- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 20:13
stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:40
Η αντλια νερου ειναι οντως αναλωσιμο ανταλλακτικο.
Βεβαια το να αρχισει να χανει στα 5 χρονια δεν ειναι και κατι συνηθισμενο αλλα τελος παντων εγινε.
Αλλαξε την και μη σκας.Δεν ειναι ακριβο ανταλλακτικο.
Απλα μιας και η "μαμα" αντλια δεν σου βγηκε και τοσο αξιοπιστη,ζητα να σου βαλουν μια καλυτερη αντλια after market με κατα προτιμηση μεταλλικη φτερωτη.
Ξερουν τα μαστορια.
135 ευρώ δεν τα λες και λίγα. Και όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα έδωσα άλλα 90 για σωληνάκι ψυκτικού. Ρώτησα αν υπήρχε κάποιο άλλο να βάλω και όχι το δικό του και μου είπαν πως μόνο το δικό του ταιριάζει στην υποδοχή. Σήμερα που πήγα να το πάρω μου έδειξαν άλλα σωληνάκια, κάποια μικροσκοπικά, άλλα τεράστια και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν ταιριάζουν στο δικό μου και έπρεπε να παραγγείλουν το original. Οκ να κάνω την καρδιά μου πέτρα, αλλά αν στα 5 χρόνια χαλάνε όλα και πρέπει να τα αλλάζω, αρχίζω να αναρωτιέμαι. Γι' αυτό ρώτησα για φυσιολογικές φθορές. Σήμερα το σωληνάκι, αύριο η αντλία, μεθαύριο τι; Στα 5 χρόνια είναι φυσιολογικό να ξεκινάνε όλα τα προβλήματα και οι αλλαγές δηλαδή;
Ήθελα να ρωτήσω τιμή και σε άλλα συνεργεία και όχι σε αυτό της αντιπροσωπείας αλλά λέω να το πηγαίνω εκεί για λίγους μήνες ακόμα μην γίνει κάτι όσο είναι στην εγγύηση και μετά τέλος. Και επίσης φοβάμαι πως αν τους πω να μην μου βάλουν original (όπως είπα για το άλλο) θα μου πούνε πως δεν γίνεται.
Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.
135 ευρω για αντλια;
Ενταξει,εχει καποια εργασια αλλα ειναι παρα πολλα ρε.
Αντλια after market υπαρχει 1000%.
Γραψε κυβικα,ιππους και χρονολογια να σου βαλω link.
Η εγγυηση σε καλυπτει και σε ανταλλακτικα ΟΕΜ.Αρκει δηλαδη να τηρουν τις προδιαγραφες του κατασκευαστη.
Αλλωστε τι νομιζεις;Οτι η καθε OPEL κατασκευαζει αντλιες νερου;
Απο αλλον κατασκευαστη τις παιρνει και κοτσαρει το ονομα της.
Σε ξυριζουν επειδη ειναι αντιπροσωπεια και πατανε και καλα στην δηθεν εγγυηση.
Τελος παντων.
Με το που τελειωσει η εγγυηση φευγεις σφαιρα σε συνεργειο εξω.