!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
δε μου λέτε βρε παιδιά, εσείς που χρησιμοποιείτε Kodi, βρίσκετε εύκολα πηγές;
Για παράδειγμα το 9ο επεισόδιο του The Terror σας το βγάζει; Εμένα όχι ακόμα, και γενικά αργεί πολλές μέρες για όλα, και υποπτεύομαι ότι είναι το antivirus που κόβει streams γιατί κάθε φορά μου βγάζει ένα σωρό ειδοποιήσεις για malware/spyware και τα ρέστα.
Αλλά απ'την άλλη δε θέλω να το απενεργοποιήσω τζάμπα.
Για παράδειγμα το 9ο επεισόδιο του The Terror σας το βγάζει; Εμένα όχι ακόμα, και γενικά αργεί πολλές μέρες για όλα, και υποπτεύομαι ότι είναι το antivirus που κόβει streams γιατί κάθε φορά μου βγάζει ένα σωρό ειδοποιήσεις για malware/spyware και τα ρέστα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Doctor Who δεν βλέπει κανείς ούτε για την ποιότητα παραγωγής, ούτε για τους φοβερούς κακούς/εξωγήινους/τέρατα κλπ (που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ΓΤΠΚ, οι δε "κακοί" είναι οι 2-3 ίδιες ομάδες εδώ και 60 χρόνια...). Το βλέπει για την καλτίλα και... έτσι, επειδή είναι Doctor Who. Για να 'χει να λέει στα εγγόνια του μετά, ότι το είδε.
Λίγο βελτιώθηκε σεναριακά με τον τελευταίο τον πανκόγερο, τώρα τον κάνανε γυναίκα, ας είναι καλά οι ποσοστώσεις. Θα δείξει...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
να αλλαξεις το αντ ον εχω δωσει λινκ βιντεο πιο πισω με ενα εξαιρετικο που τα βγαζει ολα .πριν μου εβγαζε την ψυχη το Ελυσιουμ.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Μάιος 2018, 13:55 δε μου λέτε βρε παιδιά, εσείς που χρησιμοποιείτε Kodi, βρίσκετε εύκολα πηγές;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ευχαριστώ, θα το παλέψω απόψε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ψέμμμμματαααα!shrike έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:36Ο Saliveros ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία.Custom_F έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:29 Εχω γνωρισει ανθρωπους που δεν τους ενοχλουν τα σποιλερ.![]()
(που ειναι αυτη η φατσα σε απρομαυρο σχεδιο που κρατα ενα σταυρο... ο ψ νομιζω τη βαζει...)
Όχι μόνο δεν τον ενοχλούν, τα ψάχνει κιόλας (αλήθεια).
Το μόνο που κάνω, όταν αρχίσω να διαβάζω καμιά Αγκάθα, είναι να ρίχνω μια ματιά στην τελευταία σελίδα
Πάνος Σκουρλέτης
- shrike
Εγώ το 'χω πάθει μόνο από ατύχημα, κάποιες φορές που έκανα "περιποίηση" υποτίτλων κι έπεσε το μάτι μου κατά λάθος σε κάποιον που δεν έπρεπε.Saliveros έγραψε: 22 Μάιος 2018, 07:54Ψέμμμμματαααα!shrike έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:36Ο Saliveros ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία.Custom_F έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:29 Εχω γνωρισει ανθρωπους που δεν τους ενοχλουν τα σποιλερ.![]()
(που ειναι αυτη η φατσα σε απρομαυρο σχεδιο που κρατα ενα σταυρο... ο ψ νομιζω τη βαζει...)
Το μόνο που κάνω, όταν αρχίσω να διαβάζω καμιά Αγκάθα, είναι να ρίχνω μια ματιά στην τελευταία σελίδα![]()
Άντε να δεις την ταινία (/σειρά) μετά...
Όντως, φρικτό να μαθαίνεις το τέλος πριν την ώρα του.shrike έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:25 Εγώ το 'χω πάθει μόνο από ατύχημα, κάποιες φορές που έκανα "περιποίηση" υποτίτλων κι έπεσε το μάτι μου κατά λάθος σε κάποιον που δεν έπρεπε.
Επί τη ευκαιρία, βλέπεις τώρα καμιά σειρούλα, καλέ μου φίλε;
Πάνος Σκουρλέτης
- shrike
Ξεκίνησα το Patrick Melrose.Saliveros έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:43Όντως, φρικτό να μαθαίνεις το τέλος πριν την ώρα του.shrike έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:25 Εγώ το 'χω πάθει μόνο από ατύχημα, κάποιες φορές που έκανα "περιποίηση" υποτίτλων κι έπεσε το μάτι μου κατά λάθος σε κάποιον που δεν έπρεπε.
Επί τη ευκαιρία, βλέπεις τώρα καμιά σειρούλα, καλέ μου φίλε;![]()
Να δω πώς θα μου το χαλάσεις αυτό, αφού ακόμα βγαίνει (εκτός κι αν έχεις διαβάσει το βιβλίο, οπότε να ξες ότι αν πεις τίποτα θα σε αποκληρώσω).
Saliveros έγραψε: 22 Μάιος 2018, 07:54Ψέμμμμματαααα!shrike έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:36Ο Saliveros ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία.Custom_F έγραψε: 17 Μάιος 2018, 11:29 Εχω γνωρισει ανθρωπους που δεν τους ενοχλουν τα σποιλερ.![]()
Το μόνο που κάνω, όταν αρχίσω να διαβάζω καμιά Αγκάθα, είναι να ρίχνω μια ματιά στην τελευταία σελίδα![]()
Μου είχαν πει για τον Μπρους γουιλις, πριν δω την έκτη αίσθηση. Είχα κανονίσει να το δω το βράδυ... Είδα όλο το έργο, γνωρίζοντας...
Καλά,παιδιά είμαστε τώρα;shrike έγραψε: 22 Μάιος 2018, 09:56 Ξεκίνησα το Patrick Melrose.
Να δω πώς θα μου το χαλάσεις αυτό, αφού ακόμα βγαίνει (εκτός κι αν έχεις διαβάσει το βιβλίο, οπότε να ξες ότι αν πεις τίποτα θα σε αποκληρώσω).
Βιβλίο, ε;
Πάνος Σκουρλέτης
Α, εμένα μου αρέσει πιο πολύ να ψάχνω τα "hints" γνωρίζοντας το τέλος, παρά να μου λένε μετά διάφοροι "φίλοι" "Εγώ λοιπόν το είχα καταλάβει από πολύ νωρίς!"Custom_F έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:00 Μου είχαν πει για τον Μπρους γουιλις, πριν δω την έκτη αίσθηση. Είχα κανονίσει να το δω το βράδυ... Είδα όλο το έργο, γνωρίζοντας...
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση