Τρέμουν από φόβο οι απανταχού "ναζί".Drexler έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:50Ειναι η Lady Death λεειKauldron έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 20:46
Αντιφού η τύπισσα. Θέλει να πολεμήσει τους "ναζί":
https://www.instagram.com/p/BbP_HbtBshW/
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
Re: Η Νελλη η Ιουλια και η Αλικη κανουν καλυτερο sex με ΣιΜπιΝτi.Εσυ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αφού δεν κάνουν σεξ με CBT οι τύπισσες, καλά είναι οι τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
𝔏𝔦𝔣𝔢𝔰𝔱𝔶𝔩𝔢 𝔢𝔡𝔦𝔱𝔬𝔯 𝔐𝔞𝔯𝔦𝔢 ℭ𝔩𝔞𝔦𝔯𝔢 𝔊𝔯𝔢𝔢𝔠𝔢.
ΔΕΝ μπλεκεις
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:26Και επειδής δε σου χρειάζονται εσένα τύπε, και σε μπολντ μάλιστα, είναι βλακώδη; Άκου μηχανή, άκου μόντα που σκαρφίστηκε
Τι θες μωρέ;;
Ποια μηχανή και ποια μόντα;;
Ντόπα είναι από μόνο του. Πάτε καλά; Ντιπ αναίσθητοι είστε και θέλετε να φτιαχτείτε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Διάβασε - μάθε τι είναι τα πόπερς - εκεί είσαι εσύ.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 21:31ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:26Και επειδής δε σου χρειάζονται εσένα τύπε, και σε μπολντ μάλιστα, είναι βλακώδη; Άκου μηχανή, άκου μόντα που σκαρφίστηκε
Τι θες μωρέ;;
Ντόπα είναι από μόνο του. Πάτε καλά; Ντιπ αναίσθητοι είστε και θέλετε να φτιαχτείτε;
Παρακαλώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καλά σε είχα κόψει ότι είσαι αλάνι γιάνννη.
.
.
Πείτε και εμάς ρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Πολλες τουριστριες απο τιντερ ζητανε μαριχουανα και σεξ στα βραχακια. Πες μου καμια κωδικη ονομασια ποικιλιας μπας και καμακωσω κι εγω τιποτα.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:11Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
Που να ξέρεις ότι εκεί στις Ολλαντίες Γερμανίες κτλ πηδάνε (αυτοί που ξέρουν) όταν παίξει ελληνικό.
Το παίρνω πίσω είπε η καψερη, Οχι το παίρνω από πίσω.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:18Διάβασε - μάθε τι είναι τα πόπερς - εκεί είσαι εσύ.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 21:31ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 16:26
Και επειδής δε σου χρειάζονται εσένα τύπε, και σε μπολντ μάλιστα, είναι βλακώδη; Άκου μηχανή, άκου μόντα που σκαρφίστηκε
Τι θες μωρέ;;
Παρακαλώ.
My Life had stood, a Loaded Gun
Bbc πες τουςΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:35Πολλες τουριστριες απο τιντερ ζητανε μαριχουανα και σεξ στα βραχακια. Πες μου καμια κωδικη ονομασια ποικιλιας μπας και καμακωσω κι εγω τιποτα.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:11Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
Που να ξέρεις ότι εκεί στις Ολλαντίες Γερμανίες κτλ πηδάνε (αυτοί που ξέρουν) όταν παίξει ελληνικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Μια φορα πηρα pde5i και ενιωσα παντοδυναμος. Πληρωσα το τιμημα της Υβρεως ομως.stargazer έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:13 To καλύτερο σεξ γίνεται μέχρι τα 35. Από εκεί και μετά αρχίζει ο κατήφορος και ότι και να πιεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Με φούντα μπορεί να κάνεις καλύτερο σεξ όταν είσαι 25, άλλα αν πιάνεις τα 50 όχι μόνο δεν θα σηκώνεται το εργαλείο άλλα θα βαριέσαι να ασχοληθείς καν.
δεν κολλαειNaida έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:36Bbc πες τουςΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:35Πολλες τουριστριες απο τιντερ ζητανε μαριχουανα και σεξ στα βραχακια. Πες μου καμια κωδικη ονομασια ποικιλιας μπας και καμακωσω κι εγω τιποτα.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:11 Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
Περπλ χέηζ, καλά γ καλό βόλι.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:35Πολλες τουριστριες απο τιντερ ζητανε μαριχουανα και σεξ στα βραχακια. Πες μου καμια κωδικη ονομασια ποικιλιας μπας και καμακωσω κι εγω τιποτα.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:11Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
.
.
-
Ορέστης 35
Εχω και φρεσκια ιστοριουλα απο Απ. Παυλου να σας πω.
Ειναι ελληνικη ποικιλια; κατι σπανιο και ελληνικο θελω να βαλω για να ξεχωρισω. Καλαματα σπεσιαλ πχ.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:39Περπλ χέηζ, καλά γ καλό βόλι.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:35Πολλες τουριστριες απο τιντερ ζητανε μαριχουανα και σεξ στα βραχακια. Πες μου καμια κωδικη ονομασια ποικιλιας μπας και καμακωσω κι εγω τιποτα.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:11 Κψμ είναι αυτά, το μυστικό είναι στην καλή ισορροπία τχσ σμν, τα ελληνικά είναι από την φύση τους ισορροπημένα τα περισσότερα, αλλά εσύ αριστεράντζα δεν είσαι; που να ξέρεις.
![]()
Ναι αλλά δεν (θα) είναι δική της επιλογή.aljawn έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:36Το παίρνω πίσω είπε η καψερη, Οχι το παίρνω από πίσω.sys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:18Διάβασε - μάθε τι είναι τα πόπερς - εκεί είσαι εσύ.Gherschaagk έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 21:31
Τι θες μωρέ;;
Παρακαλώ.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 958 Προβολές