Καλά, υπερβάλλεις.Chainis έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 16:32 Να παρετε οποψιν οτι ενα 15-20% των εγγεγραμμενων ειναι πεθαμενοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ
- Highlander
Re: ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ
Καθολου.
Εβλεπα τον πατερα μου στους εκλογικους καταλογους πανω απο δεκα χρονια αφου τον χασαμε.
Εβλεπα τον πατερα μου στους εκλογικους καταλογους πανω απο δεκα χρονια αφου τον χασαμε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Χάϊ νομίζω σε αυτές τις συγκεκριμένες βουλευτικές ότι έχουν ξεσκαρτάρει ένα μεγάλο ποσοστό αποθανόντων από τους εκλογικούς καταλόγους.Chainis έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 16:32 Να παρετε οποψιν οτι ενα 15-20% των εγγεγραμμενων ειναι πεθαμενοι.
Η πραγματικη αποχη ειναι σημαντικα μικροτερη απο αυτην ππυ λενε καθε φορα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ετυχε να διαβασω κατι.sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 16:38Χάϊ νομίζω σε αυτές τις συγκεκριμένες βουλευτικές ότι έχουν ξεσκαρτάρει ένα μεγάλο ποσοστό αποθανόντων από τους εκλογικούς καταλόγους.Chainis έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 16:32 Να παρετε οποψιν οτι ενα 15-20% των εγγεγραμμενων ειναι πεθαμενοι.
Η πραγματικη αποχη ειναι σημαντικα μικροτερη απο αυτην ππυ λενε καθε φορα.
Αντιθετα εβλεπα το πρωι σε καποια ηλεκτρονικη εφημεριδα οτι οι πανω απο 71 ετων εγγεγραμμενοι ειναι 2.350.000 περιπου που ειναι εξωπραγματικο νουμερο, δεν στεκει με τιποτα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ποσες απο τις πεθαμενες ηταν μουναρες?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αυτο λέω και εγώ, μεγάλη αποχή.
Πρώτη φορά με περίμενε η εφορευτική επιτροπή αντί να περιμένω στην ουρά.
Πρώτη φορά με περίμενε η εφορευτική επιτροπή αντί να περιμένω στην ουρά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το θέμα με την αποχή δεν είναι τόσο όσοι δεν βρίσκονται στη ζωή, αλλά όσοι είναι στο εξωτερικό και μιλάμε για πάρα πολλούς.
Όσοι αποβιώνουν στην Ελλάδα, κατά κανόνα διαγράφονται σύντομα. Υπάρχει όμως μεγάλο ζήτημα με όσους αποβιώνουν στο εξωτερικό και οι δικοί τους συνήθως δεν δηλώνουν το θάνατό τους. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
Καλό θα ήταν, ίσως στο πλαίσιο των ενεργειών για δυνατότητα ψήφου στο εξωτερικό, να γίνει μια γενική απογραφή όσων δικαιούνται ψήφου, ώστε να καταρτισθούν νέοι αξιόπιστοι εκλογικοί κατάλογοι.
Όσοι αποβιώνουν στην Ελλάδα, κατά κανόνα διαγράφονται σύντομα. Υπάρχει όμως μεγάλο ζήτημα με όσους αποβιώνουν στο εξωτερικό και οι δικοί τους συνήθως δεν δηλώνουν το θάνατό τους. Υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
Καλό θα ήταν, ίσως στο πλαίσιο των ενεργειών για δυνατότητα ψήφου στο εξωτερικό, να γίνει μια γενική απογραφή όσων δικαιούνται ψήφου, ώστε να καταρτισθούν νέοι αξιόπιστοι εκλογικοί κατάλογοι.
Φτάσαμε στους 280 από 570
Μένουν δύο ώρες περίπου
Μένουν δύο ώρες περίπου
- Philip Mortimer
Πολύ σωστή παρατήρηση.kameron έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 17:02 Το θέμα με την αποχή δεν είναι τόσο όσοι δεν βρίσκονται στη ζωή, αλλά όσοι είναι στο εξωτερικό και μιλάμε για πάρα πολλούς.
.
Στο είπα, γύρω στο 60% θα είσαι.
Μελετώντας τα ψηφοδέλτια και των 18 πολιτικών κομμάτων ( νομος Φθιώτιδας) που συμμετέχουν στις εκλογές ,παρατηρώ ότι πολλά μικρά κόμματα έχουν εναν η δύο υποψηφίους .
Κάτι που έχω ως απορία είναι οι σχέσεις της ΛΟΑΤΚΙ με τα πολιτικά κόμματα , σε ποια έχουν βάλει ως υποψήφιοι και θα ήθελα να μάθω τί ποσοστά θα λάβουν ως υποψήφιοι ..
Κάτι που έχω ως απορία είναι οι σχέσεις της ΛΟΑΤΚΙ με τα πολιτικά κόμματα , σε ποια έχουν βάλει ως υποψήφιοι και θα ήθελα να μάθω τί ποσοστά θα λάβουν ως υποψήφιοι ..
Επίσης κάπου μελετω το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων έναντι των αντρών
- Philip Mortimer
Η απόχη το 2015 ήταν στο 44%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις