Κι εγω ντρεπομαι για λογαριασμο σου.Ολονυχτια σημερα να διαβασεις ολα τα ποστ!
θα το κάνω. Τώρα βλέπω τη συνέντευξη ΝΓΜ στον Μπόγκνταν πριν 7 χρόνια, για πρώτη φορά. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα τη δω μέχρι να βγουν τα αυγά εκτός βουλής.
Jolly Roger έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 00:16
θα το κάνω. Τώρα βλέπω τη συνέντευξη ΝΓΜ στον Μπόγκνταν πριν 7 χρόνια, για πρώτη φορά. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δε θα τη δω μέχρι να βγουν τα αυγά εκτός βουλής.
Αυτη την συνεντευξη την ειχα δει live και ηταν η πρωτη που ειχε κανει ο Μπογκνταν.Ενα επος
Να και ο λογος γιατι πρεπει να το κανεις.Ειναι ο μεντορας της πλατωνικης σκεψης!
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Jolly Roger έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 00:16
Αυτη την συνεντευξη την ειχα δει live και ηταν η πρωτη που ειχε κανει ο Μπογκνταν.Ενα επος
Να και ο λογος γιατι πρεπει να το κανεις.Ειναι ο μεντορας της πλατωνικης σκεψης!
στο καπάκι θα δω και ΝΓΜ σε ποταμοσταύρακα, επίσης για πρώτη φορά. Αξίζει τον κόπο;
Jolly Roger έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 00:28
στο καπάκι θα δω και ΝΓΜ σε ποταμοσταύρακα, επίσης για πρώτη φορά. Αξίζει τον κόπο;
αξίζει. Ο Μπογδάνος και ο Ποτάμης πρέπει να είναι μέσα στις τοπ 5 αιτίες που εκτόξευσαν τότε τη χ.α. Προετοιμασία πρωτοετούς στο εργαστήρι δημοσιογραφίας και soft ball ερωτήσεις- έτοιμες πάσες για γκολ στον πακιστανο. Αφού αναρωτιόμουν τότε αν είναι τόσο ηλίθιοι ή τον προμοτάρουν επίτηδες
Otto Weininger έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 23:40
Α μάλιστα. Τον Μαύρο Κρίνο τον ξέρω αλλά δεν ήξερα τον Καλεντζη.
Από αυτά που βλέπω όμως τρομάζω να το σκαλισω παραπάνω και για τους δύο.
Έλα ρε τον Καλέντζη δεν ξέρεις; Και στο ντοκιμαντερ μετα την φυλάκιση της χ.α τον είχαν καλεσμένο
και ο βλαξεβάνης τον είχε καλέσει. Γενικά παίζει το όνομα του στο ελ ιντερνετ. Μου κάνει εντύπωση.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
αξίζει. Ο Μπογδάνος και ο Ποτάμης πρέπει να είναι μέσα στις τοπ 5 αιτίες που εκτόξευσαν τότε τη χ.α. Προετοιμασία πρωτοετούς στο εργαστήρι δημοσιογραφίας και soft ball ερωτήσεις- έτοιμες πάσες για γκολ στον πακιστανο. Αφού αναρωτιόμουν τότε αν είναι τόσο ηλίθιοι ή τον προμοτάρουν επίτηδες
τώρα έβαλα τον ποτάμη. Αυτό που βλέπω και στους δύο, είναι ότι συνειδητά όποτε ο ΝΓΜ μιλούσε για κοινωνικά θέματα του σήμερα - δλδ για τα θέματα που κυρίως απασχολούν την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων - αυτοί είτε έκαναν μόκο (και έβγαινε ο ΝΓΜ κερδισμένος) είτε το γυρνούσαν στο ιστορικό (τι έκανε η ΧΑ το '80 ή ο Χίτλερ το '30 κλπ) και έβγαινε ακόμα πιο κερδισμένος ο ΝΓΜ. Κοινώς η μπάλα είτε στο γήπεδο της ΧΑ είτε στην εξέδρα.
Ε, καλά τώρα ο Μιχαλολιάκος στον Μπογδάνο το πήγαινε σωρρικά κι ότι του φερνε έλεγε ότι είναι πλαστό και δεν το αναγνωρίζει, τον ρωτούσε κάτι για κείνον και του λεγε πόσα χρωστάει ο Σκάι. Το ότι υπάρχουν ζωντόβολα που πείθονται από τέτοιο επίπεδο επιχειρηματολογίας είναι άλλο θέμα. Όχι ότι ο Μπογδάνος δεν μαλακιζόταν, αλλά μην πούμε ότι έκανε και καλή εμφάνιση ο ΝΓΜ.
τώρα έβαλα τον ποτάμη. Αυτό που βλέπω και στους δύο, είναι ότι συνειδητά όποτε ο ΝΓΜ μιλούσε για κοινωνικά θέματα του σήμερα - δλδ για τα θέματα που κυρίως απασχολούν την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων - αυτοί είτε έκαναν μόκο (και έβγαινε ο ΝΓΜ κερδισμένος) είτε το γυρνούσαν στο ιστορικό (τι έκανε η ΧΑ το '80 ή ο Χίτλερ το '30 κλπ) και έβγαινε ακόμα πιο κερδισμένος ο ΝΓΜ. Κοινώς η μπάλα είτε στο γήπεδο της ΧΑ είτε στην εξέδρα.
Στημένοι ήταν για να δυναμώσουν την χα.
Του Μπογδάνου του πήρε και το σώβρακο τοτε ο Μιχαλολιακος.