!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκότωσε τη γυναίκα του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Σκότωσε τη γυναίκα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:53
Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:31
Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:29 Τι γίνεται; φαγώθηκατε να μας εξοντώσετε;
Καθαρίζουμε τα ζιζάνια για να μην τρώνε τα λουλούδια! :D

Για αποψίλωση το βλέπω εγώ.
:003:

Ε ξεριζώνουμε και κανένα αρρωστημένο για να μην μεταδίδει τις αρρώστιες του στα υγιή φυτά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:26
Όπως δηλαδή και να σε έχει φέρει στο αμήν η γυναίκα σου να πιάσεις το μαχαίρι που βρίσκεται κοντά σου και να την σκοτώσεις.
Δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις. Αυτοί δε σκοτώνουν επειδή τους έφερε στο αμήν. Είναι εγκλήματα πάθους. Έχουν παθολογική αγάπη στη γυναίκα τους, έχουν γίνει φορτικοί με ζηλοτυπίες και σκηνές και τσακωμούς, η γυναίκα θέλει να φύγει, η κατάσταση χειροτερεύει, και...

Άμα σου κάνει η γυναίκα σου ψυχολογικό πόλεμο επειδή σε ζηλεύει ή είναι τρελή δε σκοτώνεις. Γίνεσαι ράκος, πίνεις και καπνίζεις συνέχεια και δεν προσέχεις τον εαυτό σου, και στο τέλος πεθαίνεις και λένε όλοι έπινε πολύ ρε παιδί μου. Ε μα με τη γυναίκα που είχε τι θα έκανε; θα αγάπαγε τη ζωή;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

μπα, οχι. νομιμη αμυνα :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Έχει δίκιο ο Υδράργυρος ρε παιδιά.
Εν βρασμώ σημαίνει ότι είσαι θολωμένος, έχεις βγει εκτός ελέγχου. Οι 60 μαχαιριές όμως δείχνουν εξαιρετικά βαθύ μίσος το οποίο δεν μπορεί να δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή "του βρασμού".
Θολωμένος ή όχι στις 5, στις 10, στις 15, στις 20, ...μαχαιριές συνειδητοποιείς τί κάνεις. Για να φτάσεις στις 60 έχουν μεσολαβήσει πολλά στάδια επίγνωσης.
Άμα σου κάνει η γυναίκα σου ψυχολογικό πόλεμο επειδή σε ζηλεύει ή είναι τρελή δε σκοτώνεις. Γίνεσαι ράκος, πίνεις και καπνίζεις συνέχεια και δεν προσέχεις τον εαυτό σου, και στο τέλος πεθαίνεις και λένε όλοι έπινε πολύ ρε παιδί μου. Ε μα με τη γυναίκα που είχε τι θα έκανε; θα αγάπαγε τη ζωή;

:smt023 Σωστός, αλλά γιατί όμως; :smt017
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:56

:003:

Ε ξεριζώνουμε και κανένα αρρωστημένο για να μην μεταδίδει τις αρρώστιες του στα υγιή φυτά.
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:05
Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:26
Όπως δηλαδή και να σε έχει φέρει στο αμήν η γυναίκα σου να πιάσεις το μαχαίρι που βρίσκεται κοντά σου και να την σκοτώσεις.
Δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις. Αυτοί δε σκοτώνουν επειδή τους έφερε στο αμήν. Είναι εγκλήματα πάθους. Έχουν παθολογική αγάπη στη γυναίκα τους, έχουν γίνει φορτικοί με ζηλοτυπίες και σκηνές και τσακωμούς, η γυναίκα θέλει να φύγει, η κατάσταση χειροτερεύει, και...

Αφού περνούν τέτοιο μαρτύριο από το να καταλήξουν να πίνουν κτλ γιατί δε χωρίζουν;

Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:21
μπα, οχι. νομιμη αμυνα :8)
Παράνοια είναι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:51
Αφού περνούν τέτοιο μαρτύριο από το να καταλήξουν να πίνουν κτλ γιατί δε χωρίζουν;
Δεν είναι εύκολο. Αυτά τα άτομα σε πάνε με σύστημα.

Στην αρχή σου σπάει το ηθικό. Ποιά θα σε ανεχτεί εσένα, γέρασες, πως έχεις γίενι έτσι κλπ.
Μετά περνάει στις απειλές. Θα σε ταράξω με τις διατροφές και δε θα βγάινεις, είδες με τι αγάπη έπαιζες με τον θανασάκη; με τι στοργή πήγαινες τη σοφούλα στο μπαλέτο; Ε άμα χωρίσουμε θα τα βλέπεις ένα τέτρτο τη βδομάδα, ούτε στο τηλέφωνο δε θα στα δίνω.
Και στο τέλος είναι τα παρακάλια. Όταν εσύ μαζεύεις τη βαλίτσα σου πέφτει στα γόνατα κλαίγοντας. Ναι τρελή είμαι το παραδέχομαι, έτσι μεγάλωσα, φταίω, θα αλλάξω στο ορκίζομαι, κάτσε για τα παιδιά χέσε με εμένα, τελευταία φορά είναι οριστικό, κλπ

Ακολουθούν μερικές εβδομάδες ηρεμίας και μετά ξανά μανά "ποιά θα σε ανεχτεί εσένα"... :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 11:43
Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:51
Δεν είναι εύκολο. Αυτά τα άτομα σε πάνε με σύστημα.

Στην αρχή σου σπάει το ηθικό. Ποιά θα σε ανεχτεί εσένα, γέρασες, πως έχεις γίενι έτσι κλπ.
Μετά περνάει στις απειλές. Θα σε ταράξω με τις διατροφές και δε θα βγάινεις, είδες με τι αγάπη έπαιζες με τον θανασάκη; με τι στοργή πήγαινες τη σοφούλα στο μπαλέτο; Ε άμα χωρίσουμε θα τα βλέπεις ένα τέτρτο τη βδομάδα, ούτε στο τηλέφωνο δε θα στα δίνω.
Και στο τέλος είναι τα παρακάλια. Όταν εσύ μαζεύεις τη βαλίτσα σου πέφτει στα γόνατα κλαίγοντας. Ναι τρελή είμαι το παραδέχομαι, έτσι μεγάλωσα, φταίω, θα αλλάξω στο ορκίζομαι, κάτσε για τα παιδιά χέσε με εμένα, τελευταία φορά είναι οριστικό, κλπ

Ακολουθούν μερικές εβδομάδες ηρεμίας και μετά ξανά μανά "ποιά θα σε ανεχτεί εσένα"... :lol:
Λάθος αυτές οι συμπεριφορές και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή αλλά μήπως φταίτε και εσείς κάπου;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:01
Λάθος αυτές οι συμπεριφορές και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή αλλά μήπως φταίτε και εσείς κάπου;
Το "φταίνε και οι δύο", αυτή η μάστιγα.
Υποκεισαι σε ψυχολογικό πόλεμο και όλοι γυρίζουν και κοιτάνε εσένα "καλά αυτή τρελή είναι, εσύ τι κάνεις λάθος;", "δε μπορεί, και οι δύο φτάινε πάντα". Και συ φωνή βοώντος εν τη ερήμω "δε φταίωωωωωωωωωωω
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:08

Υποκεισαι σε ψυχολογικό πόλεμο και όλοι γυρίζουν και κοιτάνε εσένα "καλά αυτή τρελή είναι, εσύ τι κάνεις λάθος;", "δε μπορεί, και οι δύο φτάινε πάντα". Και συ φωνή βοώντος εν τη ερήμω "δε φταίωωωωωωωωωωω
Είμαι σίγουρη πως η γυναίκα σου έχει άλλη άποψη :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ποιος ξερει με ποσους ειχε σκυλοπηδηχτει :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:24
Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:08

Είμαι σίγουρη πως η γυναίκα σου έχει άλλη άποψη :lol:
Έτσι έρχεται μια φωνή μέσα σου που σε ακουμπάει στον ώμο "βλέπεις; κανείς δε σε πιστεύει, παράτα τα, πάμε να πλακωθούμε στα ούζα να ξεχαστούμε"
Εμ έπινε πολύ ο μακαρίτης
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:08 Στα ψιλά της ημέρας :bored:

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καβγά

Newsroom , CNN Greece
19:02 Δευτέρα, 21 Μαίου 2018 - Ανανεώθηκε 19:21

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το trikalaola.gr, ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του, νοσηλεύτρια 45 ετών περίπου και μητέρα τριών παιδιών, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο 52χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μετά από άγριο καυγά.

Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων.

Το trikalavoice.gr, επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, οι οποιοι υποστηρίζουν ότι είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/131 ... -apo-kavga
Μπροστά στα 2 απ 3 παιδιά του
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Αν ο δράστης δεν είναι αλλοδαπός ή Τσιγγάνος δεν μας απασχολεί το έγκλημα ούτε κλαίμε για το θύμα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αδυνατώ να καταλάβω την βίαιη συμπεριφορά, όπου έχω γίνει αποδέκτης σωματικής ή λεκτικής και ψυχολογικής βίας, έχω φύγει.
Συνήθως συμπεριφέρονται έτσι σε άτομα που θεωρούν κτήμα τους. Είναι το θύμα γυναίκα, άνδρας, παιδί; Η συμπεριφορά είναι ανάλογη. Ο άνδρας χρησιμοποιεί σωματική βία, η γυναίκα λεκτική και ψυχολογική. Κάποιος γιατρός μου είχε πει ότι μια γυναίκα έριχνε στον καφέ του άνδρα της Xanax. Πήγε ο ίδιος για ανίχνευση ουσιών.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο φάρμακα ή ασθένεια μπορούν να αλλάξουν μια προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι ψυχασθενείς βίαιοι.
Είναι και ο ηθικός κώδικας που έχει ο καθένας. Εγώ μόνο σε περίπτωση που μου πείραζαν αγαπητό πρόσωπο θα αντιδρούσα βίαια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”