!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nikos_hellas έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:46
Apergos8 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:38 Νέες εξελίξεις αφού πλέον η Χρυσή Αυγή μένει χωρίς εκπροσώπηση και στο ευρωκοινοβούλιο: https://www.news247.gr/politiki/chrysi- ... 74260.html
Ο πατριωτικός ορθόδοξος χώρος θα συσπειρωθεί στο κόμμα του λαγού!
Θα είναι το κόμμα-λαγός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:32
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Συναδινος, νομίζω ο Λαγός έλεγε ότι πρέπει να επιστραφεί η έδρα του.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
:003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:02
Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:56
Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:48 Και; Τι σημασια εχει που εισαι ο μοναδικος; Μπορει να λεω για τον χοντρο (μαρι ακη) μιας και ειναι πισω απο τον μητσοτακη. Δεν μπορεις να εισβαλεις στο μυαλο μου και να αποφασιζεις τι και ποτε και για ποιον το λεω. Ξεκολλα απο την χουντονοσταλγικη σου αρρωστια :e045:

Βαριεμαι ,ειλικρινα να παραθεσω αυτα που ειπες για εμενα και πως δεν εχω κανεναν δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου.

Επειδη ως γνωστον κολλημενος γερος δεν θα βγαλω ακρη μαζι σου,απο το να χαλαμε τα νηματα,απο την μερια μου σταματαω καθε συζητηση που δεν εχει αμεση σχεση με το εκαστοτε νημα.

Υγ. Ακομη κιμαν εννοω εσενα,δεν παραπεμπει ουτε υποννοει οτι εισαι νεοναζι αυτο που εγραψα. Οποτε,ακομα δεν εχω καταλαβει,απο την στιγμη που ισχυριζεσαι περιτρανα οτι δεν εισαι νοσταλγος ,ουτε νεοναζι,γιατι σε ποναει τοσο πολυ; Μηπως,λεω,μηπως,καταβαθος δεν εισαι σιγουρος;
Γιατί απλά τις χουντορετσινιές δεν τις ανέχομαι, ειδικά από αριστερόστροφους φασίστες!
Το κατάλαβες halilέγγυε και εραστή των πετσετοκέφαλων ή να στο ζωγραφίσω (αν και δεν τα καταφέρνω καλά)
Τελικα δεν ειμαι εγω ο ανορθογραφος. Αλλα εσυ δυσκολευεσαι να κατανοησεις καποια πραγματα.

Ακομη και τωρα,εσυ εισαι αυτος που κατηγοριματικα απευθυνοντας τον λογο προς εμενα λες : εισαι φασιτας.

Δειξε μου ενα σημειο που εκανα κατι αντιστοιχο. Αντιθετως,εγραψα,πως γνωριζω δεν εισαι φασιστας.
Οταν λες αυτες τις μπουρδες για το να μην εχω αποψη καιμπως την εχεται χεσμενη και να μην ασχολουμαι ,παραπεμπουν στο οτι εισαι νοσταλγος. Γιατι αποδεδειγμενα σε τετοια ολκληρωτικα καθεστωτα ειχαν αυτες τις αποψεις. Ουδεποτε,διχως λογο δεν θα αποκαλουσα κανεναν ετσι,εαν δεν μου δινοταν το δικαιωμα,αντ αυτου εσυ χωρις να σου δωσω καποιο δικαιωμα με αποκαλεις αριστεροστροφο απφασιστα. Πραγμα επισης πρωτη φορα το ακουω. Δεν γινεται χαριν στην εαως τωρα γνωστη ιστορια αριστερος φασιστας. Τι σημαινει αυτο; Ε;
Αυτά εδώ ποιος το έγραψε; Ο διπλανός σου στο άλλο γραφείο;
Ξερω πολυνκαλα οτι δεν εισαι φασιστας. Κρυφο,ισως,αλλα εξ ολοκληρου φασιστας οχι
πες την αληθεια,νοσταλγεις τον παπαδοπουλο ε;
Κοψε τις χουντικες νοσταλγιες σου γεροντα.

viewtopic.php?p=758689&sid=bdf6e24b04fa ... ae#p758689

Για το αριστερόστροφος φασίστας ρώτα τον Μίκη. Σας ξέρει απέξω κι ανακατωτά!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

taliban έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:38 Ευχάριστα νέα.
Τελειώνουν οι νάζουλες.
Καθόλου ευχάριστα. Ήταν πιο ανθρώπινοι από τους νεοφιλέρες :g030:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:37
Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
την επιστρεφει σε αυτον που τους την χαρισε,στο αφεντικο του :smt023
Την επέστρεψε; Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα το ποστ ρε μανάρι. :smt017
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:40
Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:02
Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:56
Γιατί απλά τις χουντορετσινιές δεν τις ανέχομαι, ειδικά από αριστερόστροφους φασίστες!
Το κατάλαβες halilέγγυε και εραστή των πετσετοκέφαλων ή να στο ζωγραφίσω (αν και δεν τα καταφέρνω καλά)
Τελικα δεν ειμαι εγω ο ανορθογραφος. Αλλα εσυ δυσκολευεσαι να κατανοησεις καποια πραγματα.

Ακομη και τωρα,εσυ εισαι αυτος που κατηγοριματικα απευθυνοντας τον λογο προς εμενα λες : εισαι φασιτας.

Δειξε μου ενα σημειο που εκανα κατι αντιστοιχο. Αντιθετως,εγραψα,πως γνωριζω δεν εισαι φασιστας.
Οταν λες αυτες τις μπουρδες για το να μην εχω αποψη καιμπως την εχεται χεσμενη και να μην ασχολουμαι ,παραπεμπουν στο οτι εισαι νοσταλγος. Γιατι αποδεδειγμενα σε τετοια ολκληρωτικα καθεστωτα ειχαν αυτες τις αποψεις. Ουδεποτε,διχως λογο δεν θα αποκαλουσα κανεναν ετσι,εαν δεν μου δινοταν το δικαιωμα,αντ αυτου εσυ χωρις να σου δωσω καποιο δικαιωμα με αποκαλεις αριστεροστροφο απφασιστα. Πραγμα επισης πρωτη φορα το ακουω. Δεν γινεται χαριν στην εαως τωρα γνωστη ιστορια αριστερος φασιστας. Τι σημαινει αυτο; Ε;
Αυτά εδώ ποιος το έγραψε; Ο διπλανός σου στο άλλο γραφείο;
Ξερω πολυνκαλα οτι δεν εισαι φασιστας. Κρυφο,ισως,αλλα εξ ολοκληρου φασιστας οχι
πες την αληθεια,νοσταλγεις τον παπαδοπουλο ε;
Κοψε τις χουντικες νοσταλγιες σου γεροντα.

viewtopic.php?p=758689&sid=bdf6e24b04fa ... ae#p758689

Για το αριστερόστροφος φασίστας ρώτα τον Μίκη. Σας ξέρει απέξω κι ανακατωτά!
.

ίσως [ísos] επίρρ. διστ. : πιθανό να…, ενδέχεται να…, μπορεί να…: Aς προσπαθήσουμε ακόμα λίγο· ~ βρούμε μια καλύτερη λύση. Σε ρωτώ, γιατί ~ (να) έχεις ακούσει κάτι. || ~ ναι, ~ όχι, ως απάντηση που δείχνει ενδοιασμό, επιφύλαξη. || (προφ.) όταν ~ / αν ~, λέγεται όταν ο ομιλητής θέλει να τονίσει ότι θεωρεί κτ. ως ελάχιστα πιθανό ή και απίθανο: Όταν ~ γίνουν όλα αυτά, τότε τα ξαναλέμε.
[λόγ. < αρχ. ἴσως]

ερωτηματικό το [erotimatikó] Ο38 : 1α.(γραμμ.) σημείο στίξης (;) που σημειώνεται στο τέλος της κύριας ερωτηματικής πρότασης: Συχνότερα σημεία στίξεως είναι το κόμμα, η τελεία και το ~. Ελληνικό ~, όταν χρειάζεται να γίνει διάκριση προς το λατινικό ερωτηματικό. || Λατινικό (αγγλικό κτλ.) ~, αντίστοιχο σημείο στίξης (?) του λατινικού (αγγλικού κτλ.) αλφαβήτου. β. το ίδιο σημείο (;) με το οποίο χαρακτηρίζουμε κτ. ως άγνωστο ή αμφίβολο: Έγραψε ένα ~ στο περιθώριο της σελίδας. || το ίδιο σημείο μέσα σε παρένθεση δηλώνει ειρωνεία ή αμφιβολία, π.χ. «Iσχυριζόταν πως ήταν ο εξυπνότερος (;) της παρέας». 2. (μτφ.) για κτ. άγνωστο ή αμφίβολο: Εποχή γεμάτη ερωτηματικά και αδιέξοδα. || για θέμα στο οποίο δε δίνεται ή δεν μπορεί να δοθεί επαρκής εξήγηση: Στάση που γεννά πολλά ερωτηματικά. || Είναι / παραμένει ~ αν θα έρθει, είναι άγνωστο ή αμφίβολο.
[λόγ. ουσιαστικοπ. ουδ. του επιθ. ερωτηματικός σημδ. γαλλ. point d΄interro gation]

ερωτηματικός -ή -ό [erotimatikós] Ε1 : α.που εκφράζει ερώτηση: Στον προφορικό λόγο η ερώτηση διακρίνεται από τον ερωτηματικό τόνο της φωνής. || (γραμμ.): Ερωτηματικό επίρρημα. Ερωτηματική αντωνυμία / πρόταση. || (ως ουσ.) το ερωτηματικό*. β. που εκφράζει απορία· απορημένος: Ερωτηματικό βλέμμα / ύφος. ερωτηματικά ΕΠIΡΡ: Tον κοίταξε ~.
[λόγ. < ελνστ. ἐρωτηματικός]

Σε αντιθεση με εσενα που ξεκαθαρα γραφει : εισαι αριστεροστροφος φασιστα.
Δεν νομιζεις οτι εχει διαφορα; Επισης,γιατι δεν εχει αιτιολογησει κια το προσπερνας καθε φορα; Θα πεις ρε γιατι στα λεω ολα αυτα και αν εχω η δεν εχω δικαιωμα αποψης; Πες μου ειλικρινα. Ποιος ειναι φασιστας στην προκειμενη περιπτωση. Αυτος πουλεει σε καποιον οτι εχει χεσμενη την αποψη του και πως καλα θα κανει να μην εκφραζει τις αποψεις του και ενντελει να τον αποκαλει φασιστα. Ή αυτος που μετα απο ολα αυτα βγαζει το συ περασμα,οτι,ισως μπορει,ενδεχομενος να εισαι κρυφο φασιτας και σε ρωταει εαν νοσταλγεις οχι οτι εισαι.

Μοναχα σε ενα σημειο σε ειπα στο αλλο νημα νοσταλγε της χουντας και αυτο μετα απο την προσπαθεια σου να με λογοκρινεις. Πιστεψε με ειναι το λιγοτερο που σε ειπα. :wink

Αντε πεσε τωρα για υπνο.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:45
Εικόνα

τι ειπατε παρακαλω?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:48

Εικόνα

τι ειπατε παρακαλω?
Δεν ήταν αφεντικό του ο Μητσοτακης;ο ψηλος;
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

sys3x έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:39

Θα είναι το κόμμα-λαγός.
Αλλος ειναι ο λαγος.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:48

Εικόνα

τι ειπατε παρακαλω?
Α! :D
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:36
Pam έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:11
Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:58

Σοβαρά τώρα, θ' ακολουθούσε κανείς κάποιον που με την πρώτη αποτυχία πουλάει τόσο εύκολα αυτούς που τον στήριξαν?
Διαλυεστε σαν κόμμα, τι δεν καταλαβαίνεις;
Κι εσύ θα διαλυόσουν ρε Πάμελα αν δεν είχες τη μάσα. Άλλοι είσαστε εκεί μέσα φιλελέδες, άλλοι "μπαντριώντεζ", άλλοι γυμνοσάλιαγκες με νανοβιολογικά γιλέκα.
Εμείς μικρέ είμαστε κόμμα εξουσίας και η σημερινή κυβέρνηση κάνει αυτά τα οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά να κάνει. Ξυδακι
Υ.Γ:το απολάμβανω πολύ να σας βλέπω να διαλυεστε σαν κόμμα. Με το καλό πίσω στο αρχικό σας 0,2%.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

απο μικρό κι απο τρελό λέει ο σοφός λαός μας. Εδώ είμαι με έθνι, τείνω να πιστεύω ότι τα αυγά ήταν το μακρύ χέρι του Βαγγέλα, και τώρα που το κόμμα πήρε τη γραμμή που θέλει, τους πετάει σαν λεμονόκουπες :-?
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Nero έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 23:06 απο μικρό κι απο τρελό λέει ο σοφός λαός μας. Εδώ είμαι με έθνι, τείνω να πιστεύω ότι τα αυγά ήταν το μακρύ χέρι του Βαγγέλα, και τώρα που το κόμμα πήρε τη γραμμή που θέλει, τους πετάει σαν λεμονόκουπες :-?
Εξήγησε το λιγο αν θέλεις.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Εγώ δεν ξέρω τι ή ποιος κρύβεται από πίσω αλλά για την γενική διάλυση βλέπω τα πράγματα πιο απλά. Άνθρωποι που γνώριζα ότι δεν είχαν σχέση με ναζιστικές θεωρίες και σβάστικες τους είχαν ψηφίσει σε προηγούμενες εκλογές από θυμό και αφελώς θεωρώντας ότι θα τους βάλουν μέσα στην βουλή να φωνάζουν και να ρίχνουν καμιά σφαλιάρα για να αλλάξει η κατάσταση. Διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν αποτελεσματικό. Είδαν ότι τους αντιμετωπίζουν όλοι σαν λεπρούς και πιθανότητα συνεργασίας δεν υπάρχει. Πιθανότητα αυτοδυναμίας με τίποτα. Είδαν παράλληλα και τις οικογενειακές φωτογραφίες των μελών με τις διάφορες ομορφιές και δεν έμεινε καμία αμφιβολία για το είδος και τα πιστεύω της οργάνωσης και τελικά έκοψαν την στήριξη.
Με τα ανοικτά θέματα που αντιμετωπίζουν αρκετά από τα μέλη δεν θεωρώ απίθανο να διαφοροποιήθηκαν μετά από προτροπή του δικηγόρου τους για να πέσουν στα μαλακά. Αυτό που γράφεται με Μαρινάκη μου κάνει εντύπωση. Ποιος θα ρίσκαρε να βγει στην φόρα κάποια τέτοια "σχέση" και να τρέχει και να μην φτάνει;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Pam έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 23:05
Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:36
Pam έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:11
Διαλυεστε σαν κόμμα, τι δεν καταλαβαίνεις;
Κι εσύ θα διαλυόσουν ρε Πάμελα αν δεν είχες τη μάσα. Άλλοι είσαστε εκεί μέσα φιλελέδες, άλλοι "μπαντριώντεζ", άλλοι γυμνοσάλιαγκες με νανοβιολογικά γιλέκα.
Εμείς μικρέ είμαστε κόμμα εξουσίας και η σημερινή κυβέρνηση κάνει αυτά τα οποία είχε δεσμευτεί προεκλογικά να κάνει. Ξυδακι
Υ.Γ:το απολάμβανω πολύ να σας βλέπω να διαλυεστε σαν κόμμα. Με το καλό πίσω στο αρχικό σας 0,2%.
"Μικρέ"? "Εμείς"? Νομίζεις οτι είσαι κάτι άλλο για τον Μητσοτάκη πέρα από ένα πρόβατο (μη πώ και γίδι) που πρέπει να μπεί στο μαντρί και να μείνει εκεί? Οι απόψεις σου βρωμοκοπάνε ποδοσφαιρίλα, του στύλ "η ομάδα μου να παίρνει τα πρωταθλήματα κι άς ξεφτιλίζεται το ποδόσφαιρο"=> "το κόμμα μου να κερδάει κι ας μείνει η Ελλάδα μισή". Σύντομα αυτό που θα είμαστε (δυστυχώς όλοι μας) θα είναι ένα ισλαμικό χαλιφάτο, έτσι που πάμε, "Πάμ". Ακούς εκεί "Πάμ".
Όσο για το τί κάνει η σημερινή κυβέρνηση:
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -mutilini/
Χρυσοχοΐδης: Αποκόμισα θετική εντύπωση για τη διαχείριση του προσφυγικού στη Μυτιλήνη
Κατάλαβες μικρό μου προβατάκι?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”