!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος βιαιοπραγει κατα του Βαρουφακη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
- Casper -

Re: Αστυνομικος βιαιοπραγει κατα του Βαρουφακη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

pal έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:46
- Casper - έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:41
pal έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:36

Ήταν συναφής η επίκληση της ιδιότητας του βουλευτή στην περίπτωση αυτή (ρωτάω, δεν ξέρω)?
Δεν ξέρω τι ισχύει στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο αλλά ούτε εγώ βρίσκω σωστή την επίκληση της οποιασδήποτε ιδιότητας. Αλλά δεν διαβάζω ότι επικαλέστηκε την ιδιότητα του βουλευτή.
Πράγματι, στο βίντεο δεν λέει κάτι τέτοιο. Το είπανε πιο πάνω σε ποστ, μάλλον από το νού τους το βγάλανε.
Δε βλέπω κάτι κακό στη συμπεριφορά του Βαρουφάκη. Θα μπορούσε να αποφύγει τις εκφράσεις "you are a disgrace" και να περιοριστεί να κρίνει μόνο τη συμπεριφορά του αστυνομικού. Πολύ καλά έκανε και φώναξε έναν ανώτερο, αφού είχε χρόνο και διάθεση, γιατί όσο αφήνουμε τις κακές συμπεριφορές να υπάρχουν, τόσο πολλαπλασιάζονται.
Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:41 Και αυτό το θλιβερό αντικείμενο μπήκε στη Βουλή.
Εικόνα

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:47
Πως σου φαίνεται ο Βαρουφάκης; Διακρίνεις κάποιο πρόβλημα στην συμπεριφορά του;
Δηλαδή καλώς τον λέμε νάρκισσο ή υπερβάλουμε;

ΥΓ. Προσωπικά αν όντως υπάρχει βιαιοπραγία εναντίον του, είμαι μαζί του όσο αντιπαθής και αν μου είναι. Η αντίδρασή του θα εξακολουθούσε να μην με ικανοποιεί.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ST48410 έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:52
Πως σου φαίνεται ο Βαρουφάκης; Διακρίνεις κάποιο πρόβλημα στην συμπεριφορά του;
Δηλαδή καλώς τον λέμε νάρκισσο ή υπερβάλουμε;

ΥΓ. Προσωπικά αν όντως υπάρχει βιαιοπραγία εναντίον του, είμαι μαζί του όσο αντιπαθής και αν μου είναι. Η αντίδρασή του θα εξακολουθούσε να μην με ικανοποιεί.
Αφού εκ των προτέρων έχεις αποφασίσει, τι με ρωτάς εμένα;

Ασφαλώς και είναι βίαιη πράξη να σπρώξεις κάποιον, πρέπει να βγάλει αίματα; και ναι έχω ακούσει για διάφορα περιστατικά σε Ευρωπαϊκές χώρες κατά Ελλήνων. Ρατσιστικού τύπου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:40
Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:31
Αυτό σου έλειπε ρε καφενείο, να πεις ότι είσαι και βουλευτής :smt005:
Τι έγινε ρε χαοτικέ, στην είπανε στο άλλο θέμα τα παλιόπαιδα και ήρθες να κατουρήσεις κι εδώ;
Πρώτον: Δεν την είπανε αλλά βρίσανε. Έχει μια διαφορά
Δεύτερον: Και να μην με τσαντίζανε αλλού, δεν θα σου έλεγα ποτέ κάτι ανάλογο;
Αφού προκατειλημμένα μιλάς πάντα. Ακόμα και βίντεο να υπήρχε και να έδειχνε τον αστυνομικό να κάνει αίσχη, πάλι εσύ θα σφύραγες κλέφτικα. Ψέμματα;
Μπορείς να ανεβάσεις ακόμη και πάουερ πόιντ με τις θέσεις σου αλλά το θέμα είναι ότι όταν είσαι τσαντισμένος κάνεις εμετό.

Το τι έχεις φάει ή πιει πριν κάνεις τον εμετό, δεν μ' ενδιαφέρει πλέον.

Απλώς να καθαρίζεις μετά, γιατί βρωμάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

Σαν φρουροί ασφαλείας στο αεροδρόμιο έχουμε ζήσει διάφορα (και κάποια μάλιστα σοβαρά). Ένας αστυνομικός μας είχε δώσει την εξής συμβουλή: δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς το δικαίωμα όποιος και να είναι, να σας αγγίξει. Πόσο μάλλον να σας σπρώξει. Αν γίνει το οτιδήποτε, επειδή υπάρχουν κάμερες σταματάς ΕΠΙΤΟΠΟΥ και κάνεις μήνυση και άστον αυτόν μετά να τρέχει και να σε πληρώνει.

Συμβουλή αστυνομικού. Το ίδιο μου είχε πει και ένας συνάδελφος που ασχολείται με ασφάλειες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:40

Τι έγινε ρε χαοτικέ, στην είπανε στο άλλο θέμα τα παλιόπαιδα και ήρθες να κατουρήσεις κι εδώ;
Αφού προκατειλημμένα μιλάς πάντα. Ακόμα και βίντεο να υπήρχε και να έδειχνε τον αστυνομικό να κάνει αίσχη, πάλι εσύ θα σφύραγες κλέφτικα. Ψέμματα;
Μπορείς να ανεβάσεις ακόμη και πάουερ πόιντ με τις θέσεις σου αλλά το θέμα είναι ότι όταν είσαι τσαντισμένος κάνεις εμετό.

Άρχισες τις κεκαλυμμένες μαλακίες πάλι. Μου αρέσει που κάνεις και πρόλογο. Ήδη στον πρόλογό σου απάντησα ότι δεν είμαι τσαντισμένος και ότι έτσι κι αλλιώς κάτι ανάλογο θα σου έγραφα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Dante Alighieri έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 16:26
ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 16:13 Το πράγμα είναι ακόμη περισσότερο κωμικό από ότι μπορούσα να υποθέσω.

«Λίγα λεπτά αργότερα μου επέστρεψε το διαβάτηριο αλλά ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω τοποθετήθηκε στη μέση του διαδρόμου, με τους αγκώνες σε έκταση και εμφανώς επιθετικά, αφήνοντάς μου λίγο χώρο για να περάσω χωρίς να τον ακουμπήσω. Με το διαβατήριο στα χέρια, καθώς τον περνούσα από τα αριστερά, ο δεξιός μου αγκώνας ακούμπησε τον δικό του. Τη στιγμή που αυτό συνέβη (αναπόφευκτα λόγω της στάσης του) αντέδρασε βίαια. Τον κοίταξα και του είπα ότι ήταν ανάρμοστο για έναν αστυνομικό να συμπεριφέρεται έτσι σε έναν επισκέπτη. Σε απάντηση, μου άρπαξε το διαβατήριο και μου ζήτησε να σταθώ στον τοίχο» γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης για το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... rl-de-gol/

Αφελής ερώτηση. Έχει δικαίωμα ο Βαρουφάκης να αναρτά video στο οποίο εμφανίζεται ο αστυνομικός χωρίς την άδειά του; Στην περίπτωση με το παρκαρισμένο αυτοκίνητο κάτι λέγαμε για προσωπικά δεδομένα. Εδώ τι;
Οτι δεν εισαι προκατειλημμενος τωρα και εξεταζεις αντικειμενικα τα γεγονοτα! Αυτο που έβαλες δειχνει οτι δεν ειναι κωμικο το πραγμα. Επιπροσθετως ψαχνεις να βρεις τι μπορεις να χρησιμοποιησεις κατα του Βαρουφακη.

Γενικα ως φορουμ ειστε χαμηλου επιπεδου. Βλεπω και τον συντοσισμο αλλωστε που επιτρεπει τις χυδαιοτητες. Δεν ξερω αν μιλανε ετσι σπιτι σας αλλα στην κοινωνια οφειλουμε ολοι να τηρουμε καποιους κανονες.
Μιλαμε για πραγματικα σκουπιδια.
Συνολικα τους χρηστες του φορουμ αποκαλεις σκουπίδια;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:54 Ασφαλώς και είναι βίαιη πράξη να σπρώξεις κάποιον, πρέπει να βγάλει αίματα; και ναι έχω ακούσει για διάφορα περιστατικά σε Ευρωπαϊκές χώρες κατά Ελλήνων. Ρατσιστικού τύπου.
Δεν ξέρω ρε συ. Τόσο προκατειλημμένος είμαι; Βλέπω σε όλο το βιντεάκι τον Βαρουφάκη να φωνάζει και τον άλλο να ψελλίζει σχεδόν με κατεβασμένο το κεφάλι. Να του λέει you are a disgrace, να του λέει παρακάτω σε προκαλώ, να καλούν οι δικοί του τον Βαρουφάκη και αυτός να επιμένει και να μην δίνει τόπο στην οργή. Και νομίζω ότι ακούω να λέει ότι είναι μέλος της βουλής.
Συμφωνώ ότι είναι βίαιη πράξη να σπρώξεις κάποιον. Αν όμως ο Βαρουφάκης εκνευρισμένος που ο άλλος δεν άνοιξε πλήρως το διάδρομο πήγε να τον περάσει παραμερίζοντας, τότε αλλάζει κάπως το πράγμα. Δεν νομίζεις;
Επίσης γιατί να προσπαθήσεις σε ένα αεροδρόμιο να περάσεις από τον φρουρό όταν κρίνεις ότι σου φράζει τον διάδρομο;

«Λίγα λεπτά αργότερα μου επέστρεψε το διαβάτηριο αλλά ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω τοποθετήθηκε στη μέση του διαδρόμου, με τους αγκώνες σε έκταση και εμφανώς επιθετικά, αφήνοντάς μου λίγο χώρο για να περάσω χωρίς να τον ακουμπήσω. Με το διαβατήριο στα χέρια, καθώς τον περνούσα από τα αριστερά, ο δεξιός μου αγκώνας ακούμπησε τον δικό του. Τη στιγμή που αυτό συνέβη (αναπόφευκτα λόγω της στάσης του) αντέδρασε βίαια. Τον κοίταξα και του είπα ότι ήταν ανάρμοστο για έναν αστυνομικό να συμπεριφέρεται έτσι σε έναν επισκέπτη. Σε απάντηση, μου άρπαξε το διαβατήριο και μου ζήτησε να σταθώ στον τοίχο» γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης για το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 16 Ιούλ 2019, 17:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

- Casper - έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:58 Σαν φρουροί ασφαλείας στο αεροδρόμιο έχουμε ζήσει διάφορα (και κάποια μάλιστα σοβαρά). Ένας αστυνομικός μας είχε δώσει την εξής συμβουλή: δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς το δικαίωμα όποιος και να είναι, να σας αγγίξει. Πόσο μάλλον να σας σπρώξει. Αν γίνει το οτιδήποτε, επειδή υπάρχουν κάμερες σταματάς ΕΠΙΤΟΠΟΥ και κάνεις μήνυση και άστον αυτόν μετά να τρέχει και να σε πληρώνει.

Συμβουλή αστυνομικού. Το ίδιο μου είχε πει και ένας συνάδελφος που ασχολείται με ασφάλειες.
Τα περι αγγιγματος ειναι υπερβολή, σπρώξιμο αν δεν αμύνεται ή προσπαθει να γλυρωσει απκ τραυματισμό ή τον σπρωξει κάποιος άλλος
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:59

Άρχισες τις κεκαλυμμένες μαλακίες πάλι. Μου αρέσει που κάνεις και πρόλογο. Ήδη στον πρόλογό σου απάντησα ότι δεν είμαι τσαντισμένος και ότι έτσι κι αλλιώς κάτι ανάλογο θα σου έγραφα.
Σαν χαζογκομενίτσα κάνεις, νιανιανια νιανιανια.

Μου την είπες, σου την είπα, τέλειωσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

talaipwros έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:02
- Casper - έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:58 Σαν φρουροί ασφαλείας στο αεροδρόμιο έχουμε ζήσει διάφορα (και κάποια μάλιστα σοβαρά). Ένας αστυνομικός μας είχε δώσει την εξής συμβουλή: δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς το δικαίωμα όποιος και να είναι, να σας αγγίξει. Πόσο μάλλον να σας σπρώξει. Αν γίνει το οτιδήποτε, επειδή υπάρχουν κάμερες σταματάς ΕΠΙΤΟΠΟΥ και κάνεις μήνυση και άστον αυτόν μετά να τρέχει και να σε πληρώνει.

Τα περι αγγιγματος ειναι υπερβολή, σπρώξιμο αν δεν αμύνεται ή προσπαθει να γλυρωσει απκ τραυματισμό ή τον σπρωξει κάποιος άλλος
Εξαρτάται το άγγιγμα... Αν σε αγγίξει σε ευαίσθητο σημείο, σαφώς και θεωρείται βία. Δεν προκαλούν όλες οι πράξεις βίας σωματική βλάβη. Ούτε με το σπρώξιμο μπορεί να πάθεις κάτι αν δεν πέσεις κάτω ή δεν χτυπήσεις αλλά πάλι βία είναι. Υπάρχουν πολλές μορφές.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:05
Χαοτικός έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 16:59

Σαν χαζογκομενίτσα κάνεις, νιανιανια νιανιανια.

Μου την είπες, σου την είπα, τέλειωσε.
Α μωρή μπούρδα που κάνω σαν χαζογκόμενα. Σαν έξυπνη γκόμενα κάνω.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Τελικά αποδείχτηκε από κάπου ή βιαιοπραγια του αστυνομικού απέναντι στον Βαρουφάκη η πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Von Mackensen έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 17:09 Τελικά αποδείχτηκε από κάπου ή βιαιοπραγια του αστυνομικού απέναντι στον Βαρουφάκη η πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος;
Ήταν ηθική η βιαιοπραγία.

Ο Γιάνης είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει, είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”