!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ
ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ
Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
Re: ΠΡΟΒΛΈΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ
Μία χαρά είσαι. Το μέγιστο της συμμετοχής είναι γύρω στο 60% επί των εγγεγραμμένων στους καταλόγους και φαίνεται ότι εκεί θα κινηθείτε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:41 Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
Ποσες ηταν οι μουναρες μεχρι τωρα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πόσες μουναρες ήρθαν ενώ δεν ήταν το εκλογικό τους τμήμα μόνο και μόνο για να νιώσουν καυτή κολασμενη ηδονή όταν τις έβαλες στη θέση τους;
- Highlander
Δε νομίζω ότι είναι λίγοι για 4 παρά το μεσημέρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:41 Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 07 Ιούλ 2019, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά , μιλάω σοβαρά
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχω την ακριβώς αντίθετη εικόνα και συμπτωματικά το έγραψα μόλις σε άλλο θέμα. Στο τμήμα μου ήταν κοντά στο 60% νωρίς το μεσημέρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:41 Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Highlander
60% νωρίς το μεσημέρι είναι εξωπραγματικό ποσοστό.Awesomatic έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:52Έχω την ακριβώς αντίθετη εικόνα και συμπτωματικά το έγραψα μόλις σε άλλο θέμα. Στο τμήμα μου ήταν κοντά στο 60% νωρίς το μεσημέρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:41 Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
Οι άλλοι το απόγευμα. Τώρα φεύγουν από τις παραλίες που είναι τίγκα στις ξαπλώστρες και δεν έχεις που να πατήσεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Εμπεδοκλής
Οι μουνάρες πήγαν παραλία. Ασε το εκλογικό κέντρο και τρέχα όσο είναι καιρός.
Μουναρα είναι η δικαστική αντιπρόσωπος στο εκλογικό τμήμα που την έχω αρχίσει στην φιλοσοφική συζήτηση ,(καμάκι ..) από το πρωί .
Τώρα εκτυπώνω τη σελίδα, βουτάω τη μηχανή και έρχομαι στο τμήμα σου να της το δείξω καριόληΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 16:07 Μουναρα είναι η δικαστική αντιπρόσωπος στο εκλογικό τμήμα που την έχω αρχίσει στην φιλοσοφική συζήτηση ,(καμάκι ..) από το πρωί .
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ή αποχή θα ξεπεράσει το 50% και θα επαναληφθούν οι εκλογές.
Spoiler
... όνειρο θερινής νυκτός ενός ζαιου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πέρα για πέρα αληθινό. Ίσως επειδή δεν έχει παραλία κοντά;Highlander έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:5460% νωρίς το μεσημέρι είναι εξωπραγματικό ποσοστό.Awesomatic έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:52Έχω την ακριβώς αντίθετη εικόνα και συμπτωματικά το έγραψα μόλις σε άλλο θέμα. Στο τμήμα μου ήταν κοντά στο 60% νωρίς το μεσημέρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 15:41 Βρίσκομαι εφορευτική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα και από τα 570 άτομα που είναι εγγεγραμμένοι έχουν έρθει έως τώρα από το πρωί μονον 262 ψηφοφόροι...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Να παρετε οποψιν οτι ενα 15-20% των εγγεγραμμενων ειναι πεθαμενοι.
Η πραγματικη αποχη ειναι σημαντικα μικροτερη απο αυτην ππυ λενε καθε φορα.
Η πραγματικη αποχη ειναι σημαντικα μικροτερη απο αυτην ππυ λενε καθε φορα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta