Για δωσε λεπτομερειες. Ενδιαφερομαι. Εχει παντρεμενες ετοιμες για ολα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλω γάμο
- Υδράργυρος
Re: Δε θέλω γάμο
Κάτσε καλά εσύ διάολε. Παντρεμένος άνθρωπος μου θες και τίντερ.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2018, 15:05
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Ειχα εγγραφει σε ενα και ειχα φαει κατι περιεργα ακυρα και ειπα αντε γαμηθειτε. Οι παντρεμενες θελουνε με φανταρους, αυτους που καθαριζουν τζαμια στα φαναρια, ντελιβρρασδεςNaida έγραψε: 20 Μάιος 2018, 15:07Κάτσε καλά εσύ διάολε. Παντρεμένος άνθρωπος μου θες και τίντερ.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2018, 15:05
Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2018, 15:10
Ειχα εγγραφει σε ενα και ειχα φαει κατι περιεργα ακυρα και ειπα αντε γαμηθειτε. Οι παντρεμενες θελουνε με φανταρους, αυτους που καθαριζουν τζαμια στα φαναρια, ντελιβρρασδες
Σα δε ντρέπονται λίγο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Μάιος 2018, 02:34τι ηλίθια!
πω αγαπημένο καρτούν....
ένα από τα κοκκινοπορτοκαλένια αγαπημένα μου!
Re: θελω ενα φορουμ
Ή του ύψους ή του βάθους δηλαδή; Η γεροντοπαλλίκαρο ή σκαλάκια εκκλησίας;Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:17MiGiSukhoI έγραψε: 18 Μάιος 2018, 21:17 Δεν υπάρχει περίπτωση... Την πιο σοβαρή σχέση που είχα που είχε 5 χρόνια διάρκεια, όταν μου ζήτησε να σοβαρέψει και να πάμε σε αρραβώνες κτλ, έκανα το παν για να με διώξει και το κατάφερα. 28 χρονών ήμουν. Δεν ήθελα μαλακίες τέτοιες.
Αγόρι σόρρυ που σε ρωτάω προσωπικά πράγματα μα ο καιρός κυλά.
Σε πόσα χρόνια από τώρα βλέπεις να παντρεύεσαι;
Αν τα χρόνια κυλήσουν, φεφ, το ψήνεις να γεροντοπαλλικαρίσεις;
Δεν υπάρχει κάτι άλλο για σένα;
ή σύμφωνο συμβίωσης.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 22:48 Ή του ύψους ή του βάθους δηλαδή; Η γεροντοπαλλίκαρο ή σκαλάκια εκκλησίας;
Δεν υπάρχει κάτι άλλο για σένα;
Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο επιμένουν τα κοινωνικά στερεότυπα κα "πρέπει" να τα παρουσιάζουν.
Αν έχουν ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, κάποιες καταθέσεις στην τράπεζα, ...Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:06 Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο επιμένουν τα κοινωνικά στερεότυπα κα "πρέπει" να τα παρουσιάζουν.
αν πάθει κάτι ο ένας το μερίδιό του πάει αυτοδίκαια στους συγγενείς του.
Ούτε σύνταξη χηρείας υπάρχει.
Πως σου φαίνεται;
Tώρα μηχανικέ εσύ λες ότι ο χρήστης "Τασία" είναι όντως Τασία και γράφτηκε μόνο και μόνο για να κουοτάρει ένα ποστ που ήταν πέντε σελίδες πίσω στο θρεντ
Δεν μπορώ να κατανοήσω πως εμπλέκεται η συντροφικότητα με τα μετρητά στην τράπεζα.Μηχανικός έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:19Αν έχουν ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, κάποιες καταθέσεις στην τράπεζα, ...Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:06 Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
αν πάθει κάτι ο ένας το μερίδιό του πάει αυτοδίκαια στους συγγενείς του.
Ούτε σύνταξη χηρείας υπάρχει.
Πως σου φαίνεται;
Είστε φαίνεται αρκετά ποτισμένοι.
"Αγάπη μου ας παντρευτούμε για να σε κληρονομήσω"
Συγγνώμη δεν τις μέτρησα, την επόμενη φορά θα το έχω κατά νου.Χουργιατς έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:21
Tώρα μηχανικέ εσύ λες ότι ο χρήστης "Τασία" είναι όντως Τασία και γράφτηκε μόνο και μόνο για να κουοτάρει ένα ποστ που ήταν πέντε σελίδες πίσω στο θρεντ![]()
Απλά μου άρεσε το συγκεκριμένο θέμα, έτυχε να κάνω κουοτ το δικό σου ποστ, μην το παίρνεις πάνω σου, αν έχεις ανάγκη από προσοχή ατύχησες, ήταν απλά τυχαίο.
Ακούω και στο Τζακ ο αντεροβγάλτης.
Κι ΄ωμως τα χρειάζεται.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:06 Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
Αν έχεις φράγκα τότε αρνείσαι το όποιο στερεότυπο.... στην σημερινή Ελλάδα αν δεν τα ακολουθήσεις δεν έχει επίδομα. Ενοικίου παιδιού κλπ... άντε μεγάλωσε τα αν τα αρνείσαι.
the end
Στη σημερινή Ελλάδα τόσα παιδάκια μεγαλωμένα σε ελληνορθόδοξες οικογένειες, με τις βαπτίσεις τους και τα γενναιόδωρα επιδόματα που παρέχονται εγώ ξέρω πως πινάνε.Πάνας έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:51Κι ΄ωμως τα χρειάζεται.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:06 Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
Αν έχεις φράγκα τότε αρνείσαι το όποιο στερεότυπο.... στην σημερινή Ελλάδα αν δεν τα ακολουθήσεις δεν έχει επίδομα. Ενοικίου παιδιού κλπ... άντε μεγάλωσε τα αν τα αρνείσαι.
Π'αντως χαίρομαι που βλέπετε τη συντροφικότητα και τα παιδιά ως μέσο συγκέντρωσης ακόμα και του πιο εξευτελιστικού επιδόματος.
Έχετε πλάκα.
Αν είχες παιδί και εξαρτώταν η επιβίωσή του από το ευτελές επίδομα δεν θα είχε πλάκα. Προφανώς δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:56 Π'αντως χαίρομαι που βλέπετε τη συντροφικότητα και τα παιδιά ως μέσο συγκέντρωσης ακόμα και του πιο εξευτελιστικού επιδόματος.
Έχετε πλάκα.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner