!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Carola Rackete

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Carola Rackete

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Δεν υπάρχει μισος απο που προεκυψε αυτο?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:17 Το ΕΔΑΔ έκρινε ότι δεν υπήρχε θέμα κινδύνου για τη ζωή των επιβαινόντων που επικαλέστηκε η sea watch ως το βασικό επιχείρημα ελλιμενισμού, επειδή ακριβώς ο Σαλβίνι είχε παράλαβει τους ευάλωτους επιβαίνοντες.

Διαβάστε για τα υπόλοιπα να ξεστραβωθείτε δεν θα σας κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, κάθε φορά.
Καμία απόφαση δεν αγνόησε λοιπόν.
Η απόφαση δεν επέβαλε ελλιμενισμο στο Σαλβίνι, αλλά ούτε και είπε στην Καρολα τι να κάνει.

Οπότε τα ξέρεις, απλά μας δουλεύεις και όποιος τσιμπήσει.
Και πάλι διαστρέφεις.

Το sea watch είχε προσφύγει στο ΕΔΑΔ ζητώντας την άρση της απαγόρευσης του ελλιμενισμού πλοίων με μετανάστες λόγω του επείγοντος που προέκυπτε από τον κίνδυνο για τη ζωή των επιβατών. Και το ΕΔΑΔ έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος της άρσης του απαγορευτικού νόμου γιατί δεν υπήρχε επικινδυνότητα.

Σαφώς δεν είπε στην Κάρολα τι να κάνει. Αλλά επίσης σαφώς ξεκαθάρισε ότι ο ελλιμενισμός χωρίς την άδεια της Ιταλικής κυβέρνησης ήταν παράνομος. Αλλά η Κάρολα αγνόησε και τον ιταλικό νόμο και το δικαστήριο στο οποίο απευθύνθηκε η μκο.
Το ερώτημα είναι γιατί είχε προσφύγει από τη στιγμή που δεν την ένοιαζε η απόφαση.
Αλλά σ' αυτό δεν απαντάει κανείς.

Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι μιλάμε για την ιταλική κυβέρνηση και ένα καθ' ύλην αρμόδιο ευρωπαϊκό δικαστήριο, δηλαδή δύο ξεκάθαρα θεσμικά πλαίσια και συγκινείσθε με μια τρελλή που αποφάσισε προσωπικά ότι θα κάνει αυτό γιατί η ίδια έκρινε ότι... και κλαααάμα στην κερκίδα.

Γιατί δεν την φωνάζετε μέχρι εδώ ρε παιδιά;
Μια Κάρολα θέμε για πρωθυπουργό ή αυτοκράτειρα. Θα κρίνει ότι αυτό... και όλα καλά.
Μέχρι την Κυριακή προλαβαίνετε. Και τη Δευτέρα και την Τρίτη και τα Χριστούγεννα άμα λάχει.
Κάρολα είναι αυτή.
Όποτε κρίνει θα μπουκάρει και στη βουλή.

Τα' χετε παίξει ομαδικώς. Το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus

DIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:50
πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:08 Μπορεί.Βοήθησέ με να καταλάβω.Πως σου φαίνεται ένα σύνθημα "η μέρα αρχίζει ωραία με μίσος στα αφεντικά";Υπ όψιν ότι σπανίως θα δείς κάποιον από αυτούς που ονομάζεις ρατσιστές να δηλώνει ο ΙΔΙΟΣ ότι έχει μίσος για κάποιους ανθρώπους.Το μίσος - που απαγορεύεται από τον αντιρατσιστικό - το συνάγεις από άλλα συμφραζόμενα που λέει.Εδώ όμως έχουμε κάποιους που δηλώνουν φαρδιά πλατιά ότι μισούν κάποιους που ονομάζουν αφεντικά.
Και δεν εννοούν κάποιους πυργοδεσπότες ως αφεντικά αλλά και ένα φούρναρη που απασχολεί δύο υπαλλήλους.Ειδικά οι αντιφά σε αντίθεση π.χ. με τη 17Ν περισσότερο μισούν τους φουρναραίους κυρ παντελήδες παρά τους πυργοδεσπότες. :D
Η 17Ν σκότωσε κατά λάθος ένα κοσμηματοπώλη,τον Αξαρλιάν ενώ σκόπευε έναν υπουργό.Αυτοί βαράνε τους κοσμηματοπώλες επίτηδες και σπανίως ασχολούνται με υπουργούς.
Η φράση "να τους πάρετε σπίτι σας ρε" αντιπροσωπεύει τα εξής:

Υποννοεί ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι ένα είδος ΑΜΕΑ που έχουν ανάγκη κάποιον να τους συντηρεί και να τους βοηθάει. Η ιδεοληψία αυτή προσβάλει την παγκόσμια αξία του ανθρώπου στον πυρήνα της και μάλλον αποτελεί Ναζιστικής φύσεως ευφυολόγημα.

Υποσκάπτει την κοινωνική συνοχή με το απειλητικό ultimatum "ή έρχεστε μαζί μας ή είστε ίδιοι με αυτούς και σας βάζουμε στην ίδια μοίρα".

Το αφελές "δεν θέλω να πληρώσω για αυτούς" δεν αντιπροσωπεύεται από την φράση, είναι δόλια μετάφραση. Αν κάποιος μετανάστης έρθει σπίτι μου θα πάψει να παίρνει το επίδομα? Ή μήπως αν τον πάρω σπίτι θα πάψει η οικονομικη βοήθεια από το εξωτερικο? Επικίνδυνες, Ναζιστικές αρλούμπες.

Αν ήταν πολιτικό ρητό, όπως το "φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες", που αφήνει και μια πιθανότητα οι κρεμάλες να είναι αποτέλεσμα κάποιου δικαστηρίου και οχι αυτοδικίας, τότε θα μπορούσες να επικαλεστείς κάποιο τεκμήριο επιείκειας.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει διότι όπως προέγραψα ο στόχος είναι ο άνθρωπος σαν άνθρωπος όχι κάποιος φασίστας ή κομμουνιστής ή βάζελος κλπ.

Όχι λοιπόν, άποψή μου είναι πως η φράση "να πάρετε τους μετανάστες σπίτι σας ρε" θα πρέπει να διώκεται από τον Νόμο γιατί προάγει την Ναζιστική ιδεολογία.

Και φυσικά σαν προσωπική άποψη, λογικό μου φαίνεται να υπάρχει αντίλογος φτάνει να έχει κάποιο λογικό ειρμό όπως ο δικός σου.

Υ. Γ. Ή φράση είναι εξέλιξη της φράσης που χρησιμοποιούν οι αντιπαθούντες τα αδέσποτα ζώα " να πάρετε στα σπίτια σας ρε τα αδέσποτα να τα ταϊζετε εσείς" προς τους φιλόζωους. Καταλαβαίνεις την παρομοίωση :wink
Αυτη η φραση νουμερο της κοινωνιας σημαινει ανέλαβε τα εξοδα τους και φέρε οσους θελεις.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:06 Το ερώτημα είναι γιατί είχε προσφύγει από τη στιγμή που δεν την ένοιαζε η απόφαση.
Δεν είχε ρωτήσει κανείς μέχρι τώρα για να απαντήσει κάποιος. Προφανώς γιατί ήταν αυτονόητο.
Είχε προσφύγει πρώτον για να εξαντλήσει τα νόμιμα μέσα, δεύτερον για να δημιουργήσει προηγούμενο και να ανοίξει το δρόμο σε άλλους.

Σα να ρωτάς γιατί ο εγκλωβισμένος έψαξε να βρει νερό πριν πιεί τα ούρα του.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
perseus

https://fra.europa.eu/en/publication/20 ... activities

Μια πολυ ενδιαφέρουσα σελιδα για το ποιον των καριολων ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:54 Εν κατακλείδι το θέμα συνδέεται με αυτό που έγραψα πριν. Η πολιτική σε όλη την Ευρώπη έχει αλλάξει και είναι πλέον φρούριο. Η αλτ ραιτ όμως θέλει να επικρατήσει όλη η σημειολογία. Τα αλλαχμπαρακια, τα λαθροσκουπιδια κλπ. Θέλει κοινώς την πλήρη αποσύνδεση μετανάστη και ανθρώπινης ιδιότητας.

Γι αυτό τους πονάει η Καρολα, όχι επειδή θα αλλάξει κάτι στη μεταναστευτική πολιτική.
Αυτό ακριβώς έχω γράψει δέκα φορές. Ότι το πρόβλημα σας είναι η σημειολογία που χρησιμοποιείτε ως άλλοθι και όχι ο ανθρωπισμός.

Κανένα πρόβλημα. Εσείς όταν θα κλείνετε την πόρτα του φρούριου στα αλλαχακμπαράκια να τους δίνετε κι ένα λουλούδι για ανάμνηση και να τους λέτε "χαρήκαμε που σας είδαμε αλλά δεν θέλουμε να σας ξαναδούμε" παίζοντας βιολί.

Κι αφήστε εμάς να πονάμε. Θα το αντέξουμε. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:54 Εν κατακλείδι το θέμα συνδέεται με αυτό που έγραψα πριν. Η πολιτική σε όλη την Ευρώπη έχει αλλάξει και είναι πλέον φρούριο. Η αλτ ραιτ όμως θέλει να επικρατήσει όλη η σημειολογία. Τα αλλαχμπαρακια, τα λαθροσκουπιδια κλπ. Θέλει κοινώς την πλήρη αποσύνδεση μετανάστη και ανθρώπινης ιδιότητας.

Γι αυτό τους πονάει η Καρολα, όχι επειδή θα αλλάξει κάτι στη μεταναστευτική πολιτική.
Αυτό ακριβώς έχω γράψει δέκα φορές. Ότι το πρόβλημα σας είναι η σημειολογία που χρησιμοποιείτε ως άλλοθι και όχι ο ανθρωπισμός.

Κανένα πρόβλημα. Εσείς όταν θα κλείνετε την πόρτα του φρούριου στα αλλαχακμπαράκια να τους δίνετε κι ένα λουλούδι για ανάμνηση και να τους λέτε "χαρήκαμε που σας είδαμε αλλά δεν θέλουμε να σας ξαναδούμε" παίζοντας βιολί.

Κι αφήστε εμάς να πονάμε. Θα το αντέξουμε. :D
Συγχαρητήρια για το outing λοιπόν.
Η σημειολογία είναι που σας μετατρέπει από απλά φοβισμένους σε αποκτηνωμένους. Αν αυτό δε σε πειράζει συνέχισε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:06 Το ερώτημα είναι γιατί είχε προσφύγει από τη στιγμή που δεν την ένοιαζε η απόφαση.
Δεν είχε ρωτήσει κανείς μέχρι τώρα για να απαντήσει κάποιος. Προφανώς γιατί ήταν αυτονόητο.
Είχε προσφύγει πρώτον για να εξαντλήσει τα νόμιμα μέσα, δεύτερον για να δημιουργήσει προηγούμενο και να ανοίξει το δρόμο σε άλλους.

Σα να ρωτάς γιατί ο εγκλωβισμένος έψαξε να βρει νερό πριν πιεί τα ούρα του.
Να έκανε τον ίδιο τσαμπουκά στο λιμάνι άλλης χώρας δεν έπαιζε ως πιθανότητα;

Θα χάλαγε η σημειολογία, έτσι;

Άλλο να κατουρηθεί στην Ιταλία και άλλο στην Ολλανδία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus

Δώσε εσυ τον οβολο σου Νανε για τους μεταναστες και αδε εμας τα κτηνη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:26 Η σημειολογία είναι που σας μετατρέπει από απλά φοβισμένους σε αποκτηνωμένους. Αν αυτό δε σε πειράζει συνέχισε.
Με διασκεδάζει πολύ όταν παθιάζεστε και ψάχνετε να βρείτε λέξεις που πιάνουν στα καρολάκια.

Τέσπα, αυτό το ύφος της πληγωμένης αλλά αξιοπρεπούς ανθρωπιάς που προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να κινήσει μια ευαίσθητη χορδή των αποκτηνωμένων, σου πάει πολύ. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:03 Nα μη δινεται επίδομα.Ειναι και νεοφιλελέ. :D Όποιος θέλει μετανάστες να τους συντηρεί μόνος του.Αυτοί που δεν θέλουν μετανάστες έχουν το ίδιο δικαίωμα να αρνηθούν να πληρώνουν φόρους για τα επιδόματά τους με αυτούς που δεν θέλουν να πληρώνουν επιδόματα για τα παιδιά των άλλων.
Όμως για το λόγο αυτό υπάρχουν και οι εκλογές.Ψηφίζεις αυτούς που θέλουν επιδόματα για τους μετανάστες ή αυτούς που θέλουν επιδόματα για τους πολύτεκνους και όποιος πάρει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει.
Για τα υπολοιπα : όσο και να είναι περίεργο στην Ελλάδα υπήρξαν περισσότερα θύματα στον εμφύλιο και αλλού για πολιτικούς λόγους παρά για φυλετικούς.Έχουμε προιστορία διώξεων και κυνηγητών ανθρώπων για τα φρονήματά τους (συνήθως φασίστες ή κομμουνιστές όπου οι όροι ήσαν πολύ διευρυμένοι για να το πω κομψά) πολύ μεγαλύτερη από άλλου τύπου διώξεις.Επομένως το σύνθημα κρεμάλα στους φασίστες δεν είναι καθόλου αθώο και είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα φθάσει να σημαινει κρεμάλα σε αυτούς που εγώ θεωρώ φασίστες. :D
Τα άλλα για αφεντικά,μπάτσους κλπ στον πάτο του πηγαδιού είναι σαφής στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων.
Δεν θες να καταλάβεις, μαγκιά σου.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.

:wave:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

perseus έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 20:10
Spoiler
DIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:50
Η φράση "να τους πάρετε σπίτι σας ρε" αντιπροσωπεύει τα εξής:

Υποννοεί ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι ένα είδος ΑΜΕΑ που έχουν ανάγκη κάποιον να τους συντηρεί και να τους βοηθάει. Η ιδεοληψία αυτή προσβάλει την παγκόσμια αξία του ανθρώπου στον πυρήνα της και μάλλον αποτελεί Ναζιστικής φύσεως ευφυολόγημα.

Υποσκάπτει την κοινωνική συνοχή με το απειλητικό ultimatum "ή έρχεστε μαζί μας ή είστε ίδιοι με αυτούς και σας βάζουμε στην ίδια μοίρα".

Το αφελές "δεν θέλω να πληρώσω για αυτούς" δεν αντιπροσωπεύεται από την φράση, είναι δόλια μετάφραση. Αν κάποιος μετανάστης έρθει σπίτι μου θα πάψει να παίρνει το επίδομα? Ή μήπως αν τον πάρω σπίτι θα πάψει η οικονομικη βοήθεια από το εξωτερικο? Επικίνδυνες, Ναζιστικές αρλούμπες.

Αν ήταν πολιτικό ρητό, όπως το "φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες", που αφήνει και μια πιθανότητα οι κρεμάλες να είναι αποτέλεσμα κάποιου δικαστηρίου και οχι αυτοδικίας, τότε θα μπορούσες να επικαλεστείς κάποιο τεκμήριο επιείκειας.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει διότι όπως προέγραψα ο στόχος είναι ο άνθρωπος σαν άνθρωπος όχι κάποιος φασίστας ή κομμουνιστής ή βάζελος κλπ.

Όχι λοιπόν, άποψή μου είναι πως η φράση "να πάρετε τους μετανάστες σπίτι σας ρε" θα πρέπει να διώκεται από τον Νόμο γιατί προάγει την Ναζιστική ιδεολογία.

Και φυσικά σαν προσωπική άποψη, λογικό μου φαίνεται να υπάρχει αντίλογος φτάνει να έχει κάποιο λογικό ειρμό όπως ο δικός σου.

Υ. Γ. Ή φράση είναι εξέλιξη της φράσης που χρησιμοποιούν οι αντιπαθούντες τα αδέσποτα ζώα " να πάρετε στα σπίτια σας ρε τα αδέσποτα να τα ταϊζετε εσείς" προς τους φιλόζωους. Καταλαβαίνεις την παρομοίωση :wink
Αυτη η φραση νουμερο της κοινωνιας σημαινει ανέλαβε τα εξοδα τους και φέρε οσους θελεις.
Ρε γεροξιούρα πάλι αναπληρωματικός παίζεις?

Οι προσαγωγοί σου πάλι?

:goal:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
perseus

Ρε σας ξερω καλα εσάς τους γιαλαντζι ανθρωπιστες ,εγω δινω νεράκι στα ξενους τους δινω αναψυκτικα γλυκακια αμα εχω ,τα αφεντικα (πού ειναι σαν και εσας) αμα πιει κανενας νερό απο την βρυση πευανε το στόμιο και αγοραζουν αλλο και το την λαβη της βρυσης την εχουν βγαλει κατα τα αλλα εγω ειμαι ο χουντικος .
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

akirav έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:48
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:19
akirav έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:14

ε ιδου η Ροδος.

στον Οπαπ:
την κανει με ελαφρα ο Πετρακης: 1,05
Χι κια διπλο τι δινει; Μ´αρεσουν τα ρισκα.
ωραια.
Περιμενω να ξεκαθαρισεις αυτο που ειπες.
Τι ακριβως εννοεις; Εχω κεχασει. Διευκρινησε το και θα σου απαντησω.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

perseus έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:51
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:01
perseus έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 08:52 Πέντρο,θα τους παρεις σπιτι σου τους μαροκινους με τα λουλούδια?
Εχω παρει. Εναν μαροκινο,παιδι μαλαμα. Εργατικος,φιλικος,χωρις στερεοτυπα κλπ.

Πρακτικα ειναι δυσκολο να τους φιλοξενισω ολους. Δεν μενω και σε βιλα. Αλλα οτι μπορω να μοιραστω,το μοιραζομαι.

Παντα θα ειναι ευπροσδεκτοι. Σε αντιθεση με φασιστες.
Γιατι ? Οι φασίστες εχουν στραβη πουτσα?
Τι σχεση εχει η μπουτσα των φασιστων; Μλκ πηγαινε να φας κανα ακυρο απο βλαχαδερες δηθεν μιλφαρες και ασε με στην ησυχια μου. Το εχεις γαμησει το θεμα.

Εισαι ομοφοβικος; Ε Ξερξη;
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”