Ωχ, άγιο μακαρονοτέρας!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στην κανονικότητα
- hellegennes
Re: Επιστροφη στην κανονικοτητα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Ήρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στην κανονικότητα
Τα νηματα που μιλουν για επιστροφη στην κανονικοτητα στην ουσια υποτιμουν την νοημοσυνη των αναγνωστων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Εχεις ενα δικιο εδω. Θα περασει τουλάχιστον 10ετια κυβερνητικής προσπάθειας για να επιστρέψουμε στην κανονικότηταςzteo έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:54 Τα νηματα που μιλουν για επιστροφη στην κανονικοτητα στην ουσια υποτιμουν την νοημοσυνη των αναγνωστων.
Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να κόψεις ακόμα πιο δραστικά τις δαπάνες από αυτό που έγινε στην περίπτωση της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια.pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:48
Αυτό το γεγονός, θα ήθελα να το σχολιάσεις και να μου εξηγήσεις πως γίνεται να θεωρούμε ότι ένα κόμμα με τόσο κακή διαχείριση των οικονομικών του, και κακή οικονομικη κατάσταση οφειλόμενη σε κακούς χειρισμούς του παρελθόντος και παθογένειες του παρόντος, θα μπορέσει να βοηθήσει την ελληνική οικονομία η οποία πάσχει ακριβώς από τα ίδια προβλήματα, δηλαδή κακούς χειρισμούς του παρελθόντος και παθογένειες του παρόντος.
Τα της οικονομίας γενικότερα είναι μεγάλη κουβέντα εμπλουτισμένης και από πολιτικοιδεολογικά στοιχεία ανάλογα τις προτιμήσεις ενός εκάστου. Ο σύριζα λ.χ. είχε και έχει μια αλλεργία στις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, αυτό έχει κάποιες συνέπειες στην ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ. Η ΝΔ κινείται σε διαφορετικό πλαίσιο, υπάρχει βέβαια και αντίλογος, αλλά στο τέλος ο απολογισμός είναι υποκειμενικός, απλά στις εκλογές βλέπεις την τελική σούμα σε επίπεδο συνόλου.
kameron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:56Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να κόψεις ακόμα πιο δραστικά τις δαπάνες από αυτό που έγινε στην περίπτωση της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια.pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:48
Αυτό το γεγονός, θα ήθελα να το σχολιάσεις και να μου εξηγήσεις πως γίνεται να θεωρούμε ότι ένα κόμμα με τόσο κακή διαχείριση των οικονομικών του, και κακή οικονομικη κατάσταση οφειλόμενη σε κακούς χειρισμούς του παρελθόντος και παθογένειες του παρόντος, θα μπορέσει να βοηθήσει την ελληνική οικονομία η οποία πάσχει ακριβώς από τα ίδια προβλήματα, δηλαδή κακούς χειρισμούς του παρελθόντος και παθογένειες του παρόντος.
Τα της οικονομίας γενικότερα είναι μεγάλη κουβέντα εμπλουτισμένης και από πολιτικοιδεολογικά στοιχεία ανάλογα τις προτιμήσεις ενός εκάστου. Ο σύριζα λ.χ. είχε και έχει μια αλλεργία στις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, αυτό έχει κάποιες συνέπειες στην ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ. Η ΝΔ κινείται σε διαφορετικό πλαίσιο, υπάρχει βέβαια και αντίλογος, αλλά στο τέλος ο απολογισμός είναι υποκειμενικός, απλά στις εκλογές βλέπεις την τελική σούμα σε επίπεδο συνόλου.
Βλέποντας το θέμα με την λογική του 1+1=2 καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εάν δεν μπορούν να εξυγειάνουν το ίδιο τους το κόμμα, πως θα εξυγειάνουν την ελληνική οικονομία.
Εγώ δεν κάθησα να εξετάσω εάν διαφωνώ με τη ρητορική της ΝΔ για ανάπτυξη, επενδύσεις κλπ γιατί αυτά που βλέπω με κάνουν να πιστεύω είναι λόγια του αέρα. Αν μπορούσαν να κάνουν τέτοια πράγματα, θα τα είχαν κάνει για το κόμμα τους και δε θα ήταν τώρα βουλιαγμένοι με 250 εκ ευρώ χρέη και 25 εκατ. ευρώ έλλειμα το χρόνο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την προσέγγιση γιατί δεν οδηγεί κάπου. Ειναι σαν να λες ότι επειδή στο παρελθόν προκλήθηκε άνοιγμα, δεν έχουν δικαίωμα να ξαναπροτείνουν πρόταση εξουσίας. Και αν αυτοί διαλυθούν ως φορέας τυπικά, θα τους αντικαταστήσει άλλη σφραγίδα από τον ίδιο χώρο, δεν βγαίνει έτσι νόημα, εκτός αν εννοείς ότι μόνο ο σύριζα ή το ΚΚΕ με τον Βελόπουλο κλπ έχουν τέτοιο δικαίωμα. Εκτιμώ ότι η νυν διαχείριση είναι σαφώς καλύτερη από το παρελθόν, απλά δεν γίνεται να μηδενίσεις κάθε έλλειμμα.pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:11
Βλέποντας το θέμα με την λογική του 1+1=2 καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εάν δεν μπορούν να εξυγειάνουν το ίδιο τους το κόμμα, πως θα εξυγειάνουν την ελληνική οικονομία.
Εγώ δεν κάθησα να εξετάσω εάν διαφωνώ με τη ρητορική της ΝΔ για ανάπτυξη, επενδύσεις κλπ γιατί αυτά που βλέπω με κάνουν να πιστεύω είναι λόγια του αέρα. Αν μπορούσαν να κάνουν τέτοια πράγματα, θα τα είχαν κάνει για το κόμμα τους και δε θα ήταν τώρα βουλιαγμένοι με 250 εκ ευρώ χρέη και 25 εκατ. ευρώ έλλειμα το χρόνο.
Τα λόγια του αέρα είναι επίσης μηδενισμός, η πολιτική είναι διαχείριση αποφάσεων, αν αύριο ξεμπλοκάρει λ.χ. το ελληνικό θα προκληθεί εκ των πραγμάτων ανάπτυξη με ότι σημαίνει αυτό. Κάποιος άλλος θα σου πει ότι αν είναι να παρακαμφθούν όλες οι γραφειοκρατικες διαδικασίες και οι κρατικές δικλείδες ασφαλείας, ποτέ να μην έρθει η ανάπτυξη, αυτή είναι η κεντρική πολιτική διαφορά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πήζει η μουνα σας Ζαιοι; (Δεν αναφέρομαι στις δεσποινίδες του τοπικ)
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dwarven Blacksmith
Μου αρέσει το ανοιχτό σου πνεύμα καμ.kameron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:19Δεν συμφωνώ με αυτήν σου την προσέγγιση γιατί δεν οδηγεί κάπου. Ειναι σαν να λες ότι επειδή στο παρελθόν προκλήθηκε άνοιγμα, δεν έχουν δικαίωμα να ξαναπροτείνουν πρόταση εξουσίας. Και αν αυτοί διαλυθούν ως φορέας τυπικά, θα τους αντικαταστήσει άλλη σφραγίδα από τον ίδιο χώρο, δεν βγαίνει έτσι νόημα, εκτός αν εννοείς ότι μόνο ο σύριζα ή το ΚΚΕ με τον Βελόπουλο κλπ έχουν τέτοιο δικαίωμα. Εκτιμώ ότι η νυν διαχείριση είναι σαφώς καλύτερη από το παρελθόν, απλά δεν γίνεται να μηδενίσεις κάθε έλλειμμα.pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:11
Τα λόγια του αέρα είναι επίσης μηδενισμός, η πολιτική είναι διαχείριση αποφάσεων, αν αύριο ξεμπλοκάρει λ.χ. το ελληνικό θα προκληθεί εκ των πραγμάτων ανάπτυξη με ότι σημαίνει αυτό. Κάποιος άλλος θα σου πει ότι αν είναι να παρακαμφθούν όλες οι γραφειοκρατικες διαδικασίες και οι κρατικές δικλείδες ασφαλείας, ποτέ να μην έρθει η ανάπτυξη, αυτή είναι η κεντρική πολιτική διαφορά.
Παντως ο περισσότερος κόσμος δε νομίζω ότι είναι κολλημένος σε τέτοιο βαθμό, δηλαδή το Ελληνικό θέλει να το δει να γίνεται, δεν είναι και καμιά βρωμερή επένδυση, στο Ελληνικό μοντέλο των υπηρεσιών εντάσσεται.
Απο το άλλη αν δωθουν δικαιώματα σε πετρελαϊκές και ο κόσμος δεν δει έσοδα (όπως το ταμείο της Νορβηγίας ή το επίδομα της Αλάσκας), τότε όντως πολλοί θα αντιδράσουν.
Ο πραγματισμός κρίνει το κέντρο και τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο αγώνας μας τώρα δικαιώθηκεunder έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:26 Οι πρωτοι συμβολισμοι
Οικογενεια και Εκκλησια
Καποιοι απο εμας αγωνιστηκαμε και γι αυτους τους συμβολισμους τα τελευταια 4,5 μαυρα χρονια.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- Eθνικοκοινωνιστης
κανονικοτητα απο 09

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Τοξοβόλος_UK
Eμετός τα της εκκλησίας. Είμαι 38 ετών,πιστεύω ακράδαντα οτι μέσα στο lifespan μου αυτές οι μαλακίες θεοκρατικού τύπου στη δημόσια διοίκηση θα εξαφανιστούν νομοτελιακά με τον πολυαναμενόμενο διαχωρισμό εκκλησίας κράτους. Αυτόν το διαχωρισμό θα τον ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ αργά ή γρήγορα όσο φυσικά παραμένει ο κεντροαριστερός πόλος.under έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:26 Οι πρωτοι συμβολισμοι
Οικογενεια και Εκκλησια
Καποιοι απο εμας αγωνιστηκαμε και γι αυτους τους συμβολισμους τα τελευταια 4,5 μαυρα χρονια.
Εδώ θα είμαστε. Αντικειμενικά το αργότερο σε 10 χρόνια θα έχει γίνει ο πολυπόθητος διαχωρισμός εκκλησίας κράτους.
- Rocco Siffredi
κατσε να δουμε κρατα και μικρο καλαθι ταχουμε ξανακουσει αυταkameron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:56 Μεγάλος πόνος προβλέπεται στο γαυριστάν από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού που θα προωθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νέος Δήμαρχος.
Είχαν συνηθίσει με την κωλυσιεργία επί του σύριζα των κορμοράνων, αλλά έτσι πάνε αυτά, αλλάζουν τα πράγματα.
καραμανλη ειχε τοτε
δεν κυβερνουσε ο συριζα με τους κορμορανους στο 4% ηταν
η΄ δεν θαχει προσφυγες και τετοια παλι
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:30kameron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:19Το θέμα δεν είναι αν το θέλει ο κόσμος, έχει περισσότερο να κάνει με την κοσμοθεωρία του κάθε κόμματος. Ο σύριζα σου λέει, πάνω από όλα η ολοκλήρωση της γραφειοκρατικής διαδικασίας, η εξασφάλιση όλων των απαραίτητων κρατικών εγγυήσεων, μην μας ξεφύγει κάποιο έξτρα κέρδος για τον κερδοσκόπο, μη τυχόν και δεν καλυφθούν όλες οι προβλέψεις της (δαιδαλώδους) νομοθεσίας για το δασαρχείο, την αρχαιολογική υπηρεσία και τα συναφή. Είναι η κλασική λογική που κινείται το ελληνικό κράτος, ας κάνει και 10-20 χρόνια η δουλειά. Η ΝΔ κινείται (ή υποτίθεται ότι κινείται, θα δούμε με Μητσοτάκη) διαφορετικά, ουσιαστικά σου λέει, ας γίνει και λίγο σκόντο στα κέρδη του ...κερδοσκόπου ή ας μην περνάνε όλες οι εγκρίσεις από τη γραφειοκρατία του Υπ. Πολιτισμού προκειμένου να προχωρήσει η δουλειά. Οι μεν θα σου πούνε ότι έτσι πάνε να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, οι άλλοι ότι πρέπει να κοιτάμε το δάσος και ότι τα οφέλη συνολικά θα είναι πολλαπλάσια. Πάνω σε αυτό υπάρχει σημαντική διαφορά και η ιστορία του ελληνικού αντικατοπτρίζει μια γενικότερη πραγματικότητα.pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:11
Παντως ο περισσότερος κόσμος δε νομίζω ότι είναι κολλημένος σε τέτοιο βαθμό, δηλαδή το Ελληνικό θέλει να το δει να γίνεται, δεν είναι και καμιά βρωμερή επένδυση, στο Ελληνικό μοντέλο των υπηρεσιών εντάσσεται.
Η Ελλάδα είχε δύο άθεους πρωθυπουργούς.Ο ένας ήταν ο Σημίτης και ο άλλος ο Τσίπρας.Ωστόσο ο Σημίτης αν και άθεος ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο από σεβασμό στον ελληνικό λαό και την παράδοση του τόπου αυτού από το 1821 όταν οι αγωνιστές ορκίστηκαν στον σταυρό να απελευθερώσουν τον ελληνισμό.Ο Τσίπρας δεν σεβάστηκε ούτε την πίστη,ούτε τα ήθη ούτε τις εθνικές αξίες του ελληνισμού.Από αυτή την άποψη ο Τσίπρας ήταν ο χειρότερος όλων όσων κυβέρνησαν αυτό τον τόπο.shrike έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:55Δηλαδή, θεωρείς προτιμότερο να ορκίζεται κανείς σε κάτι που δεν πιστεύει, παρά να δίνει μια υπόσχεση εντιμότητας δημόσια;under έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:36
Ορκος στο Ευαγγελιο.Αυτη ειναι η κανονικοτητα σε επιπεδο συμβολισμου για τον Ελληνα.
Οι λιγιδιαρηδες που ορκιζονταν στην προσωπικη τους τιμη απεδειξαν οτι διαθετουν τετοια.
Καλύτερα υποκριτής, αρκεί να μην χαλάνε "οι συμβολισμοί";
Σ' αυτό συμφωνούμε. Άλλωστε, για κάτι τέτοια (και για άλλα, πολύ σοβαρότερα) δεν τον πήγα ποτέ τον Αντωνάκη...
Τάδε έφη Αρίστος:
Εννοείται ότι θα δούμε, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο είμαι αισιόδοξος.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:38κατσε να δουμε κρατα και μικρο καλαθι ταχουμε ξανακουσει αυταkameron έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 13:56 Μεγάλος πόνος προβλέπεται στο γαυριστάν από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού που θα προωθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νέος Δήμαρχος.
Είχαν συνηθίσει με την κωλυσιεργία επί του σύριζα των κορμοράνων, αλλά έτσι πάνε αυτά, αλλάζουν τα πράγματα.
καραμανλη ειχε τοτε
δεν κυβερνουσε ο συριζα με τους κορμορανους στο 4% ηταν
η΄ δεν θαχει προσφυγες και τετοια παλι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-