!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκληρός καπιτάλας και ταυτόχρονα νεοκομμούνι!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Σκληρός καπιτάλας και ταυτόχρονα νεοκομμούνι!
Ρε παιδια ο άνθρωπος κονομησε από τον θεο και αλλαζει πλευση , τι ζόρι τραβατε?
- ΜπλεΜπουμπυς
Οπως γραφω εξεταζει την δυνατοτητα να μεταφερθει εκει .Maspoli έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 08:16 Εύγε στον Dreamchaser για την ιδέα του. Η Αιθιοπία έχει πολύ μεγάλες προοπτικές, θεωρώ πως συνολικά ως χώρα πρέπει να ασχοληθούμε πολύ οργανωμένα για να αναπτύξουμε τις σχέσεις με αυτό το κράτος.
Και αυτο γιατι ερχεται η πληρη αυτοματοποιηση της παραγωγης τα sewbots και εξεταζει και αυτη την δυνατοτητα.
Τα 3 μειον ειναι οτι ο ακριβης χρονος που θα βγουν στην αγορα ειναι κοντινος μεν αλλα στο μελλον,τα κεφαλαια που θα απαιτηθουν ειναι μεγαλυτερα που ισως χρειαζεται να καταφυγει στον δανεισμο ( ...κατι που ο πρωην ιδιοκτητης ειχε αποφυγει οπως ο διαβολος το λιβανι) και εαν οι Αμερικανοι θα τα εξαγουν λογο το οτι προσπαθουν να ανταγωνιστουν τις φτηνες χωρες και να επιστρεψει η παραγωγη στις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- blackpaint
ξεχασα την βλακεια των παρατηρησεων σου, αλλα ευτυχως εσπευσες να μου την υπενθυμισεις.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 10:09ξέχασες το ρατσισμό, το σεξισμό και την ομοφοβία.blackpaint έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:44 αν διαβασει κανεις αναμεσα στις γραμμες, το ποστ του Νανδρου ξεχειλιζει απο ζηλια και φθονο και μισαλλοδοξια.
- Μαυροβασίλης
μπΕλ εποκ λαίμαιFuerte έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 02:58Ετσι, ρε μαν.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 02:05 ιστορίες επιτυχημένων αριστερών, βιντατζ παραπχορουμ πρώτης εποχής δον μπουχέ![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έγραψα εγώ ότι είσαι νεοκομμούνι; Αν δεν είσαι, γιατί έσπευσες να υπερασπίσεις τα νεοκομμούνια;Pedro έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:30Nandros έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:23Θρασύτατο μειράκιο σε έτσουξε που αποκαλύπτεται η υποκρισία και σαπίλα σας;Pedro έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:19![]()
![]()
Ρε μπαρμπα. Αφου υπαρχει εστω ενας που το επραξε,αναρωτιεμαι θετοντας μια ερωτηση.
Γιατι το κανεις αυτο; Νομιζεις οτι κερδιζεις κατι;
Τα πιπερια μου θα παρεις,εγω ειμαι σε μυστικη αποστολη και δεν προκειται να αποκαλυψεις ποτε. Μονο ο χαοτικος γνωριζει.:
![]()
![]()
Γιατι ρε μπαρμπα; Εδηλωσα ποτε οτι ειμαι κομμουνι;
Ποια υποκρισια; Μαλλον εχεις μπερδεψει καποια πραγματα μπαρμπα. Αυτοι ολοι δεν υποκρινονται ,ολα ειναι φανερα.
Με την λογικη σου οσοι υποστηριζουν τον κομουνισμο πρπει να ειναι πανφτωχοι. Επισης,απαξ και κληρονομησουν καποια περιουσια θα πρεπει να το μοιρασουν και για παραδειγμα να μην στηριξουν τα παιδια τους ,ωστε να σπουδασουν σε καποιο πανεπιστημιο.
Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Η υποκρισία είναι μέρος της αριστερίλας για κάποιους, όχι όλους.
Εδώ αποκαλύφθηκε ένας σκληρός καπιτάλας που ρουφάει με το μπουρί το αίμα του προλεταριάτου, αλλά μας το παίζει κομμουνιστής. Προς τί η πρεμούρα σας να τον δικαιολογήσετε;
Μας μιλάτε για το προλεταριάτο αλλά αποδέχεστε τα παιδιά σας και των ηγετών σας να σπουδάζουν σε ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπου μπαίνουν χωρίς εξετάσεις. Φοβάστε τον ανταγωνισμό με τα φτωχά παιδιά που σπουδάζουν στα δημόσια ΑΕΙ;
Αν εσείς δεν βλέπετε την αντίφαση, εμείς την βλέπουμε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Μπράβο του του Dreamchaser. Αναπτύχθηκε και έγινε μεγάλος καπιτάλας μέσα στον Καπιταλισμό.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:35Δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα μεσα επεσες σε αυτο για τον Dream.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:02 Εχει πλακα που πονάει το σουφρίδιό σας επειδή τα κομμουνια ανεκαθεν ήμασταν μορφωμενοι και επιτυχημένοι ανθρωποι με καριερα, βασιζομενοι μαλιστα στις δικες μας δυναμεις και πολλες φορες ξεκινώντας απ το μηδεν (και με τα λεφτα μας στηριζουμε οικονομικα και το Κομμα που και που, για να πήζετε περισσοτερο)![]()
Εσεις παλαιοπασόκοι ως τι μας κρίνετε και μας φθονείτε, ως πρωην δημοσιουπαλληλάκια που ξεβολευτηκαν, να υποθεσω?![]()
Η μητερα του Dream ηταν φασονατζου.Τελη του '80 oταν ανατραπηκε η Σοβιετικη Ενωση και ανοιξαν τα συνορα ,το αφεντικο της που ηταν υπεργολαβος Γερμανικων εργοστασιων που ραβαν στην Ελλαδα (η Ελλαδα ηταν τοτε οτι ειναι η Κινα-Μπαγκλαντες για τα ρουχα σημερα) της προτεινε ,μιας και θα το εκλεινε, να παει ως υπευθυνη παραγωγης στην διπλανη χωρα που θα μετεφερε την βιοτεχνια.Και ετσι πηρε και τον Dream μιας και δεν ζουσε ο πατερας.
Εκει εμαθε την δουλεια διπλα στην μητερα του.Απο το ραψιμο,κοπη,παραγωη μεχρι μεγαλωνοντας στις πωλησεις .
Εκει συνεβη το breakthrough.Προτεινε στο ιδιοκτητη αφου ραβουν που ραβουν για αλλους ,υφασματα εχουν που περισευουν απο την παραγωγη γιατι να μην βγαλουν και μια δικη τους συλλογη.
Το δεχτηκε υπο εναν ορο.Θα αναλαβει τις πωλησεις ανευ αμοιβης αλλα με πολυ μικρο ποσοστο αφου τελικα κρινει ο ιδιοκτητης οτι ειναι προσεδοφορο.
Η συλλογη ειχε επιτυχια και ετσι εκτος απο φασον ξενων μεγαλων οικων ξεκινησε και το δικο τους Brand και ο Dream βρεθηκε με το 5% αρχικα και το 15% στην πορεια.Στο χωρο του φασον οπου ειδικευονται σε συγκεκριμενο ειδος ειναι αναμεσα στους μεγαλους παραγωγους σε ολο τον πλανητη.Η παραγωγη φτανει τα 25.000.000 τεμ (φασον συγκεκριμενου ειδους..ο επομενος μεγαλυτερος Ελληνας ιδιοκτητης και αυτος σε Βαλκανικη χωρα ραβει 1.500.000 ).
Με τα παιδια του ιδιοκτητη μεγαλωσαν μαζι ,δεν τους αρεσε η συγκεκριμενη δουλεια και γινανε γιατροι ...στην Αγγλια.
Και ετσι τωρα που ηρθε ωρα να αποχωρησει ο πατερας τους και να αναλαβουν το μεριδιο του τα βρηκαν πολυ ευκολα και γρηγορα με το Dream για την διαδοχη......
Ναναι καλα να του παιρνω συνδρομη να υπερ-υπερ-υπερ...υπερ καλυπτω το πλανο μου.![]()
Και τώρα από φτηνά εργατικά χέρια ψάχνει για ακόμα φθηνότερα, να εκμεταλλευτεί την υπεραξία τους.
Το κομμουνιστιλίκι πού εισέρχεται στην εξίσωση;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Όντως, το πηξιμο και η πρεμούρα σας να δικαιολογήσετε τον καπιτάλα-νεοκομμουνιστή μας έχει κάνει καινούργιο συκώτι από τα γέλια!
.
- Nandros
Καρεκλοκένταυρος ΔΥ ξυσαρχίδης detected!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 01:04Δεν απολυουν βρε....το πολυ-πολυ να με στειλουν στο Νευροκοπι.Professor έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 01:02Καλό είναι αυτό. Μη σε απολύσουν αν δεν πιάσεις τους στόχους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:35
Ναναι καλα να του παιρνω συνδρομη να υπερ-υπερ-υπερ...υπερ καλυπτω το πλανο μου.![]()
.
Οι υπόλοιπες συντρόφισσες εργάτριες να πα να πνίγουν. Ας βγουν στο κλαρί για να φάνε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 00:35 Δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα μεσα επεσες σε αυτο για τον Dream.
Η μητερα του Dream ηταν φασονατζου.Τελη του '80 oταν ανατραπηκε η Σοβιετικη Ενωση και ανοιξαν τα συνορα ,το αφεντικο της που ηταν υπεργολαβος Γερμανικων εργοστασιων που ραβαν στην Ελλαδα (η Ελλαδα ηταν τοτε οτι ειναι η Κινα-Μπαγκλαντες για τα ρουχα σημερα) της προτεινε ,μιας και θα το εκλεινε, να παει ως υπευθυνη παραγωγης στην διπλανη χωρα που θα μετεφερε την βιοτεχνια.Και ετσι πηρε και τον Dream μιας και δεν ζουσε ο πατερας.
Γνήσιος καπιταλισμός στην πιο απάνθρωπη μορφή του.
Μιλάμε για την εποχή που τα ελληνικά εργοστάσια πήγαν έξω και ρήμαξε η επαρχία από την ανεργία.
Και ο Νριμκουμούνης με τη σειρά του παρατάει τις εργάτριες συντρόφισσες στην τύχη τους για να πάει αλλού γιατί τον συμφέρει καπιταληστικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 22:11 Ο DreamCheaser.....
Καποιος μου ειπε οτι στην εταιρεια ,που δουλευει και ηταν συναιτερος με ενα μικρο ποσοστο ,ο μεγαλομετοχος αποφασισε να αποσυρθει (επιασε τα 80) και τα παιδια του δεν θελουν να ασχοληθουν οντως γιατροι και τα δυο και καμια σχεση με την βιομηχανια ρουχου.
Ετσι την αναλαβε αυτος (εξαγορασε την πλειοψηφια και τα 2 παιδια κρατησαν μειοψηφικο ποσοστο) και εξεταζει την δυνατοτητα να την μεταφερει απο την γειτονικη Βαλκανικη χωρα που ειναι το εργοστασιο ( η θυγατρικη θα παραμεινει στην Ελλαδα) στην Αιθιοπια οπου γινεται το νεο παραγωγικο κεντρο ενδυματων.
Και τα κορόιδα οι υπόλοιποι σύντροφοι αντί να το κρατήσετε κρυφό, αυτοτρομπονιάζεστε και τον υποστηρίζετε.
Θα τον περιμένουμε. Κυρίως για να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό και τον καπιταλισμό.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Κάτσε μην είναι στρατιωτικός. Νευροκόπι είπε, ταιριάζει με πεζικάριο.Nandros έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 16:18Καρεκλοκένταυρος ΔΥ ξυσαρχίδης detected!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 01:04Δεν απολυουν βρε....το πολυ-πολυ να με στειλουν στο Νευροκοπι.![]()
.
Μου είχε πει ο ξάδελφος πριν δύο χρόνια πως ανάμεσα στους υποψήφιους ήταν και μερικοί άπλυτοι, ο ένας με ράστα και τατουάζ και όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει το μαλλί αν περάσει, είπε πως θα το κόψει.
Η ανεργία τους κάνει να ξεπουληθούν.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Nandros
blackpaint έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 09:44 αν διαβασει κανεις αναμεσα στις γραμμες, το ποστ του Νανδρου ξεχειλιζει απο ζηλια και φθονο και μισαλλοδοξια.
Δεν έχω λόγους να ζηλέψω κανέναν, ιδιαίτερα κάποιον καπιτάλα που το παίζει κομμουνιστής.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:51Δούλεψα 40 τόσα χρόνια στον καπιταλισμό, έκανα καλά και με αγάπη το επάγγελμα που σπούδασα και διάλεξα εγώ και όχι κάποιος κομισάριος, ανταμείφθηκα καλά και τώρα απολαμβάνω τους κόπους μου.
Τις προσδοκίες/σχέδια μου τις/τα εκπλήρωσα.
Όσο εργαζόμουν η γυναίκα που μου καθάριζε το σπίτι εβδομαδιαία, εισέπραττε από μένα το αντίστοιχο του 13ου + επίδομα αδείας + δώρο του Πάσχα.
Τώρα η κυρία που με ξεβρωμίζει παίρνει πάντα 1 ώρα παραπάνω από όσο δούλεψε.
Στους τεχνίτες που αγγαρεύω δίνω πάντα κάτι παραπάνω από τα συμφωνημένα.
Ποιος/α τα κάνει αυτά;
Φέρομαι πιο ανθρώπινα, πιο κομμουνιστικά από οποιονδήποτε από σας!
.
Τωρα για τις μπουρδες που λενε μασπόληδες, βαντόνοι και εκείνος που έβαζε φωτοβολταϊκά εκατέρωθεν του Ρουτ 66, ένα θα πω.
Ζηλεύεις αυτό που θέλεις, αλλά δεν έχεις. Και όσοι έκραξαν τον κομμουνιστή με τη καπιταληστική τσέπη, δεν έχουν το προφίλ του ανθρώπου που θα εγκατέλειπε τους εργαζόμενους που εξαρτώνται από αυτόν για περισσότερα λεφτά.
Όσο για το κράξιμο, αυτό αφορά τις ιδέες του και όχι τις επιχειρηματικές του ικανότητες για τις οποίες πάλι βασιζόμαστε στα λεγόμενα του...... Μπουμπη.
Ζηλεύεις αυτό που θέλεις, αλλά δεν έχεις. Και όσοι έκραξαν τον κομμουνιστή με τη καπιταληστική τσέπη, δεν έχουν το προφίλ του ανθρώπου που θα εγκατέλειπε τους εργαζόμενους που εξαρτώνται από αυτόν για περισσότερα λεφτά.
Όσο για το κράξιμο, αυτό αφορά τις ιδέες του και όχι τις επιχειρηματικές του ικανότητες για τις οποίες πάλι βασιζόμαστε στα λεγόμενα του...... Μπουμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 4 Απαντήσεις