ωραιες ειναι - δευτερη αφασιασμενη εφηβεια με υμνο το μπιρ αλλαχdon't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:48Πόσο αύριο να γλεντήσεις μετά;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:39Κυριες 30-45 το γλεντανε πάντως σαν να μην υπαρχει αυριοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:36 Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με τις σχέσεις των δύο φύλων είναι η δραματική πτώση στο σεξ μεταξύ νέων. Οι έρευνες δείχνουν ότι οφείλεται στην ανελέητη προπαγάνδα περί τοξικού ανδρισμού που έχει κατακλύσει τα δυτικά παιδαγωγικά ιδρύματα. Εξάλλου, παράδοξο παραμένει και το γεγονός ότι με την διαρκή και εύκολη πρόσβαση στην πορνογραφία τα ποσοστά αυτών που έχουν σεξουαλική επαφή έχουν πέσει γιατί φαίνεται ότι όλοι το έριξαν στην αυτοϊκανοποίηση.
Αν και είμαι αισιόδοξη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε νομίζω ότι διαφωνεί κάνεις σε αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Ο φοβος φυλαει τα ερμα.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:32
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .
Καποτε αυτο το μανουλα παναγια ισχυε για τις περισσοτερες περιπτωσεις οχι γιατι δεν ειχαν παθη και αδυναμιες αλλα γιατι ο φοβος για τις συνεπειες τις εμποδιζε να μολυνθουν.
Στη σημερινη εποχη που η μολυνση επιβραβευεται με διατροφη και μισα μισα ολες και λιγοτερες θα ειναι ηθικες και αμολυντες.
Δεν ειναι κακο να αγαπας και να δινεις, το να εισαι παντα καχυποπτος σε φθειρει περισσοτερο αλλα μερικες προφυλαξεις δεν βλαπτουν ιδιως στη σημερινη εποχη.
Οσο για το κερασμα οπως αγαπα ο καθενας.
Εμενα μου αρεσει να κερναω και το κανω με ολους , το λιγοτερο με γκομενες πριν τις ριξω για λογους τακτικης και για να μην με βαλουν στην κατηγορια τριμηνο.
Απλα αν δεν δω εστω και συμβολικη κερασμα μετα απο δυο τρεις φορες την κανω γιατι οπως καρμιρης στη ψυχη ειναι ο ανδρας που δεν κερνα , το ιδιο καρμιρης ειναι και η γυναικα που δεν κερνα.Μπορει να μην εχει τις ιδιες δυνατοτητες ανδρας,γυναικας δεν εχει σημασια αλλα ενα καφε μπορει να το κερασει.
Δεν εχω καμια αντιρρηση να με κερνανε οι Κυριες - τα αλλα μεχρι την τριτη παραγραφο σωστα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πλακα πλακα θα ηταν καλη φάση το τριμηνο αν βάλτωνε η σχέση σεξουαλικά. Καλά όχι τρίμηνο λιγοτερο γιατι θα ειστε μέσα στο ίδιο σπίτι.don't speak έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:50Σιγά για ένα τρίμηνο κάνει θέμα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:44Αν κρίνω από τον εαυτό μου, κάνω σεξ περίπου 2 φορές την εβδομάδα ενώ από τον κύκλο μου ηλικίας 45-50 παντρεμένων νομίζω ανήκω στο κορυφαίο 10% ατόμων που το κάνουν πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Έχω φίλο που η γυναίκα του έχει να του κάτσει 3 μήνες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
fagano3 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:54Ο φοβος φυλαει τα ερμα.Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 15:32
Αυτονοητο για σενα - για τους αντρακλες απιθανο - νομιζουν οτι τους χρωσταει η οποιαδηποτε επειδη της εκαναν την μεγάλη τιμη να την στεφανωθούνε κ να την εχουν κυρα κ βασιλισσα κ θα μεταμορφωθει σε μανουλα - παναγια ασπιλος κ αμολυντος μακρια απο ανθρωπινα παθη - αναγκες κ αδυναμιες .
Καποτε αυτο το μανουλα παναγια ισχυε για τις περισσοτερες περιπτωσεις οχι γιατι δεν ειχαν παθη και αδυναμιες αλλα γιατι ο φοβος για τις συνεπειες τις εμποδιζε να μολυνθουν.
Στη σημερινη εποχη που η μολυνση επιβραβευεται με διατροφη και μισα μισα ολες και λιγοτερες θα ειναι ηθικες και αμολυντες.
Δεν ειναι κακο να αγαπας και να δινεις, το να εισαι παντα καχυποπτος σε φθειρει περισσοτερο αλλα μερικες προφυλαξεις δεν βλαπτουν ιδιως στη σημερινη εποχη.
Οσο για το κερασμα οπως αγαπα ο καθενας.
Εμενα μου αρεσει να κερναω και το κανω με ολους , το λιγοτερο με γκομενες πριν τις ριξω για λογους τακτικης και για να μην με βαλουν στην κατηγορια τριμηνο.
Απλα αν δεν δω εστω και συμβολικη κερασμα μετα απο δυο τρεις φορες την κανω γιατι οπως καρμιρης στη ψυχη ειναι ο ανδρας που δεν κερνα , το ιδιο καρμιρης ειναι και η γυναικα που δεν κερνα.Μπορει να μην εχει τις ιδιες δυνατοτητες ανδρας,γυναικας δεν εχει σημασια αλλα ενα καφε μπορει να το κερασει.
Η κατηγορία τριμηνο ποια είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Η κατηγορια αλλου τρως αλλου πινεις
και αλλου πας και το δινεις
και αλλου πας και το δινεις
για λιγο να μου καουν τα σουβλακια - σημερα δινετε ρεστα ολοι κ ολες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α δεν είναι σωστά πραγματα αυτά φαγανε. Να μη τα κάνεις. Να είσαι ξεκάθαρος και σταθερός σε αυτά που θες να μην ταλαιπωρείς τις γυναίκες που θα εμπλακούν μαζί σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Εγω δεν δηλωσα ποτε οπαδος του τριμηνου.
Εσυ εκμεταλλευεσαι αφελεις και μαλιστα τους ρεζιλευεις και στο ιντερνετ
Πως ακριβώς εκμεταλλεύομαι αφελείς και πως τους ρεζιλεύω;fagano3 έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:11Εγω δεν δηλωσα ποτε οπαδος του τριμηνου.
Εσυ εκμεταλλευεσαι αφελεις και μαλιστα τους ρεζιλευεις και στο ιντερνετ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω πιστεύω ότι αυτό με το τρίμηνο είναι αστικός μυθος/κοινωνικό πείραμα του ίντερνετ, που διενεργεί η παμπονηρη ναιδα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Τι αστικος μυθος;Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:14 Εγω πιστεύω ότι αυτό με το τρίμηνο είναι αστικός μυθος/κοινωνικό πείραμα του ίντερνετ, που διενεργεί η παμπονηρη ναιδα
Το πιο συνηθισμενο κολπο,ιδιως στην Ελλαδα, ειναι.
Παριστανεις τη δυσκολη για να πουλησεις το μουνι χρυσο σε αφελεις
ενω παραλληλα το δινεις αβαδιστα στα μη καλα παιδια.
Η αλήθεια είναι ότι πειράματα κάνω πολλά αλλά σε μένα.Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 16:14 Εγω πιστεύω ότι αυτό με το τρίμηνο είναι αστικός μυθος/κοινωνικό πείραμα του ίντερνετ, που διενεργεί η παμπονηρη ναιδα
Δηλαδή ας πούμε εσύ δεν θα δεχόσουν ένα τριμηνο αποχής από το σεξ με μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-