!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
talaipwros
Re: Highlights της ημερας μας
Σορρυ, αν βγαζει 5000 αυτος και δουλευει ταμιας για 500 αυτη, ο μονος λογος που δεν την χωρίζει ειναι για την διατροφή
Σε αυτη την περιπτωση αν δεν της δινει το λιγοτερο 3χιλιαρο - μεσω κοινου ταμειουtalaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:36 Σορρυ, αν βγαζει 5000 αυτος και δουλευει ταμιας για 500 αυτη, ο μονος λογος που δεν την χωρίζει ειναι για την διατροφή
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε τα θέλουμε τα λεφτά σας, την αγάπη σας και την αφοσίωση σας θέλουμεΑγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 11:32
φυσικα και διαφωνεις Οσα και να κερδιζετε πολλαπλασια να ειναι απο του συζυγου ποτε δεν σας φτανουν θελετε κ τα δικα του ..![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν αστειεύομαι μπουμπούκο μου,το εννοώ. Αν έχουμε τα εισοδήματα μας εξασφαλισμένα τι άλλο να θέλουμε από εσάς; Τα κυρίαρχα αρσενικά της ζωής μας;Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
Pure love.
Κοινό ταμείο σημαίνει ένα κουτί που μπαινουν όλα μέσα,βγαίνουν τα έξοδα και ότι μένει πάει για αποταμίευση. Κι αν μένουν κι αλλα με συνεννόηση τα μοιράζονται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:18Δεν αστειεύομαι μπουμπούκο μου,το εννοώ. Αν έχουμε τα εισοδήματα μας εξασφαλισμένα τι άλλο να θέλουμε από εσάς; Τα κυρίαρχα αρσενικά της ζωής μας;Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
Pure love.
Κοινό ταμείο σημαίνει ένα κουτί που μπαινουν όλα μέσα,βγαίνουν τα έξοδα και ότι μένει πάει για αποταμίευση. Κι αν μένουν κι αλλα με συνεννόηση τα μοιράζονται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Μηπως ειναι ξεπερασμενα ολα αυτα και οδηγουν μετα απο λιγα χρονια σε διαζυγιο;
Ενας αλλος τροπος ειναι να καθεται ο αντρας σπιτι σε ρολο νοικοκυρας και να συζει με 2-3 γυναικες οι οποιες θα εργαζονται και θα τις περιποιειται οταν γυριζουν κουρασμενες απ τη δουλεια, θα τους μαγειρευει κλπ.
Ενας αλλος τροπος ειναι να καθεται ο αντρας σπιτι σε ρολο νοικοκυρας και να συζει με 2-3 γυναικες οι οποιες θα εργαζονται και θα τις περιποιειται οταν γυριζουν κουρασμενες απ τη δουλεια, θα τους μαγειρευει κλπ.
Το έχει αναλύσει εύστοχα εδώ και χρόνια ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου για το κοινό ταμείο μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου και την συνεννόηση.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:18Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
-
Ορέστης 35
Ισχυει. Σε ολεσ τις αγγελιες λενε εως 35 ετων.aLiCat έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:24Όταν κάποιος βρίσκεται για πολλά χρόνια έξω από την αγορά εργασίας, είναι αρκετά δύσκολο να βρει δουλειά. Ιδιαίτερα αν τυγχάνει να είναι μεσήλικας και γυναίκα. Όσο σεξιστικό/ρατσιστικό κι αν δείχνει αυτό, κακά τα ψέματα: η συντριπτική πλειοψηφία των εργοδοτών εξίσου με την εμπειρία (αν όχι παραπάνω) αξιολογούν και το νεαρόν της ηλικίας.Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:17Θες να μου πεις οτι ολοι ειναι 30 χρονια σε μια δουλεια; Δεν αλλαζουν δουλειες στα 50;
Ολο και καποιος θα την/τον προσλαβει.
Υγ. Ξεκολληστε να θεωρειται δεδομενο οτι αναφερομαι στις γυναικες. Μπορει και ο αντρας καλλιστα να ειναι σε αυτη τη θεση. Μηπως τελικα στις συναικες ειναι το προβλημα;![]()
Τα πραγματα ειναι απλα - οι καλοι λογαριασμοι κανουν τα καλα συντρόφια.
Δεν δινω κ δεν μου δινει αναφορα για τα επαγγελματικα κ τα εισοδήματα μας - για αυτα ειναι η εφορια .
Πληρωνονται 50- 50 ολοι οι λογαριασμοι της συμβιωσης απο λογαριασμο ΔΕΗ εως καθαριστικα μπανιου .
Η διαχειριση των χρηματων που μενουν ειναι επιλογη του καθενος και δεν πεφτει λογος σε κανενα για το ποσα ειναι η που διατιθενται.
Δεν δινω κ δεν μου δινει αναφορα για τα επαγγελματικα κ τα εισοδήματα μας - για αυτα ειναι η εφορια .
Πληρωνονται 50- 50 ολοι οι λογαριασμοι της συμβιωσης απο λογαριασμο ΔΕΗ εως καθαριστικα μπανιου .
Η διαχειριση των χρηματων που μενουν ειναι επιλογη του καθενος και δεν πεφτει λογος σε κανενα για το ποσα ειναι η που διατιθενται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
talaipwros
Κοινο ταμειο θα πει ενας τραπεζικος λογαριασμός με 2 ονοματα και δυο debit cards.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
Τι στην ευχη, ολοι συμβιωνετε, κανεις δεν ειναι παντρεμένος;
Τι νοημα - χρησιμοτητα εχει το κοινο ταμείο δεν μου εξηγει κανεις .talaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:38Κοινο ταμειο θα πει ενας τραπεζικος λογαριασμός με 2 ονοματα και δυο debit cards.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Η μανα μου τα εκρυβε μεσα στην κουρτινα και ο πατερας μου με εβαζε να την παρακολουθω και να του τα δινω για να παιζει στο καφενειο.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 10:25Αυτά είναι συνταγές των παλαιών χρόνων. Που έκρυβε η γυναικα τα ρέστα από τα ψώνια στο σουτιέν.Ασέβαστος έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 10:16ποτε. συνταγη καταστροφης σε καθε περιπτωση, ειτε τα βγαζουν περα ζορικα, ειτε τους τρεχουν απο τα μπατζακια.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:07
Όχι και παλι όχι. Το ταμείο κοινό και τα εξοδα μισα μισα. Δεν ειναι λογιστήριο με εσοδα και εξοδολόγιο. Ζευγάρι είναι.
η ιδανικη κατασταση ειναι να μην ξερει καν ο ενας ποσα κονομαει ο αλλος.
Αποτυχημένες συνταγές.
Αν δε μπορείς να συνεννοηθεις με τον άνθρωπο σου να κάνετε κουμάντο ένα κοινό ταμείο και κρύβετε ο ένας από τον άλλο μάλλον κάπου υπάρχουν κι άλλα θεματάκια ασυνεννοησίας.
-
talaipwros
Τι εννοείς; εχεις ενα μερος που βαζεις τα λεφτα. Οταν θες να βγαλεις, βγαζεις απο εκει. Τι ποιο απλο;Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:40Τι νοημα - χρησιμοτητα εχει το κοινο ταμείο δεν μου εξηγει κανεις .talaipwros έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:38Κοινο ταμειο θα πει ενας τραπεζικος λογαριασμός με 2 ονοματα και δυο debit cards.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:08 Ωραια τα κρυα αστεια - ειδικα με συνθηκες καυσωνα - θα ηθελα να μαθω ομως τι σημαινει κοινο ταμειο και τι νοημα εχει
-
Ορέστης 35
Τα μυστικα κονδυλια που ελεγε ενας θειος μου.Αγις έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 12:36 Τα πραγματα ειναι απλα - οι καλοι λογαριασμοι κανουν τα καλα συντρόφια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις