέει φιλάρεσκη ,σπατάλη, ματαιόδοξη, φλύαρη, κουτσομπόλα,φιλοχρηματη
Και.ένα σωρό πράγματα και πως αν δεν υπήρχε η σεξουαλική έλξη κανείς δεν θα ήθελε να συγκατοικήσει μαζί της ...
Οι gay και οι δεσποτάδες που είναι
παρθένοι πιθανότατα από θήλυ,
τη γυναίκα τη θεωρούν σαν σεξουαλικό σύντροφο... Παναγιά μου φύλαγε κάτι τέτοιο δηλαδή ...
εγώ πιστεύω ότι μπορεί κάλλιστα ο γκεη να έχει γυναίκα φίλη αλλά όταν βλέπει τα ελαττώματα της
λέει ευτυχώς εγώ έχω το σύντροφό μου και επικοινωνούμε σαν άντρες που είμαστε
γιατί ποιος άντεχε την γκρίνια και τηνκρεβατομουρμούρα της;
ψέματα Τοξοβολε;
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:23 γιατί για παράδειγμα αρκεί να διαβάσει κανείς τι άσχημα λόγια λέει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος για τις γυναίκες.
Πηγή;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Θα πάρει αρκετές γενιές αλλά καθώς το βιωτικό επίπεδο των ανθρώπων παγκοσμίως θα βελτιώνεται συνεχώς, η ανασφάλεια για το μέλλον και η φτώχεια θα υποχωρούν, καθώς η επιστήμη θα ξεριζώνει σταδιακά το καρκίνωμα των θρησκειών και καθώς το μορφωτικό επίπεδο της ανθρωπότητας θα είναι παγκοσμίως στο ζενίθ θεωρώ οτι η ανάγκη πίστης σε θεότητες θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Ως ανοιχτά γκέι άνδρας η ομοφοβική ρητορική του ρασοφόρου από τη Κύπρο πιστεύω είναι τραγική. Χειρότερη όμως είναι η επιρροή που έχει ακόμα η μπίζνα (εκκλησία) που υπηρετεί.
Συμφωνώ απόλυτα. :c040: :-?
Όσο υπάρχει κόσμος που τον/τους ανέχεται, δυστυχώς αυτά θα έχουμε.
Αρρηνmax41postspermonth

Parrot έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:27
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:23 γιατί για παράδειγμα αρκεί να διαβάσει κανείς τι άσχημα λόγια λέει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος για τις γυναίκες.
Πηγή;
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&a ... 11&cid=122
Πρωτότυπη πηγή.εδώ: αν δεν κάνω.λάθος:

drive.google.com/file/d/0ByZQkrKg4yKLM3g3WWVRWTJMVUk/view

και μια που πιάσαμε τα ιερά κείμενα κάπου στο πηδάλιο ,βαριέμαι να σκαλίζω πάντως, λέει πόσο φοβερό πράγμα μεγάλη αμαρτία, η πάρα φύση συνουσία και μάλιστα είναι χειρότερη αμαρτία άμα το κανείς με τη γυναίκα σου παρα μέ μια ξένη, πόσο μάλλον αν η δικιά.σου είναι έγκυος...
Στη διαθήκη του ιερέα Ιωάννη Μελιέ, δηλαδή ρην ταινία που γύρισε ο Κολλάτος, δεν την έχω βρει ολόκληρη στο διαδίκτυο ,αλλά κάπου ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου παίζοντας ρόλο κάποιου ανώτερου κληρικού της καθολικής εκκλησίας εξηγεί την εκκλησία ως αναγκαία κοινωνική αστυνομία
και κάπου υπάρχει η έρευνα που δείχνει, δεν την έχω πρόχειρη, ότι σε μεγάλης κλίμακας κοινωνίας εμφανίζεται αυτόματα η.θρησκεια για να κρατήσει συνεκτικούς δεσμούς μεταξύ των ατόμων της κοινωνίας που έχει γίνει πλέον πολυπληθής.
Συμφωνα με αυτή τη λογική ο μητροπολίτης έχει ένα δίκιο ότι ρε φίλε άμα δεν μπορείς να έλεγξεις τις ορμές σου και η άλλη είναι έγκυος έχει αναπτύξει ένα έμβρυο, έχει δυσκοιλιότητα ...τι λένε οι κοπέλες γι' αυτό που έχουνε κάνει παιδάκια ;θες και να την ξεπατώσεις ,δηλαδή έλεος σας απειλώ λοιπόν με κάτι μεταφυσικό μπάς και ψαρώσεις δηλαδή αφού δεν έχεις λογική στο κεφάλι σου ,ε και με βάση το πηδάλιο πλήρωσε μια πόρνη να εκτονωθείς χαχαχα μικρότερη αμαρτία θα είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 01 Αύγ 2019, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:23

Ανοιχτάα gay ;respect ! Βασικά δεν πιστεύω ότι κανείς γεννιέται ομοφοβικός αν κάποια παιδιά έχουν μεγαλώσει στο βουνό χωρίς καμιά κουβέντα περί σεξ τριγύρω τους αν δουνε δυο άντρες να φιλιούνται δεν θα πουν τι ανωμαλίες κάνουν αυτοί; είμαι βέβαιος
υποψιάζομαι ότι δεσποτάδες και gay πρέπει να έχουν μια σχέση αγάπης μίσους μεταξύ τους...
γιατί για παράδειγμα αρκεί να διαβάσει κανείς τι άσχημα λόγια λέει ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος για τις γυναίκες.
δηλαδή αυτός τι λέει η γυναίκα είναι λέει φιλάρεσκη ,σπατάλη, ματαιόδοξη, φλύαρη, κουτσομπόλα,φιλοχρηματη
Και.ένα σωρό πράγματα και πως αν δεν υπήρχε η σεξουαλική έλξη κανείς δεν θα ήθελε να συγκατοικήσει μαζί της
...
τη γυναίκα τη θεωρούν σαν σεξουαλικό σύντροφο... Παναγιά μου φύλαγε κάτι τέτοιο δηλαδή ...
εγώ πιστεύω ότι μπορεί κάλλιστα ο γκεη να έχει γυναίκα φίλη αλλά όταν βλέπει τα ελαττώματα της
ψέματα Τοξοβολε;
Μη ρωτάς ένα γκa να επιβεβαιώσει ανοιχτά κάποιους από τους φόβους του σε σχέση με το έτερο φύλο.
Πάντως η ζήλια των γκa που ξεπερνά κατά πολύ των γυναικών, προφανώς θα περιέχει περισσότερη κρεβατομουρμούρα απ' όση υποθέτεις.
τεσπα

Είσαι σίγουρος ότι ο Χρυσόστομος τα λέει αυτά που υπογράμμισα για όλες τις γυναίκες :smt017

∆Ι∆ΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΣΑΚΤΟΥΣ

..διότι στην αρχή του λόγου του λέει για ποιους συγκεκριμένα αναφέρεται

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αρρηνmax41postspermonth

O I έγραψε: 01 Αύγ 2019, 20:32

Και.ένα σωρό πράγματα και πως αν δεν υπήρχε η σεξουαλική έλξη κανείς δεν θα ήθελε να συγκατοικήσει μαζί της
...
ψέματα Τοξοβολε;
Μη ρωτάς ένα γκa να επιβεβαιώσει ανοιχτά κάποιους από τους φόβους του σε σχέση με το έτερο φύλο.
Πάντως η ζήλια των γκa που ξεπερνά κατά πολύ των γυναικών, προφανώς θα περιέχει περισσότερη κρεβατομουρμούρα απ' όση υποθέτεις.
τεσπα

Είσαι σίγουρος ότι ο Χρυσόστομος τα λέει αυτά που υπογράμμισα για όλες τις γυναίκες :smt017

Ο.Ι.
λεπτομέρειες τώρα ,εδώ ο Απόστολος Παύλος έχει πει ένα σωρό άσχημα πράγματα για τη γυναίκα ότι πρέπει να την έχει ο άνδρας με χαλινάρι ειδάλλως είναι ανεξέλεγκτη η φύση της κλπ.
εντάξει θα πούμε και καμιά ανακρίβεια, στο κάτω-κάτω ψυχαγωγουμεθα εδώ... όπως πχ στο θέατρο Σεφερλή όπου δεν πας με σκοπό να σου πει αλήθειες ο Μάρκος... κάπως έτσι είμαστε εδώ
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Άβαταρ μέλους
O I

Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 01 Αύγ 2019, 20:51
O I έγραψε: 01 Αύγ 2019, 20:32
...
ψέματα Τοξοβολε;
τεσπα

Ο.Ι.
λεπτομέρειες τώρα ,εδώ ο Απόστολος Παύλος έχει πει ένα σωρό άσχημα πράγματα για τη γυναίκα ότι πρέπει να την έχει ο άνδρας με χαλινάρι ειδάλλως είναι ανεξέλεγκτη η φύση της κλπ.
εντάξει θα πούμε και καμιά ανακρίβεια, στο κάτω-κάτω ψυχαγωγουμεθα εδώ... όπως πχ στο θέατρο Σεφερλή όπου δεν πας με σκοπό να σου πει αλήθειες ο Μάρκος... κάπως έτσι είμαστε εδώ
Το κάθε πράμα που λέγεται εκεί έχει τον λόγο του και δε μιλάει με γενικότητες.

Καλό είναι το φόρουμ και γι' αυτούς που θέλουν να περάσουν απλά την ώρα τους

:wave:

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
O I

Δε νομίζω να μιλάει ομοφοβικά ο Δεσπότης. Τις ίσως επιρροές για το κυοφορούμενο επισημαίνει και το κυοφορούμενο, αν καταλαβαίνεις, προέρχεται από ετεροφυλοφιλική σχέση και όχι από ομοφυλοφιλική

Όμοφοβικά μιλάν οι πιο κάτω ας πούμε:

viewtopic.php?f=33&t=13476&start=225#p781520

...δηλαδή όσοι εστιάζουν με απαξιωτικό τρόπο στους ομοφυλόφιλους σε όλο το νήμα

Το επεσήμανε κι άλλος αυτό

viewtopic.php?f=33&t=13476&start=210#p781427

Απ' την άλλη, μη νομίζεις επειδή υπάρχει ολόκληρη εκστρατεία με εργαλεία τους άθεους, παγανιστές, θεοσοφιστές, μουσλι, ομοφυλόφιλους και άλλους για να αποχριστιανοποιηθεί ο κόσμος, στο μέλλον δε θα στοχοποιηθούν κάποτε για συγκεκριμένους λόγους οι ομοφυλόφιλοι

:wave:

Ο.Ι.
Άβαταρ μέλους
Nandros

O I έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:24....

....
Το παρακάτω το έχω ποστάρει στο παραδίπλα, κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ και το έχω επαναλάβει εδώ πολλάκις!.
από Nandros » 16 Μαρ 2018, 16:55
.....
Και μια ειδοποίηση για τους ομοφοβικούς: Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο πάρκο στο παγκάκι με τους ομοφυλόφιλους και θα προσέχουν αμφότεροι τα παιδιά τους, κανονικά ή υιοθετημένα!
Nandros έγραψε: 15 Απρ 2018, 23:01 Study: Homophobes May Be Hidden Homosexuals

Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay

Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.

:g030:
Εδώ είναι διάφορα ποστς μου search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... s&start=75

Έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με την συντήρηση και αρτηριοσκλήρωση του πχόρουμ, υπέρ των δικαιωμάτων μειονοτήτων.

Και εμφανίζονται 2 χυδαίοι ψεύτες και συκοφάντες να μου κολλήσουν την ταμπέλα του ομοφοβικού.
Ο ένας μάλιστα ως φανατικός χριστιανοταλιμπάνος και φανατικά ομοφοβικός ένεκα Αβρααμικής θρησκείας, μας το παίζει τώρα φίλος τους.

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
O I

Nandros έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:08
O I έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:24
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 03:13
Δε νομίζω να μιλάει ομοφοβικά ο Δεσπότης. Τις ίσως επιρροές για το κυοφορούμενο επισημαίνει και το κυοφορούμενο, αν καταλαβαίνεις, προέρχεται από ετεροφυλοφιλική σχέση και όχι από ομοφυλοφιλική

Απ' την άλλη, μη νομίζεις επειδή υπάρχει ολόκληρη εκστρατεία με εργαλεία τους άθεους, παγανιστές, θεοσοφιστές, μουσλι, ομοφυλόφιλους και άλλους για να αποχριστιανοποιηθεί ο κόσμος, στο μέλλον δε θα στοχοποιηθούν κάποτε για συγκεκριμένους λόγους οι ομοφυλόφιλοι
Το παρακάτω το έχω ποστάρει στο παραδίπλα, κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ και το έχω επαναλάβει εδώ πολλάκις!.
από Nandros » 16 Μαρ 2018, 16:55
.....
Και μια ειδοποίηση για τους ομοφοβικούς: Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο πάρκο στο παγκάκι με τους ομοφυλόφιλους και θα προσέχουν αμφότεροι τα παιδιά τους, κανονικά ή υιοθετημένα!

Study Reveals Homophobic Men Are, In Fact, More Likely To Be Gay

Η ομοφοβία παρατηρείται σε άτομα με υποβόσκουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις
ο ομοφοβικός δεν έχει απαραίτητα ετεροσεξουαλικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτή η παρατήρηση για την ομοφοβία δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η ψυχαναλυτική προσέγγιση εδώ και δεκαετίες ερμηνεύει την ομοφοβία ως εκδήλωση καταπιεσμένης ομοφυλοφιλίας. Πλέον όμως, αυτή η θεωρία υποστηρίζεται και από εμπειρικά πειραματικά δεδομένα.
Μια πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California[1][2]υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές, τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα.
Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιώντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.

:g030:
Εδώ είναι διάφορα ποστς μου search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keyw ... s&start=75

Έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με την συντήρηση και αρτηριοσκλήρωση του πχόρουμ, υπέρ των δικαιωμάτων μειονοτήτων.

Και εμφανίζονται 2 χυδαίοι ψεύτες και συκοφάντες να μου κολλήσουν την ταμπέλα του ομοφοβικού.
Ο ένας μάλιστα ως φανατικός χριστιανοταλιμπάνος και φανατικά ομοφοβικός ένεκα Αβρααμικής θρησκείας, μας το παίζει τώρα φίλος τους.

.
Ότι εκφράζεσαι απαξιωτικά για ομοφυλόφιλους είναι 2 σελίδες πίσω (ο ίδιος σύνδεσμο που δίνω στο quote από πάνω)
Άσε που μόλις επιβεβαίωσες από που μπορεί να πηγάζει η απαξιωτική σου συμπεριφορά :roll:
Εξάλλου σε άλλο ποστ που επαινείς τον BILLO, τον διορθώνεις γα τον όρο "σεξουαλική παρέκκλιση" που επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες για το φαινόμενο και λες: "Όμως η κατ' εσένα παρέκκλιση, για άλλους προσανατολισμός, θεωρείται "κουσούρι" από τα ταγάρια".
Αν για σένα και για άλλους η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική παρέκκλιση, τότε την αποδέχεσαι ως ηθελημένη πράξη και όχι ως βιολογική επιταγή που οδηγεί σε παρέκκλιση από το φυσιολογικό Νάνδρε. Την αποδέχεσαι καθαρά ως βίτσιο από επιλογή.

Ελεύθερος άνθρωπος είσαι και καλά κάνεις να μη θεωρείς κουσούρι μια ομοφυλοφιλική σεξουαλική επιλογή, όμως ξέρεις τι λένε οι μελέτες που έφερες για την περίπτωση που επιτίθεται κάποιος επικαλούμενος την ομοφυλοφιλία κάποιων με απαξιωτικά λόγια ε; (βλέπε τα λόγια που χρησιμοποιείς για τους ομοφυλόφιλους στην παραπομπή στο quote).
Εξάλλου, γλώσσα λανθάνουσα λέει πάντα την αλήθεια :8)

Το να υπερασπίζεται κάποιος κατά καιρούς τους ομοφυλόφιλους ενώ σε άλλες περιπτώσεις να εκφράζεται απαξιωτικά γι' αυτούς, δε σημαίνει ότι δε τον πιάνει η έρευνα που έφερες. Απλά μια τέτοια συμπεριφορά δηλώνει διπολισμό ή στην καλύτερη περίπτωση μειωμένο καταλογισμό.
Κανένα απ' αυτά τα δύο δεν είναι μεμπτό.
Μεμπτό είναι αν γίνεται επιλογή συμπεριφοράς για άλλο λόγο αλλά και πάλι, δεν μένει ανέπαφος από την ψυχαναλυτική προσέγγιση που έφερες

Το άλλο, ότι δεν υποστηρίζεις αδυναμίες φαίνεται εκεί που παρέθεσες και σε μένα τη γνώμη που έκανες σημαία σε διάφορα νήματα, μόνο που αποφεύγεις να βάλεις σύνδεσμο που τα είπες και μαζι μου, διότι εκεί αποδεικνύεται η επιλεκτική υπεράσπιση δικαιωμάτων μειονοτήτων που ξεκάθαρα παραβλέπει τα δικαιώματα των αδυνατότερων :003:

Αν εγώ έχω εκφράσει κάπου ομοφοβική, ρατσιστική ή οποιαδήποτε παρόμοια γνώμη, μένει να το φέρεις να το δούμε Νάνδρε

:smt039

Ο.Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 03 Αύγ 2019, 02:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros

O I έγραψε: 02 Αύγ 2019, 04:36
Nandros έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:08 Το παρακάτω το έχω ποστάρει στο παραδίπλα, κάτι παρόμοιο και στο εκλιπόν πχόρουμ και το έχω επαναλάβει εδώ πολλάκις!.

.....
........

.
Ότι εκφράζεσαι απαξιωτικά για ομοφυλόφιλους είναι 2 σελίδες πίσω (ο ίδιος σύνδεσμο που δίνω στο quote από πάνω)
Άσε που μόλις επιβεβαίωσες από που μπορεί να πηγάζει η απαξιωτική σου συμπεριφορά :roll:
Εξάλλου σε άλλο ποστ που επαινείς τον BILLO, τον διορθώνεις γα τον όρο "σεξουαλική παρέκκλιση" που επιβεβαιώνουν οι επιστήμονες για το φαινόμενο και λες: "Όμως η κατ' εσένα παρέκκλιση, για άλλους προσανατολισμός, θεωρείται "κουσούρι" από τα ταγάρια".
Αν για σένα και για άλλους η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική παρέκκλιση, τότε την αποδέχεσαι ως ηθελημένη πράξη και όχι ως βιολογική επιταγή που οδηγεί σε παρέκκλιση από το φυσιολογικό Νάνδρε. Την αποδέχεσαι καθαρά ως βίτσιο από επιλογή.

Ελεύθερος άνθρωπος είσαι και καλά κάνεις να μη θεωρείς κουσούρι μια ομοφυλοφιλική σεξουαλική επιλογή, όμως ξέρεις τι λένε οι μελέτες που έφερες για την περίπτωση που επιτίθεται κάποιος επικαλούμενος την ομοφυλοφιλία κάποιων με απαξιωτικά λόγια ε; (βλέπε τα λόγια που χρησιμοποιείς για τους ομοφυλόφιλους στην παραπομπή στο quote).
Εξάλλου, γλώσσα λανθάνουσα λέει πάντα την αλήθεια :8)

Το να υπερασπίζεται κάποιος κατά καιρούς τους ομοφυλόφιλους ενώ σε άλλες περιπτώσεις να εκφράζεται απαξιωτικά γι' αυτούς, δε σημαίνει ότι δε τον πιάνει η έρευνα που έφερες. Απλά μια τέτοια συμπεριφορά δηλώνει διπολισμό ή στην καλύτερη περίπτωση μειωμένο καταλογισμό.
Κανένα απ' αυτά τα δύο δεν είναι μεμπτό.
Μεμπτό είναι αν γίνεται επιλογή συμπεριφοράς για άλλο λόγο αλλά και πάλι, δεν μένει ανέπαφος από την ψυχαναλυτική προσέγγιση που έφερες

Το άλλο, ότι δεν υποστηρίζεις αδυναμίες φαίνεται εκεί που παρέθεσες και σε μένα τη γνώμη που έκανες σημαία σε διάφορα νήματα, μόνο που αποφεύγεις να βάλεις σύνδεσμο που τα είπες και μαζι μου, διότι εκεί αποδεικνύεται η επιλεκτική υπεράσπιση δικαιωμάτων μειονοτήτων που ξεκάθαρα παραβλέπει τα δικαιώματα των αδυνατότερων :003:

Αν εγώ έχω εκφράσει κάπου ομοφοβική, ρατσιστική ή οποιαδήποτε παρόμοια γνώμη, μένει να το φέρεις να το δούμε Νάνδρε

Ο.Ι.
Τα παιγνίδια σου με τις λέξεις, διαστρεβλώσεις και μαθήματα Ελληνικής γλώσσας αλλού, χριστιανοταλιμπάνε ψεύτη, διαστρεβλωτή και συκοφάντη.
Για τους ειδικούς - που εσύ τους αρνείσαι - θεωρείται σεξουαλικός προσανατολισμός και όχι παρέκκλιση.

Άντε μάθε τί σημαίνει "προσανατολισμός". Η μαγνητική πυξίδα ΔΕΝ επιλέγει να δείχνει τον Βορρά.

παρέκκλιση η [paréklisi] Ο33 :
1. η απομάκρυνση, η εκτροπή από την αρχική, από την κανονική πορεία ή κατεύθυνση· λοξοδρόμισμα.
2. (μτφ.) η απομάκρυνση, η εκτροπή από (ηθικές, πολιτικές κτλ.) αρχές ή κανόνες, η παραβίασή τους: Δεν επιτρέπεται καμιά ~ από την κυβερνητική πολιτική. Tου ασκήθηκε αυστηρή κριτική για σοβαρή ~ από τις θέσεις του κόμματος. || (έκφρ.) κατά ~, παρακάμπτοντας, υπερβαίνοντας κάποιους κανόνες.

Παρέκκλιση σημαίνει ηθελημένη επιλογή.

Εσύ σαν φανατικός χριστιανός και απολογητής υποκρίνεσαι ότι είσαι φίλος των γκέυ, μόνο και μόνο για να μου την πεις.
Το χώσιμο που έριξα στον αρχιτράγο που υποστηρίζεις σε έτσουξε πολύ φαίνεται.

Την ταμπέλα του ομοφοβικού που πας να μου κολλήσεις να την χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.
.
Άβαταρ μέλους
O I

O I έγραψε: 02 Αύγ 2019, 04:36
Nandros έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:38 Τα παιγνίδια σου με τις λέξεις, διαστρεβλώσεις και μαθήματα Ελληνικής γλώσσας αλλού, χριστιανοταλιμπάνε ψεύτη, διαστρεβλωτή και συκοφάντη.
Για τους ειδικούς - που εσύ τους αρνείσαι - θεωρείται σεξουαλικός προσανατολισμός και όχι παρέκκλιση.

Άντε μάθε τί σημαίνει "προσανατολισμός". Η μαγνητική πυξίδα ΔΕΝ επιλέγει να δείχνει τον Βορρά.

παρέκκλιση η [paréklisi] Ο33 :
1. η απομάκρυνση, η εκτροπή από την αρχική, από την κανονική πορεία ή κατεύθυνση· λοξοδρόμισμα.
2. (μτφ.) η απομάκρυνση, η εκτροπή από (ηθικές, πολιτικές κτλ.) αρχές ή κανόνες, η παραβίασή τους: Δεν επιτρέπεται καμιά ~ από την κυβερνητική πολιτική. Tου ασκήθηκε αυστηρή κριτική για σοβαρή ~ από τις θέσεις του κόμματος. || (έκφρ.) κατά ~, παρακάμπτοντας, υπερβαίνοντας κάποιους κανόνες.

Παρέκκλιση σημαίνει ηθελημένη επιλογή.

Εσύ σαν φανατικός χριστιανός και απολογητής υποκρίνεσαι ότι είσαι φίλος των γκέυ, μόνο και μόνο για να μου την πεις.
Το χώσιμο που έριξα στον αρχιτράγο που υποστηρίζεις σε έτσουξε πολύ φαίνεται.

Την ταμπέλα του ομοφοβικού που πας να μου κολλήσεις να την χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.
.
Εκεί τη χώνω Νάνδρε. Εκεί που σε πονάει περισσότερο. Στο πχορουμ κομ τζι αρ.
Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι είσαι κατ' επιλογή ομοφοβικός.
Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι είσαι κατ' επιλογή υποστηρικτής μειονοτήτων και αδυναμιών.

Αυτό ήταν το επιχείρημα και όχι οι έννοιες που για τις οποίες πάλι φαλτσάρεις :003:

Δεν έχω λόγο να το πάω μέσω "Γαλλίας" για να καταλάβω την έννοια "Σεξουαλικός προσανατολισμός" μιας και είναι συγκεκριμένη στη Wiki που σ' αρέσει να το ψάχνεις:
Spoiler
Σεξουαλικός προσανατολισμός
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός περιγράφει ένα μακροχρόνιο μοτίβο έλξης - συναισθηματικής, ρομαντικής, σεξουαλικής ή συνδυασμό αυτών - για το αντίθετο φύλο, το ίδιο φύλο, και τα δύο ή κανένα. Τα είδη αυτά έλξης συνήθως συνοψίζονται με τους όρους ετεροφυλοφιλία, ομοφυλοφιλία, αμφιφυλοφιλία και ασεξουαλικότητα. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Σύνδεσμο Ψυχολογίας, ο σεξουαλικός προσανατολισμός επίσης αναφέρεται στην αντίληψη από το άτομο της «προσωπικής και κοινωνικής ταυτότητας που βασίζεται σε αυτά τα είδη έλξης, στις συμπεριφορές που τα εκφράζουν και στη συμμετοχή του ατόμου σε μία κοινότητα με άλλα άτομα που τα μοιράζονται».[1]

Ο όρος «σεξουαλική προτίμηση» επικαλύπτεται σε μεγάλο βαθμό με το σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά διαφοροποιείται κατά την επιστημονική έρευνα της ψυχολογίας.[2] Ένα πρόσωπο που αυτοπροσδιορίζεται ως αμφιφυλόφιλο, για παράδειγμα, ίσως σεξουαλικά προτιμά το ένα φύλο από το άλλο.[3] Η «σεξουαλική προτίμηση» ίσως επίσης υπονοεί ένα βαθμό εκούσιας επιλογής.[4][5] Αυτό αμφισβητείται υπό το πρίσμα της σεξουαλικής διαμόρφωσης,[2] καθώς η τρέχουσα συμφωνία ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα είναι πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν αποτελεί επιλογή.[6][7][8]

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον απλό και μοναδικό παράγοντα βάσει του οποίου προκύπτει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του ατόμου, ωστόσο η έρευνα καταδεικνύει πως πηγάζει από συνδυασμό γενετικών, ορμονικών και περιβαλλοντικών παραγόντων,[9] με τους βιολογικούς να συμπεριλαμβάνουν μια περίπλοκη αλληλεπίδραση των γενετικών παραγόντων και του πρώιμου περιβάλλοντος της μήτρας.[10] Έρευνες δεκαετιών έχουν αποδείξει πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός κυμαίνεται σε οποιοδήποτε σημείο ενός συνεχούς διαστήματος από την αποκλειστική έλξη για άτομα του άλλου φύλου μέχρι την αποκλειστική έλξη για άτομα του ίδιου φύλου. Συνήθως μελετάται υπό το οπτικό πρίσμα της ετεροφυλοφιλίας, της ομοφυλοφιλίας και της αμφιφυλοφιλίας,[1] αν και η ασεξουαλικότητα τείνει όλο και περισσότερο να αναγνωριστεί ως τέταρτη κατηγορία.[11][12][13] Οι κατηγορίες αυτές είναι πτυχές της περισσότερο διαφοροποιούμενης φύσης της σεξουαλικής ταυτότητας.[1]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE ... F%8C%CF%82

Η μόνη διαφοροποίηση είναι αυτή της επιστημονικής κοινότητας, όχι ως προς την έννοια αλλά τις αιτίες (που μέσα σ' αυτές, όσον αφορά τις αιτίες του σεξουαλικού προσανατολισμού, είναι και το επίμαχο του νήματος: "μια περίπλοκη αλληλεπίδραση των γενετικών παραγόντων και του πρώιμου περιβάλλοντος της μήτρας" αλλά αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο).
Κατά τ' άλλα η έννοια "σεξουαλικός προσανατολισμός" αναφέρεται στην επιλογή.
Κάτι σα να λέμε "επαγγελματικός προσανατολισμός" Νάνδρε.
Γι' αυτό σου είπα:
Η έννοια "σεξουαλική παρέκκλιση" αποδίδει σαφέστερα το ακούσιο αυτής της πράξης:

Η παρέκκλιση έχει δύο ερμηνείες:

το να παρεκκλίνει, λοξοδρομεί κάποιος από την προηγούμενη πορεία του
το να παρεκκλίνει κάποιος από αυτό που συνήθως θεωρείται αποδεκτό

Η πρώτη προϋποθέτει προηγούμενη πορεία που σεξουαλικά δεν υπάρχει πάντα και η δεύτερη αποδίδει την παρέκκλιση και ως "βιολογική επιταγή που οδηγεί σε παρέκκλιση από το φυσιολογικό" που ήταν και το επιχείρημά μου.
Το θέμα δεν ήταν τόσο οι λέξεις Νάνδρε αλλά το συμπέρασμα που βγάζω από τη συμπεριφορά σου γενικότερα
ακόμα κι από την κοπτοραπτική που έκανες στο προηγούμενο σχολιάζοντας τα μη ουσιώδη για να αποπροσανατολίσεις από τα συμπεράσματα σχολιάζοντας μόνο την ετοιμολογία των λέξεων φαλτσάροντας.

Πάντως δε βρήκες κάτι γι' αυτό που με κατηγορείς και στο ξαναλέω

Ο.Ι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”