!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
εμενα ενα ατομο της γενιας μου έγινε πρωθυπουργός.
Τωρα που το σκεφτομαι, υπαρχει αραγε σεξολογος γιατρος η γιατρινα 30αρηδες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μιγκτάου μέχρι να παγώσει η κόλαση!bizeli έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:25Δεν τους σνόμπαρα. Απλά είχα άλλα ενδιαφέροντα. Το παραδέχθηκα ότι έφταιγα εγώ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:23 ναι αλλά εσυ σνόμπαρες τους συμμαθητες σου ειχες πει Μπιζελι. και απο την άλλη ζητας και θες οικειότητα ;
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Απ' ότι θυμάμαι είσαι καθηγήτρια-δασκάλα και μάλιστα σε κάτι θεωρητικό. (Διόρθωσε με αν δεν θυμάμαι καλά και με έπιασε πάλι το αλτσχάιμερ).bizeli έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:17 Κι εγώ νωρίς βγήκα στην αγορά εργασίας ρε namrail.
Αλλά σαν πιο νέος δικαιολογείσαι να κάνεις κάποια λάθη.
Τώρα δεν δικαιολογούμαστε.
Δεν ξέρω τι εννοείς με τη φράση "δικαιολογείσαι να κάνεις λάθη", αλλά αν είσαι πχ ενεργειακός μηχανικός και σου έχει ανατεθεί μια εργασία σε ένα ηλεκτρικό δίκτυο (χωρίς να έχεις επόπτευση, επειδή σε θεωρούν ικανό να το φέρεις εις πέρας) και "κάνεις κάποια λάθη", αυτό μπορεί να σημαίνει κίνδυνο σε ζωές ή σε καταστροφή πανάκριβου εξοπλισμού.
Οπότε όχι, δεν δικαιολογούν όλες οι δουλειές "κάποια λάθη". Υπάρχουν δουλειές με σημαντικές ευθύνες και αν θεωρηθείς ως ικανός να τις φέρεις εις πέρας, αναμένονται από σένα μηδενικά λάθη είτε είσαι 55 είτε 25. Και υπάρχουν πολλοί 25χρονοι που τέτοιες δουλειές τις διεκπεραιώνουν μια χαρά, γιατί αυτή την μετάβαση (από ζαμάν φου σε επαγγελματία) την πέρασαν νωρίτερα από την ηλικία που θέτεις εσύ.
Γι' αυτό σου λέω μην γενικεύεις τις δικές σου, υποκειμενικές εμπειρίες. Εξέφρασέ τες αλλά μην τις γενικεύεις.
[quote=bizeli post_id=77166 time=1526930271 use
Τώρα είμαστε οι φτασμένοι επαγγελματίες που όλοι πρέπει να εμπιστεύονται.
Δεν είμαστε παιδιά πλέον που δουλεύουμε για την πλάκα μας.
[/quote]
Άσε που σε συνομηλικο δεν μπορείς να τα χώσεις ότι δεν είναι καλός στη δουλειά του
Ένα δράμα
Τώρα είμαστε οι φτασμένοι επαγγελματίες που όλοι πρέπει να εμπιστεύονται.
Δεν είμαστε παιδιά πλέον που δουλεύουμε για την πλάκα μας.
[/quote]
Άσε που σε συνομηλικο δεν μπορείς να τα χώσεις ότι δεν είναι καλός στη δουλειά του
Ένα δράμα
~~¥~~
δηλαδή σε τι ηλικία ξεκίνησαν οι ενεργειακοι μηχανικοί ωστε στα 25 να είναι καλοί επαγγελματίες;Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:27Απ' ότι θυμάμαι είσαι καθηγήτρια-δασκάλα και μάλιστα σε κάτι θεωρητικό. (Διόρθωσε με αν δεν θυμάμαι καλά και με έπιασε πάλι το αλτσχάιμερ).bizeli έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:17 Κι εγώ νωρίς βγήκα στην αγορά εργασίας ρε namrail.
Δεν ξέρω τι εννοείς με τη φράση "δικαιολογείσαι να κάνεις λάθη", αλλά αν είσαι πχ ενεργειακός μηχανικός και σου έχει ανατεθεί μια εργασία σε ένα ηλεκτρικό δίκτυο (χωρίς να έχεις επόπτευση, επειδή σε θεωρούν ικανό να το φέρεις εις πέρας) και "κάνεις κάποια λάθη", αυτό μπορεί να σημαίνει κίνδυνο σε ζωές ή σε καταστροφή πανάκριβου εξοπλισμού.
Οπότε όχι, δεν δικαιολογούν όλες οι δουλειές "κάποια λάθη". Υπάρχουν δουλειές με σημαντικές ευθύνες και αν θεωρηθείς ως ικανός να τις φέρεις εις πέρας, αναμένονται από σένα μηδενικά λάθη είτε είσαι 55 είτε 25. Και υπάρχουν πολλοί 25χρονοι που τέτοιες δουλειές τις διεκπεραιώνουν μια χαρά, γιατί αυτή την μετάβαση (από ζαμάν φου σε επαγγελματία) την πέρασαν νωρίτερα από την ηλικία που θέτεις εσύ.
Γι' αυτό σου λέω μην γενικεύεις τις δικές σου, υποκειμενικές εμπειρίες. Εξέφρασέ τες αλλά μην τις γενικεύεις.
Έχω 4 γνωστούς που μπήκαν αμέσως στην παραγωγή μετά το πτυχίο, 1 σε γνωστή ελληνική πολυεθνική, 1 σε ναυτιλιακή, 1 σε τεχνικό γραφείο και 1 (αυτός που προανέφερα) σε τεράστια γερμανική εταιρία.gassim έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:31 δηλαδή σε τι ηλικία ξεκίνησαν οι ενεργειακοι μηχανικοί ωστε στα 25 να είναι καλοί επαγγελματίες;
Και οι 4 στα 25 είχαν συμπληρώσει κοντά στα 2 χρόνια εμπειρία, δεν είχαν επόπτευση και θεωρούνταν ικανοί να φέρουν σε πέρας το αντικείμενό τους.
Ο "Γερμανός" στα 2 χρόνια θεωρούνταν ένας ικανότατος μηχανικός και του είχαν άπλετη εμπιστοσύνη, δουλεύοντας σε εργοτάξιο με ανεμογεννήτριες, ενώ αυτός στο τεχνικό γραφείο δούλευε κανονικά το δικό του κομμάτι σε πρότζεκτ για κατασκευή υποσταθμών. Αυτά μόνο στον δικό μου μικρό περίγυρο.
Και χωρίς να δουλέψει ποτέ, έτσι;
Να ξες πάντως, πως δεν εννοούσα κατ' ανάγκη ή αποκλειστικά ενεργειακούς μηχανικούς. Εννοούσα τύπους σε επαγγέλματα με ευθύνες. Πχ και ένας μάστορας έχει ευθύνες. Αυτοκινήτου, ηλεκτρολόγος κλπ. Και αν αυτός έχει ξεκινήσει δουλειά στα 16-17 όπως είναι το σύνηθες, στα 25 έχει 8-9 χρόνια εμπειρίας...gassim έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:31δηλαδή σε τι ηλικία ξεκίνησαν οι ενεργειακοι μηχανικοί ωστε στα 25 να είναι καλοί επαγγελματίες;Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:27Απ' ότι θυμάμαι είσαι καθηγήτρια-δασκάλα και μάλιστα σε κάτι θεωρητικό. (Διόρθωσε με αν δεν θυμάμαι καλά και με έπιασε πάλι το αλτσχάιμερ).bizeli έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:17 Κι εγώ νωρίς βγήκα στην αγορά εργασίας ρε namrail.
Κοίτα εντάξει έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Δεν είναι της ίδιας βαρύτητας όλα τα λάθη σε κάθε επάγγελμα.Namrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:27Απ' ότι θυμάμαι είσαι καθηγήτρια-δασκάλα και μάλιστα σε κάτι θεωρητικό. (Διόρθωσε με αν δεν θυμάμαι καλά και με έπιασε πάλι το αλτσχάιμερ).bizeli έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:17 Κι εγώ νωρίς βγήκα στην αγορά εργασίας ρε namrail.
Αλλά και από την άλλη συνήθως αποφεύγουν στους πιο άπειρους να δίνουν σημαντικά πόστα.
Ας πούμε πχ σε εμάς η πρώτη τάξη ή κάποιες τάξεις που θεωρούνται ότι έχουν δύσκολα παιδιά προτιμώνται να δίνονται σε πιο έμπειρους δασκάλους και όχι σε νεούδια που μόλις αποφοίτησαν. Προτιμάται όχι ότι είναι και νόμος.
Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και σε άλλα επαγγέλματα.
Δε θα βάλεις τον 25χρονο να φτιάξει πυρηνική βόμβα και ας έχει το ανάλογο πτυχίο και το θεωρητικό υπόβαθρο.
καλή επιτυχία, έχω αγοράσει καταφύγιο.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
ΟυρολόγοςDaje έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:26 Τωρα που το σκεφτομαι, υπαρχει αραγε σεξολογος γιατρος η γιατρινα 30αρηδες?
Ρε daje , ποσό δηλώνεις;
~~¥~~
Αστειεύομαι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις