δεν καταλαβα τ ι π ο τ αenaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:19 να σε ρωτήσω, ο χωρισμός και το γκουλάγκ, έχουν να κάνουν καμία σχέση με το ότι έχεις βαλθεί να τις βγάλεις όλες άνδρες να ησυχάσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλω γάμο
- blackpaint
Re: Δε θέλω γάμο
Μάλλον δεν ξερεις τι είναι το κούλαγκ γι αυτό.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:59δεν καταλαβα τ ι π ο τ αenaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:19 να σε ρωτήσω, ο χωρισμός και το γκουλάγκ, έχουν να κάνουν καμία σχέση με το ότι έχεις βαλθεί να τις βγάλεις όλες άνδρες να ησυχάσεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Αν δεν είσαι αρκετά διάσημος ώστε να μπορείς να πουλήσεις τα φωτογραφικά δικαιώματα του γάμου δεν έχει πολύ νόημα να παντρευτείς.
- blackpaint
οτι μου εμαθε η γουικιπιντια και το ΥΤ. Το δευτερο σκελος της προτασης δεν πιανωsys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:00Μάλλον δεν ξερεις τι είναι το κούλαγκ γι αυτό.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:59δεν καταλαβα τ ι π ο τ αenaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:19 να σε ρωτήσω, ο χωρισμός και το γκουλάγκ, έχουν να κάνουν καμία σχέση με το ότι έχεις βαλθεί να τις βγάλεις όλες άνδρες να ησυχάσεις;
![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μεζέδες τρώω δε πίνω μάνα μου!sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:55Λοιπόν, η Χόουπ δεν ψήνεται μάλλον, πάω για την νύχτα αλλά δεν ξέρω πόσο πίνει αυτή, κανόνισε.
(:
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
είπες χωρισμό, γι'αυτό
blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:16 Ποτε δεν ημουν γκειμερ, το κολλημα μου ειναι τα DAW (εξισου σοβαρος λογος χωρισμου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 19 Μάιος 2018, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: θελω ενα φορουμ
MiGiSukhoI έγραψε: 18 Μάιος 2018, 21:17 Δεν υπάρχει περίπτωση... Την πιο σοβαρή σχέση που είχα που είχε 5 χρόνια διάρκεια, όταν μου ζήτησε να σοβαρέψει και να πάμε σε αρραβώνες κτλ, έκανα το παν για να με διώξει και το κατάφερα. 28 χρονών ήμουν. Δεν ήθελα μαλακίες τέτοιες.
Αγόρι σόρρυ που σε ρωτάω προσωπικά πράγματα μα ο καιρός κυλά.
Σε πόσα χρόνια από τώρα βλέπεις να παντρεύεσαι;
Αν τα χρόνια κυλήσουν, φεφ, το ψήνεις να γεροντοπαλλικαρίσεις;
- blackpaint
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:13 Αν δεν είσαι αρκετά διάσημος ώστε να μπορείς να πουλήσεις τα φωτογραφικά δικαιώματα του γάμου δεν έχει πολύ νόημα να παντρευτείς.
old phorum classic
fixed αλλαξα το βιντεο, αυτο ειναι πιο ζουμερο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackpaint την 19 Μάιος 2018, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
Ο γάμος είναι αντιδραστικός θεσμός.Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:17MiGiSukhoI έγραψε: 18 Μάιος 2018, 21:17 Δεν υπάρχει περίπτωση... Την πιο σοβαρή σχέση που είχα που είχε 5 χρόνια διάρκεια, όταν μου ζήτησε να σοβαρέψει και να πάμε σε αρραβώνες κτλ, έκανα το παν για να με διώξει και το κατάφερα. 28 χρονών ήμουν. Δεν ήθελα μαλακίες τέτοιες.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Θες προπόνηση στα posts του enaon. Δεν γίνεται έτσι εύκολα. Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο δύσκολοblackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:59δεν καταλαβα τ ι π ο τ αenaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:19 να σε ρωτήσω, ο χωρισμός και το γκουλάγκ, έχουν να κάνουν καμία σχέση με το ότι έχεις βαλθεί να τις βγάλεις όλες άνδρες να ησυχάσεις;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κατόπιν εορτής φυσικάΒινόσαυρος έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:21Ο γάμος είναι αντιδραστικός θεσμός.Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:17MiGiSukhoI έγραψε: 18 Μάιος 2018, 21:17 Δεν υπάρχει περίπτωση... Την πιο σοβαρή σχέση που είχα που είχε 5 χρόνια διάρκεια, όταν μου ζήτησε να σοβαρέψει και να πάμε σε αρραβώνες κτλ, έκανα το παν για να με διώξει και το κατάφερα. 28 χρονών ήμουν. Δεν ήθελα μαλακίες τέτοιες.
Ποιος σώφρον άνθρωπος θέλει γάμο;
- blackpaint
δεν πληρωνομαι αρκετα γι αυτοST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:21
Θες προπόνηση στα posts του enaon. Δεν γίνεται έτσι εύκολα. Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο δύσκολο
Ποιον θεσμό/είδος συμβίωσης αντιπροτείνετε που να εξασφαλίζει και το παιδί;
Και αυτός που μένει μόνος είναι αντιδραστικός χαρακτήρας μα όταν το μεγαλύτερο ποσοστο αντρών/γυναικών πλέον δεν θέλει να παντρευτεί,
η πολιτική ιδεολογία έρχεται δεύτερη μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα του ότι δεν σου ζαλίζει τον έρωτα κανείς. Τι εννοώ, μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να ζουν μόνοι, μα κάνουν όλα τα βήματα προς το να το καταφέρουν
Με νοιώθεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-