Ε ξεριζώνουμε και κανένα αρρωστημένο για να μην μεταδίδει τις αρρώστιες του στα υγιή φυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκότωσε τη γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκότωσε τη γυναίκα του
Ε ξεριζώνουμε και κανένα αρρωστημένο για να μην μεταδίδει τις αρρώστιες του στα υγιή φυτά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις. Αυτοί δε σκοτώνουν επειδή τους έφερε στο αμήν. Είναι εγκλήματα πάθους. Έχουν παθολογική αγάπη στη γυναίκα τους, έχουν γίνει φορτικοί με ζηλοτυπίες και σκηνές και τσακωμούς, η γυναίκα θέλει να φύγει, η κατάσταση χειροτερεύει, και...Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:26
Όπως δηλαδή και να σε έχει φέρει στο αμήν η γυναίκα σου να πιάσεις το μαχαίρι που βρίσκεται κοντά σου και να την σκοτώσεις.
Άμα σου κάνει η γυναίκα σου ψυχολογικό πόλεμο επειδή σε ζηλεύει ή είναι τρελή δε σκοτώνεις. Γίνεσαι ράκος, πίνεις και καπνίζεις συνέχεια και δεν προσέχεις τον εαυτό σου, και στο τέλος πεθαίνεις και λένε όλοι έπινε πολύ ρε παιδί μου. Ε μα με τη γυναίκα που είχε τι θα έκανε; θα αγάπαγε τη ζωή;
μπα, οχι. νομιμη αμυνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έχει δίκιο ο Υδράργυρος ρε παιδιά.
Εν βρασμώ σημαίνει ότι είσαι θολωμένος, έχεις βγει εκτός ελέγχου. Οι 60 μαχαιριές όμως δείχνουν εξαιρετικά βαθύ μίσος το οποίο δεν μπορεί να δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή "του βρασμού".
Θολωμένος ή όχι στις 5, στις 10, στις 15, στις 20, ...μαχαιριές συνειδητοποιείς τί κάνεις. Για να φτάσεις στις 60 έχουν μεσολαβήσει πολλά στάδια επίγνωσης.
Σωστός, αλλά γιατί όμως; 
Εν βρασμώ σημαίνει ότι είσαι θολωμένος, έχεις βγει εκτός ελέγχου. Οι 60 μαχαιριές όμως δείχνουν εξαιρετικά βαθύ μίσος το οποίο δεν μπορεί να δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή "του βρασμού".
Θολωμένος ή όχι στις 5, στις 10, στις 15, στις 20, ...μαχαιριές συνειδητοποιείς τί κάνεις. Για να φτάσεις στις 60 έχουν μεσολαβήσει πολλά στάδια επίγνωσης.
Άμα σου κάνει η γυναίκα σου ψυχολογικό πόλεμο επειδή σε ζηλεύει ή είναι τρελή δε σκοτώνεις. Γίνεσαι ράκος, πίνεις και καπνίζεις συνέχεια και δεν προσέχεις τον εαυτό σου, και στο τέλος πεθαίνεις και λένε όλοι έπινε πολύ ρε παιδί μου. Ε μα με τη γυναίκα που είχε τι θα έκανε; θα αγάπαγε τη ζωή;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:56
![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού περνούν τέτοιο μαρτύριο από το να καταλήξουν να πίνουν κτλ γιατί δε χωρίζουν;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:05Δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις. Αυτοί δε σκοτώνουν επειδή τους έφερε στο αμήν. Είναι εγκλήματα πάθους. Έχουν παθολογική αγάπη στη γυναίκα τους, έχουν γίνει φορτικοί με ζηλοτυπίες και σκηνές και τσακωμούς, η γυναίκα θέλει να φύγει, η κατάσταση χειροτερεύει, και...Chainis έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:26
Όπως δηλαδή και να σε έχει φέρει στο αμήν η γυναίκα σου να πιάσεις το μαχαίρι που βρίσκεται κοντά σου και να την σκοτώσεις.
Παράνοια είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Δεν είναι εύκολο. Αυτά τα άτομα σε πάνε με σύστημα.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:51
Αφού περνούν τέτοιο μαρτύριο από το να καταλήξουν να πίνουν κτλ γιατί δε χωρίζουν;
Στην αρχή σου σπάει το ηθικό. Ποιά θα σε ανεχτεί εσένα, γέρασες, πως έχεις γίενι έτσι κλπ.
Μετά περνάει στις απειλές. Θα σε ταράξω με τις διατροφές και δε θα βγάινεις, είδες με τι αγάπη έπαιζες με τον θανασάκη; με τι στοργή πήγαινες τη σοφούλα στο μπαλέτο; Ε άμα χωρίσουμε θα τα βλέπεις ένα τέτρτο τη βδομάδα, ούτε στο τηλέφωνο δε θα στα δίνω.
Και στο τέλος είναι τα παρακάλια. Όταν εσύ μαζεύεις τη βαλίτσα σου πέφτει στα γόνατα κλαίγοντας. Ναι τρελή είμαι το παραδέχομαι, έτσι μεγάλωσα, φταίω, θα αλλάξω στο ορκίζομαι, κάτσε για τα παιδιά χέσε με εμένα, τελευταία φορά είναι οριστικό, κλπ
Ακολουθούν μερικές εβδομάδες ηρεμίας και μετά ξανά μανά "ποιά θα σε ανεχτεί εσένα"...
Λάθος αυτές οι συμπεριφορές και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή αλλά μήπως φταίτε και εσείς κάπου;Υδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 11:43Δεν είναι εύκολο. Αυτά τα άτομα σε πάνε με σύστημα.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:51
Αφού περνούν τέτοιο μαρτύριο από το να καταλήξουν να πίνουν κτλ γιατί δε χωρίζουν;
Στην αρχή σου σπάει το ηθικό. Ποιά θα σε ανεχτεί εσένα, γέρασες, πως έχεις γίενι έτσι κλπ.
Μετά περνάει στις απειλές. Θα σε ταράξω με τις διατροφές και δε θα βγάινεις, είδες με τι αγάπη έπαιζες με τον θανασάκη; με τι στοργή πήγαινες τη σοφούλα στο μπαλέτο; Ε άμα χωρίσουμε θα τα βλέπεις ένα τέτρτο τη βδομάδα, ούτε στο τηλέφωνο δε θα στα δίνω.
Και στο τέλος είναι τα παρακάλια. Όταν εσύ μαζεύεις τη βαλίτσα σου πέφτει στα γόνατα κλαίγοντας. Ναι τρελή είμαι το παραδέχομαι, έτσι μεγάλωσα, φταίω, θα αλλάξω στο ορκίζομαι, κάτσε για τα παιδιά χέσε με εμένα, τελευταία φορά είναι οριστικό, κλπ
Ακολουθούν μερικές εβδομάδες ηρεμίας και μετά ξανά μανά "ποιά θα σε ανεχτεί εσένα"...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Το "φταίνε και οι δύο", αυτή η μάστιγα.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:01
Λάθος αυτές οι συμπεριφορές και δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή αλλά μήπως φταίτε και εσείς κάπου;
Υποκεισαι σε ψυχολογικό πόλεμο και όλοι γυρίζουν και κοιτάνε εσένα "καλά αυτή τρελή είναι, εσύ τι κάνεις λάθος;", "δε μπορεί, και οι δύο φτάινε πάντα". Και συ φωνή βοώντος εν τη ερήμω "δε φταίωωωωωωωωωωω
Είμαι σίγουρη πως η γυναίκα σου έχει άλλη άποψηΥδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:08
Το "φταίνε και οι δύο", αυτή η μάστιγα.
Υποκεισαι σε ψυχολογικό πόλεμο και όλοι γυρίζουν και κοιτάνε εσένα "καλά αυτή τρελή είναι, εσύ τι κάνεις λάθος;", "δε μπορεί, και οι δύο φτάινε πάντα". Και συ φωνή βοώντος εν τη ερήμω "δε φταίωωωωωωωωωωω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
ποιος ξερει με ποσους ειχε σκυλοπηδηχτει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Έτσι έρχεται μια φωνή μέσα σου που σε ακουμπάει στον ώμο "βλέπεις; κανείς δε σε πιστεύει, παράτα τα, πάμε να πλακωθούμε στα ούζα να ξεχαστούμε"Naida έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:24Είμαι σίγουρη πως η γυναίκα σου έχει άλλη άποψηΥδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 12:08
Το "φταίνε και οι δύο", αυτή η μάστιγα.
Υποκεισαι σε ψυχολογικό πόλεμο και όλοι γυρίζουν και κοιτάνε εσένα "καλά αυτή τρελή είναι, εσύ τι κάνεις λάθος;", "δε μπορεί, και οι δύο φτάινε πάντα". Και συ φωνή βοώντος εν τη ερήμω "δε φταίωωωωωωωωωωω![]()
Εμ έπινε πολύ ο μακαρίτης
Μπροστά στα 2 απ 3 παιδιά τουΥδράργυρος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:08 Στα ψιλά της ημέρας![]()
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καβγά
Newsroom , CNN Greece
19:02 Δευτέρα, 21 Μαίου 2018 - Ανανεώθηκε 19:21
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το trikalaola.gr, ένας άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του, νοσηλεύτρια 45 ετών περίπου και μητέρα τριών παιδιών, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο 52χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μετά από άγριο καυγά.
Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων.
Το trikalavoice.gr, επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, οι οποιοι υποστηρίζουν ότι είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/131 ... -apo-kavga
-
aspergillus
Αν ο δράστης δεν είναι αλλοδαπός ή Τσιγγάνος δεν μας απασχολεί το έγκλημα ούτε κλαίμε για το θύμα.
Αδυνατώ να καταλάβω την βίαιη συμπεριφορά, όπου έχω γίνει αποδέκτης σωματικής ή λεκτικής και ψυχολογικής βίας, έχω φύγει.
Συνήθως συμπεριφέρονται έτσι σε άτομα που θεωρούν κτήμα τους. Είναι το θύμα γυναίκα, άνδρας, παιδί; Η συμπεριφορά είναι ανάλογη. Ο άνδρας χρησιμοποιεί σωματική βία, η γυναίκα λεκτική και ψυχολογική. Κάποιος γιατρός μου είχε πει ότι μια γυναίκα έριχνε στον καφέ του άνδρα της Xanax. Πήγε ο ίδιος για ανίχνευση ουσιών.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο φάρμακα ή ασθένεια μπορούν να αλλάξουν μια προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι ψυχασθενείς βίαιοι.
Είναι και ο ηθικός κώδικας που έχει ο καθένας. Εγώ μόνο σε περίπτωση που μου πείραζαν αγαπητό πρόσωπο θα αντιδρούσα βίαια.
Συνήθως συμπεριφέρονται έτσι σε άτομα που θεωρούν κτήμα τους. Είναι το θύμα γυναίκα, άνδρας, παιδί; Η συμπεριφορά είναι ανάλογη. Ο άνδρας χρησιμοποιεί σωματική βία, η γυναίκα λεκτική και ψυχολογική. Κάποιος γιατρός μου είχε πει ότι μια γυναίκα έριχνε στον καφέ του άνδρα της Xanax. Πήγε ο ίδιος για ανίχνευση ουσιών.
Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο φάρμακα ή ασθένεια μπορούν να αλλάξουν μια προσωπικότητα. Δεν είναι όλοι οι ψυχασθενείς βίαιοι.
Είναι και ο ηθικός κώδικας που έχει ο καθένας. Εγώ μόνο σε περίπτωση που μου πείραζαν αγαπητό πρόσωπο θα αντιδρούσα βίαια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση