Κι εσύ θα διαλυόσουν ρε Πάμελα αν δεν είχες τη μάσα. Άλλοι είσαστε εκεί μέσα φιλελέδες, άλλοι "μπαντριώντεζ", άλλοι γυμνοσάλιαγκες με νανοβιολογικά γιλέκα.Pam έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:11Διαλυεστε σαν κόμμα, τι δεν καταλαβαίνεις;Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:58Σοβαρά τώρα, θ' ακολουθούσε κανείς κάποιον που με την πρώτη αποτυχία πουλάει τόσο εύκολα αυτούς που τον στήριξαν?nikos_hellas έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:46
Ο πατριωτικός ορθόδοξος χώρος θα συσπειρωθεί στο κόμμα του λαγού!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή
Re: Ανεξαρτητοποιηθηκε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός-υπο διάλυση η Χρυσή Αυγή
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Uppercut
Η διάλυση της εγκληματικής οργάνωσης παίζει να είναι πιο απολαυστική από την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.
Και; Τι σημασια εχει που εισαι ο μοναδικος; Μπορει να λεω για τον χοντρο (μαρι ακη) μιας και ειναι πισω απο τον μητσοτακη. Δεν μπορεις να εισβαλεις στο μυαλο μου και να αποφασιζεις τι και ποτε και για ποιον το λεω. Ξεκολλα απο την χουντονοσταλγικη σου αρρωστιαNandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:33Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:11Γιατι το παιρνεις πανω σου;Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:02
Προσπαθείς να μας αποδείξεις πόσο μεγάλη βλακεία κουβαλάς;
Ρε Halilέγγυε, έχω κάνει ομηρικούς καυγάδες με τα νεοναζά, εδώ και στο παλιό!
Δεν κολλάει απάνω μου η ρετσινιά σου!
Και δεν ειπα οτι ο ναυτης ειναι χρυσαυγιτης. Ξερω πολυνκαλα οτι δεν εισαι φασιστας. Κρυφο,ισως,αλλα εξ ολοκληρου φασιστας οχι![]()
Ελα τωρα,ομως,πες την αληθεια,νοσταλγεις τον παπαδοπουλο ε; Αν οχι διεψευσε με. Γιατι με αυτες τις μπαρουφες που λες δεν με πειθεις.Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:12Την άποψη σου την έχουμε χεσμένη πολίτη του κόσμου, και εδώ και στο άλλο νήμα που με στέλνεις.Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:07Ο οικος μου ειναι ολος ο πλανητης. Δεν θα ερθει ενας ναυτης να μου πει τι θα θεωρω οικο μου ή που και σε ποια χωρα θα εχω αποψη. Κοψε τις χουντικες νοσταλγιες σου γεροντα.
Κατα τα λοιπα σου απαντησα σε αλλο ποστ. Ριξε εκει μια ματια.
Όσο για χούντες κοίτα την φάτσα σου στον καθρέφτη, που θέλεις εσύ ο ένας, να επιβάλεις την θέση σου στους πολλούς! Άντε μπράβο, ξεφορτώσου μας.
Και να προσέχεις τους ναύτες μην σου ανοίξουν καινούργιο σπείρωμα εκεί που ξέρεις!
.Ο μόνος που έχει κάνει ναυτικός εδώ μέσα, είμαι εγώ.Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:44Πραγματικά το σκεφτόμουν αν θα ψηφίσω, αλλά το να με αποκαλέσει "χουντόγερο" το κομματογλάνι, εμένα που η χούντα μου άνοιξε φάκελο, με πείσμωσε και θα πάω!.
Αλλά δεν έχεις τα προσόντα να γεμίσεις τα παντελόνια σου και το πας λάου-λάου!
Στην πουτάνα πουτανιές δεν κάνουν χθεσινογεννημένο μειράκιο.
Οι απαντήσεις στην χουντορετσινιά που πας να μου κολλήσεις υπάρχουν ήδη.
Φασίστας ξεκάθαρος, ολοφάνερος και αριστερόστροφος είσαι εσύ.
.
Βαριεμαι ,ειλικρινα να παραθεσω αυτα που ειπες για εμενα και πως δεν εχω κανεναν δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου.
Επειδη ως γνωστον κολλημενος γερος δεν θα βγαλω ακρη μαζι σου,απο το να χαλαμε τα νηματα,απο την μερια μου σταματαω καθε συζητηση που δεν εχει αμεση σχεση με το εκαστοτε νημα.
Υγ. Ακομη κιμαν εννοω εσενα,δεν παραπεμπει ουτε υποννοει οτι εισαι νεοναζι αυτο που εγραψα. Οποτε,ακομα δεν εχω καταλαβει,απο την στιγμη που ισχυριζεσαι περιτρανα οτι δεν εισαι νοσταλγος ,ουτε νεοναζι,γιατι σε ποναει τοσο πολυ; Μηπως,λεω,μηπως,καταβαθος δεν εισαι σιγουρος;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Για τον Λαγό λες ότι πούλησε;Kauldron έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:58Σοβαρά τώρα, θ' ακολουθούσε κανείς κάποιον που με την πρώτη αποτυχία πουλάει τόσο εύκολα αυτούς που τον στήριξαν?nikos_hellas έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:46Ο πατριωτικός ορθόδοξος χώρος θα συσπειρωθεί στο κόμμα του λαγού!Apergos8 έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 20:38 Νέες εξελίξεις αφού πλέον η Χρυσή Αυγή μένει χωρίς εκπροσώπηση και στο ευρωκοινοβούλιο: https://www.news247.gr/politiki/chrysi- ... 74260.html
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξέχασες κιόλας τί έγραψες πριν λίγο ή είστε παραπάνω από ένας;Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:48 Και; Τι σημασια εχει που εισαι ο μοναδικος; Μπορει να λεω για τον χοντρο (μαρι ακη) μιας και ειναι πισω απο τον μητσοτακη. Δεν μπορεις να εισβαλεις στο μυαλο μου και να αποφασιζεις τι και ποτε και για ποιον το λεω. Ξεκολλα απο την χουντονοσταλγικη σου αρρωστια![]()
Βαριεμαι ,ειλικρινα να παραθεσω αυτα που ειπες για εμενα και πως δεν εχω κανεναν δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου.
Επειδη ως γνωστον κολλημενος γερος δεν θα βγαλω ακρη μαζι σου,απο το να χαλαμε τα νηματα,απο την μερια μου σταματαω καθε συζητηση που δεν εχει αμεση σχεση με το εκαστοτε νημα.
Υγ. Ακομη κιμαν εννοω εσενα,δεν παραπεμπει ουτε υποννοει οτι εισαι νεοναζι αυτο που εγραψα. Οποτε,ακομα δεν εχω καταλαβει,απο την στιγμη που ισχυριζεσαι περιτρανα οτι δεν εισαι νοσταλγος ,ουτε νεοναζι,γιατι σε ποναει τοσο πολυ; Μηπως,λεω,μηπως,καταβαθος δεν εισαι σιγουρος;
Γιατί απλά τις χουντορετσινιές δεν τις ανέχομαι, ειδικά από αριστερόστροφους φασίστες!
Το κατάλαβες halilέγγυε και εραστή των πετσετοκέφαλων ή να στο ζωγραφίσω (αν και δεν τα καταφέρνω καλά)
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:56Γιατί απλά τις χουντορετσινιές δεν τις ανέχομαι, ειδικά από αριστερόστροφους φασίστες!Pedro έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 21:48 Και; Τι σημασια εχει που εισαι ο μοναδικος; Μπορει να λεω για τον χοντρο (μαρι ακη) μιας και ειναι πισω απο τον μητσοτακη. Δεν μπορεις να εισβαλεις στο μυαλο μου και να αποφασιζεις τι και ποτε και για ποιον το λεω. Ξεκολλα απο την χουντονοσταλγικη σου αρρωστια![]()
Το κατάλαβες halilέγγυε και εραστή των πετσετοκέφαλων ή να στο ζωγραφίσω (αν και δεν τα καταφέρνω καλά)
.
Τελικα δεν ειμαι εγω ο ανορθογραφος. Αλλα εσυ δυσκολευεσαι να κατανοησεις καποια πραγματα.
Ακομη και τωρα,εσυ εισαι αυτος που κατηγοριματικα απευθυνοντας τον λογο προς εμενα λες : εισαι φασιτας.
Δειξε μου ενα σημειο που εκανα κατι αντιστοιχο. Αντιθετως,εγραψα,πως γνωριζω δεν εισαι φασιστας.
Οταν λες αυτες τις μπουρδες για το να μην εχω αποψη καιμπως την εχεται χεσμενη και να μην ασχολουμαι ,παραπεμπουν στο οτι εισαι νοσταλγος. Γιατι αποδεδειγμενα σε τετοια ολκληρωτικα καθεστωτα ειχαν αυτες τις αποψεις. Ουδεποτε,διχως λογο δεν θα αποκαλουσα κανεναν ετσι,εαν δεν μου δινοταν το δικαιωμα,αντ αυτου εσυ χωρις να σου δωσω καποιο δικαιωμα με αποκαλεις αριστεροστροφο απφασιστα. Πραγμα επισης πρωτη φορα το ακουω. Δεν γινεται χαριν στην εαως τωρα γνωστη ιστορια αριστερος φασιστας. Τι σημαινει αυτο; Ε;
-
Δημοκράτης
καλή φάση, να τελειώνουμε μια και καλή με τους ζαβούς τους νεοναζί
Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οχι αν δρασει χαοτικα.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Όλο παπαρίτσες μου είσαι παναθεμά σε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Συναδινος, νομίζω ο Λαγός έλεγε ότι πρέπει να επιστραφεί η έδρα του.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Το χει πει,ισχύει.Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:32Όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Συναδινος, νομίζω ο Λαγός έλεγε ότι πρέπει να επιστραφεί η έδρα του.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Αυτο λεει κι η ανακοινωση της ΧΑ.Otto Weininger έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:32Όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Συναδινος, νομίζω ο Λαγός έλεγε ότι πρέπει να επιστραφεί η έδρα του.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Eθνικοκοινωνιστης
την επιστρεφει σε αυτον που τους την χαρισε,στο αφεντικο τουΧαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2019, 22:27 Την έδρα δεν πρέπει να την δώσει πίσω; Από ηθική άποψη το λέω, όχι νομική.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ευχάριστα νέα.
Τελειώνουν οι νάζουλες.
Τελειώνουν οι νάζουλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές