Να βάζετε κ κάνα νοχόμο όμως ε.Feindflug έγραψε: 10 Μάιος 2019, 16:49Πρέπει να είσαι γαμάτος, τύπε!ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 10 Μάιος 2019, 12:44Κι εμένα· πρέπει να ταιριάζουμε τύπε.Feindflug έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:24 Αυτή η σελίδα
https://pastlife-test.com
μου έβγαλε αυτό
In your previous life you were...
Sheriff's deputy
You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εχει περαση σε γυναικες? Ρωταω γιατι μου μοιαζεις λιγακι για πουστακος...hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:05
Δεν ξέρω αν είμαι, πάντως ο δικός μου πέοντας έχει αρκετή πέραση ώστε να μην με ενδιαφέρει η γνώμη αγνώστων ναζί.
Πατησες το ρουφιανοκουμπο, εε?
Απορω πως τα βγαζεις περα στον εξω κοσμο χωρις συντονιστες να σε προσεχουν...
- hellegennes
Να κάνει άγαλμα την πούτσα μου;
Το έχετε αυτό οι ναζί να μιλάτε συνέχεια για ομοφυλοφιλίες. Κάτι θα σημαίνει. Ακόμη κι αν είχε πέραση σε άντρες κι όχι σε γυναίκες, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Βρίσκεται σε χρήση.Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:32Εχει περαση σε γυναικες? Ρωταω γιατι μου μοιαζεις λιγακι για πουστακος...hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:05
Δεν ξέρω αν είμαι, πάντως ο δικός μου πέοντας έχει αρκετή πέραση ώστε να μην με ενδιαφέρει η γνώμη αγνώστων ναζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάτι σαν ο Εσκομπάρ της κοιμησμένης δύσης ας πούμε, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα υποκατάστατα της ποπυ- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 13:44Αν το έκανα αυτό θα ήμουν "well-known all around the world"O I έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 13:35Δολοφόνε- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:30
Εμένα αυτό:
Scientist
You worked on the development of new kinds of medicine for a biomedical company. However, your inventions were not revolutionary enough to make you well-known all around the world. Despite this, you had a very high IQ and you were also a pretty tenacious person.
Είμαι σε σχολή θετικών επιστημών και ο μόνος λόγος που διαλέγω ως κατεύθυνση την στατιστική είναι επειδή έμαθα πως μπορώ να δουλέψω σε "biomedical companies" και επειδή μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με φάρμακα, οπότε σκέφτηκα πως θα μου άρεσε να μελετάω την στατιστική και αν τα φάρμακα είναι κατάλληλα να βγουν στην αγορά.![]()
![]()
![]()
Προφανώς δούλευες στη Bayer![]()
![]()
O.I.![]()
![]()
Τυχερή είσαι γιατί εγώ θα ήμουν φύλαρχος μαύρων που κατά βούληση σκότωσα πολλούς
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ μόνο οι άλλοι σε προσβάλλουν ρε κοπελιά;
Εσύ δεν είσαι προσβλητική;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όπα παιδιάhellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:48Να κάνει άγαλμα την πούτσα μου;
Το έχετε αυτό οι ναζί να μιλάτε συνέχεια για ομοφυλοφιλίες. Κάτι θα σημαίνει. Ακόμη κι αν είχε πέραση σε άντρες κι όχι σε γυναίκες, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Βρίσκεται σε χρήση.Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:32Εχει περαση σε γυναικες? Ρωταω γιατι μου μοιαζεις λιγακι για πουστακος...hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:05
Μετά από ανθρωποφαγία τα περιττώματα βρωμάνε άσχημα (υποθέτω)
Ειρήνη υμίν αδέλφια. Μη φαγώνεσται
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Στην καλύτερη ασεξουαλ.Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:32Εχει περαση σε γυναικες? Ρωταω γιατι μου μοιαζεις λιγακι για πουστακος...hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:05
Πάντως πέραση αποκλείεται !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 15:12Στην καλύτερη ασεξουαλ.Ju-87 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:32Εχει περαση σε γυναικες? Ρωταω γιατι μου μοιαζεις λιγακι για πουστακος...hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:05
Πάντως πέραση αποκλείεται !
Gherschaagk έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:58Δλδ μόνο οι άλλοι σε προσβάλλουν ρε κοπελιά;
Εσύ δεν είσαι προσβλητική;
- hellegennes
Χαίρομαι που συμφωνήσατε. Μερικές φορές κάνει η καλό η συντροφικότητα για παρηγοριά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντως Χέλλης >> Γ.Γ
Παρηγορήσου με αυτό.
Παρηγορήσου με αυτό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Casper -
Έλα μην στεναχωριέσαι...O I έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:53Κάτι σαν ο Εσκομπάρ της κοιμησμένης δύσης ας πούμε, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα υποκατάστατα της ποπυ![]()
Τυχερή είσαι γιατί εγώ θα ήμουν φύλαρχος μαύρων που κατά βούληση σκότωσα πολλούς![]()
![]()
Ο.Ι.
Περασμένα ξεχασμένα!
Περάσαν 100δες χρόνια και ακόμα με βασανίζουν οι τύψεις- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 15:51Έλα μην στεναχωριέσαι...O I έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:53Κάτι σαν ο Εσκομπάρ της κοιμησμένης δύσης ας πούμε, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα υποκατάστατα της ποπυ![]()
Τυχερή είσαι γιατί εγώ θα ήμουν φύλαρχος μαύρων που κατά βούληση σκότωσα πολλούς![]()
![]()
Ο.Ι.
Περασμένα ξεχασμένα!![]()
![]()
Ελπίζω τα επόμενα 500 χρόνια να ξεχάσω
.,
Νομίζω έγραψε η Ίφιδα ότι έπλενε ρούχα σε ένα ποτάμι (κατά τον μεσαίωνα) και την σκότωσε ένας έφιππος με πανοπλία.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 12:11 Υπήρξε κάποιος που να βγήκε σκλάβος, υπηρέτης ή έστω φτωχός αγρότης σε κάποια προηγούμενη ζωή;
Έτσι από περιέργεια.
![]()
Ούτε μια ήσυχη ζωή δεν μπορείς να ζήσεις σ' αυτό τον κόσμο. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε ξαποστείλει. Αλλιώς και τσοπάνος/α, τσαγκάρης, αγρότης/αγρότισσα, υπηρέτης με μισθό, ξυλουργός, να είσαι καλά είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 16 Απαντήσεις