!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:30
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:24 πάντως αν δεν πληρώσεις ΕΦΚΑ αυτόν τον μήνα ,θα σου μείνει κάτι για μια βόλτα στο Μεταξουργείο.
Δεν το εχω δοκιμασει με τις ευυπόληπτες Κυριες - ευχαριστω για την ιδεα - θα καυλωσουν κ θα γουσταρουν σιγουρα να γαμηθουν στο Μεταξουργειο σαν πουτανες του πεζοδρομιου .
Να τους αφήσεις και την αμοιβή τους μετά ε βάλε και κάτι παραπάνω μιας και είναι ευηπόληπτες.
Να είναι ολοκληρωμένη η κινκυ φαντασίωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:41
Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:34 Γιατί το κάνει αποκλειστικά για να με τεστάρει. Αν το κάνει λοιπόν αυτό στην αρχη της γνωριμίας μας, τότε σκέψου τι έχω να περάσω μετά. Το θέμα είναι μαζί με τον άλλο να νιώθεις όμορφα και όχι να έχεις στρατηγική. Στρατηγική μόνο στη δουλειά, πουθενά αλλού.
Παμε παλι; σε τι να σε τεστάρει; αντοχές έχεις. Εκτος κι αν θες να μου πεις οτι δεν εχεις μείνει κάποιο διαστημα χωρίς σεξ. Οπότε σε τι να σε τεστάρει;
Εγω βλέπω έναν άντρα που βλέπει καχύποπτα μια γυναίκα,που θεωρεί ότι έχει στρατηγικές, ότι μετά θα περάσει τα πάθη του Ιησού, ότι τον κάνει για να τον τεστάρει κτλ κτλ και όλα αυτά απλά γιατί ζητάει χρόνο να γνωρίσει τα μέσα του. Ποιος από τους δυο έχει τακτική;
Διαβάζεις εντόσθια, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

κοινομουνισμός= "πέσε πίτα να σε φάω"

έπειτα

νάιδα, αν δεν υπάρχει καθόλου ερωτική επαφή, εννοώ
φιλιά, χάδια κτλ, οκ, ας πάει το παλιάμπελο, ειδάλλως είναι όντως μαρτύριο

αλλά και πάλι, το να θέτεις εκ των προτέρων τρίμηνο, κι όχι απλώς
"όσο χρόνο χρειάζεται η κάθε περίπτωση", είναι λίγο τακτική ρε συ
που τον άλλον τον υποτιμά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:41
Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:34 Γιατί το κάνει αποκλειστικά για να με τεστάρει. Αν το κάνει λοιπόν αυτό στην αρχη της γνωριμίας μας, τότε σκέψου τι έχω να περάσω μετά. Το θέμα είναι μαζί με τον άλλο να νιώθεις όμορφα και όχι να έχεις στρατηγική. Στρατηγική μόνο στη δουλειά, πουθενά αλλού.
Παμε παλι; σε τι να σε τεστάρει; αντοχές έχεις. Εκτος κι αν θες να μου πεις οτι δεν εχεις μείνει κάποιο διαστημα χωρίς σεξ. Οπότε σε τι να σε τεστάρει;
Εγω βλέπω έναν άντρα που βλέπει καχύποπτα μια γυναίκα,που θεωρεί ότι έχει στρατηγικές, ότι μετά θα περάσει τα πάθη του Ιησού, ότι τον κάνει για να τον τεστάρει κτλ κτλ και όλα αυτά απλά γιατί ζητάει χρόνο να γνωρίσει τα μέσα του. Ποιος από τους δυο έχει τακτική;
Ναι αλλά εσύ έχεις βάλει πλάνο το τρίμηνο. Ο άλλος δε ξέρει απλά ακολουθεί. Αυτός που έχει πλάνο έχει και στρατηγική. Δε βλέπω το λόγο αν γουστάρουν και οι δύο να περνάνε τέτοια δοκιμασία.
Ναι φυσικά έχω μείνει και πολύ παραπάνω από το τρίμηνο, από δική μου επιλογή όμως, όχι γιατί μου την επέβαλε κάποιος άμεσα η έμμεσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:44 Οσο να 'ναι, σε ενα κοινοβιο, οι ανισοτητες θα ειναι μικροτερες. Ολοι θα τσιμπανε κατι. Οι mgtow λενε οτι το συστημα δεν ειναι σταθερο. Θα αλλαξει, αλλιως θα καταρρευσει.
Πάντως, αν δεν αρχίσεις δουλίτσα με τον εαυτό σου και την αυτοπεποίθησή σου, ακόμα και ο μόνος άνδρας στον κόσμο να έμενες θα έβαζες -εσύ ο ίδιος- τόσα εμπόδια στον εαυτό σου που πάλι αγάμητος θα κατέληγες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:39
Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:32
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:28

Φυσικά τα λέω. Δεν έκρυψα ποτέ ότι οι γυναίκες έχουν εξίσου ανθρώπινα χαρακτηριστικά με τους άνδρες. Νόμιζω είναι και αυτονόητο.
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .
Μηπως εκναι καλυτερο να ζουμε κοινοβιακα οπως λεει ο Εθνι και να εφαρμοσουμε τον κοινομουνισμο; Μηπως εχει δικιο τελικα ο Εθνι;
Παλι δεν θα γαμησει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:44
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
Εγώ νομίζω οφείλεται στα σόσιαλ και ακατάπαυστη προβολή της σεξουαλικότητας σε συνδυασμό με το πορνό και την αποξένωση. Με άλλα λόγια πίγκωσε ο κόσμος από την πολύ προβολή σεξ. Δημιουργούν και ανασφάλειες και προσδοκίες.
Οχι δεν ισχυει αυτο. Απλα οι γυναικες ε, ουν ανεβασει τα στανταρ και ενα ποσοστο ανδρων γινονται incel. Τα δχουμε συζητησει παλαιοτερα.

Γενικότερα έχουν ανέβει τα στάνταρτς. Και οι άντρες είναι πιο απαιτητικοί πχ δες παλαιότερα που ήταν αφάνα η γυναίκα. Αντιστοιχα και οι ανδρες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:45
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:24 πάντως αν δεν πληρώσεις ΕΦΚΑ αυτόν τον μήνα ,θα σου μείνει κάτι για μια βόλτα στο Μεταξουργείο.
Δεν το εχω δοκιμασει με τις ευυπόληπτες Κυριες - ευχαριστω για την ιδεα - θα καυλωσουν κ θα γουσταρουν σιγουρα να γαμηθουν στο Μεταξουργειο σαν πουτανες του πεζοδρομιου .
Να τους αφήσεις και την αμοιβή τους μετά ε βάλε και κάτι παραπάνω μιας και είναι ευηπόληπτες.
Ευχαριστω για το τιπ - αλλα το εχει εφαρμοσει Κυρια που γνωριζω στον συζυγο . Πληρης τιμοκαταλογος
Πρωινο με πιπα τοσα ευρω - κωλος με βαζελινη τοσο - χωρις χ επι τοσο .....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:53

Ευχαριστω για το τιπ - αλλα το εχει εφαρμοσει Κυρια που γνωριζω στον συζυγο . Πληρης τιμοκαταλογος
Έτσι για παιγνίδι η του τα παίρνει κανονικα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
καβουροδεινοσαυράκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από καβουροδεινοσαυράκι »

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:49 Γενικότερα έχουν ανέβει τα στάνταρτς. Και οι άντρες είναι πιο απαιτητικοί πχ δες παλαιότερα που ήταν αφάνα η γυναίκα.
Για τον θάμνο στην ευαίσθητη περιοχή λες τυπε;
Ερμής έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:31 Έχομε το ινστα της αδερφής του πλουφ;
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:49
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:44
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:48

Εγώ νομίζω οφείλεται στα σόσιαλ και ακατάπαυστη προβολή της σεξουαλικότητας σε συνδυασμό με το πορνό και την αποξένωση. Με άλλα λόγια πίγκωσε ο κόσμος από την πολύ προβολή σεξ. Δημιουργούν και ανασφάλειες και προσδοκίες.
Οχι δεν ισχυει αυτο. Απλα οι γυναικες ε, ουν ανεβασει τα στανταρ και ενα ποσοστο ανδρων γινονται incel. Τα δχουμε συζητησει παλαιοτερα.

Γενικότερα έχουν ανέβει τα στάνταρτς. Και οι άντρες είναι πιο απαιτητικοί πχ δες παλαιότερα που ήταν αφάνα η γυναίκα. Αντιστοιχα και οι ανδρες.
Τα γυναικεια στανταρ εχουν ανεβει περισσοτερο, τοσο που μερικοι εγκαταλειπουν τον αγωνα. Λογικη εξελιξη. Δε μπορει να εχεις ισοτητα και να περιμενεις παντα απ τον αντρα να διεκδικει. Σε μερικες δεκαετιες ισως ισορροπησει ολο αυτο.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:57

Έτσι για παιγνίδι η του τα παίρνει κανονικα;
κανονικοτατα αν δεν πληρωσει δεν γαμαει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

νύχτα έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:47 κοινομουνισμός= "πέσε πίτα να σε φάω"

έπειτα

νάιδα, αν δεν υπάρχει καθόλου ερωτική επαφή, εννοώ
φιλιά, χάδια κτλ, οκ, ας πάει το παλιάμπελο, ειδάλλως είναι όντως μαρτύριο

αλλά και πάλι, το να θέτεις εκ των προτέρων τρίμηνο, κι όχι απλώς
"όσο χρόνο χρειάζεται η κάθε περίπτωση", είναι λίγο τακτική ρε συ
που τον άλλον τον υποτιμά
Το τρίμηνο είναι ένα χρονικό διάστημα που έχεις χρόνο να γνωρίσεις τον άλλο. Ξέρεις στην πραγματικότητα να στο πω έτσι πόσα ραντεβού είναι; γύρω στις 12-15 συναντήσεις με κάποιο χρόνο την κάθε φορά για να τον γνωρίσεις. Κανονικά θες παραπάνω χρόνο αλλά είναι υπερβολή. Ακούτε 3 μήνες και έχετε στο μυαλό σας τρεις μήνες σχέσης φουλ τάημ. Αμ δεν ειναι έτσι.
Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:48
Ναι αλλά εσύ έχεις βάλει πλάνο το τρίμηνο. Ο άλλος δε ξέρει απλά ακολουθεί. Αυτός που έχει πλάνο έχει και στρατηγική. Δε βλέπω το λόγο αν γουστάρουν και οι δύο να περνάνε τέτοια δοκιμασία.
Ναι φυσικά έχω μείνει και πολύ παραπάνω από το τρίμηνο, από δική μου επιλογή όμως, όχι γιατί μου την επέβαλε κάποιος άμεσα η έμμεσα.
Όπως είπα και στην Νυχτα το τριμηνο είναι ένα εύλογο διάστημα χ χρόνου με τον άλλον για να δεθείς λίγο παραπανω. . Πραγματικά αν κάποιος το σκεφτεί χωρίς εγωισμό και καχυποψίες για τακτικές κτλ κτλ θα δει ότι δεν λέω κάτι παράλογο. Ζητάω λίγο χρόνο απο τη ζωή του και λίγη πρόσβαση στα ενδότερα. Άν ο άλλος δεν θέλει να δώσει λίγο από τον χρόνο του γιατί να μπω στη διαδικασία;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Όταν λες του τα παίρνει εννοείς ότι το κάνει για να βγάλει χρηματα από τον συζηγό της;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:57
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:49 Γενικότερα έχουν ανέβει τα στάνταρτς. Και οι άντρες είναι πιο απαιτητικοί πχ δες παλαιότερα που ήταν αφάνα η γυναίκα.
Για τον θάμνο στην ευαίσθητη περιοχή λες τυπε;
Εμ που καλέ μου; στο κεφάλι της Σολωμού;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”