πες τα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Άγι, αν πληρώνανε για συμβουλές δεν θα τα λέγαν όλα αυτά.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:14μα τι να καταστρέψεις; ...μια βεβαιότητα και μια συνθήκη είναι το μυαλό και η ζωή σου (όσο σε διάβασα εδώ-δε γνωριζόμαστε)Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:07Ελπιζω να μην κατεστρεψα τις βεβαιοτητες σου και την σιγουρια των επιλογων σου κ την ικανοτητα σου να πετυχαινεις τα παντα ολα -σε αντιθετη περιπτωση - μακαριοι οι μη γνωριζοντες .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:01
Τούτο μόνο θα είπω, στη μία όψη του νομίσματος είναι η Ελευθερία ,στην άλλη η Ασφάλεια.
Μακάριοι όσοι έχουν βρει σύντροφο και σχέση τόσο ειλικρινή που αυτά τα 2 αλληλοσυμπληρώνονται και υπάρχουν ταυτόχρονα.
Οι άλλοι είναι δυστυχισμένοι. Και είτε τρέχουν πίσω απ΄τους θάμνους στο σταθμό, είτε περιφέρουν το άλυτο οιδιπόδειο τους ηλεχτρονικά.
Φιλάκια
τώρα η απάντησή σου για μια ακόμη φορά δείχνει πως είσαι μυρωδιάς. στο είπα πολύ κομψά και ακριβέστερα δε γινόταν...δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα.
Πολύ ανιδιοτέλεια έχει πέσει τελευταία, σκέψου το.
Επίσης, έχεις αποκαλύψει και δύο τρία που δε τα λέμε παραέξω, δε ξέρω αν θα αρέσει αυτό στην Στοά - μην τους ανοίγεις τα μάτια, χαλάς τις Κοσμικές Ισορροπίες κ αυτό αποτελεί Ύβρη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φυσικά τα λέω. Δεν έκρυψα ποτέ ότι οι γυναίκες έχουν εξίσου ανθρώπινα χαρακτηριστικά με τους άνδρες. Νόμιζω είναι και αυτονόητο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν υπαρχει κινδυνος - βοδια που θα συνεχισουν να μουγκανιζουν ευτυχισμενα - σε μονιμη αρνηση φυσικης ταξης και πραγματικοτητας .sys3x έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:25Άγι, αν πληρώνανε για συμβουλές δεν θα τα λέγαν όλα αυτά.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:14μα τι να καταστρέψεις; ...μια βεβαιότητα και μια συνθήκη είναι το μυαλό και η ζωή σου (όσο σε διάβασα εδώ-δε γνωριζόμαστε)Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:07
Ελπιζω να μην κατεστρεψα τις βεβαιοτητες σου και την σιγουρια των επιλογων σου κ την ικανοτητα σου να πετυχαινεις τα παντα ολα -σε αντιθετη περιπτωση - μακαριοι οι μη γνωριζοντες .
τώρα η απάντησή σου για μια ακόμη φορά δείχνει πως είσαι μυρωδιάς. στο είπα πολύ κομψά και ακριβέστερα δε γινόταν...δεν εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα.
Πολύ ανιδιοτέλεια έχει πέσει τελευταία, σκέψου το.
Επίσης, έχεις αποκαλύψει και δύο τρία που δε τα λέμε παραέξω, δε ξέρω αν θα αρέσει αυτό στην Στοά - μην τους ανοίγεις τα μάτια, χαλάς τις Κοσμικές Ισορροπίες κ αυτό αποτελεί Ύβρη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:28Φυσικά τα λέω. Δεν έκρυψα ποτέ ότι οι γυναίκες έχουν εξίσου ανθρώπινα χαρακτηριστικά με τους άνδρες. Νόμιζω είναι και αυτονόητο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αλλιώς μας λες τώρα. Για ποταπά,μοχθηρά, συμφεντορολογικά πλάσματα με τρια κεφάλια και 8 πόδια που εκμεταλλεύονται τους ανδρες για να έχουν τον οικονομικό έλεγχο μας έβγαζες. Σου έβαλε μυαλό η συζήτηση με τον Χόρχε. Καλό είναι αυτό. Να τον διαβάζεις 3 φορές την ημέρα.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:32
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν κρίνω από τον εαυτό μου, κάνω σεξ περίπου 2 φορές την εβδομάδα ενώ από τον κύκλο μου ηλικίας 45-50 παντρεμένων νομίζω ανήκω στο κορυφαίο 10% ατόμων που το κάνουν πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Έχω φίλο που η γυναίκα του έχει να του κάτσει 3 μήνες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:39Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
σε αυτον ναι ....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:44Αν κρίνω από τον εαυτό μου, κάνω σεξ περίπου 2 φορές την εβδομάδα ενώ από τον κύκλο μου ηλικίας 45-50 παντρεμένων νομίζω ανήκω στο κορυφαίο 10% ατόμων που το κάνουν πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Έχω φίλο που η γυναίκα του έχει να του κάτσει 3 μήνες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:39Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Πόσο αύριο να γλεντήσεις μετά;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:39Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
Αν και είμαι αισιόδοξη
Εγώ νομίζω οφείλεται στα σόσιαλ και ακατάπαυστη προβολή της σεξουαλικότητας σε συνδυασμό με το πορνό και την αποξένωση. Με άλλα λόγια πίγκωσε ο κόσμος από την πολύ προβολή σεξ. Δημιουργούν και ανασφάλειες και προσδοκίες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:42Αλλιώς μας λες τώρα. Για ποταπά,μοχθηρά, συμφεντορολογικά πλάσματα με τρια κεφάλια και 8 πόδια που εκμεταλλεύονται τους ανδρες για να έχουν τον οικονομικό έλεγχο μας έβγαζες. Σου έβαλε μυαλό η συζήτηση με τον Χόρχε. Καλό είναι αυτό. Να τον διαβάζεις 3 φορές την ημέρα.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:32
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .
ο χορχε κανει τεστ τωρα αν περναει απο τις πορτες - μετα θα ελεγξει κινητα - ταμπλετ - φεις - τιντερ.....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σιγά για ένα τρίμηνο κάνει θέμα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:44Αν κρίνω από τον εαυτό μου, κάνω σεξ περίπου 2 φορές την εβδομάδα ενώ από τον κύκλο μου ηλικίας 45-50 παντρεμένων νομίζω ανήκω στο κορυφαίο 10% ατόμων που το κάνουν πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Έχω φίλο που η γυναίκα του έχει να του κάτσει 3 μήνες.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:39Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 0 Απαντήσεις