Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:01
Μα δεν σε λεω καλη μου για τα δυο τρια χρονια που ουτως η αλλως «πρεπει» να κατσει και να φροντισει. Μιλαω για το μετα. Εφ ορου ζωης. Επισης,το τονιζω εαν το επιθυμει. Την συνταξη και την ασφαλιση θα την παρεχει ο/η συντροφος,αφου μιλαμε για περιπτωση που βγαζουν αρκετα με μονο εναν να εργαζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να ξαραχνιασω το δικαννο κ να μαζευω προίκες για τις αδελφες ;talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:03στις σωστες τις οικογενειες τις πατροπαράδοτες, είναι ένα και όχι δυο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χαβαλε κανω με τον feindflug. Ειμαι φουλ κατα των μουστακαληδων και αντρα τον πολλα βαρυ.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:04Είδες λοιπόν πόσο με ελαφρότητα μας αντινετωπίζετε όταν ειμαστε εξαρτημένες από εσάς; α γιατι δουλευει η άλλη; για να πάρει μεηκ απ και να φτιάξει νύχια. Γιατί τα βασικά της τα παρέχει το άντρα το πολλά βαρύ, το αρσενικό,ο κουβαλητής . Και τι να τα κάνει αμα τα παιρνει; αφου εμεις(οι αντρες) δεν τη βλέπουμε αφού δουλεύει. Ενώ αν την έχουμε σπίτι μας φτιαχνει φαγάκι, της παιρνουμε τα ρουχαλάκια της,το μεηκ απ της και είναι στολίδι τπυ σπιτιού. Ε;
Αλλωστε,παντα μαρεσε να τσιγκλαω τα θηλαια.
Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:06Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:01
Μα δεν σε λεω καλη μου για τα δυο τρια χρονια που ουτως η αλλως «πρεπει» να κατσει και να φροντισει. Μιλαω για το μετα. Εφ ορου ζωης. Επισης,το τονιζω εαν το επιθυμει. Την συνταξη και την ασφαλιση θα την παρεχει ο/η συντροφος,αφου μιλαμε για περιπτωση που βγαζουν αρκετα με μονο εναν να εργαζεται.
talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:03στις σωστες τις οικογενειες τις πατροπαράδοτες, είναι ένα και όχι δυο
Δεν ειναι θεμα σωστου η λαθους και πατροπαραδοτης οικογενειας. Να χεσω τετοιες παραδοσεις.
Αλλα η ουσια του οτι δυο ανθρωποι αποφασινα να συμπερευθουν ως ενα.
Και μετά το γάμο, για να κρατάει τα εγγόνια όταν οι γονείς θέλουν να βγαίνουν.talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:59 τα παιδια χρειαζονται την μανα τους μεχρι να τελειωσουν το πανεπιστημιο αν όχι μεχρι να παντρευτουν.
Ακου λεει μεχρι να παει σχολειο
Δηλαδή ισόβια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και ποιος θα την προσλάβει στα 50;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:11Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:06Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:01
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:09Χαβαλε κανω με τον feindflug. Ειμαι φουλ κατα των μουστακαληδων και αντρα τον πολλα βαρυ.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:04Είδες λοιπόν πόσο με ελαφρότητα μας αντινετωπίζετε όταν ειμαστε εξαρτημένες από εσάς; α γιατι δουλευει η άλλη; για να πάρει μεηκ απ και να φτιάξει νύχια. Γιατί τα βασικά της τα παρέχει το άντρα το πολλά βαρύ, το αρσενικό,ο κουβαλητής . Και τι να τα κάνει αμα τα παιρνει; αφου εμεις(οι αντρες) δεν τη βλέπουμε αφού δουλεύει. Ενώ αν την έχουμε σπίτι μας φτιαχνει φαγάκι, της παιρνουμε τα ρουχαλάκια της,το μεηκ απ της και είναι στολίδι τπυ σπιτιού. Ε;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:53
Μα αυτο ειναι το αστειο. Οτι ολα αυτα συμβαινουν για ενα σου ή κου. Περαν του οτι θελουν να ειναι περιποιημενες καθημερινα για να αρεσουν.
Αλλωστε,παντα μαρεσε να τσιγκλαω τα θηλαια.
Μα όποιος και να κάθεται ειναι εξαρτημένος απο τον άλλο. Και η εξάρτηση είναι σκλαβιά.Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:11Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:06Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:01
Σιγουρα Πεδρο. Στα 50 της, οταν δεν εχει δουλεψει ποτε της θα βρει δουλειά. Εδω γυναίκες που ήταν μέσα στην αγορά εργασίας και για κάποιο λόγο έμειναν άνεργες ειναι σχεδόν αποκλεισμένες λόγω ηλικίας. Τι να λέμε τώρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θες να μου πεις οτι ολοι ειναι 30 χρονια σε μια δουλεια; Δεν αλλαζουν δουλειες στα 50;aLiCat έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:15Και ποιος θα την προσλάβει στα 50;Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:11Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:06
Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;
Ολο και καποιος θα την/τον προσλαβει.
Υγ. Ξεκολληστε να θεωρειται δεδομενο οτι αναφερομαι στις γυναικες. Μπορει και ο αντρας καλλιστα να ειναι σε αυτη τη θεση. Μηπως τελικα στις συναικες ειναι το προβλημα;
-
Ορέστης 35
Πηγα να δω κατι ανεμιστηρες στον Κωτσοβολο. Μπαινω στο ασανσερ, παταω 2ο, κλεινει μια πορτα εσωτερικη. Μικρο ασανσερ, εχει γουστο να κλειστω μεσα λεω. Επρεπε να παω απ τις σκαλες. Φτανω 2ο, κανει λιγο να ανοιξει η πορτα, αλλα δεν ανοιγει. Τελευταια στιγμη πιανει το ματι μου μια πορτα πισω να κλεινει. Φοραω ωτασπιδες και δεν την ακουσα. Κανω να πατησω το κουμπι που ανοιγει τις πορτες αλλα ειναι βγαλμενο. Το ασανσερ αρχιζει να κατεβαινει μονο του. Με παει στο υπογειο. Ευτυχως η πορτα ανοιγει. Παω να βγω και με σταματαει μια υπαλληλος με ενα τηγανι.
Τι θελετε εδω μου λεει με υφος. Πηγαινα στο 2ο και μπερδευτηκα της απανταω. Μπαινει μεσα. Παταει το κουμπι. Τι θελετε στο 2ο; Εναν ανεμιστηρα.
Επιτελους βγαινω εξω. Ευθεια στο βαθος. Ευχαριστω. Βλεπω μια μικρη συλλογη απο κακομοιρικους ανεμιστηρες, σαν αυτους που πουλανε οι Πακιστανοι αλλα σε πολλαπλασια τιμη. Αυτος που ειχα δει στο ιντερνετ δεν υπαρχει. Μια πωλητρια στεκεται διπλα μου σαν αγγουρι. Αφου δε βλεπω τιποτα που να μου γεμιζει το ματι κατεβαινω τις σκαλες προς την εξοδο.
Μια κοντουλα πωλητρια με περιμενε και πλησιαζει. Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνατε; μου λεει καχυποπτα. Το εχουν συστημα πολλα μαγαζια. Αν σε σταμπαρουν για κλεφτη, σε ρωτανε αυτο βγαινοντας. Ειναι σα να σου λενε το ξερουμε οτι δε μπηκες για να ψωνισεις. Ρε σαλτα γαμησου της λεω απο μεσα μου καθως τη χαιρεταω. Θα γινω παππουλης με μαγκουρα και ακομα το καθε τσολι θα με προσβαλλει με αυτο τον τροπο... Τσολια.
Τι θελετε εδω μου λεει με υφος. Πηγαινα στο 2ο και μπερδευτηκα της απανταω. Μπαινει μεσα. Παταει το κουμπι. Τι θελετε στο 2ο; Εναν ανεμιστηρα.
Επιτελους βγαινω εξω. Ευθεια στο βαθος. Ευχαριστω. Βλεπω μια μικρη συλλογη απο κακομοιρικους ανεμιστηρες, σαν αυτους που πουλανε οι Πακιστανοι αλλα σε πολλαπλασια τιμη. Αυτος που ειχα δει στο ιντερνετ δεν υπαρχει. Μια πωλητρια στεκεται διπλα μου σαν αγγουρι. Αφου δε βλεπω τιποτα που να μου γεμιζει το ματι κατεβαινω τις σκαλες προς την εξοδο.
Μια κοντουλα πωλητρια με περιμενε και πλησιαζει. Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνατε; μου λεει καχυποπτα. Το εχουν συστημα πολλα μαγαζια. Αν σε σταμπαρουν για κλεφτη, σε ρωτανε αυτο βγαινοντας. Ειναι σα να σου λενε το ξερουμε οτι δε μπηκες για να ψωνισεις. Ρε σαλτα γαμησου της λεω απο μεσα μου καθως τη χαιρεταω. Θα γινω παππουλης με μαγκουρα και ακομα το καθε τσολι θα με προσβαλλει με αυτο τον τροπο... Τσολια.
-
talaipwros
εξαιρετικη ιδεαNaida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:17
Μα όποιος και να κάθεται ειναι εξαρτημένος απο τον άλλο. Και η εξάρτηση είναι σκλαβιά.
Σιγουρα Πεδρο. Στα 50 της, οταν δεν εχει δουλεψει ποτε της θα βρει δουλειά. Εδω γυναίκες που ήταν μέσα στην αγορά εργασίας και για κάποιο λόγο έμειναν άνεργες ειναι σχεδόν αποκλεισμένες λόγω ηλικίας. Τι να λέμε τώρα.
για να μην χωρισω στα 50, ας χασω την ευκαιρια να απολαυσω την οικογενεια μας , αυξανοντας τις πιθανότητες να χωρισω στα 40
Συγνωμη αλλά αυτά είναι ρομαντικές παπαριές. Δεν υπάρχει ένα. Δυο είναι που συμπορεύονται μαζί. Το μαζί απο το χώρια μικρή απόσταση.Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:13talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:03στις σωστες τις οικογενειες τις πατροπαράδοτες, είναι ένα και όχι δυο
Δεν ειναι θεμα σωστου η λαθους και πατροπαραδοτης οικογενειας. Να χεσω τετοιες παραδοσεις.
Αλλα η ουσια του οτι δυο ανθρωποι αποφασινα να συμπερευθουν ως ενα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για ποιο λόγο να χωρίσεις; τόσο εύθραυστοι είναι οι δεσμοί που κινδυνεύουν από το να εργαστεί η γυναίκα σου μερικές ώρες εκτός σπιτιού;talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:18εξαιρετικη ιδεαNaida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:17
Μα όποιος και να κάθεται ειναι εξαρτημένος απο τον άλλο. Και η εξάρτηση είναι σκλαβιά.
για να μην χωρισω στα 50, ας χασω την ευκαιρια να απολαυσω την οικογενεια μας , αυξανοντας τις πιθανότητες να χωρισω στα 40
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:18 Πηγα να δω κατι ανεμιστηρες στον Κωτσοβολο. Μπαινω στο ασανσερ, παταω 2ο, κλεινει μια πορτα εσωτερικη. Μικρο ασανσερ, εχει γουστο να κλειστω μεσα λεω. Επρεπε να παω απ τις σκαλες. Φτανω 2ο, κανει λιγο να ανοιξει η πορτα, αλλα δεν ανοιγει. Τελευταια στιγμη πιανει το ματι μου μια πορτα πισω να κλεινει. Φοραω ωτασπιδες και δεν την ακουσα. Κανω να πατησω το κουμπι που ανοιγει τις πορτες αλλα ειναι βγαλμενο. Το ασανσερ αρχιζει να κατεβαινει μονο του. Με παει στο υπογειο. Ευτυχως η πορτα ανοιγει. Παω να βγω και με σταματαει μια υπαλληλος με ενα τηγανι.
Μου φαινεται πως το παρακανεις με τις σκεψεις των αλλων για εσενα,αφου ακομα δεν εχει εφευρεθει το διαβασμα των σκεψεων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις