Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 10:47Θα δικαιωθει και ο southern που μας εχει πρήξει τον γκιωνη για σκληρό δεξιο κόμμα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή
Re: Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ειδικά εκείνη τη φωτογραφία με το φτυάρι και την κοπριά, ο Καλεντζής μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να δείξει οτι είναι πραγματικός εργάτης.Drexler έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 23:17Αν δεν εχει μεσα Γκεκα-Καλεντζη δεν γινεται δουλεια.Kauldron έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 23:11 Έφυγε κι ο Ηλιόπουλος:
https://www.real.gr/politiki/arthro/apo ... ou-558193/
Αναρωτιέμαι ποιόν εννοεί.μιλά για «έναν νέο φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα».
Όπως και εκείνη που βαράει με το τόξο, για να δείξει οτι πάντα βρίσκει το στόχο του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
φάνηκε τρομερά μαλάκας ο Μπόγκνταν εκεί. Σε μια φάση του έδωσε ο ΝΓΜ πάσα σε ανοιχτό τέρμα - όταν τον ρώτησε ο Μπόγκνταν για την εθνικοποίηση των τραπεζών στο πρόγραμμα της ΧΑ και ο ΝΓΜ απάντησε "δεν ξέρω, δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά κάπως πρέπει να έρθει η ανάπτυξη" (!!!) - και ο Μπόγκνταν αμέσως πήγε αλλού τη συζήτηση.Λευκός Λύκος έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 10:46Στημένοι ήταν για να δυναμώσουν την χα.Jolly Roger έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 00:49τώρα έβαλα τον ποτάμη. Αυτό που βλέπω και στους δύο, είναι ότι συνειδητά όποτε ο ΝΓΜ μιλούσε για κοινωνικά θέματα του σήμερα - δλδ για τα θέματα που κυρίως απασχολούν την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων - αυτοί είτε έκαναν μόκο (και έβγαινε ο ΝΓΜ κερδισμένος) είτε το γυρνούσαν στο ιστορικό (τι έκανε η ΧΑ το '80 ή ο Χίτλερ το '30 κλπ) και έβγαινε ακόμα πιο κερδισμένος ο ΝΓΜ. Κοινώς η μπάλα είτε στο γήπεδο της ΧΑ είτε στην εξέδρα.Nero έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 00:35
αξίζει. Ο Μπογδάνος και ο Ποτάμης πρέπει να είναι μέσα στις τοπ 5 αιτίες που εκτόξευσαν τότε τη χ.α. Προετοιμασία πρωτοετούς στο εργαστήρι δημοσιογραφίας και soft ball ερωτήσεις- έτοιμες πάσες για γκολ στον πακιστανο. Αφού αναρωτιόμουν τότε αν είναι τόσο ηλίθιοι ή τον προμοτάρουν επίτηδες
Του Μπογδάνου του πήρε και το σώβρακο τοτε ο Μιχαλολιακος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
παπαριες. και να γινει, σιγα μην παρει δεκάρι. ο κασιδιαρης ειναι συνδεδεμενος με την ηττα της χα με το σκληρο παγκρομικο προσωπο, που πλεον δεν περναει, και αποτελει προσωπικοτητα, σιγουρα οχι τοσο φθαρμενη οσο ο χοντρος, αλλα κι αυτη φθαρμενη. Η λογικη λεει πως θα μαζεψουν γενικα "προσωπικοτητες" του ακροδεξιου χωρου και θα θελησουν να μετεξελιχτουν οπως εκανε επιτυχημένα το msi το 90, με κανα διανοουμενο μπροσταρη γραβατακια, αφου αυτο τραβαει η εποχη και να εκμεταλλευτουν την απλή αναλογικη και την φυσιολογικη φθορα της νδ. Βεβαια αυτο χρειαζεται να αφησεις και τον εγωισμο σου διπλα, που για τα φασισταρια δεν ειναι καθολου απιθανο, μπορει να φτιαξουν κι ενα αλλο μαγαζακι διπλα στου χοντρου που ειναι τελειωμενος για να πουλανε μουρη. Ουδεις ξέρει ακομα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Χάνουμε ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!
"Τη νύχτα που γκρεμιζόταν η παράταξη, η Ε.Ζαρούλια, γυναίκα του αρχηγού, λικνιζόταν στην αγκαλιά νεαρού ερωτύλου και λατίνου χορευτή!"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
κανας λατινος απο το μενίδι θα ήταν που του γυαλισε το δαχτυλιδι με τον σταυρο που ειχε γινει θεμα, αλλη εξηγηση δε βρισκω, περα απο ότι το μακελειο απο τις 100 ειδησεις, και οι 100 αποτελουν λογω για εξορια ολου τους του προσωπικου απο το πλανητικο μας σύστημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αν ο χελωνος γίνει ΣΥΡΙΖΑ σε βλέπω να κωλωνεις να βάλεις το στοίχημαPedro έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 22:42Otto Weininger έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 22:30Μαλακα χελώνε, πάντως μεταξύ μας δεν είσαι πολιτικά γουρλής.Kauldron έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 22:29
Εγώ τουλάχιστον το δήλωνα απ' την αρχή, και όταν πήγαινε καλά, και όταν πήγαινε άσχημα. Οχι σαν κάτι κοτούλες που δε μίλαγαν και λέγανε "εγώ, ΝΔ? Μα τί λές?" μέχρι τις εκλογές, και μετά πετούσαν τα βρεγμένα στριγκάκια τους στον αέρα.
Εχω αρχίσει να τρέμω στην ιδέα να γίνεις μέλος της ΝΔ και να επιστρέψεις![]()
![]()
Οποτε οταν το 23 μας πει και επισημα τι θα ψηφισει θα γνωριζουμε. Τριβω απο τωρα τα χερακια μου,γιατι θα κερδισω ξανα μανα στοιχημα με τον λορδο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Συνηθως πεφτω μεσα στις προβλεψεις μου.Lord Brum έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 15:39Αν ο χελωνος γίνει ΣΥΡΙΖΑ σε βλέπω να κωλωνεις να βάλεις το στοίχημαPedro έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 22:42Otto Weininger έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 22:30
Μαλακα χελώνε, πάντως μεταξύ μας δεν είσαι πολιτικά γουρλής.
Εχω αρχίσει να τρέμω στην ιδέα να γίνεις μέλος της ΝΔ και να επιστρέψεις![]()
![]()
Οποτε οταν το 23 μας πει και επισημα τι θα ψηφισει θα γνωριζουμε. Τριβω απο τωρα τα χερακια μου,γιατι θα κερδισω ξανα μανα στοιχημα με τον λορδο.
Επισης δεν τον κοβω να κανει 180 μοιρες στροφη.
Παντως λιγες μερες εμειναν. Θα σε σκισω στις παραθεσεις να δουν τι αναρχας εισαι
7 Αυγούστου αλλάζω αβαταρ τα είπαμε αυτά, αν αργήσψ 2-3μέρες λόγω διακοπών θα το κρατήσω 2-3 μέρες παραπάνωPedro έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 18:34Συνηθως πεφτω μεσα στις προβλεψεις μου.![]()
Επισης δεν τον κοβω να κανει 180 μοιρες στροφη.
Παντως λιγες μερες εμειναν. Θα σε σκισω στις παραθεσεις να δουν τι αναρχας εισαι![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Το ότι συνδέεται ένα κινηματογραφικό αριστούργημα με ένα τέτοιο πρόσωπο μόνο θυμηδία δεν προκαλεί.
Πληροφοριακά, ένας από τους συντελεστές της ταινίας ήταν ο Albin Grau, ο οποίος ήταν μέλος της Αδελφότητας του Κρόνου
[Fraternitas Saturni].
αφίσα εποχής για τη ταινία Nosferatu της Prana Film

λογότυπο της εταιρίας Prana Film
Σημειωτέον, ανάμεσα σε διάφορες αναλύσεις του συγκεκριμένου έργου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν και αντισημιτικές αναφορές.
Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι πρόκειται για μία περίπτωση όπου μια τέτοιου είδους πρόσληψη σχετίζεται περισσότερο
με το πνεύμα της εποχής και όσους έβλεπαν κάτι τέτοιο σε αυτή τη ταινία, λόγω της εποχής που προβλήθηκε, παρά με μία εσκεμμένη
πρόθεση των δημιουργών αυτής της ταινίας για κάτι τέτοιο.

μήπως το Εγρηγορός-Gotos της Αδελφότητας του Κρόνου,
υπήρξε εν μέρη πηγή έμπνευσης του προσώπου του Nosferatu;
Τώρα άμα κάποιος αναζητά να βρει αντιστοιχίσεις και αναλογίες που τείνουν να είναι περισσότερο σχετικές με το πνεύμα των ημερών,
θα ήταν καλύτερα να αναζητήσει τέτοιες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ένεκα της παγκοσμιοποίησης και της κυριαρχίας της
αμερικανικής ποπ κουλτούρας.
Ακόμα και όταν κάποιος απλά τρολάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρελός_του_Χωριού την 15 Ιούλ 2019, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Non est ad astra mollis e terris via
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 12:58 το μακελειο απο τις 100 ειδησεις, και οι 100 αποτελουν λογω για εξορια ολου τους του προσωπικου απο το πλανητικο μας σύστημα.
Καλά ρε τύπε, είπε ότι μοιάζει με τον Νοσφεράτου, μην ανοίξεις και κανένα γριμμόριο τώρα.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 20:26![]()
Το ότι συνδέεται ένα κινηματογραφικό αριστούργημα με ένα τέτοιο πρόσωπο μόνο θυμηδία δεν προκαλεί.
Πληροφοριακά, ένας από τους συντελεστές της ταινίας ήταν ο Albin Grau, ο οποίος ήταν μέλος της Αδελφότητας του Κρόνου
[Fraternitas Saturni].
αφίσα εποχής για τη ταινία Nosferatu της Prana Film
λογότυπο της εταιρίας Prana Film
Σημειωτέον, ανάμεσα σε διάφορες αναλύσεις του συγκεκριμένου έργου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν και αντισημιτικές αναφορές.
Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι πρόκειται για μία περίπτωση όπου μια τέτοιου είδους πρόσληψη σχετίζεται περισσότερο
με το πνεύμα της εποχής και όσους έβλεπαν κάτι τέτοιο σε αυτή τη ταινία, λόγω της εποχής που προβλήθηκε, παρά με μία εσκεμμένη
πρόθεση των δημιουργών αυτής της ταινίας για κάτι τέτοιο.
μήπως το Εγρηγορός-Gotos της Αδελφότητας του Κρόνου,
υπήρξε εν μέρη πηγή έμπνευσης του προσώπου του Nosferatu;
Τώρα άμα κάποιος αναζητά να βρει αντιστοιχήσεις και αναλογίες που τείνουν να είναι περισσότερο σχετικές με το πνεύμα των ημερών,
θα ήταν καλύτερα να αναζητήσει τέτοιες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ένεκα της παγκοσμιοποίησης και της κυριαρχίας της
αμερικανικής ποπ κουλτούρας.
Ακόμα και όταν κάποιος απλά τρολάρει.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τρελός_του_Χωριού
Μπα καμία σχέση. Απλά έκανα μία παρατήρηση.
- Τρελός_του_Χωριού
Στις τελευταίες σελίδες, η συζήτηση σε κάποια σημεία θυμίζει περισσότερο ένα théâtre macabre
που αναμεταδίδεται σε μεταμεσονύκτια ζώνη του λυκόφωτος.
Αλλά ας γράψω μία απορία μου σχετική με το θέμα του παρόντος νήματος.
Κατόπιν συνομιλίας μου με έναν σύντρελο ευπατρίδη, μου γεννήθηκε και εμένα η απορία αν είχε γνώση ή
ενθάρρυνε το πρόσφατο, και οργανωμένο, κύμα αποχωρήσεων από το συγκεκριμένο κόμμα η γραία αλώπηξ
του ελ εθνικισμού-νεοφασισμού, γνωστότερος και ως Κων/νος Πλεύρης.
Μου ανέφερε ότι στα πρώτα λεπτά μίας διαδικτυακής εκπομπής, την οποία παρουσιάζει στενός συνεργάτης
του Πλεύρη, εμφανίζεται ο αποχωρήσαντας Ιωάννης Λαγός να πραγματοποιεί ομιλία σε παλαιότερη εκδήλωση
με το Πλεύρη. Αυτή η εκπομπή μου είπε πραγματοποιήθηκε στις 10 αυτού του μήνα. Δηλαδή, λίγες μέρες πριν
την αποχώρηση του Λαγού. Σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν μετά τη προβολή αυτού του αποσπάσματος είναι
μία σύμπτωση ή ένα μήνυμα [teaser;] προς το κόμμα στο οποίο άνηκε μέχρι πριν λίγες μέρες ο συγκεκριμένος;
Έχει ακουστεί ή γραφτεί κάτι σχετικό;
Καλό βράδυ σε όλους!
που αναμεταδίδεται σε μεταμεσονύκτια ζώνη του λυκόφωτος.
Κατόπιν συνομιλίας μου με έναν σύντρελο ευπατρίδη, μου γεννήθηκε και εμένα η απορία αν είχε γνώση ή
ενθάρρυνε το πρόσφατο, και οργανωμένο, κύμα αποχωρήσεων από το συγκεκριμένο κόμμα η γραία αλώπηξ
Μου ανέφερε ότι στα πρώτα λεπτά μίας διαδικτυακής εκπομπής, την οποία παρουσιάζει στενός συνεργάτης
του Πλεύρη, εμφανίζεται ο αποχωρήσαντας Ιωάννης Λαγός να πραγματοποιεί ομιλία σε παλαιότερη εκδήλωση
με το Πλεύρη. Αυτή η εκπομπή μου είπε πραγματοποιήθηκε στις 10 αυτού του μήνα. Δηλαδή, λίγες μέρες πριν
την αποχώρηση του Λαγού. Σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν μετά τη προβολή αυτού του αποσπάσματος είναι
μία σύμπτωση ή ένα μήνυμα [teaser;] προς το κόμμα στο οποίο άνηκε μέχρι πριν λίγες μέρες ο συγκεκριμένος;
Καλό βράδυ σε όλους!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Στον Συμιγδαλά;Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 20:41 Στις τελευταίες σελίδες, η συζήτηση σε κάποια σημεία θυμίζει περισσότερο ένα théâtre macabre
που αναμεταδίδεται σε μεταμεσονύκτια ζώνη του λυκόφωτος.![]()
Καλό βράδυ σε όλους!![]()
Αν βρες το συγκεκρίμενο βίντεο ανεβασε το.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις