!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Gherschaagk έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:58
Εσθήρ έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:17
Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07

Για αυτο σε αυτην την ζωη εισαι για τον πεοντα...
Αν ο χελι ειναι για τον πεοντα,εσυ εισαι για τα μπαζα αγαπουλα.Λιγη αυτογνωσια δεν βλαφτει. :wave:
Δλδ μόνο οι άλλοι σε προσβάλλουν ρε κοπελιά;

Εσύ δεν είσαι προσβλητική;
Όχι δεν είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:30 Scientist

You worked on the development of new kinds of medicine for a biomedical company. However, your inventions were not revolutionary enough to make you well-known all around the world. Despite this, you had a very high IQ and you were also a pretty tenacious person.

Είμαι σε σχολή θετικών επιστημών και ο μόνος λόγος που διαλέγω ως κατεύθυνση την στατιστική είναι επειδή έμαθα πως μπορώ να δουλέψω σε "biomedical companies" και επειδή μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φάρμακα, οπότε σκέφτηκα πως θα μου άρεσε να μελετάω την στατιστική και αν τα φάρμακα είναι κατάλληλα να βγουν στην αγορά. :o :lol:
Παρομοίως, υποθέτω ότι έχω μια προηγούμενη ζωή έστω, σαν επιστήμονας, γι' αυτό η ενασχόλησή μου με τις θετικές επιστήμες (κάποτε τουλάχιστον).
Κατά τα άλλα, επειδή το έπαιξα υπεράνω, μάλλον πρέπει να ζω σε αυτή τη ζωή για να δω τι τραβάνε οι άνθρωποι από άλλους ανθρώπους, όπως ίσως και πολλοί άλλοι, γιατί είμαι συνέχεια με το "βρε καλά μου, βρε χρυσά μου, γιατί να τραβάνε οι άνθρωποι και εμείς μαζί; Χρωστάμε τίποτα σε κανέναν;"
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Antares έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 18:50
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:30 Scientist

You worked on the development of new kinds of medicine for a biomedical company. However, your inventions were not revolutionary enough to make you well-known all around the world. Despite this, you had a very high IQ and you were also a pretty tenacious person.

Είμαι σε σχολή θετικών επιστημών και ο μόνος λόγος που διαλέγω ως κατεύθυνση την στατιστική είναι επειδή έμαθα πως μπορώ να δουλέψω σε "biomedical companies" και επειδή μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φάρμακα, οπότε σκέφτηκα πως θα μου άρεσε να μελετάω την στατιστική και αν τα φάρμακα είναι κατάλληλα να βγουν στην αγορά. :o :lol:
Παρομοίως, υποθέτω ότι έχω μια προηγούμενη ζωή έστω, σαν επιστήμονας, γι' αυτό η ενασχόλησή μου με τις θετικές επιστήμες (κάποτε τουλάχιστον).
Κατά τα άλλα, επειδή το έπαιξα υπεράνω, μάλλον πρέπει να ζω σε αυτή τη ζωή για να δω τι τραβάνε οι άνθρωποι από άλλους ανθρώπους, όπως ίσως και πολλοί άλλοι, γιατί είμαι συνέχεια με το "βρε καλά μου, βρε χρυσά μου, γιατί να τραβάνε οι άνθρωποι και εμείς μαζί; Χρωστάμε τίποτα σε κανέναν;"
Πάντως υπάρχει η θεωρία πως ό,τι ζούμε σε αυτή την ζωή είναι "πλήρωμα αμαρτιών" από τις προηγούμενες.

Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε σε προηγούμενες, ούτε σε επόμενες ζωές...
Άβαταρ μέλους
Antares

- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:09
Πάντως υπάρχει η θεωρία πως ό,τι ζούμε σε αυτή την ζωή είναι "πλήρωμα αμαρτιών" από τις προηγούμενες.

Eίναι και αυτή μια μεγάλη συζήτηση, ποια ήταν η πορεία αυτής της πίστης ιστορικά.
Εδώ μόνο για διασκέδαση το συζητάμε.
- Casper -

Antares έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:15
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:09

Eίναι και αυτή μια μεγάλη συζήτηση, ποια ήταν η πορεία αυτής της πίστης ιστορικά.
Εδώ μόνο για διασκέδαση το συζητάμε.
Yeap :)

Εγώ πάντως έπαθα λίγο (ευχάριστο) σοκ γιατί αυτά είναι τα θέλω μου σε αυτή την ζωή :D
Άβαταρ μέλους
Antares

- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:16 Yeap :)

Εγώ πάντως έπαθα λίγο (ευχάριστο) σοκ γιατί αυτά είναι τα θέλω μου σε αυτή την ζωή :D
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Αυτά τα "θέλω" κάλλιστα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, δεν είναι ανέφικτα, αλλά κάποτε μπορεί να έρθει η κακή στιγμή. Να σου πουν αυτό θα κάνεις (στη δουλειά σου) και αυτό να μην είναι συμβατό με την ηθική σου.
Τα καλά και τα κακά μπλέκονται.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Gherschaagk έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:58
Εσθήρ έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:17
Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07

Για αυτο σε αυτην την ζωη εισαι για τον πεοντα...
Αν ο χελι ειναι για τον πεοντα,εσυ εισαι για τα μπαζα αγαπουλα.Λιγη αυτογνωσια δεν βλαφτει. :wave:
Δλδ μόνο οι άλλοι σε προσβάλλουν ρε κοπελιά;

Εσύ δεν είσαι προσβλητική;
Σαφως και ειμαι,οταν ομως πρωτα εχουν προσβαλλει.Στανταρ αυτο.Και με καποια ορια.
Στην συγκεκριμενη φαση,ο χελι απαντησε σε ΕΜΕΝΑ.

Η τσουτσου που πεταχτηκε και προσβαλε τον χελι,δεν ειχε καμια δουλεια να το κανει.Πρωτος προσβαλε,ε..την ακουσε,αλλα λαιτ.Αυτο που εγραψε μετα,απλα επιβεβαιωσε τι εστι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 26 Ιούλ 2019, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Casper -

Antares έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:50
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 19:16 Yeap :)

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι. Αυτά τα "θέλω" κάλλιστα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, δεν είναι ανέφικτα, αλλά κάποτε μπορεί να έρθει η κακή στιγμή. Να σου πουν αυτό θα κάνεις (στη δουλειά σου) και αυτό να μην είναι συμβατό με την ηθική σου.
Τα καλά και τα κακά μπλέκονται.
26 είμαι. Θέληση να υπάρχει και προσπάθεια/σκληρή δουλειά. Ω ναι, ξέρω τι εννοείς με το "κακή στιγμή" (έτυχε κατά την διάρκεια των σπουδών). Δεν μου έτυχε σε δουλειά αυτό που λες ευτυχώς και ελπίζω να μην μου τύχει. Δεν νομίζω όμως πως αν μου τύγχαινε να μπορούσα να συνεχίσω.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Μπίστης έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 15:21 Πάντως Χέλλης >> Γ.Γ
Παρηγορήσου με αυτό.
Συμφωνω.
Προτιμοτερος ο μπακαλογατος απο το πρακτορακι των Lidl...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Antares

- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 20:18 26 είμαι. Θέληση να υπάρχει και προσπάθεια/σκληρή δουλειά. Ω ναι, ξέρω τι εννοείς με το "κακή στιγμή" (έτυχε κατά την διάρκεια των σπουδών). Δεν μου έτυχε σε δουλειά αυτό που λες ευτυχώς και ελπίζω να μην μου τύχει. Δεν νομίζω όμως πως αν μου τύγχαινε να μπορούσα να συνεχίσω.
Εννοώ να κάνεις κάποια έρευνα παράνομη ή κάτι που να εμπλέκει ανθρώπινα θύματα. Μπορεί να έχεις παιδιά τότε, δεν ξέρεις πως θα είναι η ζωή σου.
Δεν είναι βέβαια το νήμα γι' αυτή τη συζήτηση.
- Casper -

Antares έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 20:27
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 20:18 26 είμαι. Θέληση να υπάρχει και προσπάθεια/σκληρή δουλειά. Ω ναι, ξέρω τι εννοείς με το "κακή στιγμή" (έτυχε κατά την διάρκεια των σπουδών). Δεν μου έτυχε σε δουλειά αυτό που λες ευτυχώς και ελπίζω να μην μου τύχει. Δεν νομίζω όμως πως αν μου τύγχαινε να μπορούσα να συνεχίσω.
Εννοώ να κάνεις κάποια έρευνα παράνομη ή κάτι που να εμπλέκει ανθρώπινα θύματα. Μπορεί να έχεις παιδιά τότε, δεν ξέρεις πως θα είναι η ζωή σου.
Δεν είναι βέβαια το νήμα γι' αυτή τη συζήτηση.
:o

NO WAY. NO NO NO. Σ' αυτά είμαι απόλυτη. Καλύτερα να πεθάνω. :o
Άβαταρ μέλους
Antares

- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 20:30 :o

NO WAY. NO NO NO. Σ' αυτά είμαι απόλυτη. Καλύτερα να πεθάνω. :o
Καλώς. Αυτό εννοούσα πάντως με την ηθική.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”